Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaman slm canım. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler alrsın. Ben Kaan hocayı uzun zamandır takip ediyorum ameliyattan hemen sonra sperm var yada yok demiyor. patalojiden sonra net cevap veriyordu. Buda en iyi ihtimalle 2 hafta sonrayı buluyordu. Ama sizde farklı bir durum var galiba hemen cevap verebilecek demekki. ınşallah bol bol sperm bulunurda bizlerede umut olursunuz arkadaşım.

merhaba hasibe canim hosgeldin aramiza
sizin problem neydi tam olarak

ya patoloji ne demek?:sm_confused:

merhaba hasibe canim hosgeldin aramiza
sizin problem neydi tam olarak

Hoşbulduz canım. Bizimkinin tam olarak sebebini bilmiyoruz. 2007 bir tese oldu ama sağolsunlar patalojiye gönderilmemiş. Bizde bilmiyoruz malesef. Kaan hocada 1 yıldır tedavi oluyoruz. Ocak gibide ameliyat olabilr eşim. Bakalım bekliyoruz canım.

ya patoloji ne demek?:sm_confused:

Canım ameliyat sırasında küçük parçalar alınıyor testisten. Onlara bakılıyor sperm varmı diye. Dr bu parçalardan daha sonra patalojiye gönderiyor. Tekrar inceleniyor. Artık orda nasıl inceleniyor bende tam bilmiyorum. Ama bazen ameliyat sırasında çıkmayan sperm patalojide çıkıyor.

lamlay hasibe nasılsınız kızlar.ha bu arada hasibecim caneylom henüz dogum yapmadı bahsettiğimiz başka bi arkadaş tülay canım onun dogumuna var..

kızlar kaan hoca mailime cevap yazmış pregnyl i haftada ikiye çıkartmamızı söylemiş ve bir ay sonra testi yenileyin demiş...hayırlısı...

lamlay hasibe nasılsınız kızlar.ha bu arada hasibecim caneylom henüz dogum yapmadı bahsettiğimiz başka bi arkadaş tülay canım onun dogumuna var..

İyiyiz canım. Ben biraz bunalım takılıyodum ama atlattım bugün gayet iyiyim. Bu site ilaç gibi. Sağol belgincim forum baya uzun okumak zor oluyo. Birde benim gözler bozuk 2 kat zor. Peki şuan hamilemi caneylom.

İyiyiz canım. Ben biraz bunalım takılıyodum ama atlattım bugün gayet iyiyim. Bu site ilaç gibi. Sağol belgincim forum baya uzun okumak zor oluyo. Birde benim gözler bozuk 2 kat zor. Peki şuan hamilemi caneylom.

evet canım hamile caneylom kısmetse teyze olcaz kız buarada larem ve gülencimde hamile

inşallah olucak hayırlısıyla iyiki varsınız duanız bile yeter

alllaaahhhh çok şaşırdım tülay cıgım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

kızlar tülay bu şavaşa başladıgında birlikteydik eşinin tese gününü ilk gün gibi hatırlıyorum maşallah şimdide dogum yapmış alllahım analı babalı büyütsün.

iyi akşamlar kızlar tülay arkadaşımız muradına ermiş allah analı babalı büyütsün yavrularını darısı başımıza inşallahahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnn

kız zaman vallah kendim tedaviye girmiş gibi heyecanlandım alahım yardımcın olsun inşallah ilk hamile haberini senden alcaz

belgin canım hadi gözün aydın cevap gelmiş inşallah herşey yolunda gider

sagol canım ama tekrar mail attım kaan beye çünkü iğneyi ikiye çıkartın demiş ya kendisi bıraktırtmıştı iki olarakmı başlıyalımmı diye yazdım bakalım ne olcak...

belgin bende dertliyim valla aman cok canım sıkılıyo ne yapacaz biz bu azoyla ne zaman kurtulacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…