slm canım.hadi darısı sana ve bize.inşallah birkaç güne senin mutlu haberini alırız.sımsıkı bebişleriniz tutunurda bizlere umut olur.
İns cnm ins
Pazartesi benim icin ya annelik sayfası açılacak yada kapanacak ..
İns Rabbim su iki günlük dünyada biz insanlara verilen en guzel duygu annelik duygusunu hePimizie tattırır
kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
kalbi temiz arkadaşım nasılsın? Iğneyi buldun mu canım?
İns cnm guzel haberlerle gelmeyi cok istiyorum cok:)AMİN AMİN AMİN canım.inşallah annelik kapısı açılır canım. olur inşallah ama olmazsada kapanacak diye birşey yok bence.ümitsiz yaşanmaz.ya vakti gelmemiştir yada hayırlı değildir diye düşün canım. ama inşallah ters bir durum olmaz. herşey gönlüne göre olur bebişlerin gelir canım.
Yok cnm hoca değilim ben ama ya varis .....ya evvelu çekiyorum zikirmatikle yusuf süresi ile Meryemi okuycam birazdan ama once ignelerimin vuracak esim gelirim yine :)cnm benim hayırlı olsun inşlh mercimeğin sıkı sıkı tutunur sana
önce göbişin sonrada kucağın dolar inşlh
canım ya varis ve allahümme ya evvelü çek 1000 defa ben her cuma sela ile ezan arasında çekiyorum
gerçi sen hocasın bunları biliyorsun allahım bütün isimlerinin hürmetine yüzüne gülsün kucağını doldursun inşlh..
cnm benim nasılsın
evt cnm osman beyle görüştüm bugün vermeye çalışacaklar kargoya
12 tane gönderecekler 162 tl göndericem bende şimdi tanesi 13,50 tl olmuş
amaan olsun napim 4 tane kaldı iğnemiz bir an önce getirteyim bulunmazsa diye korkmuştum..
ins cnm ins
pazartesi benim icin ya annelik sayfası açılacak yada kapanacak ..
Ins rabbim su iki günlük dünyada biz insanlara verilen en guzel duygu annelik duygusunu hepimizie tattırır
cnm siz 1 sefer sperm testi yaptırmışsınız ve yeni öğrendiniz bence tam azo bile değilsiniz
için rahat olsun sizdede binlerce belkide milyonlarca sperm bulunacak
bu kadar olmasada mutlaka sizde sperm çıkar gibime geliyor cnm
hakkınızda hayırlısı inşlh pazartesi sendende mutlu haberler alacağız
bizi çok bekletme hemen haberdar et olurmu
bennnn ooooooo gobusunuuuuuuuu yerimmmmmm:)
of yarenbim cok şükür bı kader arkadasimada annelik duygusunu tattırdın ...
Bolca dinlen cnm bnm ilk 3-4 gun sadece wc ve yemek icin kalk:)
kabak çekirdeği ve ananas ye cok önemliymiş :)
cnm siz 1 sefer sperm testi yaptırmışsınız ve yeni öğrendiniz bence tam azo bile değilsiniz
için rahat olsun sizdede binlerce belkide milyonlarca sperm bulunacak
bu kadar olmasada mutlaka sizde sperm çıkar gibime geliyor cnm
hakkınızda hayırlısı inşlh pazartesi sendende mutlu haberler alacağız
bizi çok bekletme hemen haberdar et olurmu
canıııımmmm ınsallah senınde gobısın dolar emııı ;Sukurler olsun rabbımee sonsuz sukurler olsun .bu gunlerıde bana yasamayı nasıb ettı ya ınsallah devamıda gelır hadı bakalım sımdı sıra sende yok once nur.sen de sonra sende ; canım esımde okadar heycanlıkı evın ıcınde dort donuyo canım kocısım ınanırmısın su ana kadar ılk defa gordum sevıncını heycanını sımdı ıkı kat daha mutluyum ; uzun zamandır rejımdeydım zaten banada bahane olduuu sabah cay yerıne sut ıctım bırazdan meyve yerım arrtık bundan sonra yan gelıp yatıcam ohhhh
İns cnm guzel haberlerle gelmeyi cok istiyorum cok:)
Yok cnm hoca değilim ben ama ya varis .....ya evvelu çekiyorum zikirmatikle yusuf süresi ile Meryemi okuycam birazdan ama once ignelerimin vuracak esim gelirim yine :)
cnm benim nasılsın
evt cnm osman beyle görüştüm bugün vermeye çalışacaklar kargoya
12 tane gönderecekler 162 tl göndericem bende şimdi tanesi 13,50 tl olmuş
amaan olsun napim 4 tane kaldı iğnemiz bir an önce getirteyim bulunmazsa diye korkmuştum..
İns cnm bnm ins doktorlarda olumlu konuşuyor ama internette okdr cok okudumki Hersek normal olup çıkmayan korkutuyor beni
Doktorumuz sizin duurmlarinizla aynı olan 10 kisiden 7-8 de sperm çıkar umutlu olun ama herseyde hazırlıklı olun diyor..
Hemen gelcem cnm heleki sperm çıksın direk telden girip yazacam ama aksama kdr ses cikmassa bilinci kötü haber
adını hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara flazsk,nurdah,kendim:) tedavide olan ve tedavisi yakın zamanda başlayacak olan bütn kader arkadaşlarıma bol bol mutlu haberler duymayı diliyorum.bu cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah..
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?