Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bidenem allahtan ümit kesilmez işte ummadık bi anda mucizeyi yaşatır bize
sık sık test yaptırın inş her defasında daha fazla bulunur
inş budefa bebişin seni bırakmıyacak sende yaşayacaksın o mutluluğu
bidenem kaan hoca nebido iğne vermişti ya onu nezaman yaptırmayı düşünüyordunuz ??
etkisi nasıl bilmiyorum ama belki onunla daha da çoğalır

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 meryem
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------1 yasin 1 meryem
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------1 yasin
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------1 yasin
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin 1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------1 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

bugünmü yaptırdın ay inşallah yükselirde sevinirsiniz canım düşükte olsa hamilelik var demek oluyorda bazen kimyasak gebelik oldugunuda gösteriyormuş doktor ne dedi inşallah yükselir.:26:

canım doktorla konuşmadım bende kimyasal gebelikten korkuyorum bakalım hayırlısı pazartesi kesinleşecek artık

canım akşam çok kötüydüm hasta olacak gibiydim dayanamadım 1 günden bi şey olmaz dedim o yüzden yaptırdım

üzme kendini bitanem allah ümit kesilmez inş yükselecek değerin
yarın yine test yaptıracak mısınız yoksa pazartesi kendi drunuza mı gideceksiniz ??

Canım benim gözün aydın ne güzel bi haberr çookk sevindimmm gerçekten
Baharcımmmm haber verdi bitanem benimmmmm sağolsun tüylerim diken diken oldu gerçektennn
belkide ümidi kestiğin anda rabbim ne güzel bi mücize gönderdiii sana allahtan ümitdimizin hiç bi zaman kesmemek lazımm gerçekten yaa bidahakine daha çok spremler çıkar inş..

darısı bizlere inş....

istiyorumbebeğimi çok sevindim durumuna sperm çıkışına ve donduruşuna.inş her 1-2 derken tüp bebek deneyecek kadar sperminiz olur ben olacağına inanıyorum.bizde bu ay sonu antalyaya geleceğimiz bi çayınızı ve kahvenizi içmeyi arzu ediyoruz.dükkanın ismi ve adresi ne idi acaba ? selekler çarşısının içindemiydi ? bir de senin ve eşinizin ismi ne idi acaba ? eşimde tanışmak istiyor sizlerle oturup muhabbet etmek istiyor.10-12 gün sonra inş görüşürüz.şimdiden hayırlı olur spermleriniz.Hz.Melana'nın sözü tam sizlik aslında '' Üzülme birşey olmuyorsa ; ya daha iyisi olacağı içindir , ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir '' diyor.bence sizin iş olacak mikroteseden olumsuz sonuç alınca bende sizin için üzülmüştüm ama bak belk, daha iyisi olacaktır.

yeşil034 kardeş benim eşimde 10-12 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.1 ay önce mikroteseden olumsuz sonuç almıştık doktorumuz emre beydi.biz de hipogonadizmde var bu durumun üzerine emre beyde 20 ay ilaç tedavisi gördük emre bey çok olumlu konuşmuştu ama olmadı sperm üreten hücreye dahi rastlanılmamış.hormon değerleri gayet güzeldi problem yok denecek durumdaydı ama oolmadı.siz çok şanslısınız 3 tüp sperm maşallah.biz 20 aydır 1 tane bile sperme ratlanılmadı yuvarlak hücre v.s hiçbir şey.şu an hem kendimizi toparlamakla meşgulüz hem de kaan beyde tedavideyiz.bizim durumumuz biraz da genetik galiba emre bey , kaan bey de çok hayretler içerisinde kaldılar normal yolla bile çıkış olması gerekir normal şartlarda dediler.biz 1 tane spermi görsek dünyalar bizim olur.genetik test yaptırmadık daha yakında yaptırcağız inş.ama kaan beyde diyor ki hem inmemiş testis , hem hipogonadizm , hemde genetik çookkk çokkkk düşük bir ihtimal diyor.emre bey de bende zannetmiyoorum demişti.sizin hormon değerleriniz nasıldı ? testis boyutları normal miydi ? hipogonadizm var mı eşiniz de ?

çok sagol canım darısı sizlere olsun gelin buyrun bekleriz tabiki yok dükkan sereklerde degil ışıklarda karaoglan parkına varmadan ışıklar caddesinin bitimi eski tatlıses lahmacunun bitişiği dur ben sana özel masaj atayım daha ayrıntısına ordan bak.

@istiyorumbebeğimi07
benim eşimde yazın mikrotese oldu emre beyde..genetik temiz...tek testisi hareketli diğeri küçük boyutta fsh yüksek patolojide sonuç sertoly cell çıktı.yani sperm bulunamadı..acaba mikrotese sonrası herhangi bir tedavi yada kür uyguladınızmı..bizlere yol gösterirseniz seviniriz...

canim benimm nekadar sevindigimi anlatamamm yuce Rabbim hamileliyinide tatirsin sana insAllah
Allah,bu mutlulugu bana butun arkadaslarima tatirsin insAllah
tekrar tekrar gozun ayidinnn canim benimmm
InsAllah mis kokulu bebegine sarilib uyudugun gunleride gorrrr

Kizlar nerdesiniz hadii halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…