Zaman slm canım. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alrsın. Ben Kaan hocayı uzun zamandır takip ediyorum ameliyattan hemen sonra sperm var yada yok demiyor. patalojiden sonra net cevap veriyordu. Buda en iyi ihtimalle 2 hafta sonrayı buluyordu. Ama sizde farklı bir durum var galiba hemen cevap verebilecek demekki. İnşallah bol bol sperm bulunurda bizlerede umut olursunuz arkadaşım.
merhaba hasibe canim hosgeldin aramiza
sizin problem neydi tam olarak
ya patoloji ne demek?:sm_confused:
lamlay hasibe nasılsınız kızlar.ha bu arada hasibecim caneylom henüz dogum yapmadı bahsettiğimiz başka bi arkadaş tülay canım onun dogumuna var..
İyiyiz canım. Ben biraz bunalım takılıyodum ama atlattım bugün gayet iyiyim. Bu site ilaç gibi. Sağol belgincim forum baya uzun okumak zor oluyo. Birde benim gözler bozuk 2 kat zor. Peki şuan hamilemi caneylom.
zamncım yazdıklarını okurken inan senin kadr heycanlandım.walla kalp atışlarım hızlandı.kendi tedavim, m tese yapıldığı gün hepsi gözlerimin önünden geçti.dualrımız seninle bu kez olucak inşallah ve heycanın 9 ay daha sürecek:)))) bilmem bu kadr zamn heycana dayanabilecek misin??
belgin canım hadi gözün aydın cevap gelmiş inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?