Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah 3 saat topiği boş bıraktım çok güzel olaylar gelişmiş.enfall canım hadi gözün aydın bebişine kavuşmana saatler kalmış inşallah annesine sıkı sıkı tutunur darısı başımıza trasferin olunca bizede dua et birtanem rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın
baharcığım işlerinizin yolunda gitmesine çok sevindim özellikle spermlerin gün geçtikçe artmasına daha çok darısı hepimizin başına halayımıda çekeyim eksik kalmasın
Bahar canım bu arada tefriciyemi okudum mercan canım rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün bu arada fsh falan kafana takma ama tedavini biran önce yaptır
minikgelin canım inşallah yumoşların gibi eşindede bol bol sperm bulunur ve sen düğüne karnı burnunda gidersin

Son düzenleme:
Yaren canım nasılsın az kaldı seninde gelmene belki aynı zamanda tedaviye başlarız inşallah boş gelip dolu gidersin evine

Gözünaydın hadi bakalım hayırlısı ile transferin gerçekleşir ve burada hamile haberini alırız inşallah

gözlerin aydın kulakların manisa olsun şaka yaptım canım benim tekrar gözlerin aydın olsun.........pardon bu mesaj enfale yanlışlık oldu

Son düzenleme:

ohhhh cok sevındım yaaaaaaaaaaa
hdı 12 gun gel ve cabuk geç veeeeeeeeeeehaberinii alalımmmmm

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne guzel bı sperm testı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy cnm sen bu gidişle normal yoldan hamile kalacaksın inan ki
içimden bi ses öyle diyoooooooooo
haydi halayaaaaaaaaaa aman artık biz yerimizde duramayız
hergün güzel haber verinde bende oynayayım bari kilomdan gider heeeeeeeeeee

baharcım çok sevindim sizler umut kapılarımızı açıyosunuz sonuna kadar bizlerin inşlh daim olur sevinciniz tatlılarım bizde sizin gibi mutlu oluruz bizimde RABBİM izin verirse 28 gün kaldı inşlh bizde çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviniriz ltfn dua edin cancaazlarım

kız sana dua etmezmıyız bız bırbırımız için kardesten öteyiz hadi darısı sana ve bizlere olsun

canıım benııım ınsallahhhh ben bayagı sulugoz oldum hangınızın mesajını okusam aglıyoruuum rabbım ınsallah sızlerın hurmetıne nasıb eder bu hasretımı sona erdırır ; ınsallah bende senın haberınle mutlu olurum rabbım kobegını kucagını evını hayırlı evlatlarkla doldursun ınsallah

Yaren canım nasılsın az kaldı seninde gelmene belki aynı zamanda tedaviye başlarız inşallah boş gelip dolu gidersin evine

Iyiyim canim tsk ederim sen nasilsin? Bende gecmisi okuyordum 20 sayfa birikmis :) ancak daaha son sayfaya gelebildim. Evet canim kismetse haftaya cuma yola cikiyoruz 29 unda Emre beydeyiz. Hayirlisi ile tedavimize baslasak cok iyi olacak ama bizim ilk tese amelyatimiz geceli daha haftaya 1 ay olacak sanirim 2.teseyi seneye dogru ancak yaptiririz biraz esim toparlansin diye. Sen nasilsin canim gezdinmi bugün neler yaptin ?

gözlerin aydın kulakların manisa olsun şaka yaptım canım benim tekrar gözlerin aydın olsun.........pardon bu mesaj enfale yanlışlık oldu

HAAHHAAAAAAAAA OLSUUUN KIZ YETERKI BEN GUZEL HABERLER ALAYIMDA BEN ZATEN BU MESAJI DIREK UZERIME ALINDIIM DARISI BASINA

Canim benim nasilsin? Aslinda eminim aldiginiz güzel haberlerden sonra bomba gibisindir :) Cok güzel bir haber o kadar sevindim ki, cok seyler yasamissiniz ve sinavinizi gecmissiniz bitanem, simdi de Allahim size müfakatini veriyor. Allahima binlerce sükürler olsun her aksam herkes icin yatmadan dua ediyorum, bütün din kardeslerime ALlahim gönüllerinindekinin en iyisini nasip etsin. Canim gecmisi okudum esin cok büyük hastalik gecirmis cok cok gecmis olsun Allahim artik yüzünüzü güldürsün insallah.

Son düzenleme:

sağol canım evet hamilelik sürecinde sürekli kontrol altında olcam ve ilaçları varmış rahimin kasılmaması gerkiyormuş rahimin kasılırsa bebek düşüyormuş öğrendiğimde birde aylarca bunun için ağladım eşimemi ağlayım kendimemi sıkıntılarıma ah ah işte böyle ama yinede herşey rabbimden diyorum

hormon ilaçlarında etkileniyorsun canım .sonrada hamilelik psikoljisinden sulugöz olursun bence bahanesi çok.sağol canım benim iyi dileklerin senide bulsun inşallah mevlam hepimize hayırlı evlatlar versin en yakın zamanda

evet ya biz çok kaynatıyoruz bizi boşlarsanız oku oku bitiremezsiniz böyle
biliyorum canım eşinin yeni ameliyat olduğunu ama ameliyatta sperm çıkmayıp sonra testte sperm çıkan arkadaşlar olduğu için sizde de çıkacakmış gibi geliyor içimden inşallah hislerimde yanılmam

ALLAHIN selamı hepinizin üzerine olsun ,başta bahar kardeşimiz olmak üzere tedavideki tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum Allahım daha güzel haberler almayı hepimize nasip etsin.emeklerimizin karşılığını versin inşanlah...transferlerinden olumsuz sonuç alan kardeşlerimede Rabbim sabırlar versin en kısa sürede toparlanıp dahada güçlü olmalarını nasip etsin . Allaha emanet olun.''İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN ...YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...''der MEVLANA

allah razı olsun cnm benim güzel dilekler,niçin
rabbım hepimizin hakkına hayırlı şeyler nasip etsin

Ben de herseye ağlıyorum hemşire hormon iğnelerinden olur dedi fatmagulun sucu ne dizisine bakıyorum mustafanin karısı dogum yaptı ona bile ağladım ki hiç aglamam :)
Rabbim seinc gözyaşlarımızı dökmesinde nasip eder..

aglamak bazn iidir içindeki huzun gıder rahatlarsın
sukret alıyabılıyorsun ya aglayamasan daha kotu ya
ama allh guzel mutlu seyler ıçın aglatsın hepımızı cnm

Son düzenleme:
aglamak bazn iidir içindeki huzun gıder rahatlarsın
sukret alıyabılıyorsun ya aglayamasan daha kotu ya
ama allh guzel mutlu seyler ıçın aglatsın hepımızı cnm

Ağlamaktan hep yorgun düşüyorum:)
Evimi temizledim yarın ütü yapcam bebisin gelirse rahat rahat bolca yatayım diye:)
Tatlı bı Sevinc var ama kötü olasiligi düşününce karnıma ağrılar giriyor
Allah icimi biliyor %80 iyi olacağını düşünüyorum icime öyle doğuyor insallahta öyle olur Pazartesi ilk haber vercekmis kisiler sizler olacaksınız tabi guzel haber olursa hemen yazarı. Kötüyse İnternet'e girecek Halim olmaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…