Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yanlış düşünüyorsun inşllh çıkar heeeee çıkmazsa sen umudunu kaybetme kı tekrar denemeye gücün olsun
dususler senı yıldırmasın sakın cnm

yanlış düşünüyorsun inşllh çıkar heeeee çıkmazsa sen umudunu kaybetme kı tekrar denemeye gücün olsun
dususler senı yıldırmasın sakın cnm

Eşimle sperm cikmassa neyapariz diye konuştum bana başka forumdan sperm çıkmasa bile yumurtalarını toplat dondur dediler ama dondursak bile bidaha mikrotese olacak olsak aynı merkezde yaptırmayız istanbula gideriz dedi eşim..yani olumsuz sonuctada kendimize çözüm yolu bulduk tabi bügünki cok umutlu olmasakta yinede azda olsa kalır bı kenarda umudumuz :)

Bizde çıkacakmi sperm ne doğuyor icine:)
Biarkadsimin annesi 3 gun istiareye yattı bizim icin yeşil gormuş guzel gormuş :)
Başka bı arkadasımda yeşil gormuş
Bunlar beni cok mutlu ediyor:)

Son düzenleme:
Enfall anne olmaya tam 10 saat kaldı ay ne heycanlidir kimbilir:)
Eğer bizdede sperm çıkarsa senle Şubat annesi olcaz ve Nursenle:)

Son düzenleme:
ya herkes nerde eeeeeeeee:44::44:
ben tek kaldım burda eşimde geç gelecek
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

baharım maşallah maşallah cok sevindim.kız 1,5 milyon ne demek oh oh çok güzel gözünüz aydın olsun.işlerinde yolunda gitmiş inşallah temmuzda bebişine kavuşacaksın.

ben burdayım canım,aşağıda isimlerinizi gördüm ama kimse yazmayınca başka topiklerde gezinip durdum.

oleyyyyyyy bırılerı benı duydu yasasınnnnnnnnnnnn
ben yanlız degılmısımmmm
evet evet burda kalın ( ne oluyo ya abarttık iiice heeee )
sen nasılsın cnm benim

Son düzenleme:

oleyyyyyyy bırılerı benı duydu yasasınnnnnnnnnnnn
ben yanlız degılmısımmmm
evet evet burda kalın ( ne oluyo ya abarttık iiice heeee )
sen nasılsın cnm benim

iyi olmaya çalışıyorum.okudunmu bilmiyorum bugün doktora gittim.içimde yaşadığım korkuları yüzüme söyleyince biraz canım yandı ama iyiyim şükrediyorum.sen nasılsın canım

iyi olmaya çalışıyorum.okudunmu bilmiyorum bugün doktora gittim.içimde yaşadığım korkuları yüzüme söyleyince biraz canım yandı ama iyiyim şükrediyorum.sen nasılsın canım

ayyyy çok özür dilerim okumadım galiba arada onu görmedim cnm
ne o yüzüne vurulan korkular :44:

tedavin hayırlısıyla sonuçlansın bebişi sana sımsıkı tutusun RABBİM YARDIMCIN OLSUN

Allah razı olsun Allah hiç birimizi darda bırakmasın su dünyada biz kadınların istiycegi en guzel duyguyu yaşatsın ins...Hayırlısıysa hepimiz guzel haberlerle geliriz:)

Bende okuyamadım cnm ne oldu doktorlar cok olumlu konuşmaz dert etme üzülme Rabbim nasip ederse doktorlar söylesede boş ben kac hasta yorumu okudum sperm çıkması imkansız uğraşmayın diiyipte bisuru sperm çıkanları okudum:)

Son düzenleme:
Allah razı olsun Allah hiç birimizi darda bırakmasın su dünyada biz kadınların istiycegi en guzel duyguyu yaşatsın ins...Hayırlısıysa hepimiz guzel haberlerle geliriz:)

amin canım inşallah sen yola cıkmışsın inşallah yüzün gülerek sonuçladırırsın.bu süreçte sakin olmak cok önemli .çok zordur eminim ama....
ben sperm testi sonuçunu beklerken bile kalbimi yerinde tutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…