Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım esım geldı sayfada kaldım ama yazamadım kusura bakmayın ben kacar
yemek falan hazırlıyım hepınızı

canım mrb.
evet zor bir durum ama eşin istemiyorsa söylemeni bence söyleme
belki sen annene açılıp rahatlıcaksın,annene de tembih edeceksin bak anne sana söylediğimi eşime söyleme diye ama gün gelir bi şekilde annenin belki bi sözü,bi bakışı eşine dokunur eşin de anlarsa söylediğini eşinle aranız bozulur ve bu da kötü olur bence.

annem boşver sizinde cocuğunuz olmazzsa olmasın demesinden cok korkuyorum.

cnm benim annemde üzülüyo ama kızım hayırlısını iste her zaman diyoo olanları görüyosun iştee diyo
her zaman dilediğim şey hayırlısı olsunn

evet biliyorum eşim o zaman cok üzülür ama bende doldum taştım konuşmak istiyorum.

evet biliyorum eşim o zaman cok üzülür ama bende doldum taştım konuşmak istiyorum.

haklısın canım ama napcan önce kendinin ve eşinin huzurunu düşünmelisin
ben de söylesem mi diye arada aklımdan geçirmiyo değilim ama eşim istemeyince daha da yapacak birşey kalmıyo.

hoşgeldin canım nasılsın.

iyi akşamalar canım hoşgeldin

iyi akşamlar cnmm
nasılsınn

teşekkür ederim iyiyim kızlar. Esma benim eşimde söyleme demişti ama ben söylememiz lazım faydası olur zararı olmaz ikimizin de annesine söylüycem dedim. Gerçekten de biraz da olsa rahatlıyor insan. Mesela arkadaslarımın haberi yok bu mesele acılacak dıye yanlarına bıle gıdemıyorum. ben beceremem cunku saklamayı.

haklısın canım ama napcan önce kendinin ve eşinin huzurunu düşünmelisin
ben de söylesem mi diye arada aklımdan geçirmiyo değilim ama eşim istemeyince daha da yapacak birşey kalmıyo.

ne ağır bir yük taşıdığımız canım Rabbim boşuna yüklemedi bunu bize ama ne zor sabretmek....

bende öyle düşünüyorum aslında anneme anlatırım dökerim içimi 1 yıldır neler yaşadım nelere sabrettim konuşmak istiyorum bu konuda beni anlıyacak insanlara ihtiyacım var etrafımda.sanki böyle kimse anlamıyor herkes gülüp eğleniyor gibi geliyor bana..

slm kızlar bende bu durumumuzu anneme söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum ceraretim yok zaten we annem cok yıpranr ögrenirse cunku cok istyo bi torun benim bebegm olursa ilk torunu olcktı esimde istemiyo söylememi ama bu sürecte annemin yanmda olmasını cok isterdim((

stres hasta ediyor insanı. doktorum demişti bebek işi biraz uzun ve stresli olabilir kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın diye. Annem nasıl tepki verir diye bocalamıstım ama o daha cok tembih ediyo sakın ha bundan dolayı kocanı üzme kötü söz söyleme anlayıslı davran diye.

gerçekten insan zor durumda kalıyor.

ben çıkıyorum kızlar hepinize Allah rahatlık versin.

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…