canım benim ne güzel bak bikaç tane sperm varmış.
inşallah zamanla çoğalırlar.
siz en yakın zamanda gelin irfan orhan hocayla bi görüşün bence.
pazartesi ve salı günleri üniversitede diğer günler polikliniği yok.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
bugüne kadar burada gittiğim doktorlar o kadar ilgisiz, alakasız çıktı ki güvenmiyorum diyarbakırdaki doktorlara artık. burada yaptıran kimle konuşsam sakın gitme diyorlar. tüp bebek öncesi yapılan süreçler burada yapılmıyor gibi bişey. parayı alıp transferi yapıp gönderiyorlar,tutmuyor tabii. sonra tekrar arıyorlar gelin 2 milyar daha düşüğüne size 2. yapalım diye. en azından benim duyduklarım, gördüklerim öyle.hepsini itham etmek istemem. ya birde ben doktor olan tanıdıklarımla da görüştüm. mutlaka bir üniversite hastanesine gidin dediler. araştırma hastanesi falan. özelde şartlar belki daha iyi ama ne bileyim devlet daha güvenilir geliyor bana
evet canım elazığlıyım çok sevindim yaa hemşehrim benim.
sen belçikadaydın dimi enfall zaten elazığın yarısı yurtdışında sendemi yaban ellere gittin?
Diyarbakırda jinofertil ve veni vidide varmış galiba demi başka var mı? Ben diyarbakırdayım da üroloji doktoruna kime gittiniz? Gerçi memnun kalmadım hiçbirinden demişsin ama.
Diyarbakırda mısın canım? çok sevindim. ben genesise gittim canım. kadın doğum uzmanı varikosel ameliyatı boş ve etkisiz, gereksizdir dedi. 5 dakika sonra yanına gittiğimiz ürolog ise elle muayene ettikten sonra gelin hemen varikosal ameliyatı yapalım dedi.
kadın hastalıkları niyazi gülfidan dı. üroloğu hatırlayamadı canım.
sen gittin mi hiç canım? jinofertile gidenle karşılaşmadım ama veni vidi dende memnun kalmamışlar. üroloğu hatırladım canım veli şimşek
Canım sen spermiyogramı nerede yaptırıyorsun bu arada?
jinofertildeki doktor 3 hareketsiz spermin bile olumlu olduğunu söyledi bana. En azından vücut sperm yapabilyor onu öğrenmiş olduk dedi. Teseyle bulunma ihtimali yüksek olur dedi. Memorialda 1-2 ay sonra başlayacakmış tüp bebeğe.
ben dünya doğumda gittim Kadın doğuma Yılmaz Bey doktorumdan memnunum. 2.Tahlili jinofertilde yaptırdım orda doktora görünmeden direk tahlil yaptırdık sonucu almaya gittiğimde doktorumuzla görüşün dediler. Konuştuk doktorla ilgili biriydi ama adını hatırlıyamadım moral verdi bana.bir test daha yapalım sonra iyi bir üroloji uzmanına görünün derim dedi. benim komsum jinofertilde yaptırmış ikiz bebişleri var şimdi ama yeni tanıştık soramadım sorun neydi diye zaten su an kendi durumumuzdan da bahsedemem.
Diyarbakırda jinofertil ve veni vidide varmış galiba demi başka var mı? Ben diyarbakırdayım da üroloji doktoruna kime gittiniz? Gerçi memnun kalmadım hiçbirinden demişsin ama.
slm canım.
eşim 1 aydır ovitrelle iğne kullanıyordu testislerde şişlik oluştu.
hocanın isteği üzerine beta hcg testi yaptırdık yüksek çıktı.
hocada tümörden şüphelendi ama şükürki değerler normale bindi.
ovitrelle iğne beta hcg yi yükseltiyo.
tedirgin olma lütfen herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
çünkü bu iğneyi kullanan o kadar çokki.
herkeste böyle bir sorun olsa doktorlar kimseye vermez.
ama dikkatli olmakta fayda var eğer testislerde şişlik olursa muhakkak ihmal etmeden
hocaya iletin.
stres yapmayın sakın sadece kullanırken dikkatli olun.
sonuçta ilaç yan etkileri olabilir sıkıntı yaratabilir.
sorunu sormuşsun bu arada. o kadar heyecanla yazdım ki atlamışım. 3 ay önce yaptırdığımız spermiyogram sonucu eşimin azolu olduğunu öğrendik. spermiyogram sonucun da bi kaç tane sperm bulundu. ama doktor bu sıfırla aynı demek, ha sıfır ha bu dedi. biz de bu arada bitkisellerle devam edip elazığa gitmeye karar verdik. çünkü buradaki doktora pek güvenmedik. o kadar basit bii şekilde söyledi ki...
allah razı olsun canım çok güzel bir dua rabbim bizim için ne istiyorsn sana daha fazlasını versin inşallah.günaydın canlarım
yeni bir gün... Yeni bir umut olsun bizler için...
Allahım!
Bu güzel yürekli kardeşlerimin benim bilmediğim
senin muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol...
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut...
Her incindiklerinde yakınlığınla merhametini sun...
Ben onları seviyorum sen de sev ve sevindir...
sorunu sormuşsun bu arada. o kadar heyecanla yazdım ki atlamışım. 3 ay önce yaptırdığımız spermiyogram sonucu eşimin azolu olduğunu öğrendik. spermiyogram sonucun da bi kaç tane sperm bulundu. ama doktor bu sıfırla aynı demek, ha sıfır ha bu dedi. biz de bu arada bitkisellerle devam edip elazığa gitmeye karar verdik. çünkü buradaki doktora pek güvenmedik. o kadar basit bii şekilde söyledi ki...
günaydın canlarım
yeni bir gün... yeni bir umut olsun bizler için...
Allahım!
Senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine Sen DEVA ol...
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini Sen TUT...
Her incindiklerinde yakınlığınla MERHAMETİNİ sun...
Ben ONLARI SEVİYORUM SEN DE SEV ve SEVİNDİR...
allah razı olsun canım çok güzel bir dua rabbim bizim için ne istiyorsn sana daha fazlasını versin inşallah.[/QUcanım benim senden de Allah razı olsun
hepimizin gönlündekiler olsun inşallah
günaydın canlarım
yeni bir gün... yeni bir umut olsun bizler için...
Allahım!
Senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine Sen DEVA ol...
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini Sen TUT...
Her incindiklerinde yakınlığınla MERHAMETİNİ sun...
Ben ONLARI SEVİYORUM SEN DE SEV ve SEVİNDİR...
amin canım amin Allah razı olsun. bizdende aynı dualar senin için.
günaydın nur sen
Allah razı olsun duan için.çok ihtiyacımız var dualara.
aranıza yeni aktıldım.sitede okuduklarım umut oldu bana.2 yıldır azoyla savaş veriyoruz.yalnız zannediyordum kendimi ama değilmisiş.inşallah herkez şifa bulurda bu sitede sadece mutluluklar paylaşılır.sizde ne var dı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?