slm kızlar bende bu durumumuzu anneme söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum ceraretim yok zaten we annem cok yıpranr ögrenirse cunku cok istyo bi torun benim bebegm olursa ilk torunu olcktı esimde istemiyo söylememi ama bu sürecte annemin yanmda olmasını cok isterdim((
nasılsın canımsana meraba diyemedim
merhaba kızlar eşim salı günü Ankara'ya gidecek Kaan hocaya mesaj atmıstım 100bin yuvarlak hücre çıkıyor boyamalı ve yıkamalı spermiyogram yaptıralım mı diye oda hastaneden sian Kavukçu'yu arayın yaptırın dedi salıya Ankara üniversitesinde yaptıracak burada iki tüp bebek merkezi var ikiside çok para istedi
Sanko hastenesininki doktor hangi renge boyayacağımızı söylesin fiyat veririz demiş
Eurofertil 28o tahlile 175 muayene ücreti istiyor Ankar'da yaptıracak bu yüzden
hadi hayırlısı olsun canım.kaan hoca bizede en son gelin boyamalı spermiyogram yapalım demişti.bu kadar pahalı olduğunu hiç duymamıştım.
hadi hayırlısı olsun canım.kaan hoca bizede en son gelin boyamalı spermiyogram yapalım demişti.bu kadar pahalı olduğunu hiç duymamıştım.
Gaziantep'teki merkezlerde pahalı Ankara üniversitesinde devlet karşılıyor burdaki üniversitede yok Ankara'ya gitmek daha uygun geldi bize
ne zamandır tedavi görüyorsunuz canım siz? 100 bin yuvarlak hücre maşallah çıkış olacagının göstergesi
Canim sen Bursa´li misin ?
mustafakemalpaşada oturuyorum canım ben. sen bursadamısın?
biz 2009dan beri uğraşıyoruz
tabi cnm söylesen iyi olurr biz ilk öğrendiğimizde kimseye söylememiştikk
sonra tedaviye başladığımızda söyledik 2 tarafada ne bilim o zaman hiç bişeyin farkında değilmiydi bilmiyorumm
anneme söylerken hiç ağlamamıştımm
sonra eşimin 2.ci tesesinde sprem çıkmayınca embrolog bana evlat edinin dedi ve o anda koptum zaten annemde yanımdaydı o zaman nasıl ağlamıştım
annemde bana sarıldı ağladıı ayy ne kötü günlerdi onlar rabbim yaşatmasın bidaha inş
biz 1 yıldır uğaraşıyoruz canım.ama bizde hiç cıkış olmadı.yuvarlak hücrede görülmedi.
Canim ben Almanyaya gelin geldim ama ailem Bursa da Yildirim da oturuyor. Haftaya bizde geliyoruz kismetse esimle cok özledim ailemi Bursayi hersey burnumda tütüyor
Canim ben Almanyaya gelin geldim ama ailem Bursa da Yildirim da oturuyor. Haftaya bizde geliyoruz kismetse esimle cok özledim ailemi Bursayi hersey burnumda tütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?