Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seni okadar iyi anlıyorumki canım aynı cümleyi benim kayınvaldem söylemişti.bende şok geçirmiştim

takma kafanı bız neler duydukkkkkkkkk
evlatlık alın dıyen mı dersın ,kız senden mı olmuyo dıyenler mı dersın,e bı dr gıdın bakalım sorun kımde dıyenler mı
ohohohhhhhhhhh zaten senı seven sana deger verenler asla boyle konusmaz
dusundukce ıcın sıkılır aglar durursun artık sende onlar gıbı hıc takmadıgını goster kı sana bı daha boyle konusamasınlar
artık ben oyle yapıyorum

kızlar bizim genetiktestler 26 sı gibi çıkacak emre beyede 2 haziran gibi gidelim diyoruz şimdidem emrebeyden randevu almalımıyım sizce dolarmı acaba şimdiden?

cnm bence haftaya alabilirsin randevuyu şimdi erken gibi ben gitmeden 1 hafta önce alıyodum
yinede sen bilirsin

evet baharım telafı eder
ınan esm uyudu kaldı garıbım ben de cıkamıyorum

benden bı gun once desene sen benden 1 gunluk nıkah buyugusun

benimkide uyudu garibimm
koltukta onu yatağa götürmem lazımm

Son düzenleme:

CNM GÖZLERİM DOLARAK OKUDUM KUZUN SENİ HİÇ BIRAKMASIN

Aslinda hak veriyorum kolay deil bir erkek icin ama bizlerde insaniz yani bazen yükümüz agir basiyor insan dertlesmek icin bi yüz ariyor. Sizin bayagi olmus canim ya 6 sene dilekolay biz daha evleneli 2 yil olmadi. Allahim insallah hepimizin evlerini bebislerimizle neselendirir Rabbim yardimcimiz olsun.

cnm bence haftaya alabilirsin randevuyu şimdi erken gibi ben gitmeden 1 hafta önce alıyodum
yinede sen bilirsin

benimkide uyudu garibimm
koltukta onu yatağa götürmem lazımm

aynen cnm bende artık cıkıyorum adam benım yuzumden boynu tutulacak
kızlar gorusuruz byyyyyyyyyyyyyyyyy

Alışmak zorundayız tabi ,ama kötü oldum hala kafamda yankılanıyor,ben bir insanı kırmamak için neler sarfediyorum ki,insanlar bir insanın acısını böyle nasıl yüzüne vurabiliyorlar bilmiyorum,Allaha şükür vicdanlıyım...Vicdan kıymetli bir hazine,keşke herkeste olsa.

MASALIM çok sevindim temmuz birçoğumuzun ayı bence vitaminlerine devam et ve daha sık gel cnm arkadaşım

Canim ben ilk buraya geldigimde sana yazmak geldi icimden nedeni ise seni burada olupta hamile kalanlardan olabilir diye gecti icimden hicbir sayfasini okumadan. Belkide Rabbim benim icime dogurdu sen temmuzda bebisinle olacaksin bende onun teyzesi Teyzesi diye yazarken bile icim kipir kipir oluyor ayy teyze olsamda bak ben yegenlerime neler yaliyorum burdan benim miniklerime Insallah canim esim iyilesir ona bisey olursa ben mahvolurum cok seviyorum onu.

Canim bizi bizden aska kimse anlamaz heleki gurbette isen kendini daha da yanliz hissedersin. Esinle en kücük tartismada üzülürsün ama dertlesecegin kimse olmaz. Ben neler yasiyorum ALlahtan ki esimle iyi anlasiyoruz. 1tane arkadasim var burda onunla da 2-3 ayda görüsüyoruz. Off gene dertlendim Allahim yardimcimiz olsun...

seni okadar iyi anlıyorumki canım aynı cümleyi benim kayınvaldem söylemişti.bende şok geçirmiştim

Aynisini bana da kayinvalidem dedi canim onlara o kadar kolay ki

ayyyy cnm gerçekten öyle düşünerek mi bana mesaj yazdın çok mutlu oldumm
ahh ahh inş cnm yaa
gerçekten ben de senin yazını görünce nasıl hevesleniyorum cnm normalde pek ümitlenmiyorum olacakmı diye ama sizler böyle yazınca çokk mutlu oluyorumm
rabbim benim için ettiğin duaların daha fazlasını sana versin inşşş
ahh kıyamam eşinide çook seviyooo tabi cnm daha yeni evlisinizz
sevginiz daim olsunn inş gelecekte olacak bebeişinizlee dahada artsınnnn
bu arada evlilik tarihler söylenmişken bende söyliyeyim dimi ama
28 eylül 2003, 9 senenin içindeyiz artıkk rabbim daha çok bekletmeden bana da bi evlat nasip eder inşşş
ve tüm arkadaşalarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…