Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım yarın olucak inşallah sanki bugün hiç bitmeyecekmiş gibi evin içinde dört dönüyorum allah yardımcımız olsun cümlemizin inşallah yarın çok güzel olur güzel haberlerle dönerim

Allah yardımcınız olsun,yüzünüzü güldürsün çok olmasa bile anne baba olmanıza yetecek size bu duyguyu yaşatacak kadar çıksın. rabbim çok uğraştırmasın işiniz kolayın kolayı olsun.duayla kalın yarın güzel haber bekliyorum

yeni bugün üye oldum.eşim azosperm hastası.5 şişe m-sure almıştık. 1 şişeyi eşim kullanmıştı. tese olacak diye kullanmayı bıraktı. çünkü teseye para ayırmamız gerekirdi.. doktorlar eşime gün vermiş.randevu günümüz 10 gün sonradır. 4 şişe kaldı. sitede 1 şişesi satılmış son 3 şişe kaldı. orjinal m-suredir. lütfen almak isteyen varsa bu link'i tıklasın. tese günümüz yanaşıyor.

M-sure - SanalPazar

nasılsınız kızlar özlediniz mi beni
ya bu sayfa böyle daralmış hertarafı reklam olmuş kötü olmuş ne bu böyle okumak bile zor böyle ekran bi karışık duruyor ne zaman düzelcek yada kaç gündür böyle

hoşgeldin canım özledik şekerim nasılsın hacamatın yeri ağrıyormu.nasıl gidiyor hayat

hoşgeldin canım özledik şekerim nasılsın hacamatın yeri ağrıyormu.nasıl gidiyor hayat

yok be bacım ilk gün biraz çarptı birde sonraki gün az bi acısı oluyor ondan sonra bişey yok
hayatı sorarsan aynı işte bugün arkadaşımla konuştum 5 aylık olmuş doguran doğurana işte bizde dualarla sıranın bize gelmesini bekliyoruz sen naptın sizin son durum ne ne yapıyorsunuz ya varya topiğin sayfası nolmuş yaaa üf be reklam reklam kaç gündür böyle

merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
geçmiş olsun canım peki patoloji sonucu nasıl belli oldu mu ?canım peki sizin azo sebebi neydi ne tedaviler gördünüz ka yıllık azolusunuz biraz kendi hakkında bilgi verirsen sana daha faydalı oluruz

merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

geçmiş olsun canım üzülme ümitsiz olma , rabbim büyüktür yarın benim de eşim mikro tese olucak senin eşinin problemi neydi hiç bitkisel kürler uyguladınızmı kaç yıldır evlisin ne zamandan beri oldu azosperm i öğrendiğiniz , eğer kullanmadıysanız bitkisel kürler kullanın , bal polen arısütü bunlarda iyi geliyor sormak istediğin birşey olursa bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz canım

Enfall canım sen nasılsın çok heyecanlısındır şimdi rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah yarın güzel sonucunuzu alırız

Enfall canım sen nasılsın çok heyecanlısındır şimdi rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah yarın güzel sonucunuzu alırız

inşallah canım heycan ne demek kalbim duracak nerdeyse :) bu gün bitmek bilmedi , allahım inşallah güzel sonuçlar alırız dua edin arkadaşlar okadar çok ihtiyacım varki hepiniz allaha emanet olun ...

inşallah canım heycan ne demek kalbim duracak nerdeyse :) bu gün bitmek bilmedi , allahım inşallah güzel sonuçlar alırız dua edin arkadaşlar okadar çok ihtiyacım varki hepiniz allaha emanet olun ...

sen bize ne zaman haber verirsin sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…