canim basligi acan kisinin msj sayisi 2 buraya ilk basligi yazmis...yazmamis oldugunu ama insallah olmustur
ona bakmak hiç aklıma gelmedi bak :) çok kötü bir duygu ya ben 3 sene olmasın diye uğraştım aman istemem sırası değil deyip duruyordum.
nerden bilecektin böyle olacagini..kac yillik evlisin yasin kac
4 yıl doldu 5. yıla girdik 30 yaşındayım. sen?
haklısın canım bende aynı şeyi düşünüyorum.beynimde yankılanıyor doktorların sözleri sonra keşke 7.5 senedir yaşadıklarım bir rüya olsada uyansam diye düşünüyorum ancak bu korkulu rüyadan bebeğimiz olunca uyanırız .sabır ediyorum yada ettiğimi zannediyorum günbe gün zamanın akıp gitmesi ve kucağımın boş olması içimi acıtıyor ama canı gönülden inanıyorumki rabbim çektiğimiz çilelerin mükafatını verecek.belkide şimdi yaşadığım rabbimin bana en büyük mükafatıdır diyorum ne bileyim allah muhafaza özürlü bir evladım olsaydı bu benim içimi daha çok acıtacaktı kendi egom için dünyaya çocuk getirmemeliyim.bir saat önce öğrendiğim birşey anlatayım sana bizim sohbet hocamız vardı allah bağışlasın 2tane çocuğu vardı.daha sonra 3. çocuğunu doğurdu şimdi çocuğu1.5 yaşında yalnız başka şehire tayinleri çıktı gittiler.öğrendiğim haberde şu meğerse o bebek doğum anında zorlanmış ve sinirleri ölmüş çocuğun eli hareket etmiyormuş hatta yürüyememiş belki hiç yürüyemiyecek .allah'ım hastalara şifa ver bizi ne evlatsızlıkla nede evlat verip bu seferde evladımızla sınama amin
herkese hayırlı geceler arkadaşlar çarşamba günü mikro tesemiz vardı ama biz iptal etmeyi düşünüyoruz kafam karışık doktor ne diycek bilmiyorum eşim 10 gündür grip antibiyotik ve ateş düşürücüler kullandı o yüzden tedirginiz doğrumu yapıyoruz bilmiyorum bide oturup soru hazırladım doktora kafamdaki herşeyyi sorucam bakalım ne diycek hayırlısı olur inşallah günler yaklaştıça ben daha çok panik oluyorum
kızlar merhaba.
m sure ile ilgili yazılar yazılınca dikkatimi çekti ve mağdur olarak bişeyler yazmak istedim.
arkadaşlar eşim bu ilacı 3 ay kullandı.
ve bizde seka ilaçtan temin ettik m sureyi.
son gelen kutu farklıydı içerisindeki kapsüllerde farklıydı.
ben bu firmanın sahibiylede görüştüm telde hatta eşimde görüştü.
adamı sıkıştırdık vede ilacın sahte olduğunu resmen kabul etti.
sizi şikayet edicem dedim edebilirsiniz tarım bakanlığındaki arkadaşlarla akraba olduk dedi.
paranızı iade edicem dedi fakat biz kabul etmedik.
2 kez tarım bakanlığına şikayette bulunduk aynı gün satışını durdurdu internettende kaldırdı.
başbakanlık iletişim merkezine şikayet dilekçesi yazdık.
tarım bakanlığındakilerle gerçektende akraba olmuşlar.
tarım bak.dan gelen cevapları söylesem gülersiniz.
gittik baktık depolarında m sure yok satışı yok diye cevap geldi.
anlayacağınız minareyi çalan kılıfını uyduruyo.
kızlar sakın almayın hem sağlığınızla oynarsınız hemde paralarınız boşa gider benden söylemesi.
hatta topikte eski yazıları bulabilirseniz okuyun.
bu ilacı herkes bıraktı kaan hocayıda tebrik ediyorum.
ilacın sahte olduğunu tüm hastaları kendisine söyledi.
hala bu ilacı hastalarına veriyo.
gerçekten bravooooooooo.
arkadaşım allah senden razı olsun ben belçikadayım burda bi eczaneye gittik avrupada bu ilaç satılıyomu diye sorduk araştırdılar yok dediler türkiyeye bakın dedik yok dediler bu ilaç sadece hindistanda satılıyor dediler , kafam karışmıştı esma112233 söyleyince sevinmiştim pazartesi arıycaktım .. ne bileyim yaa insanların duygularıyla oynayan bu kalpazanları allaha havale ediyorum yazık değilmi bize ya hem maddi hem manevi ... kaan bey acaba neden veriyo bu ilacı yoksa odamı bu sektörden nemalanıyor ?
canım ALLAH sendende razı olsun.
bizde ne umutlarla başladık bu ilaca.
bizede kaan hoca tavsiye etti m sureyi.
biz ilacı aldığımızda kutusu 400 tl idi.
günde 2 tane kullanılıyordu.
3 ayda 1200 tl bu ilaca ödedik.
bizim şikayetimizle bu ilacı birsüre piyasadan kaldırdılar.
yazılanlardan sonra azönce sitelerine baktım ilacı tekrar yayınlamışlar.
günde 3 kapsüle çıkarmışlar fiyatta düşmüş
bu ilaç kesinlikle hindistandan gelmiyo.
kendi elleriyle ürettiğini adam ağzıyla kabul etti.
hindistandaki firmaya mail attık bize cvp gelmedi ama topikteki arkadaşlardan birine cvp geldi.
kesinlikle türkiyeye satış yapmadıklarını ifade ettiler.
asıl ben kaan hocaya inanamıyorum hala bu ilacımı aldırıyo insanlara.
pes artıkkkk.
iyi geceler güzeller...esma cım emek verip cevaplamışın sorularımı.Allah razı olsun..siz uyguluyormusunuz? inş. şifa olur.bak çarenizi arıyorsunuz.bakarsın seneye oluvermiş bebişin Allah bilir tabi..biz fazla birşey yapmıyoruz nedense.şu baharatçının dedikleri makul geldi bana. benim eşim çok üşür çünkü.
cervan arkadaşım çok teşekkür ederim uyardığın için böyle bir olayı bilmiyordum.bende derhal yarın paramızı geri almanın tüürlü türlü yollarını deneyeceğim.bu kadar da olmaz ya.alırken de oradaki sekreter bayandan da konuşmalrından kıl olmuştum sahte v.s mi dedim o da yoookkk hayır kesinlikle değil v.s demişti bende yarın şikayet edeceğim dava açacağım deyip paramızı kurtarmanın derdine düşeceğim.eşimle de konuşayım da çok zaman geçmeden bir an önce kurtulayım şu pisliklerden.
enfal kardeşim bende tavsiye ettim fakat bende aynı sizin gibiyim aynı.kalpazanların tuzağına düştük işin açıkçası.rabbim o yalan dolanla kazanılan paraları yedirmeyi nasip etme allahım.
evet kaan hoca da iyice araştırmadan etmeden niye böyle rastgele tavsiye ediyor.sahte mi gerçek mi v.s diye bilmeden hastalarını mağdur etmenin bir anlamı yok.
nzlyn biz rast gele de olsa başladık iyi mi kötü mü bilmem ama denemekten zarar gelmez benim eşimde çok üşür elleri buz gibidir vücudu soğuktur hatta soğuktan çok afedersiniz tuvaleti çabuk gelir.biz deniyoruz hayorlısı bakalım.hatta biraz sonra oturma banyosu kürünü uygulayacağız..
kızlar hacamat yaptırdık acıyormu derseniz vakumlama acıdı başımdan yapılırken ama öyle dayanılmaz değil kesilieken acı hissi yok ama hissediyorsun kesildiğini değişik bi his sonuçta herifim ve ben yaptırdık bana başımdan migren için sırtımın aşağısına yakın bi yerden de bebek için oldum herifim ise iki kürek kemiği sırtının ortası ve kuyruk sokumunun ordan yapıldı oda bebek için yaptırdı yapılan yer hijenikti tertemizdi bi hacamat sonrası zaten ilaçlı yapıştırıcıyla kapatıyorlar dün bizi baya çarptı böyle yorgunluk hissigibi bişey vardı üstümüzde bugün sadece hacamat yerleri hafif acıyor okadar eşimi yapan haccam bu durumda olupt sperm çıkanların olduğunu demiş ama herkezde çıkmamış bazılarında çıkmış kimisinde çıkmamış işte böyle bacılar
cecilya face de msj kutuna bakabilrmisin?
cervan arkadaşım çok teşekkür ederim uyardığın için böyle bir olayı bilmiyordum.bende derhal yarın paramızı geri almanın tüürlü türlü yollarını deneyeceğim.bu kadar da olmaz ya.alırken de oradaki sekreter bayandan da konuşmalrından kıl olmuştum sahte v.s mi dedim o da yoookkk hayır kesinlikle değil v.s demişti bende yarın şikayet edeceğim dava açacağım deyip paramızı kurtarmanın derdine düşeceğim.eşimle de konuşayım da çok zaman geçmeden bir an önce kurtulayım şu pisliklerden.
enfal kardeşim bende tavsiye ettim fakat bende aynı sizin gibiyim aynı.kalpazanların tuzağına düştük işin açıkçası.rabbim o yalan dolanla kazanılan paraları yedirmeyi nasip etme allahım.
evet kaan hoca da iyice araştırmadan etmeden niye böyle rastgele tavsiye ediyor.sahte mi gerçek mi v.s diye bilmeden hastalarını mağdur etmenin bir anlamı yok.
nzlyn biz rast gele de olsa başladık iyi mi kötü mü bilmem ama denemekten zarar gelmez benim eşimde çok üşür elleri buz gibidir vücudu soğuktur hatta soğuktan çok afedersiniz tuvaleti çabuk gelir.biz deniyoruz hayorlısı bakalım.hatta biraz sonra oturma banyosu kürünü uygulayacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?