kızlar kuran okumasını bilenler bir arakadaşım var birinci hamilelikte bebeğini düşürdü ikinciye hamile kaldi şimdide bebeğin kalbinde problem varmış dr demiş bebek doğar 2 saat sonra ölür bebeği isterseniz alalım demiş ama kabul etmemişler canım arakadaşım kuran okutuyor okumak isteyenlere 9 10 ve 11. cüzleri verebilirim kimin duası kabul olur bilinmez okumak isteyen bana yazsın
Allah arkadaşının bebeğine şifalar versin canım hiç belli olmaz neyin ne olacağı doktorlar mı bilecek bebeğin öleceğini
cüz malesef cüz alamam canım benim de kendi cüzlerim var ama duacıyım arkadaşına.
canım baharım ne gül bir haber vermişsin bizeAllaha şükürler olsun canım çok mutlu oldum çooookkk.
bana gelince,umarım tedbir amaçlıdır.fsh ile ilgili biraz bakındım siteye çok yüksek olup hamile kalabilenlerde var.ne bileyim canım Allah hayır etsin sonumu.evrenle aram çabuk bozulduhemen yamuk yaptı oysa mutlu mesajlar göndermiştim kendisine öpüyorum canım çok seviniyorum senin adına çokkk.
baharım maşallah maşallah cok sevindim.kız 1,5 milyon ne demek oh oh çok güzel gözünüz aydın olsun.işlerinde yolunda gitmiş inşallah temmuzda bebişine kavuşacaksın.
İnşallah sonu çok güzel olur,bebişini koklayarak geçirirsin günlerini...Bize 2 sperm testi yapıldı hep sonuç 0,şimdi nohut kürüne başladı bakalım 2Haziranda randevumuz var,bakalım nolacak hayırlısı,korkularım çok büyük,ya olmazsa,ta tesede de çıkmazsa diye,Rabbim bir umut ışığı gösterse mücadeleyi bırakmam ki,hayatım da ilk defa gelecek kaygım başladı,çaresizce bekliyorum,dua ediyorum Rabbim bir umut ışığı ver diye...Lütfen dua edin kızlar,hepimiz mutlu sona ulaşalım.Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize,çocuk gördüğümüzde boynumuz bükülmesin,oyuncakçının önünden,bebek mağazalarının önünden geçerken yüreğimize tortu gibi acı oturmasın...Mutluluk herkese çok yakışır,hepimize çok yakışır...
Canım şu anda burası öyleeee
hava nasıl kapkaranlıkkk dolu yağıyooo kocamannn
sitenin önü göl oldu vallaaa
ayy eşimi aradım daha gebzeden çıkamamışşşş bilee
bende evde tekimmm yaa korkarım ben şimdi gök gürlüyoooo bi taraftann:18::18:
evet cnm yaaaaaaa sankı kıyamet kopuyo heeeeee
valla bende cok korkuyordum allha sukur sımdı dındı
ınşllh gece olmaz ben zaten ödeleğim gökgürültüsünden korkarımmm:18:
Evt cnm yaa saat erkendi ama kapkaranlık oldu
şimşekte çakıyodu beni bi görsen tv yi kapatım tülleri çektim dışarıyı görmiyim diye korkudann
öle bekledimmm bende çok korkuyorum gökgürültüsünden eşim bile biraz önce geldiii
sendemi ödleksin cnmmmm bendensinnnn
hemde nasıl ödleğimmmm
daha benım esım gelmedı allhım o neydı oyle yagmur desen yagmur degıl
tas gıbı buz yagdı gokten ama gecede beklenıyormus
yaaaaaaaaa bende yarın karsıya hgıdecektım eger yarın boyle olursa gıtmem yollarda kalırım valla:44:
ahh cnm yaaa
evt cnm gerçektennn nasıldıı
bizde kaynanaya gidiceğizz ufff pazar günü nişan varmış eşimin yengesinin yiğenini dı dı nın dı dı sı işte ama aradaılar işte davet ettilerr
bizde gidiceğizz.bide görümcemin oğlu 1 haftadır hastanede yatıyo bronşit başlangıcı bide kanında mikrop varmışş hem onuda görelim dedikk
yoksa hiç gidesim yok valla zaten yorgunummm bide yağmur yağarsaa uff yollarda mahvoluruzz gidene kadarrr:95:
evet yanı dıdı da olsa vıdıda olsa gıdersın bende oyleyım yaaaaaaa
benım bugun yegenım amelıyat oldu ben onun için gıdedektım
benım gorumcemın kızıda 8 hazıranda yaaaaaa artık anası calısıyo dıye ben gıdıp derlıyp topluyorum ceyızı kaynanamda pazartesı koye gıtrttı
hersey bana kaldı ufffffff ama saglık olsun ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?