Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim sana yardımcı olmak isterdim ama gerçekten bilemiyorum kusura bakma

canım benim bildiğim kadarıyla etkiliyor hemde çok etkisi var üstelik yüksek dozda alıyorsunuz canım biraz erteleseniz şu tesenizi daha iyi olabilir ama yinede hakkınızda hayırlısı olsun

erteliyeceğiz galiba eşimle konuştum oda öyle düşünüyo yarın görüşücez doktorla bakalım ne diycek

iyiyim canım ne olsun işte hayat devam ediyor .canım ya ne oldu senin canın mı sıkıldı yoksa

canim gün gectikce dahada cok koyuyor insana üzülüyorum canim SIKILDI oyle iste
hepimizin yasadigi duygular

canim gün gectikce dahada cok koyuyor insana üzülüyorum canim sıkıldı oyle iste
haklısın canım bende aynı şeyi düşünüyorum.beynimde yankılanıyor doktorların sözleri sonra keşke 7.5 senedir yaşadıklarım bir rüya olsada uyansam diye düşünüyorum ancak bu korkulu rüyadan bebeğimiz olunca uyanırız .sabır ediyorum yada ettiğimi zannediyorum günbe gün zamanın akıp gitmesi ve kucağımın boş olması içimi acıtıyor ama canı gönülden inanıyorumki rabbim çektiğimiz çilelerin mükafatını verecek.belkide şimdi yaşadığım rabbimin bana en büyük mükafatıdır diyorum ne bileyim allah muhafaza özürlü bir evladım olsaydı bu benim içimi daha çok acıtacaktı kendi egom için dünyaya çocuk getirmemeliyim.bir saat önce öğrendiğim birşey anlatayım sana bizim sohbet hocamız vardı allah bağışlasın 2tane çocuğu vardı.daha sonra 3. çocuğunu doğurdu şimdi çocuğu1.5 yaşında yalnız başka şehire tayinleri çıktı gittiler.öğrendiğim haberde şu meğerse o bebek doğum anında zorlanmış ve sinirleri ölmüş çocuğun eli hareket etmiyormuş hatta yürüyememiş belki hiç yürüyemiyecek .allah'ım hastalara şifa ver bizi ne evlatsızlıkla nede evlat verip bu seferde evladımızla sınama amin

canim gün gectikce dahada cok koyuyor insana üzülüyorum canim SIKILDI oyle iste

Bir gün Hz. Musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor "Ya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zamana kadar çocuğumuz olmadı.Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı?"Neyse Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki:"Ya Musa söyle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar" Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar,aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda.Sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor: " Yarabbi,hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş" diyor Allah (C.C) de diyorki:" Evet ya Musa ben sana öyle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim" diyor.

gün gectikce yüregim dahada cok yaniyor canim insallah bizimde kucagimiz dolar
vardir rabbimin bir bildigi hayirlisi olsun

gün gectikce yüregim dahada cok yaniyor canim insallah bizimde kucagimiz dolar
vardir rabbimin bir bildigi hayirlisi olsun
birtanem ne kadar söylemek istemesende seni çok sıkıntılı gördüm bizim zaten çocuk sıkıntımız var ama içimizi acıttığı zamanlar başka dertlerin kamçılamsı oluyor .siz ne yaptınız tedavinizi m sure kullanıyordunuz henüz test vermedimi eşin

ben hic bir zaman ümidimi kesmedim canim her zaman olacagina inaniyorum

testi yaptirmadi daha canim bu ayin sonuna yaptirmayi dusunuyor

iyi akşamlar canım hoşgeldin.bende bunu defalarca herkesin umutsuz olduğu zamanlar paylaşıyordum allah razı olsun tekrar hatırlatman çok iyi oldu

hosbulduk bana da bir arkadaşım anlattı moralim düzeldi. ilk sayfaları okuyamamıstım ben.

allah razı olsun canım yaaa akşam akşam çok iyi geldi eşimede okudum onada iyi geldi ... çok güzel moral oldu inşallah rabbim bizlerede nasib eder :)

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…