Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim basligi acan kisinin msj sayisi 2 buraya ilk basligi yazmis...yazmamis oldugunu ama insallah olmustur

ona bakmak hiç aklıma gelmedi bak :) çok kötü bir duygu ya ben 3 sene olmasın diye uğraştım aman istemem sırası değil deyip duruyordum.

ona bakmak hiç aklıma gelmedi bak :) çok kötü bir duygu ya ben 3 sene olmasın diye uğraştım aman istemem sırası değil deyip duruyordum.

nerden bilecektin böyle olacagini..kac yillik evlisin yasin kac

iyi geceler kızlar. sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de duygularım depreşti. ben de bazen unutuyorum oluruna bırakmak istiyorum. bir süre hiç bu konudan bahsetmiycem özellikle eşime ama bir bakıyorum o gün içinde belki on defa bu konudan bahsetmişim. olmazsa hayatta kaybedeceklerim geliyor sürekli aklıma. ben hiç çocuğumu emziremeyecem, ağlamalarına isyan etmiycem, hastalanacak diye endişelenmeyecem, elinden tutup okula götüremeyecem, ödevelerine yardım edemiycem.. daha daha daha bunlara benzer bir sürü şey işte. sürekli bunlar dönüp duruyor aklımda. Allahım yardım etsin bizler sabır versin, güç versin hepimize

iyi geceler güzeller...esma cım emek verip cevaplamışın sorularımı.Allah razı olsun..siz uyguluyormusunuz? inş. şifa olur.bak çarenizi arıyorsunuz.bakarsın seneye oluvermiş bebişin Allah bilir tabi..biz fazla birşey yapmıyoruz nedense.şu baharatçının dedikleri makul geldi bana. benim eşim çok üşür çünkü.

herkese hayırlı geceler arkadaşlar çarşamba günü mikro tesemiz vardı ama biz iptal etmeyi düşünüyoruz kafam karışık doktor ne diycek bilmiyorum eşim 10 gündür grip antibiyotik ve ateş düşürücüler kullandı o yüzden tedirginiz doğrumu yapıyoruz bilmiyorum bide oturup soru hazırladım doktora kafamdaki herşeyyi sorucam bakalım ne diycek hayırlısı olur inşallah günler yaklaştıça ben daha çok panik oluyorum

hayırlı geceler...ertelemek bencede iyi fikir.iyileşsin inş. keşke demessin yani.sakin olmaya çalış kafaya taktıkça içinden çıkamıyoruz.elimizden geleni yaptıktan sonra tevvekkül edcez.görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.

cervan arkadaşım çok teşekkür ederim uyardığın için böyle bir olayı bilmiyordum.bende derhal yarın paramızı geri almanın tüürlü türlü yollarını deneyeceğim.bu kadar da olmaz ya.alırken de oradaki sekreter bayandan da konuşmalrından kıl olmuştum sahte v.s mi dedim o da yoookkk hayır kesinlikle değil v.s demişti bende yarın şikayet edeceğim dava açacağım deyip paramızı kurtarmanın derdine düşeceğim.eşimle de konuşayım da çok zaman geçmeden bir an önce kurtulayım şu pisliklerden.

enfal kardeşim bende tavsiye ettim fakat bende aynı sizin gibiyim aynı.kalpazanların tuzağına düştük işin açıkçası.rabbim o yalan dolanla kazanılan paraları yedirmeyi nasip etme allahım.

evet kaan hoca da iyice araştırmadan etmeden niye böyle rastgele tavsiye ediyor.sahte mi gerçek mi v.s diye bilmeden hastalarını mağdur etmenin bir anlamı yok.

nzlyn biz rast gele de olsa başladık iyi mi kötü mü bilmem ama denemekten zarar gelmez benim eşimde çok üşür elleri buz gibidir vücudu soğuktur hatta soğuktan çok afedersiniz tuvaleti çabuk gelir.biz deniyoruz hayorlısı bakalım.hatta biraz sonra oturma banyosu kürünü uygulayacağız..

esma112233 kardeşim sen nerden bileceksinki allah razı olsun paylaştın bak sende bende cervan arkadaşımız sayesinde öğrendik allah razı olsun
bi konuş doktoruna sor bilmiyomu neden tavsiye ediyoki yazık zaten maddi yönden zorluklar çekiyoruz bari umutlarımızı heba etmesinler sana çok çok geçmiş olsun inşallah paranı alırsın sıkıntı yapma vardır bundada bi hayır allaha emanet olun hayırlı geceler

hacamat yapilan yerde leke kaliyormu sonradan geciyormu yaranin izi

günaydınlar kimsecik yok neredesiniz bakayım?
bugün hepinizin ev temizleme günü mü yoksa?yoksa kayif mi yapıyonuz? nerdesiniz yaa?

Arkadaslar mrb.
Biz bu sabah genetik testimizi verdim bakalim.15 Mart ta çıkacakmış biraz uzun gibi.bakalim hayırlısı ile bu ayın 24 unde tese mazide olucaz.insallah sonuc guzel olur.bende birazdan genart alıcam tese miz orda olucak.acaba devlet tese ameliyatini karsiliyormu ki?

rica ederim canım.
eşin kesinlikle kullanmasın tatlım bıraksın ilacı.
artık paradanda geçtik sağlığımızla oynuyorlar resmen.
canım ne yap et paranı almaya çalış.
kaan hocaya ilacın sahte olduğunu söylemiştik.
diğer hastalarıda mail atmıştı ilaç sahte kullanmayalım diye vede bıraktırmıştı ilacı.
valla neden yine verdi bu ilacı anlamadım.
bizde son aldığımız kutuda sahte olduğunu farkettik hemen bıraktık.
rabbim kötülerle karşılaştırmasın ne diyeyim.

kaan hoca artık m-sure yerine com vitex veriyor.bize öyle yapmıştı.com vitex hem daha ucuz hemde eczanelerden temin ediyorsunuz.

s.a. arkadaşlar nasılsınız? ben evime geldim şükür 1 aydır özlemişim... bugün hastaneye gittim 10 günlük rapor aldım biraz daha dinleneyim diye sonra iş başı görünüyor... sizlerde iyisiniz inşallah... sayfalar eskisi gibi ilerlelememiş...kimse uğramıyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…