Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim kendini uzme tup bebektde prolaktin hormonunun onemi yok o yuzden doktor onem vermemis

eşim mustafa eraslan ın calvis panax ilacını kullanıyor bunu kullanıpta derman bulan var mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar acil bi sorum var lütfen yardımcı olrmusunuz .? EŞİM BİR HAFTADIR GİRP ANTİBİYOTİK AĞRI KESİCİ KULLANDI SÜREKLİ ÇARŞAMBA GÜNÜ MİKRO TESE VAR OLUMSUZ ETKİLERMİ HALA DAHA GRİP BU HALDE MİKROTESE YAPMASI DOĞRU OLURMU ERTELESEKMİ ACABA ANTİBİYOTİKLER VE İLAÇLAR YÜKSEK DOZDA 500 MLG VE 1000 MLG DOZLARINDA

eşim mustafa eraslan ın calvis panax ilacını kullanıyor bunu kullanıpta derman bulan var mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz ?

canım ben çok araştırdım mustafa eraslanın dolandırıcı olduğunu ve hakkında 100lerce dava olduğunu duydum hatta bir kere aradım amerikada konferansa gitti dediler neyse bu ilacı alın altı ay kullanın diye satış yapma peşindeler ben mustafa eraslanla konuşmak istediğim için hemen ilacı almadım aradan 4 ay geçti tekrar aradım bana yine aynı şeyi söylediler amerikada konfarnsı var yahu kardeşim bu adam hiç başka yere gitmezmi dedim telefonu yüzüme kapattılar o yüzden güveenim sarsıldı ama bazı arkadaşlar var memnun kaldıklarını söylüyolar ama benim içime sinmedi araştırmadan hiçbirşeye başlama çünkü herşeyden önemlisi sağlık sağlığımızı yitirirsek çocuğu napıcaz yada olursa çocuğumuz bizsiz ne yapacak biliyorum denize düşen yılana sarılıyo ama dikkat etmek lazım .. Selametle

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.7 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin 2.yılında öğrendik.eşim 5 yıl boyunca tedavi olmak istemedi.en sonunda kaan aydosa gitmeyi kabul etti.kaan bey önce umut verdi ve yaklaşık beş aydır onun verdiği ilaçları ve bitkisel olarakta çakşır kökü suyu ısırgan çayı keçiboynuzu tozu hergün kuruyemiş çoban çökerten çayı clavis panax clavis e1 kullandık.asla et tavuk ve hazır gıdalar yemedik.hep yeşil yapraklı sebze yemekleri yedik.ahmet maranki nin kestane balıyla ilgili karışımını yaptım.hergün ondanda yedi.artık hergün yeter diye benimle kavga ederken mikrotese günümüz geldi.ve dün mikrotesede spermler bulundu donduruldu.bunları size yazmak istedim.belki arasında sizede faydası olan bir gıda olur.biliyorum daha yolun çok başı ama en azından ilk aşamayı başardık.rabbim hepimize çocuk nasip etsin.

allah razı olsun arkadaşım inşallah bundan sonraki aşamalarıda kolaylıkla atlatırsınız ve yavrucuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah . Sen bir ümit oldun bize inşallah güzel haberler verirsin gir arada yaz haberdar et bizi .bu arada eşin neden azosperm di biraz bahs edermisin canım... Selametle

eşimin neden azosperm olduğunu bilmiyorum.ama askerde testisinde tümör oluşmuş ve testis alınmış.yani bizim tek testiste sperm arandı.tabiki iki testisi olanlara göre şansımız dahada azdı.

canım hoşgeldin...güzel bir haber maaşallah..evet azoyu yenecez inş.hepimiz.keşke sende hazırlansaydın şimdi daha iyi olmazmıydı.ama olsun yinede bulunmuş olması iyi birşey.inş hamile haberlerini de verirsin.sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün..marankinin ballı karışımını yazabilirmisin lütfen kendinmi yaptın

Son düzenleme:

Cnm cok sevindim.bakalim inşallah darisi basımıza olur Kaan hocanın hastasının bizde.benim eşimde azo ve bu ayın 24 unde bizimde tese miz var.kaan hocada bize umit verdi ama bakalim kismet :)

Canimm gozun aydin darisi benim basima insAllah tum istiyenlerin basina...sizin kan degerleri flan nasildi biraz birlgi verirsen sevinirim FSH LH testestronu flan yanii belki cogumuz bunu merek ediyoruz insAllah bebisinde tutar..

3 kilo kestane balı içine cam bir kapta tahta kaşıkla
100 gr keçiboynuzu tozu
100 gr çakşır kökü
100 gr dövülmüş adem
100 gr fıstık içi
100 gr üzüm çekirdeği tozu
100 gr çam fıstığı
100 gr çoban çökerten
100 gr zencefil
100 gr zerdeçal sarı kök
100 gr ginseng tozu

sabah akşam aç karna tahta tatlı kaşığıyla alınacak.ben rondoda geçirmeden yaptım.eşim o yüzden peçeteye yiyince çöplerini attı.ama siz rondodan çakşır kökü ve coban çökerteni geçirebilirsinz.

Canimm gozun aydin darisi benim basima insAllah tum istiyenlerin basina...sizin kan degerleri flan nasildi biraz birlgi verirsen sevinirim FSH LH testestronu flan yanii belki cogumuz bunu merek ediyoruz insAllah bebisinde tutar..

fsh 8-9 civarındaydı.klomeni önce yarım sonra 1 e çıkardı.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? temizliğim yeni bitti ara ara yazdıklarınıza bakıp tekrar çıktım. teseye gidecek herkes için dua ediyorum. bize güzel haberler verin canlarım, umut olun bize de...

allah yardımcımız olsun.dilerim sizde aynı mutluluğu yaşarsınız.olmassada kaan bey muhakkak başka tedavi şekli deneyecektir.çünkü bize öyle demişti.

canım benim bildiğim kadarıyla etkiliyor hemde çok etkisi var üstelik yüksek dozda alıyorsunuz canım biraz erteleseniz şu tesenizi daha iyi olabilir ama yinede hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…