günaydın canım sen de sağolasın aramıza hoşgeldin inşallah tez zamanda şifa bulur eşin ve evladınıza kavuşursunuz
insan yalnız sendeymiş sanıyo bu durumu ama bi bakıyosun senin gibi binlerce belki milyonlarca...
dileğim hepimizin anne olup artık güzel anılarını paylaşması inşallah teker teker hepimiz mutlu olacağız
biz de 2 yıl önce öğrendik canım başta hormonlarda dengesizlik vardı varikosel vardı
hormonlar şimdi normal seviyelerinde varikosel de yok (bitkisel falan kullandık sadece ameliyat falan olmadık ondan düzelmiş olabilir.)
görünürde bir sorun yok aslında tıkanıklık olabileceğini söyledi dr. yani biz de tam bilmiyoruz ne olduğunu.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr mens arginmax kullanan var mı ? nasıl acaba?
Merhaba arkadaşım,
benim eşim arginmax men 90 tablet 3 kutu bitirdi geçen hafta ama henüz test yaptıramadıkk bi yararı oldumu bilmiyorumm
en kısa zamanda yaptırıcağız inş. testii
günaydın canlarım
yeni bir gün... yeni bir umut olsun bizler için...
Allahım!
Bu güzel yürekli kardeşlerimin benim bilmediğim
Senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider...
Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine Sen DEVA ol...
Her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini Sen TUT...
Her incindiklerinde yakınlığınla MERHAMETİNİ sun...
Ben ONLARI SEVİYORUM SEN DE SEV ve SEVİNDİR...
merhaba .geçmiş olsun arkadaşım.inş faydası olmuştur.probleminiz neydi?alsam mı diye araştırdım şimdi gnc den alayım bari .bide onu deneyelim.test sonucunu bildirirsen sevinirim.belki umut olur bizede.
canım biz belçikadayız kaan osmanağaoğlu isminde bir türk doktoru alanında uzman burda herkes onu bilir onu önerir mikrotesemiz çarşamba olucak hayırlısı olur inşallahh
sahiden Emre Bakırcıoğlunun hastası yok mu hiç ben ona gitmeyi düşünüyordum.
sorma bende yaban ellere geldim evet yaa, güzel hemşerim benim , :)) bulunduğum yerde pek elazığlı yok afyon emirdağlı çok bide konyalı çok var olsun türk olsunda nereli olurlarsa olsunlar :)
teşekkürler canım.sizin sorun neydi.şimdi nasıl gidiyor tedaviniz.?bizde elongo spermleri olduğu söylendi.geliştirebilirsek geliştirecez dedi kaan bey.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım inşallah çarşamba günü halay günümüz olur.bol bol spermleriniz bulunur.streslisindir şimdi inşallah gönlüne göre güzel bir sonuç alırsınız.
ay canım inşallah dua edin neolur iki gündür yere göğe sığamıyorum , bi an içim coşuyo sanki bulunacakmış gibi bi his var bi anda sanki yüreğime kara bulutlar çöküyo sanki hiç anne olamayacakmışım gibi bu gece sabaha kadar rüyamda hastanede olduğumuzu gördüm beyaz ayakkabı ve çanta aldım hastaneye gitmek için sabah uyandığımda içimde bi huzur vardı ne bileyim işte , ağlama nöbetlerim yine başladı , çokkk kkorkuyorum çokk allahım yardım etsin hepimize
canım benim ya şimdi sen özlemişindir memleketini hersene gelebiliyomusunuz tatlım?
evet canım türk olsunda nereli olursa olsun
elazığdan yurtdışına okadar çok giden varki eşiminde akrabaları var yurtdışında.
kaç senedir belçikadasın alışabildinmi canım?
yeni geldim belçikaya 1 yıl iki hafta oldu :) 15 aylık evliyim
her yıl gelemiyorum elazığa ailem istanbulda yaşıyor en son 2005 te elazığdaydım özledim tabi özlenmezmi , belçikayı hiç sevmedim benim ülkem bambaşka :)) ama mecburen alışıyorum insanın sevdiği yanında olunca fizana bile gidiyo :))
canım benim ya şimdi sen özlemişindir memleketini hersene gelebiliyomusunuz tatlım?
evet canım türk olsunda nereli olursa olsun
elazığdan yurtdışına okadar çok giden varki eşiminde akrabaları var yurtdışında.
kaç senedir belçikadasın alışabildinmi canım?
yeni geldim belçikaya 1 yıl iki hafta oldu :) 15 aylık evliyim
her yıl gelemiyorum elazığa ailem istanbulda yaşıyor en son 2005 te elazığdaydım özledim tabi özlenmezmi , belçikayı hiç sevmedim benim ülkem bambaşka :)) ama mecburen alışıyorum insanın sevdiği yanında olunca fizana bile gidiyo :))
hımm evlendikten sonra gitmişsin inşallah çabucak alışırsın.
e tabi ailen istanbuldaysa sık gelip gidemezsin ben ailen burdadır diye düşündüm.
bende 3,5 yıldır elazığdayım ailem çanakkalede oturuyo.
buraya gelin geldim bende.
evet tatlım ya insanın sevdiği yanında olunca heryerede alışılıyo.
günaydın bende diyarbakırdayım eşim 2008 de jinfrte tese oldu bulunmadı kaan hocaya giittik çok şükür bulundu iki defa tüpbebek yaptım tutmadı ilki bahçeçide ikinciyi veni vidide süleyman hoca yaptı ama siz bi zeki akkuma gidin nerde oturuyorsunuz probleminizi biraz anlatır misiniz
kızlar merhaba nasılsınız bikaç gündür topikten uzak kaldım gözlerim çok ağrıdığı için giremedim..
sizler naptınız varmı güzel gelişmeler tedaviler ne aşamada inşlh herkesin kisi olumlu yönde ilerliyordur.
.. bizde bi değişiklik yok tedaviye ilaçlara bitkisellere devam
cuma tıpa gittik tahlil sonuçları için moralimizi bozdular ama hemen toparlandık
kullandığımız ilaçlara bitkiseller boşuna veriyosunuz buna bişey yapmaya gerek yok dediler bende zaten tıp buna inanmıyor ama
bunun çok mucizeleri var dedim vsvs dr la gerildik sonra eşimle felan ama şimdi iyiyiz .....allahın hikmetine sual olmaz birgün bebeğimiz olacak buna inanıyorum ...
inşallah canım hiç ümidini kaybettme rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir allah büyüktür o ol derse olur biz sadece ona sığınıp ona güvenelim dua iinsanın kaderini değiştirir siz devam edin bitkisellere hiç bırakmayın aynısı bizede söylendi ama ben yinede devam edicem allahtan ümit kesilmez rabbim bu çabamızın hürmetine verecek inşallah yarın mikrotesemiz var çıkarsa ne mutlu bize çıkmazsa durmak yok yola devam :)
mikro tese günü yarınmı cnm yurt dışında olacaktı hatırladığım kadarıyla rabbim emekleriniz boşa çıkartmaz inşh
inşlh yüzünüzü güldürür....
Evt allah büyüktür ne olursa olsun hiç olmayacağını düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım..
Cnm inşlh yarın bize sevinçli güzel haberler verirsin allah yar ve yardımcınız olsun inşlh..
inşallah canım hiç ümidini kaybettme rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir allah büyüktür o ol derse olur biz sadece ona sığınıp ona güvenelim dua iinsanın kaderini değiştirir siz devam edin bitkisellere hiç bırakmayın aynısı bizede söylendi ama ben yinede devam edicem allahtan ümit kesilmez rabbim bu çabamızın hürmetine verecek inşallah yarın mikrotesemiz var çıkarsa ne mutlu bize çıkmazsa durmak yok yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?