Ağlamaktan hep yorgun düşüyorum:)
Evimi temizledim yarın ütü yapcam bebisin gelirse rahat rahat bolca yatayım diye:)
Tatlı bı Sevinc var ama kötü olasiligi düşününce karnıma ağrılar giriyor
Allah icimi biliyor %80 iyi olacağını düşünüyorum icime öyle doğuyor insallahta öyle olur Pazartesi ilk haber vercekmis kisiler sizler olacaksınız tabi guzel haber olursa hemen yazarı. Kötüyse İnternet'e girecek Halim olmaz sanirim
yanlış düşünüyorsun inşllh çıkar heeeee çıkmazsa sen umudunu kaybetme kı tekrar denemeye gücün olsun
dususler senı yıldırmasın sakın cnm
evet ya biz çok kaynatıyoruz bizi boşlarsanız oku oku bitiremezsiniz böyle
biliyorum canım eşinin yeni ameliyat olduğunu ama ameliyatta sperm çıkmayıp sonra testte sperm çıkan arkadaşlar olduğu için sizde de çıkacakmış gibi geliyor içimden inşallah hislerimde yanılmam
Amin canım hepimize yardım etsin rabbim.tatlım ben adetimin 3.günü doktora gittim.durumumuzu anlattım.gerekli testleri yaptırmak istediğimi söyledim.öyle yapıldı.haftaya tekrar farklı testler için gidicem.ben eşimin durumunu öğrenince kendi kontrollerimi ihmal ettim.sende yaptır için rahat olsun canım.
canım sıkma canını ciddi bişey değildir inş...
dr temkinli olmak için öyle konuşmuştur ki sende öyle düşünüyordun zaten...
hayırlısıyla bu yaz hamiş olacaksın bitanem
canım baharım ne gül bir haber vermişsin bizeAllaha şükürler olsun canım çok mutlu oldum çooookkk.
bana gelince,umarım tedbir amaçlıdır.fsh ile ilgili biraz bakındım siteye çok yüksek olup hamile kalabilenlerde var.ne bileyim canım Allah hayır etsin sonumu.evrenle aram çabuk bozulduhemen yamuk yaptı oysa mutlu mesajlar göndermiştim kendisine öpüyorum canım çok seviniyorum senin adına çokkk.
ya herkes nerde eeeeeeeee:44::44:
ben tek kaldım burda eşimde geç gelecek
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
ben burdayım canım,aşağıda isimlerinizi gördüm ama kimse yazmayınca başka topiklerde gezinip durdum.
iiyim cnm baktım kımse buraya gelmıyo bende bıraz naz yapıyım dedım ama işe yaradı dimibende burdayım baharın haberini duyunca cok sevindim önce ona yazyım dedim.nasılsın cemrecim?
Bende burdayim. Aynı anda 2-3 yere bakıyorum:) ama en cok burdayim :)
oleyyyyyyy bırılerı benı duydu yasasınnnnnnnnnnnn
ben yanlız degılmısımmmm
evet evet burda kalın ( ne oluyo ya abarttık iiice heeee )
sen nasılsın cnm benim
iiyim cnm baktım kımse buraya gelmıyo bende bıraz naz yapıyım dedım ama işe yaradı dimi
sen nasılsın cnm
yaradı yaradı
iyi olmaya çalışıyorum.okudunmu bilmiyorum bugün doktora gittim.içimde yaşadığım korkuları yüzüme söyleyince biraz canım yandı ama iyiyim şükrediyorum.sen nasılsın canım
tedavin hayırlısıyla sonuçlansın bebişi sana sımsıkı tutusun RABBİM YARDIMCIN OLSUN
iyi olmaya çalışıyorum.okudunmu bilmiyorum bugün doktora gittim.içimde yaşadığım korkuları yüzüme söyleyince biraz canım yandı ama iyiyim şükrediyorum.sen nasılsın canım
Allah razı olsun Allah hiç birimizi darda bırakmasın su dünyada biz kadınların istiycegi en guzel duyguyu yaşatsın ins...Hayırlısıysa hepimiz guzel haberlerle geliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?