Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallah bitanem mercimeğinle kavuşmuşsun nihayet
inan öyle bi his kapladıki içimi anlatamam...
rabbim mercimeğinizi size bağışlar inş
12 gün sonra buraya hamileyim yazmak ve bebişini sağlıcakla kucağına almak nasip olur inş
dualarım seninle canım benim teyzesinden selam söyle mercimeğimize

canım gözün aydınnnnnn
rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değildir...
sen iyi düşün inş 4 bebişinde göbişine girmek için sabırsızlıkla pazarı bekleyecek
hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye
inş hayırlısıyla transferinde gerçekleşir sende anneler kervanına katılırsın tatlım
dualarım seninle allah yardımcın olsun...

Çok sevindim darısı hepimize inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah

saol canım benim darısı sizin başınıza inş

canım yaaa. okuduklarım beni ne kadar mutlu etti anlatamam. ne güzel her geçen gün artıyor.inşallah daha çok artar canım.normal yolla inşallah hamile kalıverirsin hiç ummadığın bir anda.

saol canım benim allah razı olsun
ahhhhhh keşke bi anda mucizem geliverse göbişime
nasibimizde ne varsa onu yaşıyacaz artık...
inş rabbim size daha fazlasını verir canım arkadaşım

allah kabul etsin...
oknk ve zambak mesaj sayıları yeterli olmadığı için listenin başında gerçek isimlerini gönderememişlerdi...
geç gönderdikleri için sizlerde yok...
oknk benim adaşım
ona göre okursunuz...
zambak ın ismini hatırlamıyorum şimdi eve gidince gönderirim yada siz zambağa özelden mesaj atıp sorun...

evet canım değerlerimiz yakın sanırım sizin 1,2 milyondu bizim 1,4 milyon...
temmuza kadar dediklerini yapıcam saol canım benim
ama bende de pko olduğu için hemen senin gibi doğal yoldan hamiş kalmam zor...
yinede dediklerini deniycem tekrar teşekkürler

iyiyim şükür canım işlerin yolunda gitmesiyle şükür daha da iyi oluyorum
çok saol güzel dileklerin için canım
bana ettiğin dualar misliyle sana dönsün inş

saol canım duaların için
inş en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız

Son düzenleme:
kızlar burda hava korkunç yemin ederim taş gibi buzlar yagdı yokten ayyyyyyyy:18::18:
yagan rahmet hurmetıne ınşllh dualrımız kabul olur

cnmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi bebişin göbişte heeeeeeee
allh 9 ay ayırmasın sizi birbirinizden

cnm yumurtaların topklanmıs bıde dollenmıs he oh cogu gitmiş azı kalmıs hadı transferden sonra hem senden hemde enfalll den
haberi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çifte halay çekelimmmmmmmmmmm

saol canım benim darısı sizin başınıza
geçde olsa bende sana eşlik edeyim

saoll bitanemmmmmmm
darısı sizin başınıza inş
öyle mi diyorsun canım bende pko olmasaydı belki ama bunada şükür
oyna tatlım bende eşlik edeyim sana

teşekkürler canım rabbim sizlere daha fazlasını göstersin inş
dua etmez olur muyuz canım allah yardımcınız olsun...
inş herşey daha güzel olacak bundan sonra sizin için

Canım şu anda burası öyleeee
hava nasıl kapkaranlıkkk dolu yağıyooo kocamannn
sitenin önü göl oldu vallaaa
ayy eşimi aradım daha gebzeden çıkamamışşşş bilee
bende evde tekimmm yaa korkarım ben şimdi gök gürlüyoooo bi taraftann:18::18:

KiZlar benim kasıklarım acaip ağrıyor ve cok sis normalmi bu..dün 15 mm olmuştu yumoslar ne yatabiliyorum ne oturabiliirum

arkadasm hadi gözün aydın rabbim insallah yavrunun sana sımsıkı tutunmasınıda nasip etsin insallahhh......
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah.

SIMDI GORDUM YAZINI CANIIMM MASALLAH RABBIM SANNADA N KISA ZAMANDA MUJDELER ALMAYI NASIB EDER INSALLAH AZ KALDI PAZAR GUNUNE INSALLAH BI AKSILIK OLMADAN RABBIM KOKUSUNU DUYMAYI NASIB EDER HAYIRLI HABERLER VERIRSIN INSALLAH
amin canım hep beraber inşallah.
sağol canım inşallah
evet canım testte verdiği spermle oldu döllenme
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel günleri.
15,5 tam normal değeri canım sınır 25 çünkü
istersen canım başka doktora daha kontrolünü yaptır.
hep olumlu düşünüyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
bu arada kısmetse pazar günü gelecekler inşallah göbişime.
Cnm hadi hayırlı olsun hiç Bsy düşünüp canını sıkma anne olmaya bı kac gn kaldı :)darısı hepimize ins unutma senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var:)
sağol canım
sağol canımmmmm
(hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye )sen çok yaşa emi canım güldürdün beni :)
inşallah öyle tartışıyolardır.
sağol canım Allah razı olsun
sizin de milyona yükselmiş galiba canım maşallah Allah daha da artırsın inşallah spermlerinizi.

evet canım az kaldı kısmetse inşallah ondan sonra da bebeğim daima benimle olur
Rabbim,güzel Allahım sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah.
KiZlar benim kasıklarım acaip ağrıyor ve cok sis normalmi bu..dün 15 mm olmuştu yumoslar ne yatabiliyorum ne oturabiliirum
canım benim de biraz baskı oluyou kasıklarımda falan ama dediğin gibi aşırı birşey olmadı
bi arayıp şikayetini söyle istersen
ne zaman toplancak yumurtaların söyledi mi dr.?

Pazartesi toplanacak cnm tabi sperm bulunursa
Cok sayıda yumurtam varmış sayamadi doktor acaba ondanmi böle ağrıyor hani adetin ilk gunu ağrın olur cok şişersin ya aynı onun gibi

arkadasm hadi gözün aydın rabbim insallah yavrunun sana sımsıkı tutunmasınıda nasip etsin insallahhh......
sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsun inşallah.

SIMDI GORDUM YAZINI CANIIMM MASALLAH RABBIM SANNADA N KISA ZAMANDA MUJDELER ALMAYI NASIB EDER INSALLAH AZ KALDI PAZAR GUNUNE INSALLAH BI AKSILIK OLMADAN RABBIM KOKUSUNU DUYMAYI NASIB EDER HAYIRLI HABERLER VERIRSIN INSALLAH
amin canım hep beraber inşallah.
sağol canım inşallah
evet canım testte verdiği spermle oldu döllenme
Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel günleri.
15,5 tam normal değeri canım sınır 25 çünkü
istersen canım başka doktora daha kontrolünü yaptır.
hep olumlu düşünüyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
bu arada kısmetse pazar günü gelecekler inşallah göbişime.
Cnm hadi hayırlı olsun hiç Bsy düşünüp canını sıkma anne olmaya bı kac gn kaldı :)darısı hepimize ins unutma senin yerinde olmayı isteyen cok kisi var:)
sağol canım
sağol canımmmmm
(hatta kendi aralarında tartışıyorlardır bile ben gircem annemin göbişine diye )sen çok yaşa emi canım güldürdün beni :)
inşallah öyle tartışıyolardır.
sağol canım Allah razı olsun
sizin de milyona yükselmiş galiba canım maşallah Allah daha da artırsın inşallah spermlerinizi.

evet canım az kaldı kısmetse inşallah ondan sonra da bebeğim daima benimle olur
Rabbim,güzel Allahım sizlere de yaşatsın bu güzellikleri inşallah.
canım benim de biraz baskı oluyou kasıklarımda falan ama dediğin gibi aşırı birşey olmadı
bi arayıp şikayetini söyle istersen
ne zaman toplancak yumurtaların söyledi mi dr.?

Pazartesi toplanacak cnm tabi sperm bulunursa
Cok sayıda yumurtam varmış sayamadi doktor acaba ondanmi böle ağrıyor hani adetin ilk gunu ağrın olur cok şişersin ya aynı onun gibi

belki canım ondan olabilir benim zaten 4 tanecik yumurtam vardı
inşallah bulunur canım sperm olumlu düşün canım tese mi olacak eşin ne zaman olcak

duaları okudum allah kabul etsin amin
allahım ne kadar şükretsek az hiç çocuğunuz olmaz diyen doktorlara inat her geçen gün arkadaşların güzel haberlerini alıyoruz
bu haberler bize can oluyor eğer tek başımıza tedavi olup arkadaşlarımızdan haberimiz olmasaydı moralimiz her olumsuz haberde yıkılırdı
oysa biliyoruz ki aynı olayı yaşamış arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanarak her işin bir çıkışı olduğunu
sabredersek sonunda inşallah başaracağımızı allah ın bize evlatlar vereceğini biliyoruz

baharcığım tedavin hayırlı olsun allah bizede milyonlar göstersin

enfalim seninde tedavin bitmiş allah bebişlerini sana bağışlasın

nursenim allah bebişlerini göbüşünde taşımayı nasip eylesin

aminnnnnnnnnnn

sizleri çooooooooooook seviyorum bu arada adım şerife

Canımcım bende okudum..
allah kabul etsin

canımcım Allah razı olsun inşallah sen de ve buradaki bütün arkadaşlarım da yaşarlar bu güzel duyguları
inşallah sonuna kadar yavrularımız bizimle olur bizi hiç bırakmazlar.
biz de seni seviyoruz canımmmm

kızlar burda bir yağmur yağıyor gök gürlüyor papağanlarım bile sesizce dinliyorlar neyseki eşim gelidide bende bu ruh halinden çıktım bu arada hamişlere tedavide olanlara hepinize duacıyım kızlar yağmur yağarken yüz tane kevser suresini okuyup dua yaparsanız dualar kabul olur aminnnnnnnnnnn

kızlar kuran okumasını bilenler bir arakadaşım var birinci hamilelikte bebeğini düşürdü ikinciye hamile kaldi şimdide bebeğin kalbinde problem varmış dr demiş bebek doğar 2 saat sonra ölür bebeği isterseniz alalım demiş ama kabul etmemişler canım arakadaşım kuran okutuyor okumak isteyenlere 9 10 ve 11. cüzleri verebilirim kimin duası kabul olur bilinmez okumak isteyen bana yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…