Ya hersey normal yani
Ben baktimda bu konuya mesela iyi bı urolog degilse cok detaylı bakmadığından sperm çıkmayabilirmis
Mesela kimi yerde sperm öncül halı vardır daha sperm olmamıştır ama kimi yerde sperm oluşmuştur doğru yere bakmak cok önemli yani ikinci denemeyi iyi bı doktorda yaparsan ins çıkar cnm ..ama sen öncelikle genetik kromozom hormon ultrason mr gibi testleri esine yaptir nolur nolmaz
sağol canım.inşallah ayağını sürtde hepimiz gelelim peşinden
canım,hiç bir bilgim yok benim bu konuyla ilgili.test verip sonuçlar gelene kadarda araştırmama kararı aldım.huyum kurusun en kötüsünü düşünür başıma getiririm hep.hepimiz kavuşalım artık mucizelerimize.bugün okulda arkadaşım o bebek bir gelsin poposuna iki tane yapıştırıcam nerelerdeydin sen diye diyor.ben pamuklara sararım bir gelse
esmacım bende hep bu durumdan korkuyordum dediğim gibi başıma geldii. gidip durumumuzu anlattım.adetimin 3.günü olduğunu ve yapılması gereken testleri yaptırmak istediğimi söyledim.aç gitmeyi unutma ama çok su iç ultrasondanda bakıyorlar. E2, tsh,fsh,prolaktin testlerini yaptırdım.başka bakılan varmı bilmiyorum.fsh kötü çıktığı için haftaya amh testi vericem.bide smear testi istedim ben yaptırmamıştım hiç.kendinizi ihmal etmeyin kızlar.tedavi düşündüğünüz zamandan önce yaptırın bu testleri
bende böyleyim canım ya öncesinde düşünür kurarda kurarım.bakalım bende yaptırayım bu testleri.
Ya hersey normal yani
Ben baktimda bu konuya mesela iyi bı urolog degilse cok detaylı bakmadığından sperm çıkmayabilirmis
Mesela kimi yerde sperm öncül halı vardır daha sperm olmamıştır ama kimi yerde sperm oluşmuştur doğru yere bakmak cok önemli yani ikinci denemeyi iyi bı doktorda yaparsan ins çıkar cnm ..ama sen öncelikle genetik kromozom hormon ultrason mr gibi testleri esine yaptir nolur nolmaz
cnm fsh ni düşürmek için hayıt tohumu iç ayrıca kaliteli yumurta için bal tarçın çörekotu ye.. aynı sorunu bende yaşadım benim fsh iyiydi ama amh düşük çıktı.üzülme elini çabuk tut ilaçlarla yumurtlatıyorlarmış...
Bende 1.5 ay hayit tohumu ictim tum değerlerim normal çıktı hayit tohumu içmeden once adetlerim35-40 günde birken şimdi 27-28 günde bir oluyorum
Canim sen bu testleri tekrar mi yaptiralim diyorsun ?
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
Adetin 4-5. Gunu başlıyorsun 1 bardak kaynar suya 1 tatlı kasığı hayit tohumu koyup ağzını kapatıp 15 dk demlediketen sonra iciyorsun sabah aksam içeceksin..diger adet olduğun ayda ilk 3-4 gun ara verip tekrar başlıcasın ben 1.5 ay kullandım ise yaradı cnmm kesinlikle iç hiç düşünme ben cok araştırmıştım yan etkisi varmi diye ama yok tam thesine hormonları dengeliyor yüksek hormonu olanı düşürüyor ,düşük olanı normal seviyeye çıkarıyor 10 tl lik alsan iki ay yeter:)kızlar bu hayıt tohumunu nasıl kullandınız?adet bitimindemi başladınız kaç gün içtiniz?ara veriliyor mu?
Yok cnm yaptirdıysan bidaha Yapmana gerek yok:)
Biz tum testleri elazigdaki tup bebek merkezinde yaptırdık orda olacaktık tup bebek tedavimizi
Yalnız benim icime hiç ama hiç sinmemisti hep ayağım geri geri gidiyordu esime dedim Malatya'ya gidelim ora hakkında hep iyi seyler söylüyorlar dedim eşimde doktor doktordur bsy farketmez dedi..
Neyse ben burada Elazığ'da bizim gittiğimiz doktora gidip hüsranla sonuçlanan ve enfeksiyon kapanlari okuttum onta Malatya'ya muayeneye gidelim dedik ve esim le ordan çıktığımızda resmen büyülenmis gibi huzurla çıktık esim direk buraya gelelim dedi...inanırmısin her kontrole gittiğimizde heycanla sevinçle gidiyorm..inanıyorum ellerinden geleni yapacaklarina:)once Rabbim sonra doktorlara emanet ettik kendimizi :)
kız ben hep seni şöyle hatırlıyorum. tese sonucu doktorunuza sorduğunuzda kaç tane cıktı diye oda sizde demişya
'bilmem sayılamıyacak kadar cok' bu cümleyle hatırlıyorum seni doktor bunu söyledikten sonra yüzündeki ifadeyi hayal ediyorum.inşallah bebişlerinin sana tutunduğu günde bu kadar mutlu olursun.
Yok canim tekrar yaptirsakmi diye sormamin nedeni hani biyerden okumussundur ya da amelyattan sonra yapiliyormu diye dedim. Canim iyiki icinin isindigi yerde karar kilmissiniz inan ki diger yer olsaydi hep huzursuz ve mutsuz olacaktin. Belki de ben gibi pisman olacaktin olumsuz olursa. Ama Allahim insallah kalbine göre verir ve ikizlerinle mutlu olursunuz.
DOGRU HATIRLIYOSUN CANIM BENIIM BEN SEVINCTEN NASIL DOKTORUN UZERINE ATLAMADIM HAYRET EDIYORUMINSALLAH CANIM NOUR COK DUA ET BANA BUKADAR ASAMAYI SAG SALIM GECTIK ASIL SINAV SIMDI RABBIM BUNUDA SAG SALIM ATLATMAYI NASIB EDER INSALLAH HAMILE KALIRIM DARISI BASINA INSALAH
Cnm hiç üzülme ins 2. Mikrotesede bulunacak bı bile şimdiden eğer çıkmasa sperm istanbula Emre beyin yanına gitcez ..2. Denemede olmazsa uzun biz süre denemeyiz belki kök hücre gelir kim bilir belkide dogal yolla hamile kalırız..ins bunlara gerek olamdan ilkinde hamıştı olurum ama Her türlü sonuca alıştırmak lazım kendimizi:)
iyi geceler....ENFAL canlı selam inşaallah senin bebişler ikiz geliyormuş.hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin
caniim benniiiiimmm sanada iyi geceler allah soyletiyo seni ama ikitane degil sadece iki yumurtam dollenmis normalde birtane koyucaklar incallah rabbim utandirmaz yarin transferim olucak yani 7 SAAT SONRA HAYIRLIISI OLUR INSALLAH DARISI BASINA BIRTANEEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?