Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bol şanslar Allah yardımcınız olsun.

canım biz belçikadayız kaan osmanağaoğlu isminde bir türk doktoru alanında uzman burda herkes onu bilir onu önerir mikrotesemiz çarşamba olucak hayırlısı olur inşallahh

sahiden Emre Bakırcıoğlunun hastası yok mu hiç ben ona gitmeyi düşünüyordum.

burdan okuduklarım kadarıyla Ege Üniversitesinde zaman kaybetmemeliyim eşimi inşAllah ikna edebilirim emre bey istanbulda kaan bey ankarada biz ankaraya gidebiliriz ankara daha kolay

burdan okuduklarım kadarıyla Ege Üniversitesinde zaman kaybetmemeliyim eşimi inşAllah ikna edebilirim emre bey istanbulda kaan bey ankarada biz ankaraya gidebiliriz ankara daha kolay

ben İzmirliyim ama başka bir şehirdeyim şu an İzmirde denemeyi düşünüyordum. Smyrna art'ı aradım doktor dediki ilk tese ameliyatı önemli başka yerde ameliyat olmadan ilk bize gelin dedi o zaman dedim madem öyle ben iyice arastırayım. Ben İstanbula da Ankaraya da uzağım ama İstanbulda tanıdıklarım var diye oraya gideyim diyorum.

burdaki herkes kaad aydos ta tedavi oluyor anlaşılan bende bulacam bu doktoru yardım edin lütfen

canım kaan aydos ankarada. ankara tıp fakültesinde cebeci hastanesi... okadar da büyütme gözünde.bende burdan duydum.tutturdum eşime gideceksin diye.daha önce mesj atmıştık cevaplamıştı.sen önce durumunuzu kısaca mesj at . adresi doktoraydos@gmail.com ona göre cevap verir.özel muayenehanesi de var 300tl cik alıyor.özele gidecekseniz telefonla randevu alacaksın en az bir ay sonra ya gün veriyorlar.tel 0312 437 31 21. kendi sitesi var nette bir bak istersen.hemen herkese aynı tedaviyi veriyor.ALLAH yardımcımız olsun. başka sorun olursa burdayız canım

insan hiçbir şey bilmeden pat diye içine düşünce kobay olmak istemiyor,özel hastaneler malum her şeyi abartıyolar biz ilk özel hastanede tesadüfen öğrendiğimizde eşimde varikoselde varmış doktor ameliyat dedi ege üniye gittik ilk gidişimizde eşime bunda ameliyatlık bi şey yok dedi doçent o yüzden özel hastenelerden korkuyorum izmirde en bilinen smyrna bilemedim ne yapsak.Kaan aydos la bi öngörüşme yapmak lazım Allah hayırlısını nasip etsin ...

çok teşekkür ederim.öğrendim burdan adını baktım hemen sitesine ama önce bir mail atayım cesaretlendirdin beni Allah razı olsun.muayenehane tahminettiğim gibi ,zaten egede de sıra gelcek gibi değil yazakadar anca başlar tedavi tabi tedavi edilcek bi şey varsa Allahım sabır ver ...

kaçkez soru sordum ama hiçkimse cevap yazmadı yabancıyım diye mi yazmıyorsunuz hanımlar çok üzgünüm
canım hoşgeldin ama yanılıyorsun biz burda yerli yabancı ayırımı yapmıyoruzonun haricinde sorunun cevabı olarakta şunu söyleyebilirim bu bitkiseli kullanan arkadaşlardan kesin bir cevap gelmedi cemrem arkadaşın eşinde ameliyatla sperm çıkmamıştı fakat bu ilacı kullandıktan sonra sperm dışı hücre 1milyon tane çıkmıştı belki tekrar test yaptırmışlardır fakat 15 gündür topiğe girmiyor istersen almadan önce bekle hakkınızda hayırlısı olsun

şunları öneriyor= yeşil yapraklılar ... nohut (yemeği veya humus)fındık badem gibi kuruyemişler... meyve kurusu kayısı incir gibi...keçiboynuzu tozu..ısırgan çayı.eşime söylememiş ama et yasak veya az olmalıymış.

enfall canım hadi hayırlısı olsun canım inşallah yarın senden güzel haber alırız ve halayınızı çekeriz en umutsuz olan kişilerde sperm bulundu sonrada hamiş oldular rabbim öncelikle bol sperm ardındanda ikiz evlat versin sana mevlam yüzünüzü güldürsün senin için dua edicem hatta bize haber verebilirsen ameliyattan çıkar çıkmaz haber ver canım

ay ağzın bal yesin emi :) inşallah canım ama ikiz zor bugün onuda sordum avrupada 35 yaş altına tek embriyo konuluyomuş , ben 28 yaşındayım ama istiyorum dedim doktor bakarız dedi hele bi sperm bulalımda :) benimkiside dereyi görmeden paçayı sıvamak oldu biraz ama napalım umut fakirin ekmeği :) rabbim burda bebek hayali kuran herkesin yüzünü güldürsün bizlere hayırlı sağlı evlatlar versin dua eden herkesten rabbim razı olsun haber vericem sizlere olumlu olsada olmasada...

canım hangi ilaçtan bahsediyosunuz ben kaçırdımmı yine
mutfaktaydım yarına yemek yaptım ıspanak yaptım karnı acıkan varsa taze ıspanak vaaaar

canım hangi ilaçtan bahsediyosunuz ben kaçırdımmı yine
mutfaktaydım yarına yemek yaptım ıspanak yaptım karnı acıkan varsa taze ıspanak vaaaar
panax canım ya benimde aklım çok karışık Raabim herkesin şifasını farklı şekilde veriyor.kimine iyi gelen kiminde etki etmiyor cemrem gelsede bakalım sonucu ne çıkmış inşallah eşinde sperm çıkmıştır.
ohhhh eline sağlık şifa olsun şu ıspanakla ilgili kafama birşey takıldı geçen gün.bilmem sizde oluyormuydu eskiden çocukken ıspanak yediğimde dilimde farklı birşey oluyordu sanki dilim kamaşıyordu şimdi öyle birşey olmuyor acaba odamı eski özelliklerini yitirdi gıda mühendisi arkadaşlar beni bilgilendirin lütfen

vck nasılsın canım...bir ıspanaksever olarak atladım hemeneskiden biz haşlardık.şimdi vitamini kaçmasın diye haşlamıyoruz.dedğin gibi oluyo bende..ben pazardan alıyorum biraz küçüklerinden güzel oluyor.gıda mühendisi değilim ama...tazeleri almayı pek bilirim.antalya da yım burda alıcağın ürünü kendin seçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…