Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam arkadaslar ben de cok zorluk gecirdim 4 yillik evliligimde kucagim bos ama ne yapicaz allah imtihan verdi biz de sabredecez,ben de bi zamanlar zorluk cektim cunku esim azo oldugunu evliligin ilk yilinda ogrenmistik sok olmustuk hic kimse derdimizi bilmiyordu ben de hep etrafimdaki insanlari kalbini kirdim cunku cok uzuluyordum hic kimse derdimi bilmiyordu hata kayinvalidem ve annem bile sonra soylemistik ama her iki taraf sabretti ve bizi destekledi simdi ise dokundugu sey komsular herkes ben cocuk yapamadigimi soyluyor oyle zannediyorlar ben de esimin azo oldugunu hic kimse bilmesini istemoyorum bizi bi rahat biraklsalardi her gun ayni soruyu sormasalardi hic kimse derdimizden anlamiyor biz ise bugn ve hergun savas ediyoruz azoyu yenmemiz icin insallah bu mustafa ersaslanin ilaclari kocama iyi gelir herkese sabir ve dua ile selamliyorum

merhaba kızlar eşim salı günü Ankara'ya gidecek Kaan hocaya mesaj atmıstım 100bin yuvarlak hücre çıkıyor boyamalı ve yıkamalı spermiyogram yaptıralım mı diye oda hastaneden sian Kavukçu'yu arayın yaptırın dedi salıya Ankara üniversitesinde yaptıracak burada iki tüp bebek merkezi var ikiside çok para istedi
Sanko hastenesininki doktor hangi renge boyayacağımızı söylesin fiyat veririz demiş
Eurofertil 28o tahlile 175 muayene ücreti istiyor Ankara'da yaptıracak bu yüzden

Son düzenleme:
nasılsın canım sana meraba diyemedim

cnm eşim kaptı pc yi bakamadım yazdıklarınızaa
olsun cnm ne demekkk
iyiyim yinede çok şükürrr günleri geçiriyoruz
seninde yumoşlar toplanmışşş gelişimleride iyiyimiş
annesinin göbüşüne gelecekleri günü bekliyolar şimdii
inş bizlerde o aşamalara gelirizz

hadi hayırlısı olsun canım.kaan hoca bizede en son gelin boyamalı spermiyogram yapalım demişti.bu kadar pahalı olduğunu hiç duymamıştım.

hadi hayırlısı olsun canım.kaan hoca bizede en son gelin boyamalı spermiyogram yapalım demişti.bu kadar pahalı olduğunu hiç duymamıştım.

Gaziantep'teki merkezlerde pahalı Ankara üniversitesinde devlet karşılıyor burdaki üniversitede yok Ankara'ya gitmek daha uygun geldi bize

merhaba hanımlar, çok ama çok sevindim transferi olan arkadaşa ve sperm bulunan arkadaşa da Allah her şeyi gönlünüze göre versin minikgelin sana da bol şans inşAllah bebek gelecek :) öpüyorum sizi

mustafakemalpaşada oturuyorum canım ben. sen bursadamısın?

Canim ben Almanyaya gelin geldim ama ailem Bursa da Yildirim da oturuyor. Haftaya bizde geliyoruz kismetse esimle cok özledim ailemi Bursayi hersey burnumda tütüyor

Son düzenleme:
arkadaslar umudunuzu kırmak istemem ama emre beye sormustum yuwarlak hücre bisey ifade etmiyomus malesef.....

cnm inşallah herşey çok güzel olacak bencede paylaşarak en iyisini yapmışsın

biz 1 yıldır uğaraşıyoruz canım.ama bizde hiç cıkış olmadı.yuvarlak hücrede görülmedi.

ah be tatlım bende 6 senedir ne ölü ne diri ne sayı görmedim
ama umarım bı gün bizde görürüzzzzzzzz

Canim nasilsin neler yapiyosun? Hastane islerini tamamen hallettin mi? Yavas yavas sira sana geliyor insallah cok güzel haberler vereceksin bizlere. Cok heycanlaniyorum sizlerin haberlerini duyunca icim icime sigmiyor. Sanki kendim yasiyorum gibi hissediyorum zaten dua ederken ALlahim bana nasip edecegin güzellikleri tüm kader arkadaslarima binlerce katini nasip et diye dua ediyorum. Insallah Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür.

Canim ben Almanyaya gelin geldim ama ailem Bursa da Yildirim da oturuyor. Haftaya bizde geliyoruz kismetse esimle cok özledim ailemi Bursayi hersey burnumda tütüyor

ah canım benim gurbet gelinimisin sen kıyamam ben sana.çok iyi anlıyorum seni.gel memleketine hasretini gider canım inşallah iznin güzel gecer.

Ve tüm arkadaslarim sizler nasilsiniz? Insallah tüm dileklerimiz gercek olur hepimizin tüm güzellikler bizimle olsun....

tatlım ailene allh kavustursun inşllh bol bol hasret gıderırsın

tatlım ailene allh kavustursun inşllh bol bol hasret gıderırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…