Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

of eseslim of dağıttın beni.
bir yolu olmalı,bir çıkış kapısı muhakkak vardır ya göremiyoruz,yada kavrıyamıyoruz.
bazı hayat hikayeleri okuyoruz mucize diyoruz.acaba gerçekten mucize mi yoksa inançlarının,istemelerinin mükafatımı.
biz yılmıyacaz,en önemlisi inanıcaz.birgün bende anne olacağım sözüne gönülden inanıcaz.
doktorlar olmaz desin,doktorun değil allahın dediği olur.inş.biz de beşiğimizi sallıyacağız,isim arayışına gireceğiz.
tatlım yanındayız.hepimiz aynı dertten müzdaribiz ama birgün gelecek ogünümüz çooook farklı olacak inş.

eseslimin yazdıklarına üzüldüm inş. rabbim gönlümüze göre verir bu kadar mücadele veriyoruz pes etmek yok.... (
kızlar benim içinde dua edin ne olur pazartesi günü genel anesteziyle polipimi aldırıcam bi sorun çıkmaz inşallah.her gidişimin dönüşü hüsranla oluyordu şimdiye kadar hastaneden dönüşlerim.inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarız..

arkadaşlarrr((((
mikrotesemiz kocaman 0
spermiogramlardan biliyorduk ama
bizde artık mikroteseli sıfırlıyızzz
offf ve afff
arkadaşlar "doktor kesin patoloji sonucu belirler ama
büyük ihtimal 0-1 süreci dedikleri birşey varmış o süreçdeki bir duraklamadan kaynaklandığını düşünüyorum"
dedi.
ben "peki böyle ise tıbbi açıdan yapacak hiçbirşey yok mu dedim? "

şuan için yok, biliyorsun çalışmalar var ama bu duraksamayı ilerletmek için dedi
sanırım kök hücre yada germ hücresi çalışmasını kast etti.

bide dokular kötüydü felan dedi

peki arkadaşlar şu duraksama size de hiç söylendi mi?
bu söylenip de çocuk sahibi olanlar var mı?

Eseslim canım gerçekten çok üzüldüm ama elden gelen birşey yok sadece dua bizim kapalı kapılarımızı açacaktır.canım sizde sperm kuyrukları görülmüştü tedaviyle eşinin vücudu ilaçlara tepki gösteriyordu inşallah guatırı tedavi ettikten sonra hayırlısıyla tekrar kuyruklu yıldızlarınızı göreceksiniz .tabiki üzülüyor insan ama sen şimdi didik ayakta olacak ve eşine destek olacaksın rabbim yardımcınız olsun

hayırlısı olsun canım. Üzüldüm.

canım aynı durumdayız hemde iki kere mtese yaptık ilkinde sonuç aynı çıkınca yenilen güreşçi güreşe doymaz mış diyip bir kere daha denedik bu sefer kaan hocada ilaç tedavisi emre beyde mtese olduk sonuçta spermler ilk aşamada duruyor daha büyümüyor çıkışı varmı kök hücre bekliceksin yada bizim gibi ot çöp artık ya nasip diyip kullanıcaksın

kızlar hacamat yaptırdık acıyormu derseniz vakumlama acıdı başımdan yapılırken ama öyle dayanılmaz değil kesilieken acı hissi yok ama hissediyorsun kesildiğini değişik bi his sonuçta herifim ve ben yaptırdık bana başımdan migren için sırtımın aşağısına yakın bi yerden de bebek için oldum herifim ise iki kürek kemiği sırtının ortası ve kuyruk sokumunun ordan yapıldı oda bebek için yaptırdı yapılan yer hijenikti tertemizdi bi hacamat sonrası zaten ilaçlı yapıştırıcıyla kapatıyorlar dün bizi baya çarptı böyle yorgunluk hissigibi bişey vardı üstümüzde bugün sadece hacamat yerleri hafif acıyor okadar eşimi yapan haccam bu durumda olupt sperm çıkanların olduğunu demiş ama herkezde çıkmamış bazılarında çıkmış kimisinde çıkmamış işte böyle bacılar

bacım o bahsettiğin arkadaşının eşinin testisleri kendiliğinden mi inmiş yada kasıklarındamıymış birde mtesedemi çıktı sperm birde hacamat olduktan sonramı çıktı sperm lütfen ayrıntılı anlatırmısın

bozma moralini canım diycem ama boş onu da biliyorum. hepimizin durumu aynı bu yüzden bizi ancak yine biz anlarız. bir süre belki bu gelişmelerin tesirin de olacaksın ama daha sonra yılmadan yola devam. istediğimiz şey uğruna savaş vereceğiz. ve nasipte varsa er geç düşecek kucağımıza...

canım hadi hayırlısı olsun insallah şifa bulanlardan olursunuz.arkadaşımın eşinde tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı ayrıyeten tesis boyutu ufakmış ama testis ameliyatını olmamış kasıklarına kaçıyormuş dedi bildiğim bu sadece .onun haricinde sperm menisinde çıkmıştı daha önceden fakat şimdi menide çıkmıyormuş ameliyatla bulunmuş canım bu bahsettiklerim önceki düşükle sonuçlanan tedavisi canım şimdiki tedavisi içinde hacamat yaptırmış ve panax hap kullanıyormuş sperm testi vermeye gitmişler fakat eşi film izlemek istememiş sonuçta çocuğu olacakmış harama bakılmış bir şekilde çıkan spermden çocuğu olsun istemiyormuş dedi arkadaşım ve test vermeden geri gelmişler.bende çok kızdım bakmasın tvyi kapatsın yani odaya girip size neden film izlemiyormusunuz diyecekler dedim .oda eşim çok sinirlendi test vermeden geldi tüpbebek yaptırmaktan vazgeçti dedi.şimdilik bildiğim tek şey bu hacamat şimdi işe yaradımı bilemiyorum

iyi akşamlar canlar..ZAMAN CIM geçmiş olsun bacım inş. şifa vesilesi olur.istanbulda olsak bizde yaptırırdık.bir ümit.ESESLİM canım koyverme kendini.dr larda sonuçta insan.biz de kaç dr la görüştük.bir ümit diye bakıyorsun ağzına ama ALLAHım vermezse onların yapacağı birşey yok.olmazları olduran RABBİM seninde yüzünü güldürsün.daha gençsiniz biz napalım ya...RABBİM SALİHLERDEN-(İYİLERDEN)EVLAT BAĞIŞLA AMİİN.

sağol zaman cım
biz zati başladık ot, çay çöp incir
m.eraslan ilaçları hepsini kullandık eylül den beri(temmuz sonunda öğrendik azosperm olduğunu eşimin)
yine de kullanırız
m.eraslan dışında çünkü; 6 ay kullandı yeterli diye düşünüyorum
vücut depolamıştır onları
çıkış var mı demiş sin 0 sperm yani sperm çıkışı yok canım
peki canım bizim durmumuzda sonuç alan var mı kaan hoca ne diyor?
gerçi patoloji sonuçaları çıkınca göndercem ona da
böyle sonuç alan var mı?
peygamber efendimizin hadis i var
çörek otu içi,n ölümden başka herşeye deva diye
onu daha yoğun yedirmeyi düşünüyorum ve çaylara devam
inşallah yavrularımızı doğurma ve kucağımıza alma mutluluğuna ereriz

heee anladım onlarda çıkar bacım tek sağlam testis var digeride agır kaldırınca yada zorlayınca kasıga çıkar sonradan zamanla iner bizde çift taraflı ameliyatla indirilmiş tam 3 defa ama şimdi sadece tek testis var

şifa olsun derdinize inşallah canım

kızlar ekmeğimi evde ben yapıcam ama arpa yulaf çavdar ın elenmemiş halini nerden bulabiliriz haberi olan varmı

canıım geçmiş olsun.sizin tese nerde yapıldı dr kimdi?bu aralar olumlu sonuç gelmiyor maalesefumutsuzluk yok yinede kim demiş olmıcak diye .BİRGÜN BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME.DERDİNE DÖN VE BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.bilmem anlaşıldımı.

çok güzel bir söz gerçekten çok beğendim doğru söze ne denir azoyada bu gelsin

anladım canım rabbim sizde şifa versin sizin tek testisi aldılarmı

doktorlar bize hormon tahlili yapmayı bile gerek görmedi eşim söylemişte öyle yaptılar.özellikle devlet hastanesinin doktorları masasından kalkacakta muayene edecek.iki doktora gittik ikiside hiç yerinden kalkmadı.ilaç falan yazmak zaten yok.e vitamini aldık.keçiboyunuzu kürüne başladık.bol kuruyemiş takviyesi.macunlar vs. bakalım allahtan ümit kesilmezneden sperm sayımız az onu bile bilmiyoruz.bizimde sperm testimizde 54 tane sperm çıktı.teşhis azospermi. 3ü hareketli.diğerleri ölü. sizde hareketsizdemi çıkmıyo anlamadım.test sonucunuzda hiç sperm yok mu yazıyor? yoksa çıkıyorda kalitesiz olduğu için mi yok diyorsunuz. biz durumumuzu yeni öğrendik tam bilmiyorum bu konuları. tüp bebek düşünüyorum.tese ile sperm varsa bulup tüp bebek oluyormuş şans düşük tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…