Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız kimsecikler de yok
ben de iyiyim canlarım nolsun evdeyim işte öyle.

a.s canım ben iyiyim şükür canım bu aralar giremedim pek
sen de evine hoşgeldin canım
dinlen canım dikkat et kendine,bebişine
Rabbim inşALLAH kucağınıza da almayı nasip etsin canım artık bitsin bu hasret değil mi :)

selam canlarım nasılsınız

vck ben değişik hallerdeyim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. bugün sperm sonucunu aldım yine sıfır. yıkandıktan sonra ise 3 sperm bulunmuş ama hareketsizmiş. orda bulunan doktor aslında sevinebilirsiniz çünkü bu sperm üretiminin olduğunu gösterir dedi ölüsü varsa diri bulabilme ihtimali de olur dedi. 7 ya da 10 günlük bir perhizden sonra tekrar inceleyelim dedi.

iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar arkadaşım yeni katıldın sanırım aramıza inşallah tez zamanda şifa bulursunuz
test sonucu çok güzel canım çıkan ölüler de tedaviyle canlanacaktır Allahın izniyle
selam canlarım nasılsınız
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyo?

bende iyiyim canım Allah razı olsun .buralar çok boş kaldı artık gelen giden yok bende arada bir girip çıkıyorum belki birilerine yardımcı olurum diye yeni gelen arkadaşlar oluyor .sen neden girmiyorsun pek ne var ne yok azoyla savaş nasıl gidiyor

Arkadaşlar hocanın günahını almayın bize m-sure yerine com viteks verdi belki de bu durumlardandır

kızlar, eşim 15 gün önce kaan aydos' spermiogramını ve hormon sonuçlarını gönderdi. eşime bazı önerilerde bulunmuştu. m-sureyi surmuştuk bize orjinalini bulursanız alın bulamadıysanız com vitex alabilirsiniz demişti. ama türkiyede olmadığını hindistan dan temin edebileceğimizi söylemişti. yani günahını almayalım lütfen.

canım benim gözün aydın çünkü sperm çıkmış şimdi arkadaşlar burda olsaydı mutluluktan halay çekerdik olsun ben yine geleneği sürdüreyim tut halayın ucunu

evet canım eskisi gibi değil burası
benim de özel bi durum yok evde işim falan oluyo o yüzden giremiyorum
şimdilik ilaçla tedaviye devam ediyoruz canım kısmetse önümüzdeki haftalarda rapor için Ankaraya gidicez en kötü ihtimal Allah nasip ederse nisan ayında başlıcaz inşallah aşamalara.

inşallah canım benim, buna bile sevinir haldeyiz..Rabbim bu günümüzü de aratmasın...

Bu arada kaan hoca bize Endol önerdi ancak ben bulamıyorum yaa..kaldırıldı mı bu ilaç..

ben sürekli sağlık ocağından yazdırıp alıyorum canım hatta bugün yazdırcaktım ama çıkamadım artık yarına alırım.

nur.sen peki canlı çıktı mı hiç? doktor sana ne dedi teseyle çıkar dedi mi? doktor ilaç kullandıktan sonra mı deneyelim dedi beklemek sizin tercihiniz miydi?

iyiakşamlar herkese

canım biz m.tese olmadan önce birkere testimizde 3-5 sperm görünmüştü.hareketsiz olarak görünmüştü.sonra defalarca test yaptırdık hiç çıkmadı ama eşim mikrotese olduğunda sperm bulunmuştu bence çok sevinmelisin içeride üretim var en azından yüksek bir oranla mutlaka bulunur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…