nur.sen peki canlı çıktı mı hiç? doktor sana ne dedi teseyle çıkar dedi mi? doktor ilaç kullandıktan sonra mı deneyelim dedi beklemek sizin tercihiniz miydi?
sağol canım valla mutlu oldum sizleri dinledikten sonra.iyiakşamlar herkese
canım biz m.tese olmadan önce birkere testimizde 3-5 sperm görünmüştü.hareketsiz olarak görünmüştü.sonra defalarca test yaptırdık hiç çıkmadı ama eşim mikrotese olduğunda sperm bulunmuştu bence çok sevinmelisin içeride üretim var en azından yüksek bir oranla mutlaka bulunur canım
evet canım çıktı önce 4 ölü sperm çıktı 1-2 ay sonra yeniden yaptırdık 5-6 ölü, 1-2 de canlı sperm çıktı ama ondan sonra yaptırdık gene 1-2 ay sonra 0 çıktı ne ölü ne diri... doktor umutlu canlı çıktıktan sonra yeniden test verip canlı çıkarsa donduralım,çıkmazsa tese yapalım diyo ama işten güçten hem de para durumundan malum elde birikmiş olması lazım.
sağol canım valla mutlu oldum sizleri dinledikten sonra.
doğru diyorsun maliyetli oluyormuş Allah yardımcımız olsun. ben o kısmını araştırmadım sıra ona geldi şimdi.
amin canım cümlemizin
ilk öğrendiğimiz zamanlar şok olmuştuk azosperm ne demek bilmiyoduk ordan araştır burdan araştır derken insanın beyni dönüyo ama zamanla insan alışıyo bu duruma napalım yaşıcakmışız bunları demek ki...
kaçkez soru sordum ama hiçkimse cevap yazmadı yabancıyım diye mi yazmıyorsunuz hanımlar çok üzgünüm
ben sürekli sağlık ocağından yazdırıp alıyorum canım hatta bugün yazdırcaktım ama çıkamadım artık yarına alırım.
kusura bakma canım ben görmedim sorunukaçkez soru sordum ama hiçkimse cevap yazmadı yabancıyım diye mi yazmıyorsunuz hanımlar çok üzgünüm
sağol canım, bana denk gelmedi sanırım..acil alayım yarın bunu..
arada kaçmıştuır arkadaşım
sor yardımcı olmaya çalışalım,hepimizin bilmediği şeyler var ve çok çok merak ettiklerimiz
hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar varmı değişiklik ben arada bakıp çıktım çok yazamadım derslere ağırlık vermem lazım buraya girdimi saatlerce çıkamıyorum nursen sen nasılsın cnm nasıl gidiyor tedavinizeseslim adın yazıyo ama kendin yoksun geçmişi okuyosun heralde:44:
mustafa eraslan ın calvis panax diye bi ilacı var bir işe yarıyor mu ya da yan etkisi varmıdır acaba? teşekkür ederim sesimi duyduğunuz için her yazıyı okuyorum ve sizden çok şey öğrendim.
hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar varmı değişiklik ben arada bakıp çıktım çok yazamadım derslere ağırlık vermem lazım buraya girdimi saatlerce çıkamıyorum nursen sen nasılsın cnm nasıl gidiyor tedaviniz
biz kullanıyoruz canım bu ilacı 3 aydır henüz test yaptırmadık bilmiyoruz faydası oldu mu ama hiç bir yan etkisi olmadı bizde,çok umutluyuz bu ilaçtan inşallah şifa olur bu ilacın yanında yine m.eraslanın e1 ilacını da kullanıyoruz ikisini birarada kullanmamızı söyledi.
hoşgeldin canım ben iyiyim canım bildiğin gibi şimdilik ilaçlarla tedaviye devam...
eşim araştırdı canım tv de de çok çıkıyo anlatıyo o sebeple yanisize kim tavsiye etti?
allah iyilik versin cnm herkese cok slm baharada epeydir denk gelmedim okursa onada slm özledim çok aeolun
hoşgeldin canım ben iyiyim canım bildiğin gibi şimdilik ilaçlarla tedaviye devam...
s.a .iyi akşamlar canlar..nasılsınız bakalım.boş bırakmayın yazın kızlar...ben bugün eşime sitem ettim önemsemiyorsun diye.gitmiş baharatcıdan epeyce birşeyler almış.ginseng almış hiç almamıştık.ballı karışım yapcaz inş. şifa olur.PAPATYAM clavis panax biz bir kutu aldık.eşim biraz içti.onlar destek tedavi amaçlı.yan atkisini bilmiyorum.ben sıcak bakmıyorum açıkcası ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum az para değil çünkü. zaten azosperm i iyileştiren bir ilaç yok.hayırlısını RABBİMİZden istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?