canlarım esım geldı sayfada kaldım ama yazamadım kusura bakmayın ben kacar
yemek falan hazırlıyımhepınızı
anneme söylemek istiyorum bu drumuzu ama 2 haftadır cesaretimi toplayıp söyleyemedim.anneme söylerken kendimi kaybedersem ağlama krizine tututulursam diye korkuyorum.birde ne bileyim nasıl tepki vereceğini kestirmiyorum.beni anlamazsa cok kırılırım mahvolurum.ama artık anlatmam lazım sanki anneme söylersem biraz hafifliyecek gibi hissediyorum ama eşim kesinlikle söylememi istemiyor.
bilemedim neyapsam acaba?
iyi akşamlar arkadaşlar
annem boşver sizinde cocuğunuz olmazzsa olmasın demesinden cok korkuyorum.
canım mrb.
evet zor bir durum ama eşin istemiyorsa söylemeni bence söyleme
belki sen annene açılıp rahatlıcaksın,annene de tembih edeceksin bak anne sana söylediğimi eşime söyleme diye ama gün gelir bi şekilde annenin belki bi sözü,bi bakışı eşine dokunur eşin de anlarsa söylediğini eşinle aranız bozulur ve bu da kötü olur bence.
evet biliyorum eşim o zaman cok üzülür ama bende doldum taştım konuşmak istiyorum.
hoşgeldin canım nasılsın.
iyi akşamalar canım hoşgeldin
iyi akşamlar cnmm
nasılsınn
haklısın canım ama napcan önce kendinin ve eşinin huzurunu düşünmelisin
ben de söylesem mi diye arada aklımdan geçirmiyo değilim ama eşim istemeyince daha da yapacak birşey kalmıyo.
ne ağır bir yük taşıdığımız canım Rabbim boşuna yüklemedi bunu bize ama ne zor sabretmek....
teşekkür ederim iyiyim kızlar. Esma benim eşimde söyleme demişti ama ben söylememiz lazım faydası olur zararı olmaz ikimizin de annesine söylüycem dedim. Gerçekten de biraz da olsa rahatlıyor insan. Mesela arkadaslarımın haberi yok bu mesele acılacak dıye yanlarına bıle gıdemıyorum. ben beceremem cunku saklamayı.
bende öyle düşünüyorum aslında anneme anlatırım dökerim içimi 1 yıldır neler yaşadım nelere sabrettim konuşmak istiyorum bu konuda beni anlıyacak insanlara ihtiyacım var etrafımda.sanki böyle kimse anlamıyor herkes gülüp eğleniyor gibi geliyor bana..
slm kızlar bende bu durumumuzu anneme söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum ceraretim yok zaten we annem cok yıpranr ögrenirse cunku cok istyo bi torun benim bebegm olursa ilk torunu olcktı esimde istemiyo söylememi ama bu sürecte annemin yanmda olmasını cok isterdim((
ben çıkıyorum kızlar hepinize Allah rahatlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?