Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hanelerimizi hayırlı bebişlerle donatsın inşallah.
dün yumurtalarım toplandı girmek istedim buraya haber vereyim diye ama giremedim
işlem bittikten sonra uyandırdılar beni ve ben ne hikmetse istemsiz olarak ağlayarak uyandım niye ağlıyosun ağlama diyolar ama elimde değil ki hıçkırıklar kendiliğinden çıkıveriyodu.
sedyeye alındım ve odama getirildim yatağıma yatarken falan hep ağlıyodum neyse ki iyice kendime gelince ağlamayı falan kestim yani :)
işlemden bi yarım saat kadar sonra hafif kasık ağrım oldu o kadar çorbamı içtim iyice kendime geldim:)
sonra doktorum geldi bilgilendirmek için 4 yumurtamın toplandığını,yaşıma ve kiloma göre yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu,aynı şekilde eşimin spermlerinin de zayıf olduğunu söyledi(eşimin önceki verdiği testine yakın bi oranmış gene spermleri) anlıcağınız çok da iç açıcı konuşmadı ama bu şekilde olanların olduğunu ve oluşum aşamasında güzel gelişme olduğunu söyledi hani olumsuzu da düşünün dedi fazla ümitlendirmek istemedi
oluşan embriyolar 1. ya da 2. kalite olursa transferi yaparım, 3. ya da 4. kalite olursa yapmam dedi,yarın ve öbür gün bizi bilgilendireceklerini söyledi.
Bu sabah aradılar ve döllenmenin gerçekleştiğini,gelişimin güzel olduğunu söylediler şükürler olsun
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri canım arkadaşlarım.Kısmetse pazar günü transferim olacak.
Çok sevindim darısı hepimize inşallahtüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah
canım yaaa. okuduklarım beni ne kadar mutlu etti anlatamam. ne güzel her geçen gün artıyor.inşallah daha çok artar canım.normal yolla inşallah hamile kalıverirsin hiç ummadığın bir anda.
canım ben tefriciyeyi okudum Allah kabul etsin arkadaşımızın dilekleri gerçek olsun.listeye eklersin.birde oknk ve zambak arkadaşlarımızın gerçek isimlerini özelden yazarmısın dualardaki bağışlar için diğer arkadaşlarımım var sadece onların yok .görüşürüz.
canım benim çok sevindim...bizim en sonki testimize çok yakın değerler hatta sizin biraz daha fazla...bak canım temmuza kadar en azından gün aşırı ilişkiye girin.ilişkisi sonrası hiç kalkma bleine yastık yok ayaklarını havada en az 15-20 dk tut.tuvaletede gitme sabredebilene kadar yat.duşunu ertesi gün sabah yap.ılık suyla duş al.sık ilişki sperm kalitesini arttırıyormuş.bol bol havuç ve kuru incir ye yumurtaları acayip geliştiriyor.inşlh temmuza kadar doğal yoldan olur.spermlerinizin hareketi çok iyi kesin yumurtaya ulaşan olur.bak imkansız diye bir şey yok:)
Canim benim nasilsin? Aslinda eminim aldiginiz güzel haberlerden sonra bomba gibisindir :) Cok güzel bir haber o kadar sevindim ki, cok seyler yasamissiniz ve sinavinizi gecmissiniz bitanem, simdi de Allahim size müfakatini veriyor. Allahima binlerce sükürler olsun her aksam herkes icin yatmadan dua ediyorum, bütün din kardeslerime ALlahim gönüllerinindekinin en iyisini nasip etsin. Canim gecmisi okudum esin cok büyük hastalik gecirmis cok cok gecmis olsun Allahim artik yüzünüzü güldürsün insallah.
ALLAHIN selamı hepinizin üzerine olsun ,başta bahar kardeşimiz olmak üzere tedavideki tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum Allahım daha güzel haberler almayı hepimize nasip etsin.emeklerimizin karşılığını versin inşanlah...transferlerinden olumsuz sonuç alan kardeşlerimede Rabbim sabırlar versin en kısa sürede toparlanıp dahada güçlü olmalarını nasip etsin . Allaha emanet olun.''İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN ...YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...''der MEVLANA
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hanelerimizi hayırlı bebişlerle donatsın inşallah.
dün yumurtalarım toplandı girmek istedim buraya haber vereyim diye ama giremedim
işlem bittikten sonra uyandırdılar beni ve ben ne hikmetse istemsiz olarak ağlayarak uyandım niye ağlıyosun ağlama diyolar ama elimde değil ki hıçkırıklar kendiliğinden çıkıveriyodu.
sedyeye alındım ve odama getirildim yatağıma yatarken falan hep ağlıyodum neyse ki iyice kendime gelince ağlamayı falan kestim yani :)
işlemden bi yarım saat kadar sonra hafif kasık ağrım oldu o kadar çorbamı içtim iyice kendime geldim:)
sonra doktorum geldi bilgilendirmek için 4 yumurtamın toplandığını,yaşıma ve kiloma göre yumurtalarımın kalitesinin düşük olduğunu,aynı şekilde eşimin spermlerinin de zayıf olduğunu söyledi(eşimin önceki verdiği testine yakın bi oranmış gene spermleri) anlıcağınız çok da iç açıcı konuşmadı ama bu şekilde olanların olduğunu ve oluşum aşamasında güzel gelişme olduğunu söyledi hani olumsuzu da düşünün dedi fazla ümitlendirmek istemedi
oluşan embriyolar 1. ya da 2. kalite olursa transferi yaparım, 3. ya da 4. kalite olursa yapmam dedi,yarın ve öbür gün bizi bilgilendireceklerini söyledi.
Bu sabah aradılar ve döllenmenin gerçekleştiğini,gelişimin güzel olduğunu söylediler şükürler olsun
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzellikleri canım arkadaşlarım.Kısmetse pazar günü transferim olacak.
Maşallah 3 saat topiği boş bıraktım çok güzel olaylar gelişmiş.
baharcığım işlerinizin yolunda gitmesine çok sevindim özellikle spermlerin gün geçtikçe artmasına daha çok darısı hepimizin başına halayımıda çekeyim eksik kalmasın
Bahar canım bu arada tefriciyemi
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne guzel bı sperm testı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy cnm sen bu gidişle normal yoldan hamile kalacaksın inan ki
içimden bi ses öyle diyoooooooooo
haydi halayaaaaaaaaaa aman artık biz yerimizde duramayız
hergün güzel haber verinde bende oynayayım bari kilomdan gider heeeeeeeeeee
baharcım çok sevindim sizler umut kapılarımızı açıyosunuz sonuna kadar bizlerin inşlh daim olur sevinciniz tatlılarım bizde sizin gibi mutlu oluruz bizimde RABBİM izin verirse 28 gün kaldı inşlh bizde çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviniriz ltfn dua edin cancaazlarım
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah.arkadasm hadi gözün aydın rabbim insallah yavrunun sana sımsıkı tutunmasınıda nasip etsin insallahhh......
evet canım cumartesı olucaktı ama dun benı aradı doktorum yarın gelın dedı bugun ıcın sok oldum hanı cumartesıydı dedım yumurtan dollendı dedı :) bebegımde annesı kadar sabırsız ıste dun bahar mercımegın senınle beraber olucak dedı dunden berı mercımegım dıye sevıyorumm oyyyy yerım ben o mercımegı bugun geldı anasının gobısıne kondu ınsalah sımsıkı tutunur benı bırakmaz nolur cok dua edın bana , haa bu arada sen ne yaptın nasıl gectıı
amin canım hep beraber inşallah.SIMDI GORDUM YAZINI CANIIMM MASALLAHRABBIM SANNADA N KISA ZAMANDA MUJDELER ALMAYI NASIB EDER INSALLAH AZ KALDI PAZAR GUNUNE INSALLAH BI AKSILIK OLMADAN RABBIM KOKUSUNU DUYMAYI NASIB EDER HAYIRLI HABERLER VERIRSIN INSALLAH
sağol canım inşallahnur.sen ciğim gözün aydın canm yumoşlarınız döllenmiş inşlah hayırlısıyla sımsıkı tutunurda seninde bu hasretim gider cnm
eşinin normal sperm testi verdiği spermlerle döllenme olmuştu değilmi cnm
hayırlı olsun inşlh hayırlı haberler verirsin bizlere...
15,5 tam normal değeri canım sınır 25 çünküaminnnnn, inşallah tez zamanda bebek isteyen herkez muradına erer. bugün rapor almak için ssk ya gittim. rahim filmi dışında hiç bir testi dışardan kabul etmediler. kan tahlili yapıldı. 5 tüp kan aldılar. şimdi internetten çıkanlara baktım. prolaktin 15,5 çıkmış yüksek mi sizce. daha önce yaptığımda 7 lerdeydi.
sonra muayane oldum. ssk da muayane olmak berbat birşeymiş daha ben hazırlanmadan doktor içeri girdi. giyinmeden başka hasta aldılar içeri. bende kist vardı daha önce anlatmıştım. bu gitmeden tedavi olamazsın dedi. doğum kontrol hapı verdi. moralim çok bozuldu. daha önce gittiklerim önemli değil demişlerdi(
şimdi ben hangisine inanacağım. hap içeyim mi içmeyeyim mi şaştım kaldım.
hep olumlu düşünüyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürcanım okurken tüplerim diken diken oldu. moralini hiç bozma, olumlu düşünmeye bak. inşallah pazartesi seninde minikgelinde transferleriniz olur. peşinizdende tüm topik geliriz.
kısmet değilse herşey çok iyi olduğundada olmayabiliyor. o yüzden aman yeterince kaliteli değil diye düşünme. bak 4 tane bebişin olmuş bile :))
gezmelerdeler :)) pazarteside annelerinin göbişine gelecekler.
sağol canımCnm hadi hayırlı olsun hiç Bsy düşünüp canını sıkma anne olmaya bı kac gn kaldı :)darısı hepimize ins unutma senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var:)
sağol canımmmmmcanım gözün aydınnnnnn
rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değildir...
sen iyi düşün inş 4 bebişinde göbişine girmek için sabırsızlıkla pazarı bekleyecek
hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye
inş hayırlısıyla transferinde gerçekleşir sende anneler kervanına katılırsın tatlım
dualarım seninle allah yardımcın olsun...
evet canım az kaldı kısmetse inşallah ondan sonra da bebeğim daima benimle olurkızlar burda hava korkunç yemin ederim taş gibi buzlar yagdı yokten ayyyyyyyy:18::18:
yagan rahmet hurmetıne ınşllh dualrımız kabul olur
cnmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi bebişin göbişte heeeeeeee
allh 9 ay ayırmasın sizi birbirinizden
cnm yumurtaların topklanmıs bıde dollenmıs he oh cogu gitmiş azı kalmıs hadı transferden sonra hem senden hemde enfalll den
haberi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çifte halay çekelimmmmmmmmmmm
canım benim de biraz baskı oluyou kasıklarımda falan ama dediğin gibi aşırı birşey olmadıKiZlar benim kasıklarım acaip ağrıyor ve cok sis normalmi bu..dün 15 mm olmuştu yumoslar ne yatabiliyorum ne oturabiliirum
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah.
amin canım hep beraber inşallah.
sağol canım inşallah
evet canım testte verdiği spermle oldu döllenme
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel günleri.
15,5 tam normal değeri canım sınır 25 çünkü
istersen canım başka doktora daha kontrolünü yaptır.
hep olumlu düşünüyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
bu arada kısmetse pazar günü gelecekler inşallah göbişime.
sağol canım
sağol canımmmmm
(hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye)sen çok yaşa emi canım güldürdün beni :)
inşallah öyle tartışıyolardır.
sağol canım Allah razı olsun
sizin de milyona yükselmiş galiba canım maşallah Allah daha da artırsın inşallah spermlerinizi.
evet canım az kaldı kısmetse inşallah ondan sonra da bebeğim daima benimle olur
Rabbim,güzel Allahım sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah.
canım benim de biraz baskı oluyou kasıklarımda falan ama dediğin gibi aşırı birşey olmadı
bi arayıp şikayetini söyle istersen
ne zaman toplancak yumurtaların söyledi mi dr.?
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah.arkadasm hadi gözün aydın rabbim insallah yavrunun sana sımsıkı tutunmasınıda nasip etsin insallahhh......
evet canım cumartesı olucaktı ama dun benı aradı doktorum yarın gelın dedı bugun ıcın sok oldum hanı cumartesıydı dedım yumurtan dollendı dedı :) bebegımde annesı kadar sabırsız ıste dun bahar mercımegın senınle beraber olucak dedı dunden berı mercımegım dıye sevıyorumm oyyyy yerım ben o mercımegı bugun geldı anasının gobısıne kondu ınsalah sımsıkı tutunur benı bırakmaz nolur cok dua edın bana , haa bu arada sen ne yaptın nasıl gectıı
amin canım hep beraber inşallah.SIMDI GORDUM YAZINI CANIIMM MASALLAHRABBIM SANNADA N KISA ZAMANDA MUJDELER ALMAYI NASIB EDER INSALLAH AZ KALDI PAZAR GUNUNE INSALLAH BI AKSILIK OLMADAN RABBIM KOKUSUNU DUYMAYI NASIB EDER HAYIRLI HABERLER VERIRSIN INSALLAH
sağol canım inşallahnur.sen ciğim gözün aydın canm yumoşlarınız döllenmiş inşlah hayırlısıyla sımsıkı tutunurda seninde bu hasretim gider cnm
eşinin normal sperm testi verdiği spermlerle döllenme olmuştu değilmi cnm
hayırlı olsun inşlh hayırlı haberler verirsin bizlere...
15,5 tam normal değeri canım sınır 25 çünküaminnnnn, inşallah tez zamanda bebek isteyen herkez muradına erer. bugün rapor almak için ssk ya gittim. rahim filmi dışında hiç bir testi dışardan kabul etmediler. kan tahlili yapıldı. 5 tüp kan aldılar. şimdi internetten çıkanlara baktım. prolaktin 15,5 çıkmış yüksek mi sizce. daha önce yaptığımda 7 lerdeydi.
sonra muayane oldum. ssk da muayane olmak berbat birşeymiş daha ben hazırlanmadan doktor içeri girdi. giyinmeden başka hasta aldılar içeri. bende kist vardı daha önce anlatmıştım. bu gitmeden tedavi olamazsın dedi. doğum kontrol hapı verdi. moralim çok bozuldu. daha önce gittiklerim önemli değil demişlerdi(
şimdi ben hangisine inanacağım. hap içeyim mi içmeyeyim mi şaştım kaldım.
hep olumlu düşünüyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürcanım okurken tüplerim diken diken oldu. moralini hiç bozma, olumlu düşünmeye bak. inşallah pazartesi seninde minikgelinde transferleriniz olur. peşinizdende tüm topik geliriz.
kısmet değilse herşey çok iyi olduğundada olmayabiliyor. o yüzden aman yeterince kaliteli değil diye düşünme. bak 4 tane bebişin olmuş bile :))
gezmelerdeler :)) pazarteside annelerinin göbişine gelecekler.
sağol canımCnm hadi hayırlı olsun hiç Bsy düşünüp canını sıkma anne olmaya bı kac gn kaldı :)darısı hepimize ins unutma senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var:)
sağol canımmmmmcanım gözün aydınnnnnn
rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değildir...
sen iyi düşün inş 4 bebişinde göbişine girmek için sabırsızlıkla pazarı bekleyecek
hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye
inş hayırlısıyla transferinde gerçekleşir sende anneler kervanına katılırsın tatlım
dualarım seninle allah yardımcın olsun...
evet canım az kaldı kısmetse inşallah ondan sonra da bebeğim daima benimle olurkızlar burda hava korkunç yemin ederim taş gibi buzlar yagdı yokten ayyyyyyyy:18::18:
yagan rahmet hurmetıne ınşllh dualrımız kabul olur
cnmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi bebişin göbişte heeeeeeee
allh 9 ay ayırmasın sizi birbirinizden
cnm yumurtaların topklanmıs bıde dollenmıs he oh cogu gitmiş azı kalmıs hadı transferden sonra hem senden hemde enfalll den
haberi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çifte halay çekelimmmmmmmmmmm
canım benim de biraz baskı oluyou kasıklarımda falan ama dediğin gibi aşırı birşey olmadıKiZlar benim kasıklarım acaip ağrıyor ve cok sis normalmi bu..dün 15 mm olmuştu yumoslar ne yatabiliyorum ne oturabiliirum
Pazartesi toplanacak cnm tabi sperm bulunursa
Cok sayıda yumurtam varmış sayamadi doktor acaba ondanmi böle ağrıyor hani adetin ilk gunu ağrın olur cok şişersin ya aynı onun gibi
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
duaları okudum allah kabul etsin amin
allahım ne kadar şükretsek az hiç çocuğunuz olmaz diyen doktorlara inat her geçen gün arkadaşların güzel haberlerini alıyoruz
bu haberler bize can oluyor eğer tek başımıza tedavi olup arkadaşlarımızdan haberimiz olmasaydı moralimiz her olumsuz haberde yıkılırdı
oysa biliyoruz ki aynı olayı yaşamış arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanarak her işin bir çıkışı olduğunu
sabredersek sonunda inşallah başaracağımızı allah ın bize evlatlar vereceğini biliyoruz
baharcığım tedavin hayırlı olsun allah bizede milyonlar göstersin
enfalim seninde tedavin bitmiş allah bebişlerini sana bağışlasın
nursenim allah bebişlerini göbüşünde taşımayı nasip eylesin
aminnnnnnnnnnn
sizleri çooooooooooook seviyorum bu arada adım şerife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?