s.a. arkadaşlar nasılsınız? ben evime geldim şükür 1 aydır özlemişim... bugün hastaneye gittim 10 günlük rapor aldım biraz daha dinleneyim diye sonra iş başı görünüyor... sizlerde iyisiniz inşallah... sayfalar eskisi gibi ilerlelememiş...kimse uğramıyor sanırım...
iyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar kızlar
selam canlarım nasılsınız
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar arkadaşım yeni katıldın sanırım aramıza inşallah tez zamanda şifa bulursunuzvck ben değişik hallerdeyim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. bugün sperm sonucunu aldım yine sıfır. yıkandıktan sonra ise 3 sperm bulunmuş ama hareketsizmiş. orda bulunan doktor aslında sevinebilirsiniz çünkü bu sperm üretiminin olduğunu gösterir dedi ölüsü varsa diri bulabilme ihtimali de olur dedi. 7 ya da 10 günlük bir perhizden sonra tekrar inceleyelim dedi.
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyo?selam canlarım nasılsınız
bende iyiyim canım Allah razı olsun .buralar çok boş kaldı artık gelen giden yok bende arada bir girip çıkıyorum belki birilerine yardımcı olurum diye yeni gelen arkadaşlar oluyor .sen neden girmiyorsun pek ne var ne yok azoyla savaş nasıl gidiyoriyi akşamlar arkadaşım yeni katıldın sanırım aramıza inşallah tez zamanda şifa bulursunuz
test sonucu çok güzel canım çıkan ölüler de tedaviyle canlanacaktır Allahın izniyle
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyo?
iyi akşamlar arkadaşım yeni katıldın sanırım aramıza inşallah tez zamanda şifa bulursunuz
test sonucu çok güzel canım çıkan ölüler de tedaviyle canlanacaktır Allahın izniyle
merhaba evet yeni geldim gecen ay ilk kez eşime test yapıldı teşhis için 2.testi yaptırmanız lazım demişlerdi. Umut tüp bebekle telde konuştum yıkamalı yaptırın arayın dediler bu da kötünün iyisi çıktı sanırım. Sen ne zamandan beri burdasın?
Arkadaşlar hocanın günahını almayın bize m-sure yerine com viteks verdi belki de bu durumlardandır
canım benim gözün aydın çünkü sperm çıkmış şimdi arkadaşlar burda olsaydı mutluluktan halay çekerdik olsun ben yine geleneği sürdüreyim tut halayın ucunuvck ben değişik hallerdeyim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. bugün sperm sonucunu aldım yine sıfır. yıkandıktan sonra ise 3 sperm bulunmuş ama hareketsizmiş. orda bulunan doktor aslında sevinebilirsiniz çünkü bu sperm üretiminin olduğunu gösterir dedi ölüsü varsa diri bulabilme ihtimali de olur dedi. 7 ya da 10 günlük bir perhizden sonra tekrar inceleyelim dedi.
canım benim gözün aydın çünkü sperm çıkmış şimdi arkadaşlar burda olsaydı mutluluktan halay çekerdik olsun ben yine geleneği sürdüreyim tut halayın ucunu
kız ölüsünü bulduk oda birşeydir.onlar Allah'ın izniyle canlanır.tamam çekelim ama ölü bunlar :)
::
kız ölüsünü bulduk oda birşeydir.onlar Allah'ın izniyle canlanır.
evet canım eskisi gibi değil burasıbende iyiyim canım Allah razı olsun .buralar çok boş kaldı artık gelen giden yok bende arada bir girip çıkıyorum belki birilerine yardımcı olurum diye yeni gelen arkadaşlar oluyor .sen neden girmiyorsun pek ne var ne yok azoyla savaş nasıl gidiyor
ben 2 yıldır burdayım canım hiç tüp bebek denemesi yapmadık ilkbaharda düşünüyoruz kısmetse hakkımızda hayırlsıiyi akşamlar arkadaşım yeni katıldın sanırım aramıza inşallah tez zamanda şifa bulursunuz
merhaba evet yeni geldim gecen ay ilk kez eşime test yapıldı teşhis için 2.testi yaptırmanız lazım demişlerdi. Umut tüp bebekle telde konuştum yıkamalı yaptırın arayın dediler bu da kötünün iyisi çıktı sanırım. Sen ne zamandan beri burdasın?
bizde de başlarda hep sıfırdı ilaçlarla bitkisellerle birkaç tane ölü çıkmıştı ve nasıl sevindiğimi anlatamam daima 0'ı gören için bu çok umut verici bir durum canım zamanla çoğalır inşallah spermleriniz canım yeter ki tedavinizi olun.
haklısın canım buna halay çekilireseslim esma nasılsınız canlarım halay çekiyoruz katılmıyormusunuz
inşallah canım benim, buna bile sevinir haldeyiz..Rabbim bu günümüzü de aratmasın...
Bu arada kaan hoca bize Endol önerdi ancak ben bulamıyorum yaa..kaldırıldı mı bu ilaç..
vck ben değişik hallerdeyim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. bugün sperm sonucunu aldım yine sıfır. yıkandıktan sonra ise 3 sperm bulunmuş ama hareketsizmiş. orda bulunan doktor aslında sevinebilirsiniz çünkü bu sperm üretiminin olduğunu gösterir dedi ölüsü varsa diri bulabilme ihtimali de olur dedi. 7 ya da 10 günlük bir perhizden sonra tekrar inceleyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?