Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok yok iyi etmişsiniz en saglıklısı bu..

endolu biliyorum kaan hoca izede vermişti hücre yenileyici vitamin ama digerini bilmiyorum buarada hoş geldina.s.

ebakircioglu@yahoo.com
mail adresi sor bakalım inşallah ayrıntılı cevap verir buarada ben adamı delirtene kadar çok soru sordum hepsinede cevap verdi aklına takılan herşeyi sorabilirsin

hadi bacılar bende çıkıyorum namaz kılıp yatarım dün gece nedense uyuyamaım sabahta tuhaf tuhaf rüyalar gördüm gene uyuyamadım bari erken yatim
hepinize hyırlı geceler Rabbim hepinizi korusun inşallah sabaha görüşmek üzere

zamancım sagolasın sizin daha önce sperm cıkmuışmıydı şimdi nasıl olacak hastanede tüp bebek acıkcası benim pek aklım ermiyo bu işe kızlar bence yeniden liste yapalım vavelya falan olsaydı liste iyi oluyodu şimdi yapabilecek birisi varmı.

dualarının karşılığı inşallah gelip bulur canım seni ve bütün arkadaşları sende gülen gibi benim gibi inşallah müjdeli haberi verceksin bize tersini aklına bile getirme ....tedavi sırasındada hiçbişeye kafayı yorma olurmu herşey daha kolayolcaktır o zaman görürsün allahım yüzünü güldürsün inşallah senin ve bütün arkadaşlarımında tabiki......

zamncım yazdıklarını okurken inan senin kadr heycanlandım.walla kalp atışlarım hızlandı.kendi tedavim, m tese yapıldığı gün hepsi gözlerimin önünden geçti.dualrımız seninle bu kez olucak inşallah ve heycanın 9 ay daha sürecek:)))) bilmem bu kadr zamn heycana dayanabilecek misin??

kızlar arkadaşımın annesi 2 doğumunda da çocuğu olmayan kişlere dua ettiğini ve daha sonra hamile kaldıklarını syledi.böyle birşey duydunuz mu hiç? en yakın 2 arkadaşım bizim durmu biliyodu ve ikiside hamileydi.bende syledim dua edin diye sağolsunlar o anda bile unutmamışlar ve etmişler.RABBıM inş. kabul eder...

inşallah canım. kimin duası kabul edilecek allah bilir. bu gün ben de dua toplamaya başladım eşimin yarın hormon testleri çıkıcak dua edersen çok sevinirim canım. elimizden gelen tek şey dua etmek. allah dualarımızı geri çevirmesinn :Saruboceq:

zamancigim insallah canim cokca sperm bulunurda bebislerine kavusursun dualarim seninle canim allahim gonlundeki versin... yazdiklarini okuyunca cok duygulandim hepimizin yasadigi seyler ayni seyleri bazen bende yapiyorum allahim insallah evlat hasreti ceken hepimizi gorurde bian once bebesilerimize kavusuruz.......

canım benim bende eşime çakşırı çok içirdim ama galiba çakşır suyu fsh ı yükseltiyor biraz kullanın bi test yaptırın isterseniz ben artık bıraktım...

öylemi bilmiyordum sağolasın hafta sonu bi test yaptıralım ozaman bakalım ne durumdayız...

Caneylom mrb canım senin adına çok sevindim. Sanırım sen doğumunu bile yapmışsın. Yanlış anlamadıysam tabi. Biz yeni üyelere kısaca anlatırmısın başından geçenleri. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…