Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkürler canım. en kısa zamanda oradayım inşallah :) sana da iyi geceler...

Diyarbakırda jinofertil ve veni vidide varmış galiba demi başka var mı? Ben diyarbakırdayım da üroloji doktoruna kime gittiniz? Gerçi memnun kalmadım hiçbirinden demişsin ama.

evet canım elazığlıyım çok sevindim yaa hemşehrim benim.
sen belçikadaydın dimi enfall zaten elazığın yarısı yurtdışında sendemi yaban ellere gittin?

sorma bende yaban ellere geldim evet yaa, güzel hemşerim benim , :)) bulunduğum yerde pek elazığlı yok afyon emirdağlı çok bide konyalı çok var olsun türk olsunda nereli olurlarsa olsunlar :)

Diyarbakırda jinofertil ve veni vidide varmış galiba demi başka var mı? Ben diyarbakırdayım da üroloji doktoruna kime gittiniz? Gerçi memnun kalmadım hiçbirinden demişsin ama.

Diyarbakırda mısın canım? çok sevindim. ben genesise gittim canım. kadın doğum uzmanı varikosel ameliyatı boş ve etkisiz, gereksizdir dedi. 5 dakika sonra yanına gittiğimiz ürolog ise elle muayene ettikten sonra gelin hemen varikosal ameliyatı yapalım dedi.
kadın hastalıkları niyazi gülfidan dı. üroloğu hatırlayamadı canım.
sen gittin mi hiç canım? jinofertile gidenle karşılaşmadım ama veni vidi dende memnun kalmamışlar. üroloğu hatırladım canım veli şimşek

ben dünya doğumda gittim Kadın doğuma Yılmaz Bey doktorumdan memnunum. 2.Tahlili jinofertilde yaptırdım orda doktora görünmeden direk tahlil yaptırdık sonucu almaya gittiğimde doktorumuzla görüşün dediler. Konuştuk doktorla ilgili biriydi ama adını hatırlıyamadım moral verdi bana.bir test daha yapalım sonra iyi bir üroloji uzmanına görünün derim dedi. benim komsum jinofertilde yaptırmış ikiz bebişleri var şimdi ama yeni tanıştık soramadım sorun neydi diye zaten su an kendi durumumuzdan da bahsedemem.

Canım sen spermiyogramı nerede yaptırıyorsun bu arada?

jinofertildeki doktor 3 hareketsiz spermin bile olumlu olduğunu söyledi bana. En azından vücut sperm yapabilyor onu öğrenmiş olduk dedi. Teseyle bulunma ihtimali yüksek olur dedi. Memorialda 1-2 ay sonra başlayacakmış tüp bebeğe.

pardon memorial değil universal Alman hastanesi başlıyor tüp bebeğe. ben üroloji için Memoriala gitsek mi diyorum çünkü İstanbula hemen gidemeyeceğiz.

canım kusura bakma nette bi sorun çıktı yazamadım. bizde bu gidişle elazığa gidemeyeceğiz uzunca bi süre. ben otrada devlete gitmeyi düşündüğüm için hafta içi gitmek zorundayım. onda da izin zor olacak. il dışı yasağı var biliyorsun. sevk ettireyim desem diyarbakır elazığa sevk etmez. ben genesise kendim muayene olmaya gitmiştimç ama semen testinin sonucunu görünce doktor bana bakmaya gerek bile görmedi. adetimin 3. günü gitmiştim. ben söyleyince muayene etti. her şey yolunda dedi. ama ben yine de iyice bir görünmek istiyorum. çünkü arkadaşlarımla falan görüşüyorum da çok ayrıntılı muayeneler yaptırmışlar. tüplere falan bakmışlar. rahim filmi çektirmişler. ne olur ne olmaz diye ben de baktırmak istiyorum. zaman zaman çok şiddettli kasık ağrılarım oluyor çünkü, tedirgin oluyorum. zaten azoyla da ne olur ne olmaz diye bi yaptıralım derken tanıştık...

günaydın bende diyarbakırdayım eşim 2008 de jinfrte tese oldu bulunmadı kaan hocaya giittik çok şükür bulundu iki defa tüpbebek yaptım tutmadı ilki bahçeçide ikinciyi veni vidide süleyman hoca yaptı ama siz bi zeki akkuma gidin nerde oturuyorsunuz probleminizi biraz anlatır misiniz

teşekkürler canım.sizin sorun neydi.şimdi nasıl gidiyor tedaviniz.?bizde elongo spermleri olduğu söylendi.geliştirebilirsek geliştirecez dedi kaan bey.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne demek ha sıfır ha birkaç tane bilmiyolar mı bizim için 1 tane spermin bile ne kadar önemli olduğunu sonuçta 1 tanecik sperm döllüyo yumurtayı
ne diyim ya böyle doktorlar olunca insanın morali bozuluyo
hayalimm diye bir arkadaş vardı nişanlıydı,nişanlıyken öğrendiler durumu ama o yine de vazgeçmedi nişanlısıyla evlenmekten
biz de şimdi tedaviyi düşünmeyin (evlilik hazırlığı içindeydiler) yaşadığınız anın tadını çıkarın falan diyoduk neyse evlendi arkadaşımız ve sanırım 5 hafta sonra hamile olduğunu öğrendik işte Rabbim herşeye kadir,bizleri de yoktan var etmedi mi! O dilesin yeter ki!
eşi de test yapmış eşinin hamile olduğunu öğrenince ve yanlış hatırlamıyosam 12 tane sperm çıkmış tahlilde
ha sıfır ha bu! diyen doktora göre bu da bikaç tane ama işte işin özü: "Rabbim -kün-(ol!)dedi ve -feyekün-(hemen oluverdi) elhamdülillah...

günaydın canlarım
yeni bir gün... yeni bir umut olsun bizler için...

Allahım!
Bu güzel yürekli kardeşlerimin benim bilmediğim
Senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine Sen DEVA ol...
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini Sen TUT...
Her incindiklerinde yakınlığınla MERHAMETİNİ sun...
Ben ONLARI SEVİYORUM SEN DE SEV ve SEVİNDİR...

allah razı olsun canım çok güzel bir dua rabbim bizim için ne istiyorsn sana daha fazlasını versin inşallah.

ezgi canım çok güzel bir sonuç bu çıkan spermler bile tüp bebek deneyin zaman kaybetmeyin.bizdede birkaç tane çıkıyormuş bize bundan bahsetmeden m. tese ameliyatına aldılar ege üni hastanesinde ve tesede sperm bulunamadı ve biz biryıl sonra zaten bizde bir iki sperm çıkıyormuş öğrendik ve tüp denedik üç tane embriyomuz oluştu ve çok kaliteliydi tutunamadı bendeki rahim kanamasından .yumurtam toplandıktan sonra çok yumurta ürettiği için vücut tepki verdi yani tutunamama sebebi benden kaynaklandı.Allah yardımcınız olsun.

amin canım amin Allah razı olsun. bizdende aynı dualar senin için.

günaydın nur sen
Allah razı olsun duan için.çok ihtiyacımız var dualara.
aranıza yeni aktıldım.sitede okuduklarım umut oldu bana.2 yıldır azoyla savaş veriyoruz.yalnız zannediyordum kendimi ama değilmisiş.inşallah herkez şifa bulurda bu sitede sadece mutluluklar paylaşılır.sizde ne var dı?

günaydın canım sen de sağolasın aramıza hoşgeldin inşallah tez zamanda şifa bulur eşin ve evladınıza kavuşursunuz
insan yalnız sendeymiş sanıyo bu durumu ama bi bakıyosun senin gibi binlerce belki milyonlarca...
dileğim hepimizin anne olup artık güzel anılarını paylaşması inşallah teker teker hepimiz mutlu olacağız
biz de 2 yıl önce öğrendik canım başta hormonlarda dengesizlik vardı varikosel vardı
hormonlar şimdi normal seviyelerinde varikosel de yok (bitkisel falan kullandık sadece ameliyat falan olmadık ondan düzelmiş olabilir.)
görünürde bir sorun yok aslında tıkanıklık olabileceğini söyledi dr. yani biz de tam bilmiyoruz ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…