Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım hoşbulduk.
iyiyim tatlım napiyim eşimle pc kavgası yapıyoruz
sen nasılsın canım?

merhaba cervancım profilinde gördüğüm kadarıya elazığdasın. ben tüp bebeği orada denemeyi düşünüyorum. oradaki doktorlar hakkında bir bilgin var mı? Banu kumbak aygün diye bir doktor varmış orada. fırat tıpta. çok duydum ününü. memorial den geçmiş buraya. bi sorayım dedim bilirsin belki. cevaplarsan sevinirim.

ikiz ya da üçüz gebelikler tek gebeliğe göre daha mı problemli oluyor?

inşaalah olmaz canım...ama bir tane yi taşımak daha kolaydır herhalde. hiç doğurmadım dahaerken doğum veya düşük tehlikesi olabiliir.tüpbebekler genelde ikiz oluyor ve çoooookkkk tatlııııı

merhaba canım.
ilk defa karşılaşıyoruz galiba aramıza hoşgeldin canım.
evet elazığdayım ilk m.tesemizi ufuk tüp bebek merkezinde yaptırdık sonuç olumsuzdu orayı zaten hiç tavsiye etmem.
evet banu hanımı daha önce duydum memorialdan gelmiş çok iyi bir doktormuş.
ama hiç orada yaptıran bi tanıdık yok o yğüzden çok net bir bilgim yok sadece duyum yani.
sen hangi ildesinki tatlım yakınsın galiba.
sizdeki problem ne canım?

sağol canım ben sana selam vermemiştim değilmi kusura bakma gerçekten bende aşırı unutkanlık var .ıspanağın bende küçüğünü alıyorum ama köklerinide koparınca iyice azalıyor.şimdide yeni birşey deniyorum yıkanmış ıspanak alıyorum tembellik işte.canım ben pek sebze yemekleri sevmem mecburiyetten yapıyorum keşke bende sevseydim.sen nasılsın canım bu arada

aaa cervan canım sen elazığlımısın hemşerim beniim ne sevindim valla :)) bende elazığlıyım

evet canım elazığlıyım çok sevindim yaa hemşehrim benim.
sen belçikadaydın dimi enfall zaten elazığın yarısı yurtdışında sendemi yaban ellere gittin?

merhaba canım hoşbulduk.
iyiyim tatlım napiyim eşimle pc kavgası yapıyoruz
sen nasılsın canım?
eşinle kavgamı ediyorsunuz benimkide gelip fişi çekip kaçıyor.dün yine öyle yaptı pc yi bozacaksın diyorum bende onu istiyorum diyor.

canım ben erganideyim. yakınım yani oraya. burdan oraya giden çok var. bi komşum şu an orada mesela. onunda eşi azoluydu. tedavi gördüler orada daha sonra tesede eşinde 8 tane sperm çıktı. mucize gibiydi onlar için. doktorlar hiç ümit vermiyorlardı onlara. 2 siyle tüp bebek yapıp 6 sını dondurmuşlar. hem de çok kaliteli spermler bulunmuş. 1 aydır elazığda yatıyordu evde. test sonucunda bebek tutmuş ama kanala düşmüş. üstelik doktorun dediğine göre çok sağlıklı ve değerleri çok normal olan bir bebekmiş. ama şimdi düşürmeye çalışıyorlar. 5 gündür hastanede. doktor operasyon yapmak istemiyormuş tüpler zarar göebilir demiş. buradan o doktora giden kendisi de doktor olanlar var. 2 ay önce bi teyze ve yeğen beraber gittiler. ikisi de hamile şimdi canım. duyduklarım beni çok heyecenlandırdı. ama yol durumları birde izin mevzusu olunca beklemek zorunda kaldık.

eşinle kavgamı ediyorsunuz benimkide gelip fişi çekip kaçıyor.dün yine öyle yaptı pc yi bozacaksın diyorum bende onu istiyorum diyor.

ya canım aslında evde 2 tane pc var ama 1 tane internet olunca kalıyoruz tek bilgisayara.
eşiminde biraz işi var yatmadan girmek istiyo.
oyalıyorum şimdilik

diyarbakır merkezdeki tüp bebek merkezleriyle görüştün mü hiç?

şükür iyiyim canım. :79:kanal7 muhabbet kapısı izliyorum biyandan.sebze sevmiyonmu eee ne pişiriyon.sevdiklerinden yaparsın sebze yemediğin için unutkan olabilirmisin acaba?

Son düzenleme:

canım üniversitedeki üroloi doktoruda çok iyi bir doktor.
irfan hoca var dekan eşimin varikosel ameliyatını o yaptı.
valla banu hanımın adınıda bikaçkez duydum iyi bir doktormuş diye.
valla anlattıkların benide heyecanlandırdı.
bizim 21 şubatta kaan hocada tesemiz var.
aslında burada olabilirdik ama tedavimizi kaan hoca yaptı artık sonucada onda gitmek istiyoruz.
canım havalar düzelsin gelin bi görüşün bakarsın sizin içinde güzel sonuçlar olur.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

sorunu sormuşsun bu arada. o kadar heyecanla yazdım ki atlamışım. 3 ay önce yaptırdığımız spermiyogram sonucu eşimin azolu olduğunu öğrendik. spermiyogram sonucun da bi kaç tane sperm bulundu. ama doktor bu sıfırla aynı demek, ha sıfır ha bu dedi. biz de bu arada bitkisellerle devam edip elazığa gitmeye karar verdik. çünkü buradaki doktora pek güvenmedik. o kadar basit bii şekilde söyledi ki...

amin canım hepimizin. sabırsızlıkla bekliyorum. şu otlar çöplerde işe yaradı mı diye çok merak ediyorum? ben saraçoğlundan kür siparişi verdim. gidelim de sonucu görelim. çok ümitli konuştu saraçoğlu. belli olunca sonuç mutlaka yazarım buraya.

diyarbakır merkezdeki tüp bebek merkezleriyle görüştün mü hiç?

bugüne kadar burada gittiğim doktorlar o kadar ilgisiz, alakasız çıktı ki güvenmiyorum diyarbakırdaki doktorlara artık. burada yaptıran kimle konuşsam sakın gitme diyorlar. tüp bebek öncesi yapılan süreçler burada yapılmıyor gibi bişey. parayı alıp transferi yapıp gönderiyorlar,tutmuyor tabii. sonra tekrar arıyorlar gelin 2 milyar daha düşüğüne size 2. yapalım diye. en azından benim duyduklarım, gördüklerim öyle.hepsini itham etmek istemem. ya birde ben doktor olan tanıdıklarımla da görüştüm. mutlaka bir üniversite hastanesine gidin dediler. araştırma hastanesi falan. özelde şartlar belki daha iyi ama ne bileyim devlet daha güvenilir geliyor bana

canım benim ne güzel bak bikaç tane sperm varmış.
inşallah zamanla çoğalırlar.
siz en yakın zamanda gelin irfan orhan hocayla bi görüşün bence.
pazartesi ve salı günleri üniversitede diğer günler polikliniği yok.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…