cnm geçmiş olsun rabbim sonradan son gürlüğü verir size inşlh
peki eşinin azo sebebi bellimi neden dolayı azo olmuş hangi doktorlara gittiniz bi ilaç tedavi bitkisel uygulamalarınız oldumu hiç
takdir ilahi işte cnm bizde ne olacağımızı bilmiyoruz
allahım kimselere imrendirmesin
bizlerinde kucağını doldursun inşlh...[/QU
güzel temennilerin için teşekkür ederim.sebebi belli degil küçük yaşta ateşli hastalık geçirmiş elimizdeki bize göre tek neden olma ihtimali 3 yad a4 doktora gittik.bize ilaç tedavisi verilmedi eşimin hormon vs. bütün tahlilleri normal zaten.bitkisel olarakta bi şey uygulamadık.allah senin de en kısaman da muradını versin inşallah.
nasılsınız canlarım...2 haftalığına anneme gitmiştim Konya ya.evime döndüm şükürler olsun.hep aklımda ve dualarımdasınız.varmı yeni şeyler...mayıs başında tüpbebeğe başlıcaz inşaallah hayırlısı olur.dualarınızı bekliyorum.Allah a emanet olun.
canım nursencim dediğin gibi o kadar abartıyolar ki bende korktum ama sizler böyle anlatınca rahatladım bende iyi ki varsınız
canım bende Bursalıyım ne güzel birbirimize destek oluruz sen hangi hastanede çektireceksin?Burdaki devlet hastanelerinin hangilerine sordun?nerde otuyosun bursada
herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım.eşim azosperm 16 yıllık eşimin azosperm oldugunuda 15 yıl önce ögrendik.15 yıldırda mücadele veriyoruz.piyopsi ve teseden netice alamadık.aslında birazda kabulllendik ve şu an allahın taktirine bıraktık.Acıkcası çokta umudumuz kalmadı.bu sıkıntıda olan herkesin allah kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.
canm benim esim 9 aylik dogmus ama onunda dogustan yumurtalari kasiktayms 4 yasndayken olmus ameliyat walla bende sigarayi bıraktramiyorum malesef biz maysta m.tese olcaz canm bence esini ikna etmeye caliş tedawi icin nekadar erken baslarsanz okadar iyi olur diye dûşünuyorum hakkınzda hayrlsi olsun
hayırllı cumalar arkadaşlar
eşim kaan hocada 2ay önce mikro tese oldu .biz sadece mail atmıştık öncesinde ne yapabilliriz diye hoca hemen iki hafta sonra gelin mikro tese yapayım dedi biz parayı bulduk buluşturduk koşa koşa gittik eşim ameliyat oldu. sonrasında pregnly iğne kullanın dedi nihayet iki ay sonra onuda bulduk çok şükür tamam derken ,ilacı kullanmadan eşime bir test yaptıralım dedim kaan hoca bize hiç test yaptırmamıştı dün eşim hormon testi yaptırdı şok olduk çünkü
testesteron 12,75
fsh 25,63
lh 9,74
çıktı yani normale göre eşimin testesteron ve fsh ı iki kat yüksek çıktı .oysa kaan hoca senin hormonların düşüktür bunu iğneyle yükselteceğiz diyordu halbuki bizden hormon istememişti, tahlil sonuçlarına baktım özel hastanedeki testlere ,neye baktırmış dersiniz aıds,sarılık, kan değerleri her halde ameliyatta kendine aıds bulaşacağından korkuyor hastalardan .çok sinirlendim eşim mail attı hocam bu sonuçlar ne anlama geliyor iğneye başlayayımmı diye tek cevabı başla 1 ay sonra yine tahllil yaptır.allah ım adamın hormonları almış başını gidiyor hoca hala kullan bakalım ne olacak derdinde .
hormonları yüksek olup iğne kullanan arkadaşlar varmı cevaplarsanız çok sevinirim hormonlar çok mu yüksek ne yapacağımı şaşırdım hooop koşa koşa eşimi ikna edip giden götüren benim eğer ilk başta bir hormon testi yaptırın bakalım sonuç ne deseydi kaan hoca belki bunların hiç biri olmayacaktı üstelik bu eşimin ikinci ameliyatı beli bir daha şansımız bile olmayacak .
bunca yıllık doktorun öyle vahim bir hata yapışını anlayabilmiş değilim normal bir hastaneye bile gitmiş olsadık ilk önce bir tahliil isterdi
şimdi ne yapacağımız bilemiyorum arkadaşlar lütfen bir yol gösterin iğne hormonları daha mı yükseltiyor mu .hepinizi seviyorum allah yardımcımız olsun kula muhtaç etmesin amin
nasilsin canim benim ne var ne yok...gecende yazdim ama görmedin(((((((((
sanada hayirli cumalar
cok gecmis olsun canm rabbim esine sifa wersin en tez zamanda ewlada kawustrsun hepimzi ins. canm eşinin azosperm nedeni nedir?????[/QUteşekkür ederim.bilinmiyor?
cok gecmis olsun canm rabbim esine sifa wersin en tez zamanda ewlada kawustrsun hepimzi ins. canm eşinin azosperm nedeni nedir?????[/QUteşekkür ederim.bilinmiyor?
hm anladm canm bide mikrotese olmayi deneseniz belki bulunur
selam nurdah...bizim sorun maalesef azo. 12 yıllık evliyiz.birdefa tüp denedik 2,5 yıl önce.o zaman sperm bulunmuştu.inş. bu defa yüzümüz güler de son olur.siz nerde tedavi olacaksınız.ben Antalya dayım.ist.a geleceğiz inşaallah.canm adetim 4 maysta bizde mays basnda baslcaz ins rabbim yüzümüzü güldûrsün sizin sorun neydi ???
mikrotese yaptıran arkadaşlara sesleniyorum m. tese yi genel anesteziyle mi yapıyor kaan hoca
iyiyim canım görmemişim kusura bakma aklımdayken tefriciyeyi okuyayım dedim. bu aralar bende bir telaş heyecan kızkardeşim hamileydi söylemiştim herhalde daha önce doğuma az kaldı hayırlısıyla birde doğumu atlatsak Allah inşAllah sanada banada ve arkadaşlarımızada herkeze bu anneliği nasip eder. sen nasılsın varmı bir gelişme.
mikrotese yaptıran arkadaşlara sesleniyorum m. tese yi genel anesteziyle mi yapıyor kaan hoca
Arkadaslarım hepınızın cuması mubarek olsun rabbım bu guzel gunde dualarımızı gerı cevırmesın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?