canıım geçmiş olsun.sizin tese nerde yapıldı dr kimdi?bu aralar olumlu sonuç gelmiyor maalesefumutsuzluk yok yinede kim demiş olmıcak diye .BİRGÜN BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME.DERDİNE DÖN VE BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.bilmem anlaşıldımı.
canım çok güzel anlaşıldı çok sağol:)
eşime de okudum onunda çok hoşuna gitti
kıyamam dikişleri ile karşımda yatıp duruyor, bugün kaç sefer özür diledi benden(
çok ilginç bi öncesi spermigoramda ki bu bizim üçüncü spermiogramımızdı çok daha kötü olmuştım
ya sabrını verdi rabbim ya şoktayım hala
allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş; doğuracağız inşallah yavrularımızı...
çünkü hayal etmeye ve dua etmeye devam ediyoruz:)
çabalıyoruzda...
arkadaşlar çarşamba günü mikro tese olucak eşim herkesten dua istiyorum rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin inşallah güzel sonuç alırız , ve rabbim herkese nasib eder inşallah ...
enfall...inşaallah canım dua ederiz. burdaki herks kendinden önce arkadaşları için istiyor. hele bir güzel haberi ver nasıl uçuyoruz sevinçten.Kuranı kerim den Zekeriya as. ibrahim as.çocuk için dualarını okuyun.enbiya suresinde.arapça bilmeseniz bile mealinden okuyarak dua edin.Yunus as.duası, laa ilaahe illaa ente sübhaaneke innii küntü minezzaalimiin.
inşallah enfalcim
inşallah allah yok ise bile var eder ve doktorunuzda hemencik bulur
inşallahhh
canım benim ben hafızım :) 500 yasin okuttum kendim okudum şimdide meryem suresi ve yasin okuyorum enbiya süresinin 86,87,88,89,90,91 ayetlerini her vakit namazın arkasından okuyorum salati tefriciye çektim allahın ya musavvir ismi şerifi ya hay ya halık ya latif ya kerim ismi şeriflerini sürekli çekiyorum hergün.. dediğin gibi yunus a.s duasınıda okuyorum ama hacet namazını kıldığım zaman ... inşallah rabbim kolaylık veriryüzümüzü güldürürde bende çarşamba günü size müjdeli haber vermek için can atıyorum ama çokta korkuyorum burda ikigündür olumsuz haberler okuyorum o arkadaşlarımada canı gönülden dua ettim inşallah rabbim dualarımıza icabet eder bu imtihanı kazanmayı nasib eder elimizden gelen bu o ol derse olur ama dilemezse de yapacak bişiy yok sultan mahmud demiş ya vermeyince mabud ne yapsın mahmud ...
ahh canım maşaallah hafızsın demek.ben kuran öğrendiğimde hocam hafızlığa gel demişti de ben gitmemiştim.şimdi içim cızz etti...rabbim dualarını kabul etsin.dua kaderi değiştirebilir diye duymuştum.(kün feyeküün.)Allah ol der oluverir.
merhaba esma112233 arkadaşım seka ilaç adresi yada telefonu yada internet sitesinin linkini verebilirmisin , ve ne kadara aldın ? şimdiden eşekkür ederim rabbim seninve hepimizin şifasını verir inşallah
kızlar hacamat yaptırdık acıyormu derseniz vakumlama acıdı başımdan yapılırken ama öyle dayanılmaz değil kesilieken acı hissi yok ama hissediyorsun kesildiğini değişik bi his sonuçta herifim ve ben yaptırdık bana başımdan migren için sırtımın aşağısına yakın bi yerden de bebek için oldum herifim ise iki kürek kemiği sırtının ortası ve kuyruk sokumunun ordan yapıldı oda bebek için yaptırdı yapılan yer hijenikti tertemizdi bi hacamat sonrası zaten ilaçlı yapıştırıcıyla kapatıyorlar dün bizi baya çarptı böyle yorgunluk hissigibi bişey vardı üstümüzde bugün sadece hacamat yerleri hafif acıyor okadar eşimi yapan haccam bu durumda olupt sperm çıkanların olduğunu demiş ama herkezde çıkmamış bazılarında çıkmış kimisinde çıkmamış işte böyle bacılar
arkadaşlarrr((((
mikrotesemiz kocaman 0
spermiogramlardan biliyorduk ama
bizde artık mikroteseli sıfırlıyızzz
offf ve afff
arkadaşlar "doktor kesin patoloji sonucu belirler ama
büyük ihtimal 0-1 süreci dedikleri birşey varmış o süreçdeki bir duraklamadan kaynaklandığını düşünüyorum"
dedi.
ben "peki böyle ise tıbbi açıdan yapacak hiçbirşey yok mu dedim? "
şuan için yok, biliyorsun çalışmalar var ama bu duraksamayı ilerletmek için dedi
sanırım kök hücre yada germ hücresi çalışmasını kast etti.
bide dokular kötüydü felan dedi
peki arkadaşlar şu duraksama size de hiç söylendi mi?
bu söylenip de çocuk sahibi olanlar var mı?
canım hadi hayırlısı olsun insallah şifa bulanlardan olursunuz.arkadaşımın eşinde tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı ayrıyeten tesis boyutu ufakmış ama testis ameliyatını olmamış kasıklarına kaçıyormuş dedi bildiğim bu sadece .onun haricinde sperm menisinde çıkmıştı daha önceden fakat şimdi menide çıkmıyormuş ameliyatla bulunmuş canım bu bahsettiklerim önceki düşükle sonuçlanan tedavisi canım şimdiki tedavisi içinde hacamat yaptırmış ve panax hap kullanıyormuş sperm testi vermeye gitmişler fakat eşi film izlemek istememiş sonuçta çocuğu olacakmış harama bakılmış bir şekilde çıkan spermden çocuğu olsun istemiyormuş dedi arkadaşım ve test vermeden geri gelmişler.bende çok kızdım bakmasın tvyi kapatsın yani odaya girip size neden film izlemiyormusunuz diyecekler dedim .oda eşim çok sinirlendi test vermeden geldi tüpbebek yaptırmaktan vazgeçti dedi.şimdilik bildiğim tek şey bu hacamat şimdi işe yaradımı bilemiyorum
doktorlar bize hormon tahlili yapmayı bile gerek görmedi eşim söylemişte öyle yaptılar.özellikle devlet hastanesinin doktorları masasından kalkacakta muayene edecek.iki doktora gittik ikiside hiç yerinden kalkmadı.ilaç falan yazmak zaten yok.e vitamini aldık.keçiboyunuzu kürüne başladık.bol kuruyemiş takviyesi.macunlar vs. bakalım allahtan ümit kesilmezneden sperm sayımız az onu bile bilmiyoruz.bizimde sperm testimizde 54 tane sperm çıktı.teşhis azospermi. 3ü hareketli.diğerleri ölü. sizde hareketsizdemi çıkmıyo anlamadım.test sonucunuzda hiç sperm yok mu yazıyor? yoksa çıkıyorda kalitesiz olduğu için mi yok diyorsunuz. biz durumumuzu yeni öğrendik tam bilmiyorum bu konuları. tüp bebek düşünüyorum.tese ile sperm varsa bulup tüp bebek oluyormuş şans düşük tabi.
arkadaşlar çarşamba günü mikro tese olucak eşim herkesten dua istiyorum rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin inşallah güzel sonuç alırız , ve rabbim herkese nasib eder inşallah ...
seka ilaç : 0212 234 26 60 google'den seka ilaç yaz internet adresi çıkacaktır.peşin fiyat tanesini 275 tl aldım.tabii sende sor ararsan sahte mi gerçek mi diye ne diyecekler bakalım
rabbim yüzünüzü güldürsün inş.mübarek hafizem dualarımız seninle inş.bizde geçen ay olduk olumsuz sonuçlandı ne olur çok ümitlenmeyin yoksa dönüşü çooook çoook zor oluyor ancak yaşayan anlar.biz çok ümitlenmiştik doktorumuz çok ümit vermişti %90 gibi.herşeye kendini hazırlayıın derim gülüm.rabbim yüzünüzü güldürsün.güzel haberlerinizi bekliyoruz inş.
merhaba arkadaşlar
çarşamba günü ank gittik. kaan aydos ile görüşmeye gitmeden önce sperm testi yaptırmak içn daha önce yaptırdığımız hastaneye gittik anatolia hastanesine çıkarsa dondurulsun dedik yasal değil donduramayız dediler. dr beyle görüşün dediler. hakan yaralı le görüştük daha önce tüp bebek denemsinde benim dr umda. aynı zamanda anotolia nın sahibi.
bizde gittik dr un yanına zaten tanıdığı için bizi yeni bir gelişme yok denemeyin bir daha dedi.ikinci m.tese olmanıza gerek yok biizm dr umuz çok başarılı bir dr o çıkaramadıysa başka dr bulamaz filan diye dr savundu. kaan hocada tedavide olduğumuzu söyledik kaan kaar bizm dr da iyi filan diyip kend dr unu savundu.
sonra test verin bakalım dedi verdik sonuç 0 yine. o sonucu bekliyorduk tamam da. sonunda dr bizimle görüşmek istedi. gittik bak beklediğimiz sonuç boşuna uğraşmayın paranızı kaptırmayın. bunun hiçbir tedavisi yok boşuna ne zaman ne para kaybedin dedi. illa olcam derseniz yine yaparız ameliyatı ama sonuç sıfırlara yakın olur dedi. hiç şans yok yani dedi. bundan sonra sperm testi bile yaptırmayın dedi.moralimiz o kadar bozuldu ki. o anda söyleyecek kelime bulamadık. ikimizde dolduk dolduk taşdık resmen. sonra çıktık neyse yanında kaan hocanın yanına gittik. eşimin ve benim moral sıfır tabi moral vermeye çalşıyorum eşime ama kendimde moral kalmadı sustuk öylece gittk hocanın yanına.kaan hoca muayene etti. ultrasonla baktı herşey çok normal dedi. kokrkulacak bi durum yok dedi. prengly iğne verdi ama guatr dr sorun öyle kullanalım dedi.
isterseniz ara verelim tedaviye dedi. bizde iyi olur dedik. guatrı halledelim haziran temmuz gibi m.tese yapalım dedi bu süreç içinde vucut dinlensin hemde guatr tedaviniz olur dedi.
normal meniden sperm çıkmaz dedi. ama m.tese ile şansımızı deneriz dedi. şans her zaman vardır dedi. bilemeyiz ne zamn ne olacağını dedi.
testisleri uyarmadan ameliyat yapmak çok saçma olur dedi. ilk ameliyatına döner sonuç dedi.
yani durum bundan ibaret arkadaşlar artık hiçbişey yapmak yok. ya olacak ya olmayacak kaderimizde ne varsa o olacak. belkide hiç olmayacak çocuğumuz hiç anne baba olamayacağız. buda bizm sınavımız. allah bize bunu uygun gördü. tevekkül etmekten başka çaremiz yok. ama içim acımıyor değil o günden beri ne yerde ne gökteyim dalıp dalıp gidiyorum sürekli yaşlandığımda halimiz ne olacak diyorum. arkadaşlarımız bebekleri ile gezerken onların yaptıklaırnı anlatırken ben yanlarında nasıl duracağım aklıma geliyor.
eşim bu sefer benim ne kadar çok yıkıldığımı gördü belli etmemeye çalışıyorum ona sürekli umrumda değilmiş gibi durmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. dalıp dalıp gdiiyorum ne düşünüyorsn diyo hiç diyorum biliyorum ne düşündüğünü diyor oda susup kalıyor.
öyle işte bebek biizm için hayal gibi kalacak belkide mucize yaşarsak ne ala ama umut yok...........
seka ilaç : 0212 234 26 60 google'den seka ilaç yaz internet adresi çıkacaktır.peşin fiyat tanesini 275 tl aldım.tabii sende sor ararsan sahte mi gerçek mi diye ne diyecekler bakalım.
zamancığım geçmiş olsun.gittiğiniz hacamatçının adresi ve telefonu var mı gülüm.malum biliyorsun bizde de inmemiş testis var tek taraflı.bende duydum hacamat iyi gelebiliyor diye.bende geçen ay istanbulda annemlerle pendikte yaptırmıştık eşim için de istiyorum bakalım.
elecandy üzülme gülüm bizde geçen ay yaptırmıştık mikrotese olumsuz sonuçlandı kendimizi çok yıprattık fazlasıyla hele eşim ailesi vefat etse bu kadar üzüleceğini kendini yıpratacağını zannetmiyorum ki zaten ailesi ile ilişkileri yıllardan beri bu inmemiş testiisten dolayı sağlıklı bir iletişimleri yokmuş eşim ailesini suçluyor ara ara niye ilgilenmedikllerinden dolayı.ben ne kadar üzülmeyin desem de ateş düştüğü yeri yakıyor tabi ama zaman herşeyin ilacı zamanla taşlar yerine oturup kendinize geleceksiniz.allah sabır versin.
bu dediğin gülüm utangaç testis dedikleri şey.tek taraflı inmemişlerde görülebiliyormuş.eşimin yeğeninde de var aynı inmemiş testis 1 yaşında eltim (hemşire) ameliyat ettirmiş şu an 8 yaşında doktora götürüyormuş zaman zaman doktor utangaç testis diyormuş şimdilik bir sıkıntı yok anca ergenliğe girdikten sonra belli olur sperm olup olmadığı diyormuş.üzüldüm o şekilde gitmelerine testi başka türlü verme imkanı yok başka çözümü ameliyatla sperm aramak.işin kolayı varken bu şekilde kaçmak sıkıntılı bir durum.benim eşimde imam hafız hem de ama sperm testi vermesin mi şimdi defalarca verdi hala da verecek 2-3 ay sonra.biz de istemeyiz bu şekilde semen analizini vermesini başka çare de yok.
gülüm inş o çıkan 54 tane spermi dondurmuşsunuzdur inş.bizim burada 1 tane hareketli hareketsiz çıksın bayram ediliyor hatta yuvarlak hücre , immotil sperm , kuyruğu bile gözükse havalar uçuyoruz anlayacağın.dondurmadıysanız bir daha ki sperm testinizde muhakkak 2-3 ne çıkarsa dondurun ki pişman olmayın mazallah.rabbim şifa versin gülüm.
rabbim yüzünüzü güldürsün inş.mübarek hafizem dualarımız seninle inş.bizde geçen ay olduk olumsuz sonuçlandı ne olur çok ümitlenmeyin yoksa dönüşü çooook çoook zor oluyor ancak yaşayan anlar.biz çok ümitlenmiştik doktorumuz çok ümit vermişti %90 gibi.herşeye kendini hazırlayıın derim gülüm.rabbim yüzünüzü güldürsün.güzel haberlerinizi bekliyoruz inş.
kızlar merhaba.
m sure ile ilgili yazılar yazılınca dikkatimi çekti ve mağdur olarak bişeyler yazmak istedim.
arkadaşlar eşim bu ilacı 3 ay kullandı.
ve bizde seka ilaçtan temin ettik m sureyi.
son gelen kutu farklıydı içerisindeki kapsüllerde farklıydı.
ben bu firmanın sahibiylede görüştüm telde hatta eşimde görüştü.
adamı sıkıştırdık vede ilacın sahte olduğunu resmen kabul etti.
sizi şikayet edicem dedim edebilirsiniz tarım bakanlığındaki arkadaşlarla akraba olduk dedi.
paranızı iade edicem dedi fakat biz kabul etmedik.
2 kez tarım bakanlığına şikayette bulunduk aynı gün satışını durdurdu internettende kaldırdı.
başbakanlık iletişim merkezine şikayet dilekçesi yazdık.
tarım bakanlığındakilerle gerçektende akraba olmuşlar.
tarım bak.dan gelen cevapları söylesem gülersiniz.
gittik baktık depolarında m sure yok satışı yok diye cevap geldi.
anlayacağınız minareyi çalan kılıfını uyduruyo.
kızlar sakın almayın hem sağlığınızla oynarsınız hemde paralarınız boşa gider benden söylemesi.
hatta topikte eski yazıları bulabilirseniz okuyun.
bu ilacı herkes bıraktı kaan hocayıda tebrik ediyorum.
ilacın sahte olduğunu tüm hastaları kendisine söyledi.
hala bu ilacı hastalarına veriyo.
gerçekten bravooooooooo.
arkadaşım allah senden razı olsun ben belçikadayım burda bi eczaneye gittik avrupada bu ilaç satılıyomu diye sorduk araştırdılar yok dediler türkiyeye bakın dedik yok dediler bu ilaç sadece hindistanda satılıyor dediler , kafam karışmıştı esma112233 söyleyince sevinmiştim pazartesi arıycaktım .. ne bileyim yaa insanların duygularıyla oynayan bu kalpazanları allaha havale ediyorum yazık değilmi bize ya hem maddi hem manevi ... kaan bey acaba neden veriyo bu ilacı yoksa odamı bu sektörden nemalanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?