tesekkur ederım allah razı olsun ınsallah canım rabbbım herseyın hayırlısını versın
Gözünaydın hadi bakalım hayırlısı ile transferin gerçekleşir ve burada hamile haberini alırız inşallah
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
baharcım çok sevindim sizler umut kapılarımızı açıyosunuz sonuna kadar bizlerin inşlh daim olur sevinciniz tatlılarım bizde sizin gibi mutlu oluruz bizimde RABBİM izin verirse 28 gün kaldı inşlh bizde çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviniriz ltfn dua edin cancaazlarım
tebrik ederim canım mutlu sona hızla yaklaşıyorsun hayırlısı inşallah...
maşallah 3 saat topiği boş bıraktım çok güzel olaylar gelişmiş.enfall canım hadi gözün aydın bebişine kavuşmana saatler kalmış inşallah annesine sıkı sıkı tutunur darısı başımıza trasferin olunca bizede dua et birtanem rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın
baharcığım işlerinizin yolunda gitmesine çok sevindim özellikle spermlerin gün geçtikçe artmasına daha çok darısı hepimizin başına halayımıda çekeyim eksik kalmasın
Bahar canım bu arada tefriciyemi okudum mercan canım rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün bu arada fsh falan kafana takma ama tedavini biran önce yaptır
minikgelin canım inşallah yumoşların gibi eşindede bol bol sperm bulunur ve sen düğüne karnı burnunda gidersin
Yaren canım nasılsın az kaldı seninde gelmene belki aynı zamanda tedaviye başlarız inşallah boş gelip dolu gidersin evine
gözlerin aydın kulakların manisa olsunşaka yaptım canım benim tekrar gözlerin aydın olsun.........pardon bu mesaj enfale yanlışlık oldu
inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak sana, öyle bir sorun varsa mutlaka tutunmasını kolaylaştıracak işlemler yapacaklardır. bildiğim kadarı ile düşmesini önlemek için fitil ilaç falan kullandırıyorlar tedaviden sonra. güzelde dinlenirsin. gerisi bol bol dua etmeye kalıyor.
bir yerde okumuştum tedavi sürecinde bebeğiniz doğduğunda neler yapacağınızı düşünün, onu kucağınıza aldığınızı düşünün gibi şeyler öneriyorlardı. stresi azaltmak için. bizim tahmin ettiğimizden çok daha etkili pisikolojimiz.
canıım benııım ınsallahhhh ben bayagı sulugoz oldum hangınızın mesajını okusam aglıyoruuum rabbım ınsallah sızlerın hurmetıne nasıb eder bu hasretımı sona erdırır ; ınsallah bende senın haberınle mutlu olurum rabbım kobegını kucagını evını hayırlı evlatlarkla doldursun ınsallah
Iyiyim canim tsk ederim sen nasilsin? Bende gecmisi okuyordum 20 sayfa birikmis :) ancak daaha son sayfaya gelebildim. Evet canim kismetse haftaya cuma yola cikiyoruz 29 unda Emre beydeyiz. Hayirlisi ile tedavimize baslasak cok iyi olacak ama bizim ilk tese amelyatimiz geceli daha haftaya 1 ay olacak sanirim 2.teseyi seneye dogru ancak yaptiririz biraz esim toparlansin diye. Sen nasilsin canim gezdinmi bugün neler yaptin ?
ALLAHIN selamı hepinizin üzerine olsun ,başta bahar kardeşimiz olmak üzere tedavideki tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum Allahım daha güzel haberler almayı hepimize nasip etsin.emeklerimizin karşılığını versin inşanlah...transferlerinden olumsuz sonuç alan kardeşlerimede Rabbim sabırlar versin en kısa sürede toparlanıp dahada güçlü olmalarını nasip etsin . Allaha emanet olun.''İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN ...YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...''der MEVLANA
canıım benııım ınsallahhhh ben bayagı sulugoz oldum hangınızın mesajını okusam aglıyoruuum rabbım ınsallah sızlerın hurmetıne nasıb eder bu hasretımı sona erdırır ; ınsallah bende senın haberınle mutlu olurum rabbım kobegını kucagını evını hayırlı evlatlarkla doldursun ınsallah
Ben de herseye ağlıyorum hemşire hormon iğnelerinden olur dedi fatmagulun sucu ne dizisine bakıyorum mustafanin karısı dogum yaptı ona bile ağladım ki hiç aglamam :)
Rabbim seinc gözyaşlarımızı dökmesinde nasip eder..
aglamak bazn iidir içindeki huzun gıder rahatlarsın
sukret alıyabılıyorsun ya aglayamasan daha kotu ya
ama allh guzel mutlu seyler ıçın aglatsın hepımızı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?