evet biliyorum eşim o zaman cok üzülür ama bende doldum taştım konuşmak istiyorum.
ah canım benim gurbet gelinimisin sen kıyamam ben sana.çok iyi anlıyorum seni.gel memleketine hasretini gider canım inşallah iznin güzel gecer.
tatlım ailene allh kavustursun inşllh bol bol hasret gıderırsın
cnm inşallah herşey çok güzel olacak bencede paylaşarak en iyisini yapmışsın
Canim nasilsin neler yapiyosun? Hastane islerini tamamen hallettin mi? Yavas yavas sira sana geliyor insallah cok güzel haberler vereceksin bizlere. Cok heycanlaniyorum sizlerin haberlerini duyunca icim icime sigmiyor. Sanki kendim yasiyorum gibi hissediyorum zaten dua ederken ALlahim bana nasip edecegin güzellikleri tüm kader arkadaslarima binlerce katini nasip et diye dua ediyorum. Insallah Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür.
ah be tatlım bende 6 senedir ne ölü ne diri ne sayı görmedim
ama umarım bı gün bizde görürüzzzzzzzz
cnm ben ilk defa iki hafta önce açıkca hem annemle o başından beri biliyordu babamlada paylaştım ah kıyamam babam bildiği tüm dr arkadaşlarına gönderdi koçişi genel cerrah kadın doğumcu ürolog tabi onlar bu konulara vakıf değiller koçiş onlara anlatığımı biliyordu bir yıldır ilk defa gündeme geldi onun ailesine ben anlattım mecburduk sürekli bebekten bahsediyorlardı o konuşmadı hala annesi ablası hatta babası bana gizli gizli soruyor bebek lafını tüm sülale yapmıyorlar çok rahatladık
Evet malesef gurbet geliniyim canimInsallah gelicez canim sayili günlerim kaldi artik son 1 haftaya düstü ama hic zaman gecmez oldu off off... Canim sizde mi Emre beyde tedavi görüyorsunuz ?
Amin. Cok saol canim Allahim kimseyi ailesinden uzaklara düsürmesin cok zor gercekten.. Zaten derdimiz var birde aile özlemi insani yakip kavuruyorBirde ben ne sorunumuz oldugunu kimseyle konusamiyorum sizlerden baska esim cok hassas bu konuda. Hatta ilk zamanda sadece flaszk a yazmistim özelden buraya bile yazamiyordum. Saolsun benim derdime ortak oldu ve sonra tabi hepiniz Allahim hepinizden razi olsun. Ne muradiniz varsa versin.
evt cnm bencede ailemiz çünkü bize her zman destek olurlarr
yani benimkiler öylelerrr sağolsunlarr benim ailemde asla eşim varken böyle şeylerden konuşmayızz
biz annemle eşim işteyken dertleşiriz hep ben anlatırım yaptıklarımızı annemde bana bi yol göstermeye çalışır
başka kimden destek göreceğizki zaten
İyi cnm sağol sen nasılsın
evt cnm şimdilik olması gereknleri hallettim çok şükürr
ulun beye faksladım bakalım beni arar belki yarınn bilgi vermek için
evt cnm ya sıra geliyoo 27 haziranda ki adetimle başlıyorum inşş
bende hergece yatmadan önce hepimiz için dua ediyorummm
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
eşin nasıl oldu cnm yarası düzeldimi
Ufff uykumda geldi ama topikte maaşalah kalabalık bırakıp gidememki şimdiii
neyse biraz daha arkadaşlrımla sohbet edeyimmm
aminnnnn, inşallah tez zamanda bebek isteyen herkez muradına erer. bugün rapor almak için ssk ya gittim. rahim filmi dışında hiç bir testi dışardan kabul etmediler. kan tahlili yapıldı. 5 tüp kan aldılar. şimdi internetten çıkanlara baktım. prolaktin 15,5 çıkmış yüksek mi sizce. daha önce yaptığımda 7 lerdeydi.
sonra muayane oldum. ssk da muayane olmak berbat birşeymiş daha ben hazırlanmadan doktor içeri girdi. giyinmeden başka hasta aldılar içeri. bende kist vardı daha önce anlatmıştım. bu gitmeden tedavi olamazsın dedi. doğum kontrol hapı verdi. moralim çok bozuldu. daha önce gittiklerim önemli değil demişlerdi(
şimdi ben hangisine inanacağım. hap içeyim mi içmeyeyim mi şaştım kaldım.
esler hep boyle cnm bend eaileme kendım soyledım
korkuyorlar sankı bız herkese yayıcaz zannedıyorlar
aslında anlatmaya gerek kalmıyo zamanla herkes anlıyo zaten
mesela bana artık pek soran kalmadı eeeeeeee 6 sene boyunca olmayınca ıster ıstemez herkes anlıyo
olsun onemlı olan bızım dusuncemız ınşllh bıe mevlam meleklerımızı gonderır
Bende iyiyim canim iste gün saymaya devamIyi canim simdiki islerinide halletmissin artik haziranla beraber demek ki bende teyze olmayi bekliycem seninle Allahim dualarini kabul etsin canim bende her daim duaciyim hepimize. Esimin yarasi masallah baya düzeldi ama bir tarafinda hala biraz aciklik var ama bu hafta mecbur ise baslamasi lazim 1 aydir raporluydu haftaya tatile cikacagi icin p.tesi mecbur gidecek bakalim hayirlisi. Insallah agrisi sizisi olmaz. Allahim bizim derdimizde ki tüm kullarina yardim etsin. AMIN...
kız cemre biz seninle aynı yılda evlenmişiz galiba biz 2006 temmuzda evledik siz?
kıyamammmmmmmmmmm uykun mu geldı senın he
uyuma sakın bızı bırakma yoksalarızzzzzzzzzzzzzzzz
evet baharım telafı ederevt cnm yavaştan geliyooo
ama burayı her zaman kalabalık bulamıyoruz şimdi güzell
ahh bide baharımda olsaydıı da katılsaydı sohbeteee
az kaldı evine gidincee telafii eder açığı kapatır tatlım benimm
ağlama cnm benimm burdayımmm şimdilikkkk
bir sürü ütümde var yarın gitmeden sabah yapmam lazımmm
bizimde 29 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?