eeee bende öyleyim yinede giderimm tabii napimm
ay geçmiş olsun cnmmm allah şifa versin
eeee cnm seninki yakınmış tabii yengesinn yaa işler sana kalmışş
ama olsun gerçekten napalımm sağlık olsunnn
benim kızdığım bazı şeyler var ondann da birazzz gidesim yokkk cnmm
aman
haklısın hep onlar bizi sinir edıyorlar bız hep sabır edıyoruz ne yapalım sende
bı kere daha sabır cek sabrı ceke ceke sabır tası olduk cıktık
Aynen cnm ben çook sabırlıyımdır gerçektenn
ama bakalım o sabır bir gün taşarrmııı sabır çek çek ne olcak halimizz
bi bebişim olsaada o zamanda onlar bizi özleyip gelseee
hesap yaptım haftaya cumaya kadar evde olamıycam yaaa uff bi taraftan sinir oluyorum
ama bi taraftanda zaman gerçekten su gibi akıyoo tedavime yaklaşıyorum diye seviniyorumm ne bilim iştee
bak sana da gelecem ama ne zaman bi boşluk bulsammm anacım çokk doluyummm
gel kız gel bı bulussak ne dertlesırız beeeeee
ınan kı bende doluyum gel kız bırıbırımıze anlatıp rahatlıyalım
ustunede cay içerizzzzzzzzz hahahaaaaaaaaaa
Valla cnm yaa ne dertleşirizz ben zaten çook konuşmayı severimm görünüşte pek öyle görünmem ama severim yanii
ee anlatacak şeyde çokk oluncaa konuşuruzz bi güzell
ohh arkadaşımın elinden çayda içerimm
ellerımle beslerım kız senı
ınan ddertlesmek ii geliyo ınsan
mesela bugun kuranda arkadasın akrabası gelmıs 2 yasında kızı var 4 cu cocuguymus
allahım kızı bı gorsen aynmı bennnnn annesıde benım gıbı beyaz tenlı
yarabbım o kadar ozendım kı eve gelınce agladım kızı kucagıma alınca bırakasım gelmedı
ah ah gel kız ıcımızı dokelım
ellerımle beslerım kız senı
ınan ddertlesmek ii geliyo ınsan
mesela bugun kuranda arkadasın akrabası gelmıs 2 yasında kızı var 4 cu cocuguymus
allahım kızı bı gorsen aynmı bennnnn annesıde benım gıbı beyaz tenlı
yarabbım o kadar ozendım kı eve gelınce agladım kızı kucagıma alınca bırakasım gelmedı
ah ah gel kız ıcımızı dokelım
Hoşgeldin cnmm
nasılsınn?
iyim canım çok şükür.eşim arkadaşlarının yanına gitti bende hemen buraya geldim. sen nnasılsın canım?
bu dertleşme olayına benide alın yanında ağlayacağım beni anlayan dostlara o kadar ihtiyacım varki.
iyi yaptın cnm
benimkide karşımda oturuyo birazdan ister pc yii
iyiyim cnmm işte koşturuyoum bi kaç gündür hastanelerde şu testleri hallettim ulun beye faksladım bugünn
alırız cnm ne demek keşke hepimiz yakın olsakta sık sık buluşup dertleşsekkk
benimde çok ihtiyacım varrrr
anneme söylemek istiyorum bu drumuzu ama 2 haftadır cesaretimi toplayıp söyleyemedim.anneme söylerken kendimi kaybedersem ağlama krizine tututulursam diye korkuyorum.birde ne bileyim nasıl tepki vereceğini kestirmiyorum.beni anlamazsa cok kırılırım mahvolurum.ama artık anlatmam lazım sanki anneme söylersem biraz hafifliyecek gibi hissediyorum ama eşim kesinlikle söylememi istemiyor.
bilemedim neyapsam acaba?
hadi hayırlısı canım.eşine tese nezaman yapılacak.
tabi cnm söylesen iyi olurr biz ilk öğrendiğimizde kimseye söylememiştikk
sonra tedaviye başladığımızda söyledik 2 tarafada ne bilim o zaman hiç bişeyin farkında değilmiydi bilmiyorumm
anneme söylerken hiç ağlamamıştımm
sonra eşimin 2.ci tesesinde sprem çıkmayınca embrolog bana evlat edinin dedi ve o anda koptum zaten annemde yanımdaydı o zaman nasıl ağlamıştım
annemde bana sarıldı ağladıı ayy ne kötü günlerdi onlar rabbim yaşatmasın bidaha inş
ah kıyamam canım ya...
eşim çok karşı ailelere söylemeye.ben söylemek istiyorum.çünkü içim doldu taştı artık 16 haziranda azo hayatımızda 1. yılını dolduracak taşı taşı bu yükü tek başıma nereye kadar bilemiyorumki.anneme söyledikten sonra beklediğim anlayışı bulamazsam diye cok korkuyorum.
inş cnmm
haziran 27 gibi adetimm olacak 2. günü başlıyacağam ben iğnelere inş
işte kaç gün kullanıcam tam bilmiyorum ondan sonrada eşim tese olucakk
uff bakalım ne olcakk bilmiyorumm iyi düşnmeye çalışıyorum ama eşim şimdi 3. kez olucağı içinn korkuyorumda son şansımız gibi artık bu ameliyatt
evt cnm yaa
bilmem eşim o zamanlar o konuda hiç bişey demezdii asıl şimdiki tedavimizde söyleme dedi ailelere
bizler zaten kimseyle paylaşamıyoruz sorunumuzu en azından annemizle konuşalım amaben onuda üzmekte istemiyorumm çok bahsetmiyorum zaten
annem sorarsa söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?