aynen bebekim benimkide duruyor işte...
dal şeklinde olanlarıda kullanmadık daha anlatmıştım ya sana...
dursun bakalım dediğin gibi belki öğreniriz sonra...
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
haydi herkes halaya :))))
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
aynen bebekim benimkide duruyor işte...
dal şeklinde olanlarıda kullanmadık daha anlatmıştım ya sana...
dursun bakalım dediğin gibi belki öğreniriz sonra...
canım onuda biliyorum ondan da aldım böyle kıvı boyunda ama çok sert kahve rengi o kadın için bende de vardı gecen çok zorda olsa kırdık aslında bir yerinden delince kolay kesiliyor böyle nasıl desem hurmanın daha içi lifli olanı gibi tadı çok güzel ama bildiğin sunta gibi yapısı var ben sütle parça parça yemeye başlamıştım ziyan olmasın diye süt bitincede kaldı biraz daha var içinden de çekirdği çıkıyor ceviz gibi onunda birazını delmiştim ama rendelemek aklıma gelmedi onuda rendeliyim bari
evet bebekim hatırladım.
evde duruncada belki faydası olur bize nedersin durduğu yerde şifa olur
kızlar o dediğiniz meryem ana eli otu suya atınca açılıyor suyunu içiyorsun onuda kadınlar alıyordu kolay hamile kalmak için ama en çok doğum için alıyorlardı çok kolay doğum oluyormuş ama erkeğe kullanıldığını bilmiyordum bilsem almazmıydım inşallah bir daha nasip olursa gitmek ondan da alıcam
bende kullansamki canım duruyor evde belki faydası olur kimbilir dimi.
bozulmaz ama dimi buzdolabında değil normal çekmecede saklıyorum ben.
ye tabi canım inşallah şifa olur.
şifanın nereden geleceği belli olmaz dimi ama
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür haydi herkes halaya :))))
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
ismini yazamadığım arkadaşlarım isminiz burda yok sa eğer kalbimdesiniz sizi ayırt etmedim burdaki tüm arkadaşlarım için bütün dualarım
amin inş bebekim sonuçta kutsal topraklardan bu amaçla geldi bize...
rabbim şifa versin inş
ismini yazamadığım arkadaşlarım isminiz burda yok sa eğer kalbimdesiniz sizi ayırt etmedim burdaki tüm arkadaşlarım için bütün dualarım
yok bozulmaz sanmıyorum bende nerdeyse 1 yıl olucak daha geçen kullandım ama tadı çok güzel
canım benim senin içinde dua ederiz tabikide inşallah bugün yaşadığımız mutluluğu 24ündede seninle yaşarız rabbim gönlünün muradını versin inşallahenfall coooooooook ama coooook mutlu oldum inan bana spermler bulundu ya mutluluktan uçtum inan.ayrica dua ettigin icin cok saol cok duygulandim.bu arada bizimde tese miz ayın 24 unde bakalim kismet banada dua edin kızlar ne olur.umarım bizde de bulunur.kaan hoca genart ta yapacak ameliyatı.bu arada bu tese ye girmeden cinsel perhiz şart demi?
::
Enfall coooooooook ama coooook mutlu oldum inan bana spermler bulundu ya mutluluktan uçtum inan.ayrica dua ettigin cin cok Saol cok duygulandim.bu arada bizimde tese miz ayın 24 unde bakalim kismet banada dua edin kızlar ne olur.umarım bizde de bulunur.kaan hoca genart ta yapacak ameliyatı.bu arada bu tese ye girmeden cinsel perhiz şart demi?
::
kopmayın canım özletmeyin kendinizievet bitanem biraz dinlenmeye ayrıldık
ama kopmuyoruz buradan yine...
girip okuyoruz yazılanları...
ama güzel haberlerde ayrılamıyoruz tabi enfal çok güzel bi haber verdi bugün
sadece tahmin edebiliyorum canım yaşadıklarını ama yaşadıklarının üzerine su serpti değil mi bu güzel haber:)Bugün canımdan can gitti sanki, eşimi uğurlarken ameliyat odasına dizlerimin bağı çözüldü bi an sanki nefes alamıyodum midem bulanıyodu başım dönüyodu 1 saat böyle geçti kapı açıldı doktorumuz kaan bey geldi baktı yüzüme ne diycek diye nefesimi tuttum sonra güldü hadi duaların kabul oldu gözün aydın siperm bulduk dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum bile hıçkıra hıçkıra ağladım okadar dolmuşki içim sel gibi boşaldı gözlerimden , sevinçten belki milyonkere şükr ettim rabbime , bu sevinci inşallah sizlerle beraber tekrar tekrar yaşarım , pazartesi randevu verdi doktor yumurtalıklarım toplanacak şimdi donduruldu spermler , hayatımda yaşadığım üçüncü mucize bu rabbime nekkadar şükr etsem azdır iyiki sizleri tanıdım rabbim hepinizden razı olsun bu bir kaç günün sitresini benimle paylaştınız rabbim hepinize bun mutluluğu yaşatır inşallah bende sizlerin sevinçlerine ortak olurum inşallah , eşim ameliyattan çıkana kadar efendimiz hazreti muhammed s.a.v himmet diledim yetiş ya rasulallah dedim çok şüküğr yetişti ve rabbim onun yüzüsuyu hürmetine beni boş çevirmedi , duygularım okadar yoğunki sabaha kadar yazsam az gelir , :)
evet canımcım ya iyi geliyor insana gerçekten. bide hasta olmasaydım süper olacaktı ama oldum işte...
sağol canım benim çok şükür iyileştim.önceki günlere göre yani.
eşiminde morali çok bozuldu dr söyledikleri ile. ama o gazla tedaviye başladı.
karışım filan ne bulduysa yemeye başladı
Bakalım kısmet herşeyde hayır vardr.
allahtan ümit kesilmez diyoruz düşüyoruz kalkıp yola devam ediyoruz. buda bizim sınavımız işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?