cnm fsh ni düşürmek için hayıt tohumu iç ayrıca kaliteli yumurta için bal tarçın çörekotu ye.. aynı sorunu bende yaşadım benim fsh iyiydi ama amh düşük çıktı.üzülme elini çabuk tut ilaçlarla yumurtlatıyorlarmış...
kızlar bu hayıt tohumunu nasıl kullandınız?adet bitimindemi başladınız kaç gün içtiniz?ara veriliyor mu?
Günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar
Cumanın hayrı üstünüzde olsun:26:
cnm tahlil sonucların inşllh ii çıkar
ENFALL rabbım bebşini senin göbişine koysunnnnnnnnn
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim
adını hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara flazsk,nurdah,kendim:) tedavide olan ve tedavisi yakın zamanda başlayacak olan bütn kader arkadaşlarıma bol bol mutlu haberler duymayı diliyorum.bu cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?