Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım evet bende okudum hayıt tohumu hormonları dengeliyor 200 gr hayıt tohumu al ama bu yılın mahsulü olsun bir bardak su koy kaynasın kaynamaya başlayınca içine bir çay kaşığı hayıt tohumunu koy ve ağzı kapalı olarak 5 dakika kısık ateşte kaynat sonra 15 20 dakika dinlendir sonra süz ve ılıkken iç canım bunu günde iki dafe yapacaksın özellikle kadınlarda çok faydalı olduğunu biliyorum canım saraçoğlu bunu eşimin fsh hormonu yüksekti verdi düşsün diye allah şifa versi ve istersen bir bitki uzmanına danış ben saraçoğlunun sitesinde okumuştum bayanın bir tanesi menepoza girmek üzereyken sraçoğlunun bitkilerini soğan suyu kürünü içiyor ve hormonları düzeliyor yanlış hatırlamıyorsam çocuğu yokmuş geç evlenmiş ama aynı zamanda çocuğuda olmuş allah şife versin canım üzülme

cnm nasılsınnnn adetın ne oldu
bayagadır goremedım senı topıkte merak ettım :44:

enfall,canım heyecan doruktadır şimdi. Allah yardımcın olsun.bol bol sev göbişini.bana sıkı tutun annecim ben seni çok seviyorum hiç bırakmıycam sende beni bırakma de.teyzelerinde bekliyor seni demeyi unutma ama

kızlar,benim için dua eden gönüllerinizin ne muradı varsa Allahım bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul edip versin sizlere. Allah razı olsun hepinizden.hakkınızı helal edin.

baharcım,canım ben konuştuğumuz gibi ancak bu sabah kılabildim namazımı.duamıda bugün bitiririm.akşam 8 e yazamayabilirim annemde olucam canım.sen okudu kabul et. bugünde işlerin rast gitsin canım.

hepiniz öpüyorum kızlar Allaha emanet olun

cnm tahlil sonucların inşllh ii çıkar
ENFALL rabbım bebşini senin göbişine koysunnnnnnnnn

Sağol tatlım inşallah
dahada gitmedim yaa erkenden gideyim dedimm
öyle uykum vardı geri yattımmm şimdi çıkıcam cnm
enfalin transeri inş sorunsuz bi şekilde geçer sonrada 12 gün sonraaaaaa yazar
nursenide merak ettim dün onun yumoşları toplanacaktııı
mercan cnm benim rabbim yardım etsin tamda bak senin duaların okunuyo inşaalh herşey yolunda gider ,allah bu mübarek günde ettiğimiz duları kabul etsin inş
Baharım da bugün rahim filmi çekilicekti bitanemm inş rahat bi şekilde atlatırsınnn sende haber bekliyorummm
ve diğer tedavide olan arkadaşlar inşaallah bu süreçler su gibi akıp geçer ve hepimiz bebeişlere kauvuşuruz
hayırlı olsun

Merhaba günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
nursenden hala bi haber yok galina inşlh bolca yumoşları topanmıştır
enfal cnm mercimeğine kavuştunmu transferin yapıldımı hadi allah yardımcın olsun
flask cnm seninde tahillerinde birşey çıkmaz inşlh herşey normaldir
hadi bakalım bugünde herkes mutlu umutlu güzel haberler verirsiniz bize...

Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz

hayırlı olsun inşallah tutunur ve hamileliğine hep beraber halay çekeriz

CNM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN OLSUN.EŞİNLE BİRLİKTE GEÇİRDĞİN ZOR GÜNLERİN MÜKAFATINI ALMAYA BAŞLADIN..BAKARSIBN DOĞAL YOLDAN ANNE BİLE OLURSUN TEDAVİ GÜNÜNE KADAR.RABBİM YÜZÜNÜ HEP BÖYLE GÜLDÜRSÜN.ANNE OLMAYI NASİP ETSİN CANIM.SENİN HABERİNİ OKUYUNCA KALBİM HIZLA ÇARPMAYA BAŞLADI ELLERİM TİTREDİ.HEYECANLANDIM ÇOK SEVİNDİM.İNŞALLAH ÇOK GÜZEL SONUÇLANIR BU HABER.BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN..HAYDİ HALAYA..

seni ve mercimeğini rabbim korusun inşallah taze anne adayı inşallah 12gün sonra mercimeğin senin konuşmalarına kulak verip seninle olur.çok sevindim canım..rabbim bizlerede bu aşamayı nasip etsin inşallah.bol bol dinleme vakti şimdi..kendine dikkat et enfallcim..çok sevindim senin adına..rabbim hayırlı haberlerle sonlandırsın inşallahhh...

hayırlı cumalr enfalin haberin alınca yazmayı unuttum

ben dualarımı okudum Allah kabul etsin

adını hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara flazsk,nurdah,kendim:) tedavide olan ve tedavisi yakın zamanda başlayacak olan bütn kader arkadaşlarıma bol bol mutlu haberler duymayı diliyorum.bu cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah..

Çok sevindim darısı hepimize inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah

canım benim.inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.eşin sağ elini karnına koyup YASİN ve YUSUF Dualarını okusun canım.tutunmasına yardımcı olurmuş.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. dualarım seninle.heyecanlandım valla. darısı bize inşallah.

Aminnnn aminnnn :)
Büyük güne iki gun kaldı cok korkuyorum sürekli ağlıyorum ins haftaya cuma yi anne olarak Yaşarim hiç bsy icin bukdr göz yası dökmedim ömrümde ins Rabbim merhamet eder hepimize

Bennnn ooooooo gobusunuuuuuuuu yerimmmmmm:)
Of yarenbim cok şükür bı kader arkadasimada annelik duygusunu tattırdın ...
Bolca dinlen Cnm bnm ilk 3-4 gun sadece wc ve yemek icin kalk:)
Kabak çekirdeği ve ananas ye cok önemliymiş :)

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar.

canım yaaa. okuduklarım beni ne kadar mutlu etti anlatamam. ne güzel her geçen gün artıyor.inşallah daha çok artar canım.normal yolla inşallah hamile kalıverirsin hiç ummadığın bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…