Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım cumartesı olucaktı ama dun benı aradı doktorum yarın gelın dedı bugun ıcın sok oldum hanı cumartesıydı dedım yumurtan dollendı dedı :) bebegımde annesı kadar sabırsız ıste dun bahar mercımegın senınle beraber olucak dedı dunden berı mercımegım dıye sevıyorumm oyyyy yerım ben o mercımegı bugun geldı anasının gobısıne kondu ınsalah sımsıkı tutunur benı bırakmaz nolur cok dua edın bana , haa bu arada sen ne yaptın nasıl gectıı

Güzel arkadasim hayirli cuma gününde transferin olmus Allahim bebeginin seninle kalmasini nasip etsin. Insallah bebisin sana öyle sIkI sIkI tutunsun ki annesini birakmamak icin dirensin. AMIN.

AMIIIIN BIRTANEEEM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH RABBIM YAVRUMU MERCIMEGIMI BANA NASIB EDER DARISI EN KISA ZAMANDA BASINA INSALLAAH RABBIM EN KISA ZAMANDA SANADA VE ISTEYEN HERKESE VERSIIN

SIMDI GORDUM YAZINI CANIIMM MASALLAH RABBIM SANNADA N KISA ZAMANDA MUJDELER ALMAYI NASIB EDER INSALLAH AZ KALDI PAZAR GUNUNE INSALLAH BI AKSILIK OLMADAN RABBIM KOKUSUNU DUYMAYI NASIB EDER HAYIRLI HABERLER VERIRSIN INSALLAH

nur.sen ciğim gözün aydın canm yumoşlarınız döllenmiş inşlah hayırlısıyla sımsıkı tutunurda seninde bu hasretim gider cnm
eşinin normal sperm testi verdiği spermlerle döllenme olmuştu değilmi cnm
hayırlı olsun inşlh hayırlı haberler verirsin bizlere...

Ayyyy mercimeğin demek artık göbüşündeeee hayırlı olsunn
İnşaalah annesine sımsıkı tutunur da teyzelerine güzel haberler verirsinizz
12 gün sonraa hamileyim diye yazarsın inş cnmm
darısı bizlerin başınaaa olsunnn
sen şimdi güzelce dinlen dikkatli olll cnmm
Allaha emanet olun sen ve mercimeğinn

Gözün aydın enfall, çok sevindim. Allahım mercimeğini sana bağışlasın. Sıkı sıkı tutunsun annesine.
Nasıl geçti transfer işlemi, ağrın falan var mı? Dikkat etmen gereken şeyler var mıymış? Su içmek, vitamin almak vb..

aminnnnn, inşallah tez zamanda bebek isteyen herkez muradına erer. bugün rapor almak için ssk ya gittim. rahim filmi dışında hiç bir testi dışardan kabul etmediler. kan tahlili yapıldı. 5 tüp kan aldılar. şimdi internetten çıkanlara baktım. prolaktin 15,5 çıkmış yüksek mi sizce. daha önce yaptığımda 7 lerdeydi.
sonra muayane oldum. ssk da muayane olmak berbat birşeymiş daha ben hazırlanmadan doktor içeri girdi. giyinmeden başka hasta aldılar içeri. bende kist vardı daha önce anlatmıştım. bu gitmeden tedavi olamazsın dedi. doğum kontrol hapı verdi. moralim çok bozuldu. daha önce gittiklerim önemli değil demişlerdi(
şimdi ben hangisine inanacağım. hap içeyim mi içmeyeyim mi şaştım kaldım.

canım okurken tüplerim diken diken oldu. moralini hiç bozma, olumlu düşünmeye bak. inşallah pazartesi seninde minikgelinde transferleriniz olur. peşinizdende tüm topik geliriz.
kısmet değilse herşey çok iyi olduğundada olmayabiliyor. o yüzden aman yeterince kaliteli değil diye düşünme. bak 4 tane bebişin olmuş bile :))
gezmelerdeler :)) pazarteside annelerinin göbişine gelecekler.

ayyy cnm yaa geçmiş olsun üzülme kist büyükmüydü ki önceden onunla ilgili hiç tedavi felan olmadınmı
bendede var kist ama bebek için tehlikeli olmadığını söylediler
aman cnm ssk dan ne bekleyeceksinki öylesine iş yapıyor onlar
bence sen iyi bi merkezde ilk önce muayene ol derim bende de yoğun iltihap vardı 8 tane iğne vurundum
inşlh önemli bişey değildir sıkma canını....

daha önce ikitane kistim vardı. ameliyatla alınmıştı. doktor ameliyattan dolayı 2 sene çocuk düşünme dedi. 2 sene geçti şimdi yine var. 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım geçen sene. gitmedi kist. kadındoğum doktorum hamileliğe engel değil, doğum yaptığında bebekle birlikte alınır demişti. bir tüp bebek merkezine gitmiştim onlarda ğne ile içini boşaltırız demişti. 4cm di. bugün 2.5cm dedi doktor. küçülmüş biraz demekki ama yinede tam gitmesi lazım dedi.
bakalım 26 mayısta ulun beyden randevu aldım. birde ona soralım bakalım ne diyecek. ama ben bir daha kist için tedavimi ertelemek istemiyorum. zaten o 2 seneyi beklediğime çok çok pişmanım.
sihirli bir gücüm olsa herşeyi başa alabilsem evlenir evlenmez çocuk yapardım.

aahh cnm kıyamam keşke zaman geri alınabilseydi
bende kesinlikle 1 yıl boyunca korunmazdım hemen çocuk isteseydim diyorum
daha erken bakardım çaresine diyorum kaç yıllardırda boş boş bekledik inşte
bilemiyosun ki cnm nerden bilceksin başına bunların geleceğini
benimkisinede 3cm demişti cnm 1 sefer gitmiştim vitaleye iğneleri kullandıktan sonra yine gitmem gerekiyordu gitmedim daha
bende hiç kendime bakmıyorum bende ne var ne yok hiç bilmiyorum açıkcası
peki doğum kontrol hapını hamilelikte risk oluşturur kist diyemi öneriyor dr cnm
inşlh ulun bey iyi şeyler söyle hayırlısı olsun cnm yaa
senin eşinin sorunu neydi cnm neden kaynaklı azoydu?

eşimde daha önce ameliyat oldu. yüksek ihtimalle tıkanıklık demişti doktor. haftaya cumartesi mikrotese olacak eşim. bende rapor çıkartayım temmuzda tedaviye başlarım demiştim ama. bakalım nasıl olacak şimdi.
doğum kontrol hapını kisti yok eder diye veriyrolar ama ben daha önce denedim. etkilemiyor. yumurtalıkta benim kistim hamileliğe bir engeli yok. rahimde olanlar riskli olurmuş. umut tüp bebeğe telefon ettim, bu ay iç bir zaraı olmaz. kisti olanlara bizde öneriyoruz dedi. artık mecburen kullanacağım. inşallah bu defa dağıtır kisti.

Cnm hadi hayırlı olsun hiç Bsy düşünüp canını sıkma anne olmaya bı kac gn kaldı :)darısı hepimize ins unutma senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var:)

Içimde hiç sönmeyen korsun YAVRUM... En güzel dediğim günde en mutlu olduğum anda eksik yanımsin..ben seninle bir bütün olacağım gel artık gel gel ki en güzel günüm en mutlu anım seninle coşsun.Annenin babanın mutsuzluğuyla mutlu olanlar mutluluk gözyaşlarımızda bogulsn...ama hiçbirşey umrumda olmaz geldiğin gün YAVRUM,BEBEĞIM, PARÇAM,KUZUM Benimle ol yeter bana gel artık gel gel gel gel.

baharcigim ben okudum tefriciyelerimi. rabbim arkadasimizi en kisa zamanda hayirlisiyla evlatlarina kavustursun.

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…