Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok güzel anlaşıldı çok sağol:)
eşime de okudum onunda çok hoşuna gitti

kıyamam dikişleri ile karşımda yatıp duruyor, bugün kaç sefer özür diledi benden(

çok ilginç bi öncesi spermigoramda ki bu bizim üçüncü spermiogramımızdı çok daha kötü olmuştım
ya sabrını verdi rabbim ya şoktayım hala

allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş; doğuracağız inşallah yavrularımızı...
çünkü hayal etmeye ve dua etmeye devam ediyoruz:)
çabalıyoruzda...

pardon cevap vermemişim
üsküdar/bağlarbaşı-eurofertil
ali.uğur özalp
yok sabah girince bir görevli söylemişti; inşallah çıkar, dün mikro tese yapılan iki hasta da bulundu dedi
işte öle arkadaşım

arkadaşlar çarşamba günü mikro tese olucak eşim herkesten dua istiyorum rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin inşallah güzel sonuç alırız , ve rabbim herkese nasib eder inşallah ...

enfall...inşaallah canım dua ederiz. burdaki herks kendinden önce arkadaşları için istiyor. hele bir güzel haberi ver nasıl uçuyoruz sevinçten.Kuranı kerim den Zekeriya as. ibrahim as.çocuk için dualarını okuyun.enbiya suresinde.arapça bilmeseniz bile mealinden okuyarak dua edin.Yunus as.duası, laa ilaahe illaa ente sübhaaneke innii küntü minezzaalimiin.

Son düzenleme:
arkadaşlar çarşamba günü mikro tese olucak eşim herkesten dua istiyorum rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin inşallah güzel sonuç alırız , ve rabbim herkese nasib eder inşallah ...

inşallah enfalcim
inşallah allah yok ise bile var eder ve doktorunuzda hemencik bulur
inşallahhh

canım benim ben hafızım :) 500 yasin okuttum kendim okudum şimdide meryem suresi ve yasin okuyorum enbiya süresinin 86,87,88,89,90,91 ayetlerini her vakit namazın arkasından okuyorum salati tefriciye çektim allahın ya musavvir ismi şerifi ya hay ya halık ya latif ya kerim ismi şeriflerini sürekli çekiyorum hergün.. dediğin gibi yunus a.s duasınıda okuyorum ama hacet namazını kıldığım zaman ... inşallah rabbim kolaylık veriryüzümüzü güldürürde bende çarşamba günü size müjdeli haber vermek için can atıyorum ama çokta korkuyorum burda ikigündür olumsuz haberler okuyorum o arkadaşlarımada canı gönülden dua ettim inşallah rabbim dualarımıza icabet eder bu imtihanı kazanmayı nasib eder elimizden gelen bu o ol derse olur ama dilemezse de yapacak bişiy yok sultan mahmud demiş ya vermeyince mabud ne yapsın mahmud ...

inşallah enfalcim
inşallah allah yok ise bile var eder ve doktorunuzda hemencik bulur
inşallahhh

inşallah canıım allah razı olsun :) ewet kuru ağaca can veren rabbim için hiç zor değil duadan başka çaremiz yok aslında ... çünkü rabbim bana dua edin ben icabet edeyim buyuruyor mümin süresi 60 ayet ...

ahh canım maşaallah hafızsın demek.ben kuran öğrendiğimde hocam hafızlığa gel demişti de ben gitmemiştim.şimdi içim cızz etti...rabbim dualarını kabul etsin.dua kaderi değiştirebilir diye duymuştum.(kün feyeküün.)Allah ol der oluverir.

canım benim inşallah bakarsın hafız olursun hiç birşey için geç değil canım evet dua kaderi değiştiriyor . duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var diyor rabbim ben allahın nazlı kulları olduğumuza inanıyorum :) çünkü en özel ve en zor imtihan bizim :) diye düşünüyorum ...

» ENBİYÂ » Âyet - 83

وَأَيُّوبَ إِذْ نَادَى رَبَّهُ أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

Türkçe Okunuş: Ve eyyûbe iz nâdâ rabbehû ennî messeniyed durru ve ente erhamur râhimîn(râhimîne).
Meal: Ve Hz. Eyüp, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Muhakkak ki, bana bir zarar isabet etti (hastalık geldi). Ve Sen, rahmet edenlerin en çok rahmet edenisin.”

Dualarımız sizinle.

sevgili kader arkadaşlarım,siteyi araştırma yaparken keşfettim ve okuduklarımla hem ağladım hem tebessüm ettim.Meğerse bu kaderi yaşayan bu sınavı olan ne çok insan varmış,küçükken her evlenenin çocuğu oluverir sanırdım şimdi anladım ki bir canlının oluşması ne zormuş nasıl bir mucizeymiş.Bu yola çıkalı 5 ay oldu Ege Tıp ta başladıkhenüz bitiremedik tahlillerimizi.bn 25 eşimse 28 yaşında,1yıl 7aylık evliyiz bir tesadüfle öğrendik bunda da vardır bir hayır dedik çıktık yola nasip Allah(c.c.) ol der olu verir.
Önce size sonrada kendime dua ediyorum Rabbim anne baba olmanın güzelliğini bizede yaşatsın sevgilerimle....

merhaba esma112233 arkadaşım seka ilaç adresi yada telefonu yada internet sitesinin linkini verebilirmisin , ve ne kadara aldın ? şimdiden eşekkür ederim rabbim seninve hepimizin şifasını verir inşallah

seka ilaç : 0212 234 26 60 google'den seka ilaç yaz internet adresi çıkacaktır.peşin fiyat tanesini 275 tl aldım.tabii sende sor ararsan sahte mi gerçek mi diye ne diyecekler bakalım.

zamancığım geçmiş olsun.gittiğiniz hacamatçının adresi ve telefonu var mı gülüm.malum biliyorsun bizde de inmemiş testis var tek taraflı.bende duydum hacamat iyi gelebiliyor diye.bende geçen ay istanbulda annemlerle pendikte yaptırmıştık eşim için de istiyorum bakalım.

elecandy üzülme gülüm bizde geçen ay yaptırmıştık mikrotese olumsuz sonuçlandı kendimizi çok yıprattık fazlasıyla hele eşim ailesi vefat etse bu kadar üzüleceğini kendini yıpratacağını zannetmiyorum ki zaten ailesi ile ilişkileri yıllardan beri bu inmemiş testiisten dolayı sağlıklı bir iletişimleri yokmuş eşim ailesini suçluyor ara ara niye ilgilenmedikllerinden dolayı.ben ne kadar üzülmeyin desem de ateş düştüğü yeri yakıyor tabi ama zaman herşeyin ilacı zamanla taşlar yerine oturup kendinize geleceksiniz.allah sabır versin.

bu dediğin gülüm utangaç testis dedikleri şey.tek taraflı inmemişlerde görülebiliyormuş.eşimin yeğeninde de var aynı inmemiş testis 1 yaşında eltim (hemşire) ameliyat ettirmiş şu an 8 yaşında doktora götürüyormuş zaman zaman doktor utangaç testis diyormuş şimdilik bir sıkıntı yok anca ergenliğe girdikten sonra belli olur sperm olup olmadığı diyormuş.üzüldüm o şekilde gitmelerine testi başka türlü verme imkanı yok başka çözümü ameliyatla sperm aramak.işin kolayı varken bu şekilde kaçmak sıkıntılı bir durum.benim eşimde imam hafız hem de ama sperm testi vermesin mi şimdi defalarca verdi hala da verecek 2-3 ay sonra.biz de istemeyiz bu şekilde semen analizini vermesini başka çare de yok.

gülüm inş o çıkan 54 tane spermi dondurmuşsunuzdur inş.bizim burada 1 tane hareketli hareketsiz çıksın bayram ediliyor hatta yuvarlak hücre , immotil sperm , kuyruğu bile gözükse havalar uçuyoruz anlayacağın.dondurmadıysanız bir daha ki sperm testinizde muhakkak 2-3 ne çıkarsa dondurun ki pişman olmayın mazallah.rabbim şifa versin gülüm.

rabbim yüzünüzü güldürsün inş.mübarek hafizem dualarımız seninle inş.bizde geçen ay olduk olumsuz sonuçlandı ne olur çok ümitlenmeyin yoksa dönüşü çooook çoook zor oluyor ancak yaşayan anlar.biz çok ümitlenmiştik doktorumuz çok ümit vermişti %90 gibi.herşeye kendini hazırlayıın derim gülüm.rabbim yüzünüzü güldürsün.güzel haberlerinizi bekliyoruz inş.

rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün güzel kardeşim , evet haklısın kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama yinede ümitli olmak istiyorum .. sonuç kötü çıkarsa heralde zor toparlanırım ,,,rabbim korusun hüsrana uğramaktan ...doktor ne bilir yaa boşverin takmayın doktoru rabbim onlarsız etmesin ama birdahada düşürmesin bundan sonra hastanelere çocuklarımızın aşıları için gideriz inşallah :) yaratan rabbim değilmi gerisi boş dua edelim olur inşallah

canım benim yaa kıyamam sana
lütfen üzme kendini doktorlar ne derse desin nasipde varsa olacaktır.
yıpratmayın kendinizi biz bu topikte nekadar çok hikayeler okuduk.
ne çok mucizeler gördük..
hemen pes etmek yok bitanem mücadeleye devam.
geçen gün aradım seni ama müsait değildin galiba dönmeyince moralinin bozuk olduğunu tahmin ettim.
lütfen karamsar olma..
belki nasibimizde yok eee ozaman dünyayı kendimize zindanmı edeceğiz.
binlerce kez rabbimize şükredeceğiz sağlıklıyız eşlrimiz yanımızda diye.
dur bakalım tatlım tedaviyle olmazsa bile kök hücre vs araştıracağız.
zaten kök hücrenin onylanması yakındır canım benim genciz daha önümüzde uzuuuuun zaman var.
lütfen biranönce toparlan üzülme canım benim.
rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.

kızlar merhaba.
m sure ile ilgili yazılar yazılınca dikkatimi çekti ve mağdur olarak bişeyler yazmak istedim.
arkadaşlar eşim bu ilacı 3 ay kullandı.
ve bizde seka ilaçtan temin ettik m sureyi.
son gelen kutu farklıydı içerisindeki kapsüllerde farklıydı.
ben bu firmanın sahibiylede görüştüm telde hatta eşimde görüştü.
adamı sıkıştırdık vede ilacın sahte olduğunu resmen kabul etti.
sizi şikayet edicem dedim edebilirsiniz tarım bakanlığındaki arkadaşlarla akraba olduk dedi.
paranızı iade edicem dedi fakat biz kabul etmedik.
2 kez tarım bakanlığına şikayette bulunduk aynı gün satışını durdurdu internettende kaldırdı.
başbakanlık iletişim merkezine şikayet dilekçesi yazdık.
tarım bakanlığındakilerle gerçektende akraba olmuşlar.
tarım bak.dan gelen cevapları söylesem gülersiniz.
gittik baktık depolarında m sure yok satışı yok diye cevap geldi.
anlayacağınız minareyi çalan kılıfını uyduruyo.
kızlar sakın almayın hem sağlığınızla oynarsınız hemde paralarınız boşa gider benden söylemesi.
hatta topikte eski yazıları bulabilirseniz okuyun.
bu ilacı herkes bıraktı kaan hocayıda tebrik ediyorum.
ilacın sahte olduğunu tüm hastaları kendisine söyledi.
hala bu ilacı hastalarına veriyo.
gerçekten bravooooooooo.

iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım, dondurmadık sonucu görünce ağlama krizine girdiğimiz için daha yeni yeni kendime geliyorum.yaza eğer artış olursa ozaman tüp bebek düşünüyoruz.şuanda tüp bebeği nerde yaptırcağıma karar vermediğimz için nerede dondurcazki.sen bidaha sperm çıkmama ihtimali mi var diyosun?olabilir tabiama zaten 54 tanenin içinde 3 tane hareketli zaten hareketsizlerle tüp bebek oluyor mu ki olmuyor diye biliyorum.hatta bu 3 hareketli ile bile olurmu onu bile bilmiyorum sağlıklı mı bakalım off offf ne zor işler alllah bize sabır versin...

arkadaşım allah senden razı olsun ben belçikadayım burda bi eczaneye gittik avrupada bu ilaç satılıyomu diye sorduk araştırdılar yok dediler türkiyeye bakın dedik yok dediler bu ilaç sadece hindistanda satılıyor dediler , kafam karışmıştı esma112233 söyleyince sevinmiştim pazartesi arıycaktım .. ne bileyim yaa insanların duygularıyla oynayan bu kalpazanları allaha havale ediyorum yazık değilmi bize ya hem maddi hem manevi ... kaan bey acaba neden veriyo bu ilacı yoksa odamı bu sektörden nemalanıyor ?

canım ALLAH sendende razı olsun.
bizde ne umutlarla başladık bu ilaca.
bizede kaan hoca tavsiye etti m sureyi.
biz ilacı aldığımızda kutusu 400 tl idi.
günde 2 tane kullanılıyordu.
3 ayda 1200 tl bu ilaca ödedik.
bizim şikayetimizle bu ilacı birsüre piyasadan kaldırdılar.
yazılanlardan sonra azönce sitelerine baktım ilacı tekrar yayınlamışlar.
günde 3 kapsüle çıkarmışlar fiyatta düşmüş
bu ilaç kesinlikle hindistandan gelmiyo.
kendi elleriyle ürettiğini adam ağzıyla kabul etti.
hindistandaki firmaya mail attık bize cvp gelmedi ama topikteki arkadaşlardan birine cvp geldi.
kesinlikle türkiyeye satış yapmadıklarını ifade ettiler.
asıl ben kaan hocaya inanamıyorum hala bu ilacımı aldırıyo insanlara.
pes artıkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…