selam nurdah...bizim sorun maalesef azo. 12 yıllık evliyiz.birdefa tüp denedik 2,5 yıl önce.o zaman sperm bulunmuştu.inş. bu defa yüzümüz güler de son olur.siz nerde tedavi olacaksınız.ben Antalya dayım.ist.a geleceğiz inşaallah.
cnm benim merhaba hoş geldin uzun zamandır girmediğinin farkındayım ama rahatsız etmemek için aramamıştırnnasılsınız canlarım...2 haftalığına anneme gitmiştim Konya ya.evime döndüm şükürler olsun.hep aklımda ve dualarımdasınız.varmı yeni şeyler...mayıs başında tüpbebeğe başlıcaz inşaallah hayırlısı olur.dualarınızı bekliyorum.Allah a emanet olun.
mikrotese yaptıran arkadaşlara sesleniyorum m. tese yi genel anesteziyle mi yapıyor kaan hoca
evt cnm eşim 2006 yılında akdeniz tıp ta tese oldu ne çıktı bilmiyoruz bile elimize ameliyat raporu vs birşey vermediler sadece sperm yok çıkmadı dediler
10 ekim 2011 de de kaan bey gen artta mikro tese yaptı
kaan beye göre elonge hücreler var patoloji raporunda ise sertoli cell only yazıyor
sizde demi sertoli var bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi bu yolda oyalamasın rabbim(
amin inşlh cnm
siz nerde oturuyordunuz cnm ne zaman yola çıkıyorsunuz
allah yardımcınız olsun inşlh güle güle gidin güle güle hayırlı haberlerle dönün inşlh..
cnm 2006 yılında tüp için hazırlandığımda bana tıpta çekmişlerdi tabi ben hiç birşey bilmiyordum
bi masanın üzerine yatırdılar ve üstümü örttüler
altımda ne yaptılar bilmiyorum ama benim çok canım yanmıştı çok bağırmıştım
ama bilmediğimden dolayı yoksa kolaymış
herkesde öyle olmuyormuş doktorlar bile ilk defa böyle biriyle karşılaşıyoruz demişlerdi
inşlh senin iyi geçer cnm korkuyorsanda anestezili yaptır birşey olmaz heralde...
cnm sperm test sonucu o sıfır cıkan inşllh hamilelik olur keske ama hep kendımızı kandırıyoruz ınan rabbım ol deyınce olacak inşllhcnm mikrotesemi oldunuz sıfır çıktı tam orayı anlayamadım sayfalaırda hepsine bakamadım.. semen analizinde çıktıysa üzülmee testiste saklanıyorlardır keratalar :)
düşünüyorumda herşey zamanla unutuluyor sevdiklerinin ölüm acısı bile..
ama bu acı unutulmuycak malesefff.. sürekli bebek görüyorum etrafımda.. bugece rüyamda mikrotese olmuşuz hiç sperm çıkmamış bi kaç tane kuyruksuz ölü sperm çıktı diyor doktor.. sonra eşime istanbula gidelim hemen diyroum.. bugun tüm gün moralim bozuk etkilendim rrüyamdan..otobüsle işe giderken bi dilenci kadın yanındada 3 tane küçük çocuk kucagındada bebek vardı.. dedim şimdi hak adaletmi bu... bilmiyorum günah oluyor belkide...ama düşünmeden gecemiyorum.. dün eşim arkadaşının bebegi olacak galatasaray tulumu almışş.. niye aldın diye kızdım.. kıskandım sanırım... istemsiz tepkilerim var... bi ömür nsl böle yaşanır bilmiyorum.. bugun annemlere gitcem ama hiç gidesim yok eve kapatmak istiyorum kendimi..adet zamanım geldiii ilk kezzz hamilelik testi yapmadan bekliycegim adetimi.. ama gariptir acaba hamilemiyimdir belki mucize olmuştur diyede geçmiyor deil içimden..
herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım.eşim azosperm 16 yıllık eşimin azosperm oldugunuda 15 yıl önce ögrendik.15 yıldırda mücadele veriyoruz.piyopsi ve teseden netice alamadık.aslında birazda kabulllendik ve şu an allahın taktirine bıraktık.Acıkcası çokta umudumuz kalmadı.bu sıkıntıda olan herkesin allah kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah.
ahhh kader arkadaşım ahh..hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu yazdıklarını okuyunca,o kağıdı alıp yine acı sonucu görüp ağlamaya başladığında sımsıkı elini tutma arzusu geldi içimden..o ağladığında omuz olasım geldi başını yaslayacağın..bi söz var ben çok beğeniyorum ve evimde buzdolabıma bile yapıştırdım.:
Üzülme der Mevlana..!
İstedigin birşey olmuyorsa ya;
daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de
olmaması gerektiği için OLMUYORDUR...
bizim içinde bulunduğumuz durumu özetliyor gibi..inan kendimi kötünün iyisiyle avutuyorum.sende öyle yap.hastaneye her gittiğimde bizden bin beterlerini görüyorum.sonra diyorumki allahım şükürler olsun biz elimizde olmayan bişey için mücadele ediyoruz.ya elimizde olan sağlığımız için mücadele etseydik diyorum??? rahatlıyorum.dediğin gibi içim acıyormu...? acımak ne ki..?? yanıyor kor oluyor tekrar alevleniyor..saç diplerimden tırnak uçlarıma kadar acıyor her yanım..nefes bile alamıyorum..ama ne çare..bu sınav allahtan..yapacak bişeyimiz yok.biz böyle üzülürek tükenip gidcez..hayatı kaçırıcaz.bunu yapmayalım kızlar...tedbir bizde takdir allahtan.tedavi ne yolu varsa deniyelim.yılmayalım.ama hayatımızıda mahvetmeyelim.kelin ilacı olsa başına sürer derler bu dediklerimi bende pek yapamıyorum ama yapma konusunda kararlıyım.olmuyorsa rabbimden..gezicem eşimle diyar diyar..eğlenicem,günümü gün edicem..hep bi yumru olcak boğazımda.ne ileri gidicek ne geri ama hayatımı azospermin mahvetmesine izin vermiycem.sana üzülme demiycem çünkü biri bana diyince ben çok sinir oluyorum.üzül,ağla,hıçkıra hıçkıra ağla,ne zaman nerde olursan ol ağla...ama yiyip bitirmeyelim tüketmeyelim kendimizi....allahım bizi cennet mekanlarında annelik mertebesine eriştirir inşallah..yüzümüz gülsünnn...
ask bebekcim bana yazdıklarınla güç vermişsin..ama dün gece rüyama girdi bu rahim filmi..bilinçaltıma nasıl attıysam artık:) ama ben bütük ihtimalle anestezi istiycem.ağrı olmasa bile korkudan yapamıycam..:)
iyi akşamlar kızlarrrr
işlerimiz vardı kocişle okuldan çıktığımdan beri onlarla uğraşıyorduk...
yeni geldik eve hemen geçtim pcnin başına
bu gece istanbul yolcusuyuz biliyorsunuz
heyecan doruk noktasında
sizler nasılsınız bakalım ??
dualarınızı eksik etmiyorsunuz dimi
İyi akşamlar
Hoşgeldin fıstıkkk
hoşbulduk şekerim
napıyorsun bi başına topikte yalnız mı kaldın sen kıyamam ben sana
günaydınnnnnnnn
inşllh mutlu bigün olsun
ben bugun bıraz daha iyiyim
iyi olmayıp ne yapıcam agla agla neyi değiştirebilirim ki
su hayattta bugun varım yarın yokum
evet içim evlat dıye yanıyo,
hamilelık nasıl, karnım şişince nasıl olucam,bebişim bana mı benzicek,onun kokusu nasıldır ben duyabılecekmiyim diye kendime hep soruyorum:44:
fakat doganında kanunu var gene sabah oldu gunes actı yenı bır gun başlıyor
sizler varsınız bana destek veren kardeşlerim,ablalarım var ii ki varsınız sizleri çok seviyorum
MÜBAREK CUMALAR İÇİN RABBİM HAYIRLIYSA BİZE EVLATLARIMIZI GÖNDER(AMİNNNNN)
sağol cnm aynı yere yaptırmadık baska yerde yapıldı zaten bundan önce aynı yere yaptırmıştık o zamanda 0 cıkmıstı
hakkıma hayırlısı dıyorum
evt cnm yanlız kaldımmm
bakıyorum bakıyorum kimsecikler yokk sende yoksunnn
heyecan dorukta hee
kaçta çıkıcaksınız evden canımm
artık saatler kaldıı buluşmaya
canım tefriciyeleri okudum anca 165 zannettim 165 adet okudum. 1 eksik oku istersen sen. Allah kabul etsin.inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz istanbuldan. sperm çıktığına sevindim.çoğalacak inşallah. dualarım sizinle.
nasılsınız canlarım...2 haftalığına anneme gitmiştim Konya ya.evime döndüm şükürler olsun.hep aklımda ve dualarımdasınız.varmı yeni şeyler...mayıs başında tüpbebeğe başlıcaz inşaallah hayırlısı olur.dualarınızı bekliyorum.Allah a emanet olun.
tatlımmmmmmm üzülme bak geldim işte yanına
belli değil canım kaçta çıkarız bilmiyorum...
otobüs 01:00de...
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla güzel haberlerle döneriz evimize inş
sizde durumlar nasıl ??
iyi akşamlar kızlarrrr
işlerimiz vardı kocişle okuldan çıktığımdan beri onlarla uğraşıyorduk...
yeni geldik eve hemen geçtim pcnin başına
bu gece istanbul yolcusuyuz biliyorsunuz
heyecan doruk noktasında
sizler nasılsınız bakalım ??
dualarınızı eksik etmiyorsunuz dimi
tmm cnmm
inş. cnm sen hayırlı haberlerle dönüceksin evinee bitanecimmbizde durumlar eşimi bugün aramışlar işdeyken umuttan
randevu teyidi için biraz heyecan yapmış
eve geldii biraz yine stres yapmışşş fazla konuşmuyorum o yüzdenn o konudaa cnm
öyle işte bakalımm
sizde hayırlısıyla gelirsiniz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?