canım tıransferin hayırlı olsun insallah yavrun sana sımsıkı tutunur......
canım senin transferin yarın olmucak mıydı çarşamba günü toplandı yumurtaların
neyse yaa ne güzel canımmm rabbim sımsıkı tutundursun inşallah benim de pazar günü olacak kısmetse allahım! Buralara kadar geldik ya çok şükür inşallah bebeğimizin bizimle olduğnun haberini de alırız.
Güzel arkadasim hayirli cuma gününde transferin olmus Allahim bebeginin seninle kalmasini nasip etsin. Insallah bebisin sana öyle sIkI sIkI tutunsun ki annesini birakmamak icin dirensin. AMIN.
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hanelerimizi hayırlı bebişlerle donatsın inşallah.
dün yumurtalarım toplandı girmek istedim buraya haber vereyim diye ama giremedim
işlem bittikten sonra uyandırdılar beni ve ben ne hikmetse istemsiz olarak ağlayarak uyandım niye ağlıyosun ağlama diyolar ama elimde değil ki hıçkırıklar kendiliğinden çıkıveriyodu.
sedyeye alındım ve odama getirildim yatağıma yatarken falan hep ağlıyodum neyse ki iyice kendime gelince ağlamayı falan kestim yani :)
işlemden bi yarım saat kadar sonra hafif kasık ağrım oldu o kadar çorbamı içtim iyice kendime geldim:)
sonra doktorum geldi bilgilendirmek için 4 yumurtamın toplandığını,yaşıma ve kiloma göre yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu,aynı şekilde eşimin spermlerinin de zayıf olduğunu söyledi(eşimin önceki verdiği testine yakın bi oranmış gene spermleri) anlıcağınız çok da iç açıcı konuşmadı ama bu şekilde olanların olduğunu ve oluşum aşamasında güzel gelişme olduğunu söyledi hani olumsuzu da düşünün dedi fazla ümitlendirmek istemedi
oluşan embriyolar 1. ya da 2. kalite olursa transferi yaparım, 3. ya da 4. kalite olursa yapmam dedi,yarın ve öbür gün bizi bilgilendireceklerini söyledi.
Bu sabah aradılar ve döllenmenin gerçekleştiğini,gelişimin güzel olduğunu söylediler şükürler olsun
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri canım arkadaşlarım.Kısmetse pazar günü transferim olacak.
rabbim bu mübarek günün hürmetine hanelerimizi hayırlı bebişlerle donatsın inşallah.
Dün yumurtalarım toplandı girmek istedim buraya haber vereyim diye ama giremedim
işlem bittikten sonra uyandırdılar beni ve ben ne hikmetse istemsiz olarak ağlayarak uyandım niye ağlıyosun ağlama diyolar ama elimde değil ki hıçkırıklar kendiliğinden çıkıveriyodu.
Sedyeye alındım ve odama getirildim yatağıma yatarken falan hep ağlıyodum neyse ki iyice kendime gelince ağlamayı falan kestim yani :)
işlemden bi yarım saat kadar sonra hafif kasık ağrım oldu o kadar çorbamı içtim iyice kendime geldim:)
sonra doktorum geldi bilgilendirmek için 4 yumurtamın toplandığını,yaşıma ve kiloma göre yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu,aynı şekilde eşimin spermlerinin de zayıf olduğunu söyledi(eşimin önceki verdiği testine yakın bi oranmış gene spermleri) anlıcağınız çok da iç açıcı konuşmadı ama bu şekilde olanların olduğunu ve oluşum aşamasında güzel gelişme olduğunu söyledi hani olumsuzu da düşünün dedi fazla ümitlendirmek istemedi
oluşan embriyolar 1. Ya da 2. Kalite olursa transferi yaparım, 3. Ya da 4. Kalite olursa yapmam dedi,yarın ve öbür gün bizi bilgilendireceklerini söyledi.
Bu sabah aradılar ve döllenmenin gerçekleştiğini,gelişimin güzel olduğunu söylediler şükürler olsun
rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri canım arkadaşlarım.kısmetse pazar günü transferim olacak.
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
adını hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara flazsk,nurdah,kendim:) tedavide olan ve tedavisi yakın zamanda başlayacak olan bütn kader arkadaşlarıma bol bol mutlu haberler duymayı diliyorum.bu cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah..
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hanelerimizi hayırlı bebişlerle donatsın inşallah.
dün yumurtalarım toplandı girmek istedim buraya haber vereyim diye ama giremedim
sedyeye alındım ve odama getirildim yatağıma yatarken falan hep ağlıyodum neyse ki iyice kendime gelince ağlamayı falan kestim yani :)
oluşan embriyolar 1. ya da 2. kalite olursa transferi yaparım, 3. ya da 4. kalite olursa yapmam dedi,yarın ve öbür gün bizi bilgilendireceklerini söyledi.
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri canım arkadaşlarım.Kısmetse pazar günü transferim olacak.
aminnnnn, inşallah tez zamanda bebek isteyen herkez muradına erer. Bugün rapor almak için ssk ya gittim. Rahim filmi dışında hiç bir testi dışardan kabul etmediler. Kan tahlili yapıldı. 5 tüp kan aldılar. şimdi internetten çıkanlara baktım. Prolaktin 15,5 çıkmış yüksek mi sizce. Daha önce yaptığımda 7 lerdeydi.
Sonra muayane oldum. Ssk da muayane olmak berbat birşeymiş daha ben hazırlanmadan doktor içeri girdi. Giyinmeden başka hasta aldılar içeri. Bende kist vardı daha önce anlatmıştım. Bu gitmeden tedavi olamazsın dedi. Doğum kontrol hapı verdi. Moralim çok bozuldu. Daha önce gittiklerim önemli değil demişlerdi(
şimdi ben hangisine inanacağım. Hap içeyim mi içmeyeyim mi şaştım kaldım.
ayyy cnm yaa geçmiş olsun üzülme kist büyükmüydü ki önceden onunla ilgili hiç tedavi felan olmadınmı
bendede var kist ama bebek için tehlikeli olmadığını söylediler
aman cnm ssk dan ne bekleyeceksinki öylesine iş yapıyor onlar
bence sen iyi bi merkezde ilk önce muayene ol derim bende de yoğun iltihap vardı 8 tane iğne vurundum
inşlh önemli bişey değildir sıkma canını....
daha önce ikitane kistim vardı. Ameliyatla alınmıştı. Doktor ameliyattan dolayı 2 sene çocuk düşünme dedi. 2 sene geçti şimdi yine var. 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen sene. Gitmedi kist. Kadındoğum doktorum hamileliğe engel değil, doğum yaptığında bebekle birlikte alınır demişti. Bir tüp bebek merkezine gitmiştim onlarda ğne ile içini boşaltırız demişti. 4cm di. Bugün 2.5cm dedi doktor. Küçülmüş biraz demekki ama yinede tam gitmesi lazım dedi.
Bakalım 26 mayısta ulun beyden randevu aldım. Birde ona soralım bakalım ne diyecek. Ama ben bir daha kist için tedavimi ertelemek istemiyorum. Zaten o 2 seneyi beklediğime çok çok pişmanım.
Sihirli bir gücüm olsa herşeyi başa alabilsem evlenir evlenmez çocuk yapardım.
aahh cnm kıyamam keşke zaman geri alınabilseydi
bende kesinlikle 1 yıl boyunca korunmazdım hemen çocuk isteseydim diyorum
daha erken bakardım çaresine diyorum kaç yıllardırda boş boş bekledik inşte
bilemiyosun ki cnm nerden bilceksin başına bunların geleceğini
benimkisinede 3cm demişti cnm 1 sefer gitmiştim vitaleye iğneleri kullandıktan sonra yine gitmem gerekiyordu gitmedim daha
bende hiç kendime bakmıyorum bende ne var ne yok hiç bilmiyorum açıkcası
peki doğum kontrol hapını hamilelikte risk oluşturur kist diyemi öneriyor dr cnm
inşlh ulun bey iyi şeyler söyle hayırlısı olsun cnm yaa
senin eşinin sorunu neydi cnm neden kaynaklı azoydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?