arkadaşlar bugün doktora gittik malüm çarşamba mikrotesemiz var eşim 10 gündür ağır grip geçirdi ve bol bol antibiuotik ateş düşürücüler kullanmıştı evde karar aldık erteleyelim diye bu gün söyledik doktora olmaz dedi zaten antibiyotiğin etkisi üç ay sonra çıkar dedi , kafamda çok soru vardı durmunuz zor dedi çok ümitli olma dedi banabenide hazırlayın dedim belki çıkar dedim ya çıkmazsa sana yazık değilmi dedi ( neyse hepsini sordum sağolsun çok güzel yanıtladı önceki gibi değildi pek ilgili ve alakalıydı samimiyetinide gördüm bu sefer ikna olduk hayırlısı olur inşallah , sabah 7 de hastanede olucaz 9 gibi eşim ameliyata alınıcak , ne düşüneceğimi bilmiyorum ama rabbim inşallah yüzümüzü güldürür elimiz boş dönmeyiz ... eşimin fsh lh hormonları testesteron normal tıkanıklık yok rengi yumuşaklığı güzel dedi testisleride normal dedi , bu durumda şansımızın az oldugunu söyledi inşallah dua edin bulalım dedi ....dua edin arkadaşlar belki rabbim sizin ettiğiniz dualar hürmetine bizim yüzümüzü güldürür , tek şansımız dua allaha emanet olun...
bizde tv de gördük ve araştırdık bi deneyelim dedik yan etkisi filan vardır diye endişe ettim.bende çok bir şey beklemiyorum bu ilaçtan dediğiniz gibi azospermi nin tedavisi yok sadece tesede bi işe yarar mı acaba dedik o kadar para tuzağıda olabilir tabi .nasip Allah yardımcımız olsun....
merhaba cümleten kızlar bende uzun zamandır uğrayamıyorum buraya aklım hep burda ama bazen okuldan okuyorum geçmişi ama bu aralar evdede pcnin başına cok oturayorrum bu aralar içime kapandım sanırım neyse gercer bendeki bu haller tecrübeyle sabit....
nursencim spermminiz cıkmış hayırlı olsun ölü diye hiç takma üretim var sperm var yani sizde gözünüz aydın şimdi anlat bakalım ne kadardır tedavidesiniz yaşlarınız kaç ne ilaçlar bitkiseller kullandınız?anlatmışsınızdır belki ama ben denk gelemedim.şimdiden sağolasınndarısı tüm azolulara
merhaba cümleten kızlar bende uzun zamandır uğrayamıyorum buraya aklım hep burda ama bazen okuldan okuyorum geçmişi ama bu aralar evdede pcnin başına cok oturayorrum bu aralar içime kapandım sanırım neyse gercer bendeki bu haller tecrübeyle sabit....
nursencim spermminiz cıkmış hayırlı olsun ölü diye hiç takma üretim var sperm var yani sizde gözünüz aydın şimdi anlat bakalım ne kadardır tedavidesiniz yaşlarınız kaç ne ilaçlar bitkiseller kullandınız?anlatmışsınızdır belki ama ben denk gelemedim.şimdiden sağolasınndarısı tüm azolulara
arkadaşlar bugün doktora gittik malüm çarşamba mikrotesemiz var eşim 10 gündür ağır grip geçirdi ve bol bol antibiuotik ateş düşürücüler kullanmıştı evde karar aldık erteleyelim diye bu gün söyledik doktora olmaz dedi zaten antibiyotiğin etkisi üç ay sonra çıkar dedi , kafamda çok soru vardı durmunuz zor dedi çok ümitli olma dedi banabenide hazırlayın dedim belki çıkar dedim ya çıkmazsa sana yazık değilmi dedi ( neyse hepsini sordum sağolsun çok güzel yanıtladı önceki gibi değildi pek ilgili ve alakalıydı samimiyetinide gördüm bu sefer ikna olduk hayırlısı olur inşallah , sabah 7 de hastanede olucaz 9 gibi eşim ameliyata alınıcak , ne düşüneceğimi bilmiyorum ama rabbim inşallah yüzümüzü güldürür elimiz boş dönmeyiz ... eşimin fsh lh hormonları testesteron normal tıkanıklık yok rengi yumuşaklığı güzel dedi testisleride normal dedi , bu durumda şansımızın az oldugunu söyledi inşallah dua edin bulalım dedi ....dua edin arkadaşlar belki rabbim sizin ettiğiniz dualar hürmetine bizim yüzümüzü güldürür , tek şansımız dua allaha emanet olun...
canım benim hoşgeldin keşke azolu olarak karşlaşmasaydık ama olsun kader arkadaşıyız hepimiz burda.
ben açıksacı ilaç adı altındaki bu şeylere hiç güvenmiyorum.bizde msure böyle bir tuzaga düştük aylarca kullandık 1200 lira para verdik sonra öğrendik sahteymiş.o yüzden ben artık inanmıyorum bunlara .bitsellerle hatta bu aralar ben arı sütü ve polen almayı düşünüyorum daha tam karar vermedim ama ne bileyim daha doğal diye böyle düşünüyorum ben ama doğrumudur bilmem
hoşgeldin canım
evet çıktı bizde canlı ama en sonkinde yine sıfır çıktı 3,5 aydır da yaptırmadık test.
bayağı oluyo bizim ilk ölü çıkalı 7 ay olmuş.
canım biz ilk 2010 şubatta öğrendik sperm olmadığını 2 yıl oldu yani 1,5 yıl kendimizce bitkisel kullandık ermiş attarın macunundan,böğürtlen kökü suyundan,bunların yanında keçi boynuzu kürü,nohut kürü yaptık geçtiğimiz temmuz ayında kaan aydosa başvurduk klomen,endol ve sudafed verdi onları kullanıyoruz ama sudafedi kullanmayı bıraktık işte bunların yanında 3 aydır da panax ve e1 kullanıyoruz ben 25,eşim 27 yaşında daha önce hiç tese olmadı eşim bu nisan ayında tüp bebek düşünüyoruz Allah da nasip ederse olur inşallah.
Allah yardımcınız olsun canım inşalla hayırlısıyla bol bol spermleriniz cıkar bu gece size meryem okuycam.rabbim yüzünüze gülsün eviniz mis gibi bebiş koksun.anne baba olma duygusunu yaşayın inşallah.
inşallah cıkar hayırlısıyla arkadaşım inşallah.
teşekkür ederim,keşke böyle olmasaydı ama hayat...umut işte ben hiç bitkisellere inanmıyordum ama burda bir okudum ki ne kürler ne macunlar var,yarın keçiboynuzu kürüne başlayacaz geç bile kalmışız galiba.
Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah yüzünüz güler.
inşallah canım Rabiim hepimizin yardımcısı olsun.bizde 2011 haziran da öğrendik endol terantal klomen testojel kullandık son 1 aydır otrelle iğne kullandık ama yine sperm cıkmadı üstelik fsh 0,47 düştü şok olduk.
canıım allah razı olsun senden inşallah okuyacağın meryem süresinin yüzü suyu hürmetine rabbim önce sana nasib eder , ağlamaya yer arıyodum duygulandırdın beni
inşallah canım Rabiim hepimizin yardımcısı olsun.bizde 2011 haziran da öğrendik endol terantal klomen testojel kullandık son 1 aydır otrelle iğne kullandık ama yine sperm cıkmadı üstelik fsh 0,47 düştü şok olduk.
siz kaan hoca da tedavi oluyorsunuz değilmi? fsh önce nasıldı ki düşmüş bukadar.bizde ise yüksek 20 lerde.
siz kaan hoca da tedavi oluyorsunuz değilmi? fsh önce nasıldı ki düşmüş bukadar.bizde ise yüksek 20 lerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?