- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günaydın arkadaşlarrr bu patoloi raporu ne zaman belli olur bilgisi olan varmı
günaydın canım hoşgeldin
canım kaan hocada zaten bizim idollerimizden biriydi ama son zamanlarda hepimiz biraz rahatsız olduk önce mikrotese yapıp sonra patoloji sonucunun herkeste aynı çıkması ve size iğne tedavisi uygulayalım tekrar mikrotese yapalım demesi durgun suyu bulandırdı o yüzden ben emre beye de mesaj çekmeni ve onunda cevabını almanı öneririm sana hakkınızda hayırlısı olsun birtanem.aslında emre bey gece gündüz demeden en geç 2 saat içinde bize mesajla dönüş yapıyordu hatta eşimi telefonla aramış ve yarım saat kadar konuşup eşimi bilgilendirmişti biz onun sayesinde asıl azo sebebimizin 47xxy olduğunu öğrenmiştik daha önce gittiğimiz doktorlar ergenlikte geçirilmiş kabakulaktan azo olduğunu söylemişlerdi
canım sizde kaan hocada ameliyat oldunuz sanırım telinden ara kendisini çünkü bazen işler biraz uzuyor daha öncede sonucun çıkmasını uzun zaman bekleyen arkadaşlar olduğunu söyleyebilirim
canlarım ben çıkıyorum biraz yürüyüş yapacam malum diyetteyim.sonra pazara gideceğim geldikten sonra görüşürüz
evt canım mail attım takip ediyorum dedi
canm patoloji raporu herkeste aynı olarak nasıl çıkıyo ne söylüyo mesela?
günaydın arkadaşlarrr bu patoloi raporu ne zaman belli olur bilgisi olan varmı
canım kaan hocada zaten bizim idollerimizden biriydi ama son zamanlarda hepimiz biraz rahatsız olduk önce mikrotese yapıp sonra patoloji sonucunun herkeste aynı çıkması ve size iğne tedavisi uygulayalım tekrar mikrotese yapalım demesi durgun suyu bulandırdı o yüzden ben emre beye de mesaj çekmeni ve onunda cevabını almanı öneririm sana hakkınızda hayırlısı olsun birtanem.aslında emre bey gece gündüz demeden en geç 2 saat içinde bize mesajla dönüş yapıyordu hatta eşimi telefonla aramış ve yarım saat kadar konuşup eşimi bilgilendirmişti biz onun sayesinde asıl azo sebebimizin 47xxy olduğunu öğrenmiştik daha önce gittiğimiz doktorlar ergenlikte geçirilmiş kabakulaktan azo olduğunu söylemişlerdi
cnm sizdeki sorun neydi nerdede mikro tese oldunuz kim yaptı normalde 1 günde patoloji raporu çıkıyor amelşyat olduğunuz merkezi ara ordan yardımcı olurlar biz öyle yapmıştık...
birde nasıl patoloji aynı derken son zamanlarda son 6 ayda kaan beyin mikro tese yapıpta patolojide sertoli cell only yazması ve kaan beyin elonge var demesi bizi endişelendirmişti vck bunu demek istedi ben kaan beye inanmak istiyorum şu anda tedavinin 5.ayındayız bakalım 3 . ameliyatı olacak eşim hakkımızda hayırlısı bakalım...
sagol cnm benımmm bızım ılk denememızde esıme hıc test yapmadılar sadec sperm verıd o kadar hanı ama benım esımde kronık ultuker var ve o spermlerı olduruyormus buda kan degerlerı yuksek bende sımdı esımın alerjısı uzerıne yogunlastım ve kucukken olnuna amelıyatımızda var tabı o yuzden ıyı bır doktor arıyoruz ve emre beyı cok duydum esımede dedım ıste testlerını tekrar yaptırım emre beyden radevu alıp gıdecez alıerjıyel ılgılı bısey bulabılır belkı tek umudum o suan ... kaan hocayı cok met ettıler bende ondan deıdmdı ama sen oyle dıyorsan demekkı oda sıkıldımıkı artık ... kalabalık dıyorlar ...
cnm sizdeki sorun neydi nerdede mikro tese oldunuz kim yaptı normalde 1 günde patoloji raporu çıkıyor amelşyat olduğunuz merkezi ara ordan yardımcı olurlar biz öyle yapmıştık...
birde nasıl patoloji aynı derken son zamanlarda son 6 ayda kaan beyin mikro tese yapıpta patolojide sertoli cell only yazması ve kaan beyin elonge var demesi bizi endişelendirmişti vck bunu demek istedi ben kaan beye inanmak istiyorum şu anda tedavinin 5.ayındayız bakalım 3 . ameliyatı olacak eşim hakkımızda hayırlısı bakalım...
hoşgeldin canım tabiki kaan beye inan .canım bizler zaten önce beğendik tavan yaptı sonrada yerden yere vurmak değil niyetim sakın yanlış anlaşılmasın sadece bir hezeyan benimkisi belkide hiciv ne dersiniz bilmem ama inşallah bizim durumumuz birilerinin para kapısı olmaz.çok fazla kişiye yardımcı olan birçok kişinin anne baba olmasına vesile olan ve kapısını çaldığımız umutla bizlerde kapısında beklediğimiz kişiyi kötü olarak görmüyorum ama biliyorsun işte herkeste aynı sonucun çıkması ve durmak yok yola devam deyip başka tedaviler denemesi beni sinirlendirdi madem bu yolun devamı var öyleyse neden yarı yolda bekledik sonra olmadı tekrar yola devam edelimki yolun sonuna kadar gidip birşeyler elde etmeye çalışmak bence profesör bir doktorun yapa bileceği en güzel iş olurdu.yinede hakkınızda hatyırlısı olsun inaşallah sen bu tedavinin sonunda yüzü gülen kişilerden biri olursun rabbim tez vakitte bebişine kavuştursun seni
okumuştum canım yazını bana çok enteresan gelmişti inşallah şifanızı bulursunuz yani sperm var ama ölüyor değilmi.canım benim önerim sadece 2 sinede sor hangisi aklına ve mantığına uyuyorsa o kapıyı çal derim az evvelde yazdığım gibi ben kesinlikle iyi birdoktor olduğunu düşünüyorum çoğu doktorun sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın yada donasyona başvurun dedği hastaları tedaviye alıp bazılarınada anne baba olmasına vesile olan bir doktor için ben kötü söz söyleyemem sadece herkesin sonucunun aynı çıkması beni kurtlandırdı
okumuştum canım yazını bana çok enteresan gelmişti inşallah şifanızı bulursunuz yani sperm var ama ölüyor değilmi.canım benim önerim sadece 2 sinede sor hangisi aklına ve mantığına uyuyorsa o kapıyı çal derim az evvelde yazdığım gibi ben kesinlikle iyi birdoktor olduğunu düşünüyorum çoğu doktorun sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın yada donasyona başvurun dedği hastaları tedaviye alıp bazılarınada anne baba olmasına vesile olan bir doktor için ben kötü söz söyleyemem sadece herkesin sonucunun aynı çıkması beni kurtlandırdı
inşlh vck cım yaa inşlh şu anda iğneleri kullanıyoruz com vitex ve proxedi bırakmadık onlarada devam ediyoruz
bi ara çok kafam karıştı sertoli cell only duyunca baya çelişkiye düştüm ama bıraksam ne olacak diyerekten devam ettim ama ameliyat için oda henüz erken diyor zaten bşizde şuanda ameliyatı düşünmüyoruz
fırsatımız olduğunda emre bakırcıoğluna gidip gelicez bakalım o ne diyecek bizim olsa bile aralık ocak gibi olur galiba diye düşünüyorum ama kısmet hayırlısı olsun cnm...
ben seni çok iii anlıyorum canmmm....
arkadaşlar herkesin sonucu aynı çıkabilir çünki kiteri belli oranı belli genelinde bu çıkıyo
bizede kimseninümit vermediği anda oda ümit vermedi ama spermi buldu rabbim buldurttu
her şey bahane dr merkez allah isterse en kötü merkezde bile olur
araştırıcam derken tevekkülü kaybetmemek lazım
bizde emre beye tansel beye durumumuzu sorduk kaan beyle aynı şeyi söylemişlerdi
mrb bnde b.düznde otryrm orda m.tse olcz nisnda snce iymi medkana tup bebekte[/QUOT
canım benim komşummuşsun bende beylikdüzü kolan hastanesinin yanında oturuyorum .
onun haricinde medicana hastanesi için birşey diyemiycem doktorunuz salman beymi.kendisiyle daha önce bahçelievler medicalpark ta tanışmıştık.EWET KOMSUCUM YAKINZ YA BURASI YAKN DIYE TERCH EDYRM UROLOGMUZ MEDKANADA CÜNEYT SEVİNC DUYDNMU HİC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?