merhaba arkadaşlar
çarşamba günü ank gittik. kaan aydos ile görüşmeye gitmeden önce sperm testi yaptırmak içn daha önce yaptırdığımız hastaneye gittik anatolia hastanesine çıkarsa dondurulsun dedik yasal değil donduramayız dediler. dr beyle görüşün dediler. hakan yaralı le görüştük daha önce tüp bebek denemsinde benim dr umda. aynı zamanda anotolia nın sahibi.
bizde gittik dr un yanına zaten tanıdığı için bizi yeni bir gelişme yok denemeyin bir daha dedi.ikinci m.tese olmanıza gerek yok biizm dr umuz çok başarılı bir dr o çıkaramadıysa başka dr bulamaz filan diye dr savundu. kaan hocada tedavide olduğumuzu söyledik kaan kaar bizm dr da iyi filan diyip kend dr unu savundu.
sonra test verin bakalım dedi verdik sonuç 0 yine. o sonucu bekliyorduk tamam da. sonunda dr bizimle görüşmek istedi. gittik bak beklediğimiz sonuç boşuna uğraşmayın paranızı kaptırmayın. bunun hiçbir tedavisi yok boşuna ne zaman ne para kaybedin dedi. illa olcam derseniz yine yaparız ameliyatı ama sonuç sıfırlara yakın olur dedi. hiç şans yok yani dedi. bundan sonra sperm testi bile yaptırmayın dedi.moralimiz o kadar bozuldu ki. o anda söyleyecek kelime bulamadık. ikimizde dolduk dolduk taşdık resmen. sonra çıktık neyse yanında kaan hocanın yanına gittik. eşimin ve benim moral sıfır tabi moral vermeye çalşıyorum eşime ama kendimde moral kalmadı sustuk öylece gittk hocanın yanına.kaan hoca muayene etti. ultrasonla baktı herşey çok normal dedi. kokrkulacak bi durum yok dedi. prengly iğne verdi ama guatr dr sorun öyle kullanalım dedi.
isterseniz ara verelim tedaviye dedi. bizde iyi olur dedik. guatrı halledelim haziran temmuz gibi m.tese yapalım dedi bu süreç içinde vucut dinlensin hemde guatr tedaviniz olur dedi.
normal meniden sperm çıkmaz dedi. ama m.tese ile şansımızı deneriz dedi. şans her zaman vardır dedi. bilemeyiz ne zamn ne olacağını dedi.
testisleri uyarmadan ameliyat yapmak çok saçma olur dedi. ilk ameliyatına döner sonuç dedi.
yani durum bundan ibaret arkadaşlar artık hiçbişey yapmak yok. ya olacak ya olmayacak kaderimizde ne varsa o olacak. belkide hiç olmayacak çocuğumuz hiç anne baba olamayacağız. buda bizm sınavımız. allah bize bunu uygun gördü. tevekkül etmekten başka çaremiz yok. ama içim acımıyor değil o günden beri ne yerde ne gökteyim dalıp dalıp gidiyorum sürekli yaşlandığımda halimiz ne olacak diyorum. arkadaşlarımız bebekleri ile gezerken onların yaptıklaırnı anlatırken ben yanlarında nasıl duracağım aklıma geliyor.
eşim bu sefer benim ne kadar çok yıkıldığımı gördü belli etmemeye çalışıyorum ona sürekli umrumda değilmiş gibi durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. dalıp dalıp gdiiyorum ne düşünüyorsn diyo hiç diyorum biliyorum ne düşündüğünü diyor oda susup kalıyor.
öyle işte bebek biizm için hayal gibi kalacak belkide mucize yaşarsak ne ala ama umut yok...........
arkadaşlarrr((((
mikrotesemiz kocaman 0
spermiogramlardan biliyorduk ama
bizde artık mikroteseli sıfırlıyızzz
offf ve afff
arkadaşlar "doktor kesin patoloji sonucu belirler ama
büyük ihtimal 0-1 süreci dedikleri birşey varmış o süreçdeki bir duraklamadan kaynaklandığını düşünüyorum"
dedi.
ben "peki böyle ise tıbbi açıdan yapacak hiçbirşey yok mu dedim? "
şuan için yok, biliyorsun çalışmalar var ama bu duraksamayı ilerletmek için dedi
sanırım kök hücre yada germ hücresi çalışmasını kast etti.
bide dokular kötüydü felan dedi
peki arkadaşlar şu duraksama size de hiç söylendi mi?
bu söylenip de çocuk sahibi olanlar var mı?
arkadaşlarrr((((
mikrotesemiz kocaman 0
offf ve afff
büyük ihtimal 0-1 süreci dedikleri birşey varmış o süreçdeki bir duraklamadan kaynaklandığını düşünüyorum"
dedi.
şuan için yok, biliyorsun çalışmalar var ama bu duraksamayı ilerletmek için dedi
bozma moralini canım diycem ama boş onu da biliyorum. hepimizin durumu aynı bu yüzden bizi ancak yine biz anlarız. bir süre belki bu gelişmelerin tesirin de olacaksın ama daha sonra yılmadan yola devam. istediğimiz şey uğruna savaş vereceğiz. ve nasipte varsa er geç düşecek kucağımıza...merhaba arkadaşlar
çarşamba günü ank gittik. kaan aydos ile görüşmeye gitmeden önce sperm testi yaptırmak içn daha önce yaptırdığımız hastaneye gittik anatolia hastanesine çıkarsa dondurulsun dedik yasal değil donduramayız dediler. dr beyle görüşün dediler. hakan yaralı le görüştük daha önce tüp bebek denemsinde benim dr umda. aynı zamanda anotolia nın sahibi.
bizde gittik dr un yanına zaten tanıdığı için bizi yeni bir gelişme yok denemeyin bir daha dedi.ikinci m.tese olmanıza gerek yok biizm dr umuz çok başarılı bir dr o çıkaramadıysa başka dr bulamaz filan diye dr savundu. kaan hocada tedavide olduğumuzu söyledik kaan kaar bizm dr da iyi filan diyip kend dr unu savundu.
sonra test verin bakalım dedi verdik sonuç 0 yine. o sonucu bekliyorduk tamam da. sonunda dr bizimle görüşmek istedi. gittik bak beklediğimiz sonuç boşuna uğraşmayın paranızı kaptırmayın. bunun hiçbir tedavisi yok boşuna ne zaman ne para kaybedin dedi. illa olcam derseniz yine yaparız ameliyatı ama sonuç sıfırlara yakın olur dedi. hiç şans yok yani dedi. bundan sonra sperm testi bile yaptırmayın dedi.moralimiz o kadar bozuldu ki. o anda söyleyecek kelime bulamadık. ikimizde dolduk dolduk taşdık resmen. sonra çıktık neyse yanında kaan hocanın yanına gittik. eşimin ve benim moral sıfır tabi moral vermeye çalşıyorum eşime ama kendimde moral kalmadı sustuk öylece gittk hocanın yanına.kaan hoca muayene etti. ultrasonla baktı herşey çok normal dedi. kokrkulacak bi durum yok dedi. prengly iğne verdi ama guatr dr sorun öyle kullanalım dedi.
isterseniz ara verelim tedaviye dedi. bizde iyi olur dedik. guatrı halledelim haziran temmuz gibi m.tese yapalım dedi bu süreç içinde vucut dinlensin hemde guatr tedaviniz olur dedi.
normal meniden sperm çıkmaz dedi. ama m.tese ile şansımızı deneriz dedi. şans her zaman vardır dedi. bilemeyiz ne zamn ne olacağını dedi.
testisleri uyarmadan ameliyat yapmak çok saçma olur dedi. ilk ameliyatına döner sonuç dedi.
yani durum bundan ibaret arkadaşlar artık hiçbişey yapmak yok. ya olacak ya olmayacak kaderimizde ne varsa o olacak. belkide hiç olmayacak çocuğumuz hiç anne baba olamayacağız. buda bizm sınavımız. allah bize bunu uygun gördü. tevekkül etmekten başka çaremiz yok. ama içim acımıyor değil o günden beri ne yerde ne gökteyim dalıp dalıp gidiyorum sürekli yaşlandığımda halimiz ne olacak diyorum. arkadaşlarımız bebekleri ile gezerken onların yaptıklaırnı anlatırken ben yanlarında nasıl duracağım aklıma geliyor.
eşim bu sefer benim ne kadar çok yıkıldığımı gördü belli etmemeye çalışıyorum ona sürekli umrumda değilmiş gibi durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. dalıp dalıp gdiiyorum ne düşünüyorsn diyo hiç diyorum biliyorum ne düşündüğünü diyor oda susup kalıyor.
öyle işte bebek biizm için hayal gibi kalacak belkide mucize yaşarsak ne ala ama umut yok...........
hayırlısı olsun canım. Üzüldüm.
canım hadi hayırlısı olsun insallah şifa bulanlardan olursunuz.arkadaşımın eşinde tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı ayrıyeten tesis boyutu ufakmış ama testis ameliyatını olmamış kasıklarına kaçıyormuş dedi bildiğim bu sadece .onun haricinde sperm menisinde çıkmıştı daha önceden fakat şimdi menide çıkmıyormuş ameliyatla bulunmuş canım bu bahsettiklerim önceki düşükle sonuçlanan tedavisi canım şimdiki tedavisi içinde hacamat yaptırmış ve panax hap kullanıyormuş sperm testi vermeye gitmişler fakat eşi film izlemek istememiş sonuçta çocuğu olacakmış harama bakılmış bir şekilde çıkan spermden çocuğu olsun istemiyormuş dedi arkadaşım ve test vermeden geri gelmişler.bende çok kızdım bakmasın tvyi kapatsın yani odaya girip size neden film izlemiyormusunuz diyecekler dedim .oda eşim çok sinirlendi test vermeden geldi tüpbebek yaptırmaktan vazgeçti dedi.şimdilik bildiğim tek şey bu hacamat şimdi işe yaradımı bilemiyorumbacım o bahsettiğin arkadaşının eşinin testisleri kendiliğinden mi inmiş yada kasıklarındamıymış birde mtesedemi çıktı sperm birde hacamat olduktan sonramı çıktı sperm lütfen ayrıntılı anlatırmısın
kızlar hacamat yaptırdık acıyormu derseniz vakumlama acıdı başımdan yapılırken ama öyle dayanılmaz değil kesilieken acı hissi yok ama hissediyorsun kesildiğini değişik bi his sonuçta herifim ve ben yaptırdık bana başımdan migren için sırtımın aşağısına yakın bi yerden de bebek için oldum herifim ise iki kürek kemiği sırtının ortası ve kuyruk sokumunun ordan yapıldı oda bebek için yaptırdı yapılan yer hijenikti tertemizdi bi hacamat sonrası zaten ilaçlı yapıştırıcıyla kapatıyorlar dün bizi baya çarptı böyle yorgunluk hissigibi bişey vardı üstümüzde bugün sadece hacamat yerleri hafif acıyor okadar eşimi yapan haccam bu durumda olupt sperm çıkanların olduğunu demiş ama herkezde çıkmamış bazılarında çıkmış kimisinde çıkmamış işte böyle bacılar
canım aynı durumdayız hemde iki kere mtese yaptık ilkinde sonuç aynı çıkınca yenilen güreşçi güreşe doymaz mış diyip bir kere daha denedik bu sefer kaan hocada ilaç tedavisi emre beyde mtese olduk sonuçta spermler ilk aşamada duruyor daha büyümüyor çıkışı varmı kök hücre bekliceksin yada bizim gibi ot çöp artık ya nasip diyip kullanıcaksın
canım hadi hayırlısı olsun insallah şifa bulanlardan olursunuz.arkadaşımın eşinde tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı ayrıyeten tesis boyutu ufakmış ama testis ameliyatını olmamış kasıklarına kaçıyormuş dedi bildiğim bu sadece .onun haricinde sperm menisinde çıkmıştı daha önceden fakat şimdi menide çıkmıyormuş ameliyatla bulunmuş canım bu bahsettiklerim önceki düşükle sonuçlanan tedavisi canım şimdiki tedavisi içinde hacamat yaptırmış ve panax hap kullanıyormuş sperm testi vermeye gitmişler fakat eşi film izlemek istememiş sonuçta çocuğu olacakmış harama bakılmış bir şekilde çıkan spermden çocuğu olsun istemiyormuş dedi arkadaşım ve test vermeden geri gelmişler.bende çok kızdım bakmasın tvyi kapatsın yani odaya girip size neden film izlemiyormusunuz diyecekler dedim .oda eşim çok sinirlendi test vermeden geldi tüpbebek yaptırmaktan vazgeçti dedi.şimdilik bildiğim tek şey bu hacamat şimdi işe yaradımı bilemiyorum
kızlar hacamat yaptırdık acıyormu derseniz vakumlama acıdı başımdan yapılırken ama öyle dayanılmaz değil kesilieken acı hissi yok ama hissediyorsun kesildiğini değişik bi his sonuçta herifim ve ben yaptırdık bana başımdan migren için sırtımın aşağısına yakın bi yerden de bebek için oldum herifim ise iki kürek kemiği sırtının ortası ve kuyruk sokumunun ordan yapıldı oda bebek için yaptırdı yapılan yer hijenikti tertemizdi bi hacamat sonrası zaten ilaçlı yapıştırıcıyla kapatıyorlar dün bizi baya çarptı böyle yorgunluk hissigibi bişey vardı üstümüzde bugün sadece hacamat yerleri hafif acıyor okadar eşimi yapan haccam bu durumda olupt sperm çıkanların olduğunu demiş ama herkezde çıkmamış bazılarında çıkmış kimisinde çıkmamış işte böyle bacılar
arkadaşlarrr((((
mikrotesemiz kocaman 0
offf ve afff
dedi.
çok güzel bir söz gerçekten çok beğendim doğru söze ne denir azoyada bu gelsincanıım geçmiş olsun.sizin tese nerde yapıldı dr kimdi?bu aralar olumlu sonuç gelmiyor maalesefumutsuzluk yok yinede kim demiş olmıcak diye .birgün büyük bir derdin olursa rabbine benim büyük bir derdim var deme.derdine dön ve benim büyük bir rabbim var de.bilmem anlaşıldımı.
anladım canım rabbim sizde şifa versin sizin tek testisi aldılarmıheee anladım onlarda çıkar bacım tek sağlam testis var digeride agır kaldırınca yada zorlayınca kasıga çıkar sonradan zamanla iner bizde çift taraflı ameliyatla indirilmiş tam 3 defa ama şimdi sadece tek testis var
merhaba gecmis olsun arkadasim
benim esimde azosperm,biz ilk ogrendigimizde bizede ayni seyi dedi buradaki doktor,ilac tedavisi yok bitkisel tedavi yok,ogrendikten 15 gun sonra tese yaptilar kesin buluruz dediler ,hicbisey bulunammadi
simdiki aklim olsa hemen olmam en azindan bence sizde 1 yil kadar ilac tedavisi olun,bunun uzerine arastirma yapan dklar var turkiyede
Allah yardimciniz olsu n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?