ben bile çok heyecanlanıyorum.
evet canım yarın olucak inşallah sanki bugün hiç bitmeyecekmiş gibi evin içinde dört dönüyorum allah yardımcımız olsun cümlemizin inşallah yarın çok güzel olur güzel haberlerle dönerim
hoşgeldin canım özledik şekerim nasılsın hacamatın yeri ağrıyormu.nasıl gidiyor hayatnasılsınız kızlar özlediniz mi beni
ya bu sayfa böyle daralmış hertarafı reklam olmuş kötü olmuş ne bu böyle okumak bile zor böyle ekran bi karışık duruyor ne zaman düzelcek yada kaç gündür böyle
iyi akşamlar arkadaşlar
hoşgeldin canım özledik şekerim nasılsın hacamatın yeri ağrıyormu.nasıl gidiyor hayat
iyi akşamlar siz merkezde mi oturuyorsunuz
merhaba kızlar nasılsınız.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız.
geçmiş olsun canım peki patoloji sonucu nasıl belli oldu mu ?canım peki sizin azo sebebi neydi ne tedaviler gördünüz ka yıllık azolusunuz biraz kendi hakkında bilgi verirsen sana daha faydalı oluruzmerhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba kızlar nasılsınız.
Enfall canım sen nasılsın çok heyecanlısındır şimdi rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah yarın güzel sonucunuzu alırız
inşallah canım heycan ne demek kalbim duracak nerdeyse :) bu gün bitmek bilmedi , allahım inşallah güzel sonuçlar alırız dua edin arkadaşlar okadar çok ihtiyacım varki hepiniz allaha emanet olun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?