iyi geceler herkese..gözlerinizi fazla yormayın canlarım.
canım ALLAH sendende razı olsun.
bizde ne umutlarla başladık bu ilaca.
bizede kaan hoca tavsiye etti m sureyi.
biz ilacı aldığımızda kutusu 400 tl idi.
günde 2 tane kullanılıyordu.
3 ayda 1200 tl bu ilaca ödedik.
bizim şikayetimizle bu ilacı birsüre piyasadan kaldırdılar.
yazılanlardan sonra azönce sitelerine baktım ilacı tekrar yayınlamışlar.
günde 3 kapsüle çıkarmışlar fiyatta düşmüş
bu ilaç kesinlikle hindistandan gelmiyo.
kendi elleriyle ürettiğini adam ağzıyla kabul etti.
hindistandaki firmaya mail attık bize cvp gelmedi ama topikteki arkadaşlardan birine cvp geldi.
kesinlikle türkiyeye satış yapmadıklarını ifade ettiler.
asıl ben kaan hocaya inanamıyorum hala bu ilacımı aldırıyo insanlara.
pes artıkkkk.
canım benim Allah inşallah eşine bol bol sperm versin senin için dua edicem canım birşey sorucam seni tüpbebeğe hazırlamadılarmı?arkadaşlar çarşamba günü mikro tese olucak eşim herkesten dua istiyorum rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin inşallah güzel sonuç alırız , ve rabbim herkese nasib eder inşallah ...
kızlar merhaba.
m sure ile ilgili yazılar yazılınca dikkatimi çekti ve mağdur olarak bişeyler yazmak istedim.
arkadaşlar eşim bu ilacı 3 ay kullandı.
ve bizde seka ilaçtan temin ettik m sureyi.
son gelen kutu farklıydı içerisindeki kapsüllerde farklıydı.
ben bu firmanın sahibiylede görüştüm telde hatta eşimde görüştü.
adamı sıkıştırdık vede ilacın sahte olduğunu resmen kabul etti.
sizi şikayet edicem dedim edebilirsiniz tarım bakanlığındaki arkadaşlarla akraba olduk dedi.
paranızı iade edicem dedi fakat biz kabul etmedik.
2 kez tarım bakanlığına şikayette bulunduk aynı gün satışını durdurdu internettende kaldırdı.
başbakanlık iletişim merkezine şikayet dilekçesi yazdık.
tarım bakanlığındakilerle gerçektende akraba olmuşlar.
tarım bak.dan gelen cevapları söylesem gülersiniz.
gittik baktık depolarında m sure yok satışı yok diye cevap geldi.
anlayacağınız minareyi çalan kılıfını uyduruyo.
kızlar sakın almayın hem sağlığınızla oynarsınız hemde paralarınız boşa gider benden söylemesi.
hatta topikte eski yazıları bulabilirseniz okuyun.
bu ilacı herkes bıraktı kaan hocayıda tebrik ediyorum.
ilacın sahte olduğunu tüm hastaları kendisine söyledi.
hala bu ilacı hastalarına veriyo.
gerçekten bravooooooooo.
canım benim Allah inşallah eşine bol bol sperm versin senin için dua edicem canım birşey sorucam seni tüpbebeğe hazırlamadılarmı?
canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diye dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok.şimdi gelelim tüpbebeğe hazırlanma işlemine canım bu topikte bir arkadaşımız vardı kaan hoca kendisine eşinde sperm çıkmaz ama yinede ameliyata yapalım ne olur ne olmaz demişti oda bende tüpbebeğe hazırlanmak istiyorum çıkarsa tehlikeye atmayalım çünkü dondurup çözünce çoğu sperm ölüyormuş.neyse arkadaşımızın eşinde 6 tane sperm bulunmuştu hemen tüpbebekle embriyo oluşturuldu ve hamile kaldı sonra o bebkler düştü ve ikinci sefer dondurulmuş embriyolarla tüpbebek yaptırdılar ve şimdi hamile o yüzden ben kendi adıma doktor ne söylerse söylesin tüpbebeğe hazırlanıp öyle tedaviye başlamayı düşünüyorum çünkü doktorların sizde sperm çıkmaz dediği hastalarda da sperm çıkıyor ve hatta bebekleri oluyor.inşallah sizde azoyu yenenlerden olursunuzyok canım doktor hiç bişiy demedi bana üstelik bende prolaktin hormonu yükselmesi vardı söyledim önce eşin dedi , bende içim rahat etmedi başka doktora gidip tekrar tahlil yaptırdım prolaktin hormonum düşmüşmü diye tahlil sonucu düşmüş hemde çok düşmüş anlamadım bu hormon yüksek olunca gebe kalınamadığını biliyorum çünkü yumurtalıklar çalışmıyor ama düşünce kalınırmı bilmiyorum googleden baktım bulamadım 47 den 0.1 düşmüş yarın eşim tekrar gidecek ameliyat hazırlığı için kan istedi onları vericek. acaba doktor ümitsiz olduğu içinmi bana bişiy demedi ayyyy görüyomusun içime kurt düştü afff allahım yaaa
canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun diye dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok.şimdi gelelim tüpbebeğe hazırlanma işlemine canım bu topikte bir arkadaşımız vardı kaan hoca kendisine eşinde sperm çıkmaz ama yinede ameliyata yapalım ne olur ne olmaz demişti oda bende tüpbebeğe hazırlanmak istiyorum çıkarsa tehlikeye atmayalım çünkü dondurup çözünce çoğu sperm ölüyormuş.neyse arkadaşımızın eşinde 6 tane sperm bulunmuştu hemen tüpbebekle embriyo oluşturuldu ve hamile kaldı sonra o bebkler düştü ve ikinci sefer dondurulmuş embriyolarla tüpbebek yaptırdılar ve şimdi hamile o yüzden ben kendi adıma doktor ne söylerse söylesin tüpbebeğe hazırlanıp öyle tedaviye başlamayı düşünüyorum çünkü doktorların sizde sperm çıkmaz dediği hastalarda da sperm çıkıyor ve hatta bebekleri oluyor.inşallah sizde azoyu yenenlerden olursunuz
canım bizler araştırarak prof.olmuşuz doktora bilgili olduğunu göster siz kafadan savma işler yaparak göndermesin .canım benim eşimde önceden sperm çıkmıştı doktora gittik doktor ilaç falan verdi sonra spermlerde çıkmayınca dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz diye bizi gönderdi bende senelerdir tedaviyi bırakmıştım çocuğumuz olmaz diye düşünüyordum sonra bu topiğe üye oldum aynı sorunu yaşayıpta çocuğu olan arkadaşlarımızı görünce bana umut oldular.üstelik bizim azo sebebimizi doktor ergenlikte geçirilen kabakulağa bağlarken araştırmalar ve yaptırdığımız testler sonucu genetik problemi olduğunu öğrendik bu testleride üstelik biz yaptırmak istedik prof.doktor eşime soy ağacını çizdirdi sizde genetik problem olmaz ama yinede madem istiyorsunuz yapın demişti sonuç çıkıncada çok şaşırmıştı sizde olması imkansız ama ne yapalım demişti.işte canım doktorların hemde en iyilerinin yanlışları şimdi sana tavsiyem kendince doğru neyse onu yap doktorların her dediğine kafa sallamaay canım inşallah çok haklısın yarın gidicez doktora bu söylediklerini söyliycem bakalım ne diycek , aslında bende pek ne soracağımı ne söyliyeceğimi bilmiyorum burda okuyunca çok şey öğrendim notlar aldım bakalım yarın ne diycek
çok doğru söylüyosun ama bizim doktorda pek uyuz herşeyi ben bilirim ben bulamazsam kimse bulamaz bide çok olumsuz konuşuyo allahım inşallah doktoru mahcup ederde yüzümüzü güldürür :) zaten biraz bilgisiz olunca kobay gibi kullanıyolar allahım merhametlilerle karşılaştırsın inşallah şansımız yaver gider inşallah mutlu haberler alırız inşallah siperrmler çok olur şöyle milyon değilde milyar olur inşallah :)) inşallah ben hamile kalırım inşallah bu sayfadaki herkes hamile kalır inşalllaaahhh :))
amin canım benim sen onun densizliğine bakma sanki tövbe küçük dağları onlar yaratmışlar gibi konuşuyorlar.inşallah senden gelecek güzel haberleri bekliyorum .çok doğru söylüyosun ama bizim doktorda pek uyuz herşeyi ben bilirim ben bulamazsam kimse bulamaz bide çok olumsuz konuşuyo allahım inşallah doktoru mahcup ederde yüzümüzü güldürür :) zaten biraz bilgisiz olunca kobay gibi kullanıyolar allahım merhametlilerle karşılaştırsın inşallah şansımız yaver gider inşallah mutlu haberler alırız inşallah siperrmler çok olur şöyle milyon değilde milyar olur inşallah :)) inşallah ben hamile kalırım inşallah bu sayfadaki herkes hamile kalır inşalllaaahhh :))
canım öncelikle hoşgeldin sana cevap yazamamıştım ama olsun henüz geç kalmış değilim.öncelikle şunu söylemeliyimki sen bizlerden çok şanslısın çünkü eşinde sperm çıkıyor bunu sayısını artırabilirsiniz ilaçlar ve kürlerle bizlerin eşlerinde ne canlı nede cansız sperm yok sayımız hep sıfır çıkıyor.onun haricinde eşinin vücudu sperm üretiyor buda çok umut verici bir haber bizlerin eşlerinde sperm üretimi bile yok sen bence umutsuzluğu içinden çıkar at sperm sayı ve kalitesini artıracak kürler kullandır eşine ben şimdi çıkmak zorundayım ama hergün burdayım sana daha detaylı bilgi veririm bitkiseller hakkında istersen birde sıfır spermle ne yapabiliriz yada 76 milyona yolculuğumuz topiklerinede bakabilirsininşlh canım ya inşlh yüzümüz gülcek.haber ver eşinin operasyonundan sonra.bende bugün yine umutsuz kalktım yataktan.dün biraz umudum vardı. güzel haberler duymaya ihtiyacım var.
inşlh canım ya inşlh yüzümüz gülcek.haber ver eşinin operasyonundan sonra.bende bugün yine umutsuz kalktım yataktan.dün biraz umudum vardı. güzel haberler duymaya ihtiyacım var.
canım öncelikle hoşgeldin sana cevap yazamamıştım ama olsun henüz geç kalmış değilim.öncelikle şunu söylemeliyimki sen bizlerden çok şanslısın çünkü eşinde sperm çıkıyor bunu sayısını artırabilirsiniz ilaçlar ve kürlerle bizlerin eşlerinde ne canlı nede cansız sperm yok sayımız hep sıfır çıkıyor.onun haricinde eşinin vücudu sperm üretiyor buda çok umut verici bir haber bizlerin eşlerinde sperm üretimi bile yok sen bence umutsuzluğu içinden çıkar at sperm sayı ve kalitesini artıracak kürler kullandır eşine ben şimdi çıkmak zorundayım ama hergün burdayım sana daha detaylı bilgi veririm bitkiseller hakkında istersen birde sıfır spermle ne yapabiliriz yada 76 milyona yolculuğumuz topiklerinede bakabilirsin
amin canım benim sen onun densizliğine bakma sanki tövbe küçük dağları onlar yaratmışlar gibi konuşuyorlar.inşallah senden gelecek güzel haberleri bekliyorum .
inşirah süresini oku canım çok iyi geliyo , insan ümdini yitidiği zaman kaybediyo aslında bence hep ümitli ol aslında zor bakalım bana çarşamba günü siperm bulamadık derlerse naparım ,hiç düşünmek bile istemiyorum ama bu korkular yaşadığımız süre hep olucak bunu kimse inkar edemez canım benimkisi teselli işte ama daraltma kendini dediğim gibi inşirah süresini oku çok iyi geliyor
Arkadaslar mrb.dun Kaan hocadan tese icin gün aldık.genart ta yapılacak 24 Şubat'ta bakalim inşallah spermciklerimiz bulunur:) birde kızlar size birşey danışmak istiyorum ben ,bu tup bebek icin SSK karsiliyormusya.hani bulundu diyelim internettende okudum ama anlayamadım.simdi söyle bir durum var benim esim 6 senedir SSK li fakat prim ödemesi 1252 gün.yani internette 900 gün yaziodu.eger bu tamam şa peki benim SSK da önem taşıyor mü? Cunku bende 9 senedir SSK liyim fakat prim ödemem 855 gün yani tup bebek te bu gün sayisi çiftler icini önemli yoksa erkek icin mı?
LUTFENNN YARDİMMMMMMM ARKADASLARRRRR
inşallah arkadaşım hadi sende güzel haberler veririn inşallah rabbim bol bol sipermler versiin inşallah
teşekkür ederim canım.ama doktorlar ümitli konuşmuyorlar işte.bitkisel bir şeyler yapıyorum fayda görürmüyüz bilmem.bir hafta oldu daha öğreneli.bende artık hergün burdayım.müsait olduğun vakit konuşalım çok sevinirim benim çok bilgim yok.iyi günler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?