evet ya biz çok kaynatıyoruz bizi boşlarsanız oku oku bitiremezsiniz böyle
biliyorum canım eşinin yeni ameliyat olduğunu ama ameliyatta sperm çıkmayıp sonra testte sperm çıkan arkadaşlar olduğu için sizde de çıkacakmış gibi geliyor içimden inşallah hislerimde yanılmam
kızlar ben hüseyin ermiş macunu hazırladım ama bir hata yaptım arı sütünü döktükten sonra metal kaşıkla karıştırmaya devam ettim.arı sütü etkisini kaybettimi acaba?
birde böğürtlen kökü suyuda hazırladım hadi şifa olur inşallah kocacığıma.
amin canım inşallah sen yola cıkmışsın inşallah yüzün gülerek sonuçladırırsın.bu süreçte sakin olmak cok önemli .çok zordur eminim ama....
ben sperm testi sonuçunu beklerken bile kalbimi yerinde tutamıyorum.
Ayy canim benim yeterki kaynatinda ben okumaya raziyim ama güzel haberler kaynatin hep :) Canim benim insallah agzin bal yesin keske sperm ciksa valla adaklarim var neler yapmiycam ki yeterki Allahim bize ve tüm bizim derdimizdeki kardeslerimin yüzünü güldürsün..
ayyyy çok özür dilerim okumadım galiba arada onu görmedim cnm
ne o yüzüne vurulan korkular :44:[/QUOTE
Bende okuyamadım cnm ne oldu doktorlar cok olumlu konuşmaz dert etme üzülme Rabbim nasip ederse doktorlar söylesede boş ben kac hasta yorumu okudum sperm çıkması imkansız uğraşmayın diiyipte bisuru sperm çıkanları okudum:)
kızlar,eşimle ilgili değil ben bugün doktora kendim için gittim.fsh hormonum15.95 çıktı.doktor yaşıda (33) hesaba katarsak tehlike sinyalleri olabilir dedi.yumurtalık rezervinde azalma,menepoz ve rahim yaşlanmasından bahsetti.haftaya amh hormonu bakılacak en iyi onda belli olur dedi.bende adet dönemlerinde miktar azlığını ve kısa sürmesini fark ediyordum ama stres diye kendimi avutuyordum.doktora annemin 35 yaşında menepoza girdiğini söyleyince iyice panik oldu adam.bir an evvel testleri yapalım ve tedavinizi ertelemeyin dedi.tahmin ettiğim şeylerdi ama duymak üzdü
Ayy canim benim yeterki kaynatinda ben okumaya raziyim ama güzel haberler kaynatin hep :) Canim benim insallah agzin bal yesin keske sperm ciksa valla adaklarim var neler yapmiycam ki yeterki Allahim bize ve tüm bizim derdimizdeki kardeslerimin yüzünü güldürsün..
cnm dedıgın gıbı metal kasık deymemelı ama bı fıkrım yok
eşine şifalar olsun yarasın cnm
Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedııııAy kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee
kızlar,eşimle ilgili değil ben bugün doktora kendim için gittim.fsh hormonum15.95 çıktı.doktor yaşıda (33) hesaba katarsak tehlike sinyalleri olabilir dedi.yumurtalık rezervinde azalma,menepoz ve rahim yaşlanmasından bahsetti.haftaya amh hormonu bakılacak en iyi onda belli olur dedi.bende adet dönemlerinde miktar azlığını ve kısa sürmesini fark ediyordum ama stres diye kendimi avutuyordum.doktora annemin 35 yaşında menepoza girdiğini söyleyince iyice panik oldu adam.bir an evvel testleri yapalım ve tedavinizi ertelemeyin dedi.tahmin ettiğim şeylerdi ama duymak üzdü
Cm kafana hiç takma benim adetimde az olur hep bide tipta 30 yas üstüne herzaman riskli grup derler turp gibide olsan...nasılsa 34 olmadan hamile olacaksın:)
of ne olcak şimdi cemrecim ya arı sütü gitti şimdi benim?
ama ben ayrı olarakda yediriyorum arı sütü eşime.ay ben nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorumki
bende hep bundan korkuyorum biiz eşlerimizle uğraşırken kendi değerlerimizde de ne değişiklikler oluyor fark edemiyoruz.
bende doktora gidip kendimi kontrol ettirmek istiyorum.doktordan hangi testleri istemek gerek banada isimlerini yazarmısın canım.
cnm fsh ni düşürmek için hayıt tohumu iç ayrıca kaliteli yumurta için bal tarçın çörekotu ye.. aynı sorunu bende yaşadım benim fsh iyiydi ama amh düşük çıktı.üzülme elini çabuk tut ilaçlarla yumurtlatıyorlarmış...
amin canım bende hep böyle dua ederim bu derde düşmş bütün kardeşlerimin yüzünü güldür yarabbim.
Sizde azo sebebi neydi cnm hatirlayamadim
Cm kafana hiç takma benim adetimde az olur hep bide tipta 30 yas üstüne herzaman riskli grup derler turp gibide olsan...nasılsa 34 olmadan hamile olacaksın:)
sağol canım.inşallah ayağını sürtde hepimiz gelelim peşinden
aaaaaaaa olsun cnm erken teşhis hayatı daha kolaylastırır
eger oyle bı sey cıkarsa yumurtalıklarını dondurabılınıyyor dıye bılıyorum ama dogrumu bılmemm
ğüzme tatlı cnını inşllh amh den guzel olumlu sonuc alırsın
ve heemn tedavıye baslarsın sonunda sende mucızene kavusursun
canım,hiç bir bilgim yok benim bu konuyla ilgili.test verip sonuçlar gelene kadarda araştırmama kararı aldım.huyum kurusun en kötüsünü düşünür başıma getiririm hep.hepimiz kavuşalım artık mucizelerimize.bugün okulda arkadaşım o bebek bir gelsin poposuna iki tane yapıştırıcam nerelerdeydin sen diye diyor.ben pamuklara sararım bir gelse
bende hep bundan korkuyorum biiz eşlerimizle uğraşırken kendi değerlerimizde de ne değişiklikler oluyor fark edemiyoruz.
bende doktora gidip kendimi kontrol ettirmek istiyorum.doktordan hangi testleri istemek gerek banada isimlerini yazarmısın canım.
esmacım bende hep bu durumdan korkuyordum dediğim gibi başıma geldii. gidip durumumuzu anlattım.adetimin 3.günü olduğunu ve yapılması gereken testleri yaptırmak istediğimi söyledim.aç gitmeyi unutma ama çok su iç ultrasondanda bakıyorlar. E2, tsh,fsh,prolaktin testlerini yaptırdım.başka bakılan varmı bilmiyorum.fsh kötü çıktığı için haftaya amh testi vericem.bide smear testi istedim ben yaptırmamıştım hiç.kendinizi ihmal etmeyin kızlar.tedavi düşündüğünüz zamandan önce yaptırın bu testleri
Bize hicbir sebep belirtilmedi canim ne amelyattan önce su sebepten olabilir dediler nede amelyattan sonra. Sadece bizim doktorumuz degerleriniz iyi bi sorun yok %60-70 bulunur demisti ama kismetse olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?