Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ayyyy canım çook güzel bi haberrrr çook sevindimm
darısı başımıza inş...

enfalciğim hafizem çoook sevindim inan biz 1 ay önce çoook üzülmüştüm kendi mikrotesemize senin kaderine çooook sevindim inan duygulandım inan kendimi zor tutuyorum.rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.işin bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir arkana yaslan ve rahatla stres panik yapma işin çooooook çoooook büyük kısmı bitmiş.rabbim hamilelik haberlerini de alırız inş buradan.

aynen bebekim benimkide duruyor işte...
dal şeklinde olanlarıda kullanmadık daha anlatmıştım ya sana...
dursun bakalım dediğin gibi belki öğreniriz sonra...

kızlar o dediğiniz meryem ana eli otu suya atınca açılıyor suyunu içiyorsun onuda kadınlar alıyordu kolay hamile kalmak için ama en çok doğum için alıyorlardı çok kolay doğum oluyormuş ama erkeğe kullanıldığını bilmiyordum bilsem almazmıydım inşallah bir daha nasip olursa gitmek ondan da alıcam

bende kullansamki canım duruyor evde belki faydası olur kimbilir dimi.
bozulmaz ama dimi buzdolabında değil normal çekmecede saklıyorum ben.
ye tabi canım inşallah şifa olur.
şifanın nereden geleceği belli olmaz dimi ama

evet canım ikiside meryem ana eli otu...
dediğin gibi daha çok kadınlar kullanıyormuş ama erkeklerede faydası varmış...
ben bu forumda okumuştun ekleyeyim hatta...

"Kan dolaşımını hızlandırıyor. İçinde yoğun miktarda ostrojen hormunu vardır. Ve sperm artırıcıdır. hamile kalmayı kolaylaştırmanın nedeni bu. Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz. Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz. GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek. Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak) hamile kalma olasılığı artıyor.

Birde bununla birlikte acve hurması isteyin. Sabah namazına kalkanlar sabah namazından sonra, kalkmayanlar çok erken vakitte kalkınca bu acve hurmasından niyet ederek ve her birinde ayrı besmeleyle 7 adet aç karına yesinler, arkasından geceden bıraktıkları bu suyu içsinler. Ve yarım saat başka birşey yenilip içilmesin. Birde günde iki bardağı aşmasın.

İlişki süresince yumurtlama takvimine dikkat ederek bunu uygulamaları gerekiyor.

yok bozulmaz sanmıyorum bende nerdeyse 1 yıl olucak daha geçen kullandım ama tadı çok güzel

ama ama ama ben de çok dua etmiştim sana benim bebişlerim olmasın mı ((((((((

canım çok sevindim senin adına dualarımız kalbimiz seninle idi bugün Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın
inşallah bundan sonrası daha kolay olur senin için.ilk denemende hamile haberlerini verirsin.
halayın bir ucuda bende olsun

duanda çok güzel Rabbim kabul etsin

ismini yazamadığım arkadaşlarım isminiz burda yok sa eğer kalbimdesiniz sizi ayırt etmedim burdaki tüm arkadaşlarım için bütün dualarım

Enfall coooooooook ama coooook mutlu oldum inan bana spermler bulundu ya mutluluktan uçtum inan.ayrica dua ettigin icin cok Saol cok duygulandim.bu arada bizimde tese miz ayın 24 unde bakalim kismet banada dua edin kızlar ne olur.umarım bizde de bulunur.kaan hoca genart ta yapacak ameliyatı.bu arada bu tese ye girmeden cinsel perhiz şart demi?
::

ismini yazamadığım arkadaşlarım isminiz burda yok sa eğer kalbimdesiniz sizi ayırt etmedim burdaki tüm arkadaşlarım için bütün dualarım

gözünüz aydın enfall geçen ayın 17 sinde bizde heyicanlıydık kaan hoca mikrotese yaptı bizimki bulunamadı malesef güya bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaktım nasip olmadı senin adına sevindim inşallah gerisi gelir hamilelikle sonuçlanır hayırlı olsun canım ..

yok bozulmaz sanmıyorum bende nerdeyse 1 yıl olucak daha geçen kullandım ama tadı çok güzel

anladım canım. bouzlmamıştır o zaman.
bi ara bende kullanayım merak ettim tadını.
bu arada ben ilk sayfalara bakıyorum.senin 2009 da yazdıklarını gördüm neler geçirmişsin.
sen hatırlarmısın canım eşinde sertoli cell olup sperm bulunan hatırlıyorumusun?
ben larem i buldum hatta sağolsun msj gönderdi.
başka senin bildiğin varmı?

canım benim senin içinde dua ederiz tabikide inşallah bugün yaşadığımız mutluluğu 24ündede seninle yaşarız rabbim gönlünün muradını versin inşallah

hadi bakalım sıra senin güzel haberlerini almaya geldi.İnşallah güzel haberinle seninde halayını çekeriz burda.
benim bildiğim kadarı ile cinsel perhiz şart değil ameliyattan önce.

66:: rabbime şükürler olsun.çoooook sevindim...arkadaşın oğlu ders yapmaya gelmişti pc meşguldü..çok merak ettim.iyiki güzel haber gelmiş.Allah ım tamamına erdirsin canım.bizide dualarında eksik etme..

Son düzenleme:
evet bitanem biraz dinlenmeye ayrıldık
ama kopmuyoruz buradan yine...
girip okuyoruz yazılanları...
ama güzel haberlerde ayrılamıyoruz tabi enfal çok güzel bi haber verdi bugün
kopmayın canım özletmeyin kendinizi
evet canım enfalle çok sevindim ben de darısı bizlerin başına inşallah
sadece tahmin edebiliyorum canım yaşadıklarını ama yaşadıklarının üzerine su serpti değil mi bu güzel haber:)

canım eşinin tiroidi ne oldu ?

kızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…