istiyorum bebeğimi cok sevindim canım inş. hamiş olduğun günleride görürüz
evet ya bende rüya gibi geliyor mikrotesede üzüldük şimdi sevindik inşallah şu spermler her seferinde kendini gösterirde işimiz rast gider tüp bebek hayaliyle yatıp kalkıyorum kaçgündür şimdiden heyecan var inşallah tutarda daha çok seviniriz ..
bugünmü yaptırdın ay inşallah yükselirde sevinirsiniz canım düşükte olsa hamilelik var demek oluyorda bazen kimyasak gebelik oldugunuda gösteriyormuş doktor ne dedi inşallah yükselir.:26:
canım doktorla konuşmadım bende kimyasal gebelikten korkuyorum bakalım hayırlısı pazartesi kesinleşecek artık
bitanem hani sen test yaptırmayacaktın neden gününden önce yaptırıp üzüyorsun kendini
canım akşam çok kötüydüm hasta olacak gibiydim dayanamadım 1 günden bi şey olmaz dedim o yüzden yaptırdım
canım akşam çok kötüydüm hasta olacak gibiydim dayanamadım 1 günden bi şey olmaz dedim o yüzden yaptırdım
sagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
üzme kendini bitanem allah ümit kesilmez inş yükselecek değerin
yarın yine test yaptıracak mısınız yoksa pazartesi kendi drunuza mı gideceksiniz ??
kız daha bir gün varsa erken oldugundan düşüktür iki ğün sonra kesinleşir yüzde seksen hamilesin inşallah ..
canım pazartesi kendi dr. gideceğim bakalım sonuç nasıl olacak
canım bak göreceksin pazartesi boşuna üzülmüşüm diyeceksin ve bize müjdeli haberi vereceksin
ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi ne olur dua edin çok ihtiyacım var.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın canım verecekler sperm testi yapan yerle konuştuk ama doktor pek olumlu bakmadı ve bize çok pahalıya mal olacak hem oraya hem oraya ikikere test parası olucak bugün çagırdı mekez gittik onların buldugunu bizde buluruz dediler bakalım yarın orda vericek testi bulunan hemen dondurulucak 15 günde bir gidip vericek test yuvarlak hücre 5x10 yazıyor sperm birtane hafif varmış hareket az oldugu için morfolojimi neyse ona bakılmıyormuş bakalım hayırlısı inşallah bi aksilik olmaz dondurma işlemi 300 tl ymiş olsun dedik artık ..
canım bence ilaç tedavilik bir durum söz konusu ise önce ilaç tedavisini uygulatın bence.benim eşim 10-12 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş tabiki sonuç azospermi oldu.bizde bir kaç kez çıkış oldu spermler iyi kalite de değildi.daha sonra testlerde hiç çıkmadı sonrasında m.tese oldu çok şükür 3 tüp sperm bulundu ve donduruldu bulunan spermlerde hareket az olunca 2 defa tüp bebek denedik ama olmadı Rabbim böyle uygun gördü.1 tüp daha sperm var beklemede bizim hikaye de böyle işte.bakalım eğer kalan 1 tüp spermde de hareket iyi çıkmazsa tekrar m.tese olacak eşim ama bu sefer bitkisel bir kaç kür uygulamak istiyoruz bir de m.tese den sonra hiç sperm testi yaptırmadık aslında bende eşime söylemek istiyorum tekrardan bir test versin.belli mi olur belki kaliteli bir kaç sperm çıkar
istiyorumbebeğimi çok sevindim durumuna sperm çıkışına ve donduruşuna.inş her 1-2 derken tüp bebek deneyecek kadar sperminiz olur ben olacağına inanıyorum.bizde bu ay sonu antalyaya geleceğimiz bi çayınızı ve kahvenizi içmeyi arzu ediyoruz.dükkanın ismi ve adresi ne idi acaba ? selekler çarşısının içindemiydi ? bir de senin ve eşinizin ismi ne idi acaba ? eşimde tanışmak istiyor sizlerle oturup muhabbet etmek istiyor.10-12 gün sonra inş görüşürüz.şimdiden hayırlı olur spermleriniz.Hz.Melana'nın sözü tam sizlik aslında '' Üzülme birşey olmuyorsa ; ya daha iyisi olacağı içindir , ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir '' diyor.bence sizin iş olacak mikroteseden olumsuz sonuç alınca bende sizin için üzülmüştüm ama bak belk, daha iyisi olacaktır.
yeşil034 kardeş benim eşimde 10-12 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.1 ay önce mikroteseden olumsuz sonuç almıştık doktorumuz emre beydi.biz de hipogonadizmde var bu durumun üzerine emre beyde 20 ay ilaç tedavisi gördük emre bey çok olumlu konuşmuştu ama olmadı sperm üreten hücreye dahi rastlanılmamış.hormon değerleri gayet güzeldi problem yok denecek durumdaydı ama oolmadı.siz çok şanslısınız 3 tüp sperm maşallah.biz 20 aydır 1 tane bile sperme ratlanılmadı yuvarlak hücre v.s hiçbir şey.şu an hem kendimizi toparlamakla meşgulüz hem de kaan beyde tedavideyiz.bizim durumumuz biraz da genetik galiba emre bey , kaan bey de çok hayretler içerisinde kaldılar normal yolla bile çıkış olması gerekir normal şartlarda dediler.biz 1 tane spermi görsek dünyalar bizim olur.genetik test yaptırmadık daha yakında yaptırcağız inş.ama kaan beyde diyor ki hem inmemiş testis , hem hipogonadizm , hemde genetik çookkk çokkkk düşük bir ihtimal diyor.emre bey de bende zannetmiyoorum demişti.sizin hormon değerleriniz nasıldı ? testis boyutları normal miydi ? hipogonadizm var mı eşiniz de ?
sagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
canim benimm nekadar sevindigimi anlatamamm yuce Rabbim hamileliyinide tatirsin sana insAllah
Allah,bu mutlulugu bana butun arkadaslarima tatirsin insAllah
tekrar tekrar gozun ayidinnn canim benimmm
InsAllah mis kokulu bebegine sarilib uyudugun gunleride gorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?