allah razı olsun baharcım şu sevenleri ayırmalarına çok karşıyım iyiki evlendin eşinle canım ohhh ohhhh
baharcığım senin işlerin nasıl gitti bugün
inşlh herşey yolundadır cnm...
canım benimm özledimm seniiii
günaydın herkase.
canım. nasılsın?MERCANIN TEFRİCİYELERİ TAMAM.ALLAH KABUL EDER İNŞ.
sen ne yaptın?bu aralar epey yoğunum arayamadım. halletmişsindir inş.
kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
baharcım hayırlı olsun sizin spermler doğurdukca doğoruyorne güzel haber bu ))
CNM NE DİYOSUN MAŞALLAH MAŞALLAH
İNŞLH DAHADA ARTARAK ÇOĞALIR SPERMLERİNİZ AY ÇOK ŞÜKÜR SİZ BU GÜNLERİ GÖRDÜNÜZ BİZLERDE GÖRÜRÜZ İNŞLH BAHARCIĞIM YAA ÇOK SEVİNDİM
İNŞLH HEMENCİCİK RAPORUNUZDA ÇIKAR ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN CNM EMEKLERİNİZ YER BULSUN İNŞLH...100 BİNDEN 1,4 MİYON İÇİN GELSİN52:
bebekim bu süper bir haberrrrrrr işte ben buna halay çekerim
şu moral bozukluğumun üzerine bu haberi almam çok iyi oldu çok sevindim bitanem şükürler olsunnnn...
bebekim bakarsın temmuza kadar hamile kalmış olursun tüp bebeğe gerek bile kalmaz ayyy ne ggüzel olur yaaaaa....
gözün aydın canımiçi seviliyosun
Yaaa inanıyorum süper bı haber bahar aşılama yaptir bence tup bebeğe gerek yok artık:) cok ama cok sevindim :))
çok çok sevindim. inşallah sende mutsuz gibi 1 milyonla kendiliğinden hamile kalırsın. :))))
saol canımmm
aşılama 5 milyondan fazla olanlara yapılıyor...
ki bi faydasını görende pek yok...
ben yolumu çizdim diğer adetimde hayırlısıyla başlıycam tedavimize...
rabbim inş nasip ederde ozaman yazarım size "kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm"diye...
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
amıın canım benım rabbım bu guzel hıslerının mukafatını hayırlı saglıklı bır evlatla versın ınsallah ınan boyle olumlu dusunuyorsunuz yaa bana acayıp moral oluyor dıyorumkı rabbım ben zaten gunahkar acız bır kulum ben layık olmasam bıle bu guzel kardeslerımın guzel nıyetlerı hurmetıne bana hayırlı evlat nasıb et dıye dua edıyuorum ınsallah rabbım ıcabet eder , toplama ıslemınden hıc korkma canım ınan hıc anlamıyorsun bıle uyuyup uyanıyosun sadece agrı sızı kanama hıc bısıy hıssetmıyosun , cok sukurkı sızde sperm varmıs canım sakın pes etme calısmakta dua etmenın baska bır halı hazıranda baslarsın ınsallah rabbım butun ısını rast getırsın evladını sana senı yavruna kavustursun en kısa zamanda ınsallah ; benımde aılem bılmıyor canım sadece esımde tıkanıklık var dedım okadar bende acıklama yapmaktan sıkıldım artık en ıyısı soylememek ; burdan ayrılma haberdar et muhakkkak tammamı canım dualarınıda eksık etme evet cok sukur burası var sızler benım dert ortagım can yoldasım sırdasımsınız hepınız ıyıkı varsınız rabbım guldursun hepımızı ınsallah
spermler çıkmaya başladı, hamile haberleri gelmeye başladı. şimdi sendende güzel haber bekliyoruz.
bebek kısmeti ile gelirmiş bak seninki şimdiden getirmiş kısmetini. anne babasını sıkıntıya sokmuyor. tedavi parasını önden yollamış :)
Ağlattın beni bebeğim annesini babasını sıkıntıya sokmuyo dedin ya icim bı tuhaf oldu
3 gun var amlyta ne yapcam Pazartesi gunu ins iyi haberle çıkar doktor amlyttan
Sürekli gözlerim dolu aglamakliyim
Esim beni teselli ediyor elimizden geleni yaptık ins olur olmasada canımız sagolsun diyor...
Rabbim büyük hiç bı zaman darda bırakmadı bizi ins bundada bırakmaz
Hep guzel haberlere gelelim hepimize umut olalım ins..
eşin doğru söylüyor, hepimiz olsun istiyoruz onun için uğraşıyoruz ama hayırlısı neyse o olsun demek lazım. i
nşallah bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın. allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. enfall, sen, nur.sen hep güzel haberler verirsiniz. peşinizdende ben, bahar, askbebek biz ikinci partideyiz :)
Bu listedeki herkes hamile kalacak ins:) aslında olumlu düşünüyorum ama amlyt yaklaşıyor korkuyorum
Doktorlar benden daha umutlu konuşuyor hormon genetik testis boyutu normal sperm taşıyan kanallar var.. Büyük ihtimal sperm çıkar %50 şans var ..benim icin %50 düşük bı olasılık gibi geliyor ama esim diyor 100 erkekten 1 i azospermi oluyorsa bu düşük olasılık bizi buluyorsa neden %50 dilimin içindede olmayalım bide doktor sizden umutlu olmasak once esinizi amlyt ederdik falanda dedi off nebilim bugün doktorum kızdı su İnternet'e bakıp kafanı karıştırma dedi..benim normalde yarına kontrol gunum ama internette okudum yumurtası erken çatlayip tedavisi iptal olanları hatta doktor ultrasonda bakarken aman tum hepsi çatlamış diyip espiri yaptı...İnternet'e gelmiycem diyorum ama dayanamıyorum:)
canım bende bir kaç merkezle görüşmeye gitmiştim. herşeyin mükemmel olduğu ortamda başarı şansı %50 demişlerdi bana. bende senin gibi düşük bulmuştum. doktorda normal yolla hiç bir problem olmayan bir çiftte bir ayda gebelik şansı %25 lerde. doğanın sana %25 şans verdiği ortamda tıp %50 şans veriyor demişti. böyle düşününce hiçte küçümsenecek bir oran değil.
Yaaa öylemi dedi ozman cidden. Az deil bu oran bide %70-80 çıkar dese ve amlytta çıkmasa doktora kızarız Heralde neden yüksek olasılık verdinde çıkmadı diye eşimde böle dıyo doktor riske atmaz hiç bı zaman her hastalikla cok olumlu konuşmaz ..neyse cogu gitti azı kaldı ins iyi haberlerle gelirim..2 ay oldu azo oldugumuzu ogreneli sanki 2 sene gecti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?