Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ayy canim benim yeterki kaynatinda ben okumaya raziyim ama güzel haberler kaynatin hep :) Canim benim insallah agzin bal yesin keske sperm ciksa valla adaklarim var neler yapmiycam ki yeterki Allahim bize ve tüm bizim derdimizdeki kardeslerimin yüzünü güldürsün..

kızlar ben hüseyin ermiş macunu hazırladım ama bir hata yaptım arı sütünü döktükten sonra metal kaşıkla karıştırmaya devam ettim.arı sütü etkisini kaybettimi acaba?
birde böğürtlen kökü suyuda hazırladım hadi şifa olur inşallah kocacığıma.

cnm dedıgın gıbı metal kasık deymemelı ama bı fıkrım yok
eşine şifalar olsun yarasın cnm

Biz 1 kere sperm testi verdik ondanda azospermi olduğumuzu öğrendik esime ısrarla başka yerde bidaha yaptıralım dedim çünkü yaptırdığımız yerde tup bebek Bölümü henüz açılmamıştı bir kac aya açılacaktı esime dedim belki düzgün bakamadılar..eşmde başka test vermem direk amlyt Olcam dedi ..ben hala semen testinde sperm çıkar diye umudumm var ama esim ısrarla vermiyor ..umudumuzu Rabbim hiç bizaman bitirmesin ins:)

amin canım bende hep böyle dua ederim bu derde düşmş bütün kardeşlerimin yüzünü güldür yarabbim.

Sizde azo sebebi neydi cnm hatirlayamadim

cnm dedıgın gıbı metal kasık deymemelı ama bı fıkrım yok
eşine şifalar olsun yarasın cnm

of ne olcak şimdi cemrecim ya arı sütü gitti şimdi benim?
ama ben ayrı olarakda yediriyorum arı sütü eşime.ay ben nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorumki

çok sevindim,valla şuradan hamileyim sesleri yükselsin artık içimiz ferahlasın,Allah yardımcınız olsun,inşallah güzel haberler vereceksin bize,dualarımız seninle,sabah ezanında uyan namazını kıl,meryem suresini okuyup öyle git derim ben:)Rabbim evlat sevgisinden hiçbirimizi mahrum bırakmasın.

aaaaaaaa olsun cnm erken teşhis hayatı daha kolaylastırır
eger oyle bı sey cıkarsa yumurtalıklarını dondurabılınıyyor dıye bılıyorum ama dogrumu bılmemm
ğüzme tatlı cnını inşllh amh den guzel olumlu sonuc alırsın
ve heemn tedavıye baslarsın sonunda sende mucızene kavusursun

of ne olcak şimdi cemrecim ya arı sütü gitti şimdi benim?
ama ben ayrı olarakda yediriyorum arı sütü eşime.ay ben nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorumki

oluyo cnm kafamı kaldı bızlerde dusun dusun hıc bısey olmayınca ıste boyle oluyo
istersen bı aktara sor yarın belkı sorun olmamıstır

cnm fsh ni düşürmek için hayıt tohumu iç ayrıca kaliteli yumurta için bal tarçın çörekotu ye.. aynı sorunu bende yaşadım benim fsh iyiydi ama amh düşük çıktı.üzülme elini çabuk tut ilaçlarla yumurtlatıyorlarmış...

Bende 1.5 ay hayit tohumu ictim tum değerlerim normal çıktı hayit tohumu içmeden once adetlerim35-40 günde birken şimdi 27-28 günde bir oluyorum

kız ben hep seni şöyle hatırlıyorum. tese sonucu doktorunuza sorduğunuzda kaç tane cıktı diye oda sizde demişya
'bilmem sayılamıyacak kadar cok' bu cümleyle hatırlıyorum seni doktor bunu söyledikten sonra yüzündeki ifadeyi hayal ediyorum.inşallah bebişlerinin sana tutunduğu günde bu kadar mutlu olursun.

Son düzenleme:
Bize hicbir sebep belirtilmedi canim ne amelyattan önce su sebepten olabilir dediler nede amelyattan sonra. Sadece bizim doktorumuz degerleriniz iyi bi sorun yok %60-70 bulunur demisti ama kismetse olmadi.

Ya hersey normal yani
Ben baktimda bu konuya mesela iyi bı urolog degilse cok detaylı bakmadığından sperm çıkmayabilirmis
Mesela kimi yerde sperm öncül halı vardır daha sperm olmamıştır ama kimi yerde sperm oluşmuştur doğru yere bakmak cok önemli yani ikinci denemeyi iyi bı doktorda yaparsan ins çıkar cnm ..ama sen öncelikle genetik kromozom hormon ultrason mr gibi testleri esine yaptir nolur nolmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…