Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorum bugün giremem bi daha artık kısmetse yarın görüşürüz Allaha emanet olun kendinize iyi bakın.

hoş bulduk canım benim amin .inşallah tez zaman da şifa bulursunuz.dert gezmiş dermanda gezmiş derdi rahmetli babam.nerden şifa geleceğini hiçbirimiz bilemeyiz. bişey sorcam gnc ürünlerinden l cartinine var azolulara faydasını duydukların varmı?kullansak mı diye tereddütlüyüm.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr mens arginmax kullanan var mı ? nasıl acaba?

Merhaba arkadaşım,
benim eşim arginmax men 90 tablet 3 kutu bitirdi geçen hafta ama henüz test yaptıramadıkk bi yararı oldumu bilmiyorumm
en kısa zamanda yaptırıcağız inş. testii

Merhaba arkadaşım,
benim eşim arginmax men 90 tablet 3 kutu bitirdi geçen hafta ama henüz test yaptıramadıkk bi yararı oldumu bilmiyorumm
en kısa zamanda yaptırıcağız inş. testii

merhaba .geçmiş olsun arkadaşım.inş faydası olmuştur.probleminiz neydi?alsam mı diye araştırdım şimdi gnc den alayım bari .bide onu deneyelim.test sonucunu bildirirsen sevinirim.belki umut olur bizede.

amiin kardeşim rabbim seninde sıkıntılarını def etsin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasib etsin hayallerinin ötesini versin , ne güzel bir dua allah razı olsun

merhaba .geçmiş olsun arkadaşım.inş faydası olmuştur.probleminiz neydi?alsam mı diye araştırdım şimdi gnc den alayım bari .bide onu deneyelim.test sonucunu bildirirsen sevinirim.belki umut olur bizede.

Sağol cnm,
inş bakalımm test yaptırınca kocaman bi 0 görmeyiz inş...
benim eşimde azospremii ama nedenini bilmiyoruzzz
bi kere tese oldu 11 tane sprem çıktı tüp denedik ama tutmadıı.. dondurlmuşlar olmadığı için
sonra mikrotese oldu hiç bulunmadıı
4.5 sene ara verdikk o arada topikte bu ilaç gördüm aldım kulandı eşim ,bi yan etkisi olmadı bitirdi
3 kutuyuda in. bi faydası olmuştur bakalımm
tabiki bildircem cnmm sonuçuu

canım biz belçikadayız kaan osmanağaoğlu isminde bir türk doktoru alanında uzman burda herkes onu bilir onu önerir mikrotesemiz çarşamba olucak hayırlısı olur inşallahh

canım inşallah çarşamba günü halay günümüz olur.bol bol spermleriniz bulunur.streslisindir şimdi inşallah gönlüne göre güzel bir sonuç alırsınız.

sahiden Emre Bakırcıoğlunun hastası yok mu hiç ben ona gitmeyi düşünüyordum.

biz emre bakırcıoğlunda m.tese olduk bulundu canım.bence iyi bir doktor konusunda uzman öyle ilaç tedavisi vermiyor
çünkü azospermide ilaçın etkili olmadığını düşünüyor.ama sorduğun sorulara açık ve net cevap veriyor aklın karşımıyorda

sorma bende yaban ellere geldim evet yaa, güzel hemşerim benim , :)) bulunduğum yerde pek elazığlı yok afyon emirdağlı çok bide konyalı çok var olsun türk olsunda nereli olurlarsa olsunlar :)

canım benim ya şimdi sen özlemişindir memleketini hersene gelebiliyomusunuz tatlım?
evet canım türk olsunda nereli olursa olsun
elazığdan yurtdışına okadar çok giden varki eşiminde akrabaları var yurtdışında.
kaç senedir belçikadasın alışabildinmi canım?

teşekkürler canım.sizin sorun neydi.şimdi nasıl gidiyor tedaviniz.?bizde elongo spermleri olduğu söylendi.geliştirebilirsek geliştirecez dedi kaan bey.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

rica ederim canım.
bizdede azospermi var eşim 1 kez m.tese oldu fakat bulunamadı.
8 aydır kaan hocada tedavideyiz ve 21 şubatta m.tese olacak eşim.
canım elongolarla bile tüp bebek deneyen var tutabiliyomuş.
inşallah sperme dönüşürler canım benim.
aminnnn.

Zeki Akkum Kadın doğumcu değil mi benim eşimde azo var.

kızlar merhaba nasılsınız bikaç gündür topikten uzak kaldım gözlerim çok ağrıdığı için giremedim..
sizler naptınız varmı güzel gelişmeler tedaviler ne aşamada inşlh herkesin kisi olumlu yönde ilerliyordur.
.. bizde bi değişiklik yok tedaviye ilaçlara bitkisellere devam
cuma tıpa gittik tahlil sonuçları için moralimizi bozdular ama hemen toparlandık
kullandığımız ilaçlara bitkiseller boşuna veriyosunuz buna bişey yapmaya gerek yok dediler bende zaten tıp buna inanmıyor ama
bunun çok mucizeleri var dedim vsvs dr la gerildik sonra eşimle felan ama şimdi iyiyiz .....allahın hikmetine sual olmaz birgün bebeğimiz olacak buna inanıyorum ...

inşallah canım hiç ümidini kaybettme rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir allah büyüktür o ol derse olur biz sadece ona sığınıp ona güvenelim dua iinsanın kaderini değiştirir siz devam edin bitkisellere hiç bırakmayın aynısı bizede söylendi ama ben yinede devam edicem allahtan ümit kesilmez rabbim bu çabamızın hürmetine verecek inşallah yarın mikrotesemiz var çıkarsa ne mutlu bize çıkmazsa durmak yok yola devam :)

mikro tese günü yarınmı cnm yurt dışında olacaktı hatırladığım kadarıyla rabbim emekleriniz boşa çıkartmaz inşh
inşlh yüzünüzü güldürür....
Evt allah büyüktür ne olursa olsun hiç olmayacağını düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım..
Cnm inşlh yarın bize sevinçli güzel haberler verirsin allah yar ve yardımcınız olsun inşlh..

evet canım yarın olucak inşallah sanki bugün hiç bitmeyecekmiş gibi evin içinde dört dönüyorum allah yardımcımız olsun cümlemizin inşallah yarın çok güzel olur güzel haberlerle dönerim

ben bile çok heyecanlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…