Saol enfall cim inşallah sende bende herkez verir guzel hbr.peki SSK konusunda bilgin varmı cnm?
yok canım doktor hiç bişiy demedi bana üstelik bende prolaktin hormonu yükselmesi vardı söyledim önce eşin dedi , bende içim rahat etmedi başka doktora gidip tekrar tahlil yaptırdım prolaktin hormonum düşmüşmü diye tahlil sonucu düşmüş hemde çok düşmüş anlamadım bu hormon yüksek olunca gebe kalınamadığını biliyorum çünkü yumurtalıklar çalışmıyor ama düşünce kalınırmı bilmiyorum googleden baktım bulamadım 47 den 0.1 düşmüş yarın eşim tekrar gidecek ameliyat hazırlığı için kan istedi onları vericek. acaba doktor ümitsiz olduğu içinmi bana bişiy demedi ayyyy görüyomusun içime kurt düştü afff allahım yaaa
sevgili kader arkadaşlarım,siteyi araştırma yaparken keşfettim ve okuduklarımla hem ağladım hem tebessüm ettim.Meğerse bu kaderi yaşayan bu sınavı olan ne çok insan varmış,küçükken her evlenenin çocuğu oluverir sanırdım şimdi anladım ki bir canlının oluşması ne zormuş nasıl bir mucizeymiş.Bu yola çıkalı 5 ay oldu Ege Tıp ta başladıkhenüz bitiremedik tahlillerimizi.bn 25 eşimse 28 yaşında,1yıl 7aylık evliyiz bir tesadüfle öğrendik bunda da vardır bir hayır dedik çıktık yola nasip Allah(c.c.) ol der olu verir.
Önce size sonrada kendime dua ediyorum Rabbim anne baba olmanın güzelliğini bizede yaşatsın sevgilerimle....
eşim mustafa eraslan ın calvis panax ilacını kullanıyor bunu kullanıpta derman bulan var mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.7 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin 2.yılında öğrendik.eşim 5 yıl boyunca tedavi olmak istemedi.en sonunda kaan aydosa gitmeyi kabul etti.kaan bey önce umut verdi ve yaklaşık beş aydır onun verdiği ilaçları ve bitkisel olarakta çakşır kökü suyu ısırgan çayı keçiboynuzu tozu hergün kuruyemiş çoban çökerten çayı clavis panax clavis e1 kullandık.asla et tavuk ve hazır gıdalar yemedik.hep yeşil yapraklı sebze yemekleri yedik.ahmet maranki nin kestane balıyla ilgili karışımını yaptım.hergün ondanda yedi.artık hergün yeter diye benimle kavga ederken mikrotese günümüz geldi.ve dün mikrotesede spermler bulundu donduruldu.bunları size yazmak istedim.belki arasında sizede faydası olan bir gıda olur.biliyorum daha yolun çok başı ama en azından ilk aşamayı başardık.rabbim hepimize çocuk nasip etsin.
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.7 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin 2.yılında öğrendik.eşim 5 yıl boyunca tedavi olmak istemedi.en sonunda kaan aydosa gitmeyi kabul etti.kaan bey önce umut verdi ve yaklaşık beş aydır onun verdiği ilaçları ve bitkisel olarakta çakşır kökü suyu ısırgan çayı keçiboynuzu tozu hergün kuruyemiş çoban çökerten çayı clavis panax clavis e1 kullandık.asla et tavuk ve hazır gıdalar yemedik.hep yeşil yapraklı sebze yemekleri yedik.ahmet maranki nin kestane balıyla ilgili karışımını yaptım.hergün ondanda yedi.artık hergün yeter diye benimle kavga ederken mikrotese günümüz geldi.ve dün mikrotesede spermler bulundu donduruldu.bunları size yazmak istedim.belki arasında sizede faydası olan bir gıda olur.biliyorum daha yolun çok başı ama en azından ilk aşamayı başardık.rabbim hepimize çocuk nasip etsin.
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.7 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin 2.yılında öğrendik.eşim 5 yıl boyunca tedavi olmak istemedi.en sonunda kaan aydosa gitmeyi kabul etti.kaan bey önce umut verdi ve yaklaşık beş aydır onun verdiği ilaçları ve bitkisel olarakta çakşır kökü suyu ısırgan çayı keçiboynuzu tozu hergün kuruyemiş çoban çökerten çayı clavis panax clavis e1 kullandık.asla et tavuk ve hazır gıdalar yemedik.hep yeşil yapraklı sebze yemekleri yedik.ahmet maranki nin kestane balıyla ilgili karışımını yaptım.hergün ondanda yedi.artık hergün yeter diye benimle kavga ederken mikrotese günümüz geldi.ve dün mikrotesede spermler bulundu donduruldu.bunları size yazmak istedim.belki arasında sizede faydası olan bir gıda olur.biliyorum daha yolun çok başı ama en azından ilk aşamayı başardık.rabbim hepimize çocuk nasip etsin.
Canimm gozun aydin darisi benim basima insAllah tum istiyenlerin basina...sizin kan degerleri flan nasildi biraz birlgi verirsen sevinirim FSH LH testestronu flan yanii belki cogumuz bunu merek ediyoruz insAllah bebisinde tutar..
fsh 8-9 civarındaydı.klomeni önce yarım sonra 1 e çıkardı.
zaten tek testisi vardı oda boyutu normal demişti kaan bey.
allah yardımcımız olsun.dilerim sizde aynı mutluluğu yaşarsınız.olmassada kaan bey muhakkak başka tedavi şekli deneyecektir.çünkü bize öyle demişti.
canım benim bildiğim kadarıyla etkiliyor hemde çok etkisi var üstelik yüksek dozda alıyorsunuz canım biraz erteleseniz şu tesenizi daha iyi olabilir ama yinede hakkınızda hayırlısı olsunarkadaşlar acil bi sorum var lütfen yardımcı olrmusunuz .? Eşim bir haftadır girp antibiyotik ağrı kesici kullandı sürekli çarşamba günü mikro tese var olumsuz etkilermi hala daha grip bu halde mikrotese yapması doğru olurmu ertelesekmi acaba antibiyotikler ve ilaçlar yüksek dozda 500 mlg ve 1000 mlg dozlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?