- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
bizimde yaklaşık 1,5 ay oldu. sanki 30 senedir çocuk hasreti çekiyor gibi hissediyorum kendimi. öğrendiğimden beri mümkün olduğunca kalabalık aile ortamlarına girmemeye çalışıyorum. bana bebek yap artık demesinler diye. kimseye açıklama yapacak gülücükler atacak halim yok aslında. burada umutlu olun, moralinizi bozmayın diyip duruyorum ama ben kaçıyorum hep. bakalım benim günüm gelince nasıl olacağım. haftaya cumartesi mikrotesemiz. bakalım beni neler bekliyor........
bizimde yaklaşık 1,5 ay oldu. sanki 30 senedir çocuk hasreti çekiyor gibi hissediyorum kendimi. öğrendiğimden beri mümkün olduğunca kalabalık aile ortamlarına girmemeye çalışıyorum. bana bebek yap artık demesinler diye. kimseye açıklama yapacak gülücükler atacak halim yok aslında. burada umutlu olun, moralinizi bozmayın diyip duruyorum ama ben kaçıyorum hep. bakalım benim günüm gelince nasıl olacağım. haftaya cumartesi mikrotesemiz. bakalım beni neler bekliyor........
Yaaa ben 1 milin yeter sanıyordum cnmaman hamile kalda tp bebekle kal nolçak sanki ben suanda 1 sperm görsem bile cok mutlu Olcam neguzel rahat rahat tedavi olacaksın sperm çıktımı çıkmadimi derdi olmadan:)
bahar çok sevindim Allah daha da arttırsın inşallah.
Canım benimmmmm süperrr bi haber yaaaa
Maaşallah maaşallah artmaya başlamış spremciklerrrrr
inşaallah devamıda gelirrr
herşey yolunda gidiyo çook güzelll az kaldı inş bebişine kavuşmanaaaa
darısı bizlerin başına inş
Canım benim sana özel mesaj göndermiştim dün sanırım
isim listesindeki 2 arkadaşın ismi bende yokk onları gönderebilirmisinn
mesajda yazmıştın isimleri
Canım benıım gozun aydııın hadı bakalım az kaldı senın ıcınde halay cekerız ınsallah gercı bu haberede halay cekılır ne guzel mutluluguma mutluluk kattınRabbım ınsallah bebegını kucagına almayıda nasıb etsıın dedın ya yarın mercımegın senle olucak dıye bu lafın okadar hosuma gıttıkkı sımdıden mercımegım dıye sevmeye basladımmm
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
canım ben sana cevap vermeyi unuttum kusura bakma
tatlım isim listesi evde pcde kayıtlı...
oknk benim adaşım
ama diğer sorduğun arkadaşın ismi şimdi aklımda değil eve gidince söylerim ben sana
Gözünaydın hadi bakalım hayırlısı ile transferin gerçekleşir ve burada hamile haberini alırız inşallah
Arkadasim gözün aydin bu harika haberi okudugumda icimde ki yok olmaya baslayan umutlarim tekrar canladi. Allahim saglik sihhatle bebislerini kucagina almayi nasip etsin canim.
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?