Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bize tüm hersey yapildi ilk amelyattan 1-2ay önce ve amelyatimiz olali bu ayin 23 ünde 1 ay olacak, ama doktora ilk gittigimizde hic isinamamistim keske devam etmeseydik cok pisman olduk ama gec oldu.

Son düzenleme:

Canim sen bu testleri tekrar mi yaptiralim diyorsun ?

Bende 1.5 ay hayit tohumu ictim tum değerlerim normal çıktı hayit tohumu içmeden once adetlerim35-40 günde birken şimdi 27-28 günde bir oluyorum

kızlar bu hayıt tohumunu nasıl kullandınız?adet bitimindemi başladınız kaç gün içtiniz?ara veriliyor mu?

Canim sen bu testleri tekrar mi yaptiralim diyorsun ?

Yok cnm yaptirdıysan bidaha Yapmana gerek yok:)
Biz tum testleri elazigdaki tup bebek merkezinde yaptırdık orda olacaktık tup bebek tedavimizi
Yalnız benim icime hiç ama hiç sinmemisti hep ayağım geri geri gidiyordu esime dedim Malatya'ya gidelim ora hakkında hep iyi seyler söylüyorlar dedim eşimde doktor doktordur bsy farketmez dedi..
Neyse ben burada Elazığ'da bizim gittiğimiz doktora gidip hüsranla sonuçlanan ve enfeksiyon kapanlari okuttum onta Malatya'ya muayeneye gidelim dedik ve esim le ordan çıktığımızda resmen büyülenmis gibi huzurla çıktık esim direk buraya gelelim dedi...inanırmısin her kontrole gittiğimizde heycanla sevinçle gidiyorm..inanıyorum ellerinden geleni yapacaklarina:)once Rabbim sonra doktorlara emanet ettik kendimizi :)

İnşallah sonu çok güzel olur,bebişini koklayarak geçirirsin günlerini...Bize 2 sperm testi yapıldı hep sonuç 0,şimdi nohut kürüne başladı bakalım 2Haziranda randevumuz var,bakalım nolacak hayırlısı,korkularım çok büyük,ya olmazsa,ta tesede de çıkmazsa diye,Rabbim bir umut ışığı gösterse mücadeleyi bırakmam ki,hayatım da ilk defa gelecek kaygım başladı,çaresizce bekliyorum,dua ediyorum Rabbim bir umut ışığı ver diye...Lütfen dua edin kızlar,hepimiz mutlu sona ulaşalım.Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize,çocuk gördüğümüzde boynumuz bükülmesin,oyuncakçının önünden,bebek mağazalarının önünden geçerken yüreğimize tortu gibi acı oturmasın...Mutluluk herkese çok yakışır,hepimize çok yakışır...

kızlar bu hayıt tohumunu nasıl kullandınız?adet bitimindemi başladınız kaç gün içtiniz?ara veriliyor mu?
Adetin 4-5. Gunu başlıyorsun 1 bardak kaynar suya 1 tatlı kasığı hayit tohumu koyup ağzını kapatıp 15 dk demlediketen sonra iciyorsun sabah aksam içeceksin..diger adet olduğun ayda ilk 3-4 gun ara verip tekrar başlıcasın ben 1.5 ay kullandım ise yaradı cnmm kesinlikle iç hiç düşünme ben cok araştırmıştım yan etkisi varmi diye ama yok tam thesine hormonları dengeliyor yüksek hormonu olanı düşürüyor ,düşük olanı normal seviyeye çıkarıyor 10 tl lik alsan iki ay yeter:)

Yok canim tekrar yaptirsakmi diye sormamin nedeni hani biyerden okumussundur ya da amelyattan sonra yapiliyormu diye dedim. Canim iyiki icinin isindigi yerde karar kilmissiniz inan ki diger yer olsaydi hep huzursuz ve mutsuz olacaktin. Belki de ben gibi pisman olacaktin olumsuz olursa. Ama Allahim insallah kalbine göre verir ve ikizlerinle mutlu olursunuz.

DOGRU HATIRLIYOSUN CANIM BENIIM BEN SEVINCTEN NASIL DOKTORUN UZERINE ATLAMADIM HAYRET EDIYORUM INSALLAH CANIM NOUR COK DUA ET BANA BUKADAR ASAMAYI SAG SALIM GECTIK ASIL SINAV SIMDI RABBIM BUNUDA SAG SALIM ATLATMAYI NASIB EDER INSALLAH HAMILE KALIRIM DARISI BASINA INSALAH

Cnm hiç üzülme ins 2. Mikrotesede bulunacak bı bile şimdiden eğer çıkmasa sperm istanbula Emre beyin yanına gitcez ..2. Denemede olmazsa uzun biz süre denemeyiz belki kök hücre gelir kim bilir belkide dogal yolla hamile kalırız..ins bunlara gerek olamdan ilkinde hamıştı olurum ama Her türlü sonuca alıştırmak lazım kendimizi:)

edicem canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur bi ömür bırakmazlar seni.

baharım bende dualrımı okudum Rabiim kabul eylesin inşallah.

ben çıkıyorum kızlar banyo yapıcam da cok işim var yarın okul var.
herkese iyi geceler.rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah.

Canim benim bizde 2.ye Emre beyde olucaz ama seneye ancak oluruz. Belkide 6 yada 9 ayda doktor nasil uygun görürse cünkü esimin yasi 40 ben 28 yasindayim. Seneye tese olursa 41 olacak cocuklarim babasina doysunlar istiyorum o yüzden insallah Allahim erkenden nasip eder. Insallah sizinde 2.teseye gerek kalmaz 1.de spermleriniz bulunur ve hamile kalirsin canim.

iyi geceler....ENFAL canlı selam inşaallah senin bebişler ikiz geliyormuş.hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin

iyi geceler....ENFAL canlı selam inşaallah senin bebişler ikiz geliyormuş.hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin

caniim benniiiiimmm sanada iyi geceler allah soyletiyo seni ama ikitane degil sadece iki yumurtam dollenmis normalde birtane koyucaklar incallah rabbim utandirmaz yarin transferim olucak yani 7 SAAT SONRA HAYIRLIISI OLUR INSALLAH DARISI BASINA BIRTANEEM

geçmişi tam okumamıştım.olsun canım birtane olsun.yüce ALLAHım can versin ömür versin.AMİN DARISI HEPİMİZE OLSUN

Günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar
Cumanın hayrı üstünüzde olsun:26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
şu cumalar yüzüsüyü hürmetine rabbim hepimizin dualarını hayırlara çıkarsınnn

Herkese Günaydınlar,
Bugün enfal in transferini bekliyorum heyecanla, herkese güzel günler diliyorum haftasonu yaklaşırken,
zaman su gibi aksın herkes kucağında bebişleriyle olsun....

HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…