İyi akşamlar kızlar,bugün canım sıkkınbiraz önce konuşmalardan da gördüm gurbette aileden uzakta olanlar var,ben de aynı durumdayım.Ve bu durumu eşimin ailesi çok takıyor kafaya hep farklı yorumlar,birine söylerim diye çok korkuyorlar,bugün eşimin tarafından yakını bana öneri de bulundu 'nolacak sanki evlatlık alırsınız' dedi,benim beynim o anda dondu sanki,nolacak sanki değl mi evladı olan kolay söylüyor,nasıl da kolay söyledi,sanki birşey olmamış gibi,nolacak sanki!!!Benim en yakınlarım bilenler iyi düşün güzel olsun,Allah büyüktür sabır elbet olacak derken,onlar böyle bir teselliyi seçerken,nolacak sanki denmesi bana çok çok ağır geldi,beni ancak siz anlarsınız,hala beynimde yankılanıyor nolacak sanki....Biz bu kadar üzgünken böyle bir teselli olamaz.
evet baharım telafı eder
ınan esm uyudu kaldı garıbım ben de cıkamıyorum
benden bı gun once desene sen benden 1 gunluk nıkah buyugusun
İyi akşamlar kızlar,bugün canım sıkkınbiraz önce konuşmalardan da gördüm gurbette aileden uzakta olanlar var,ben de aynı durumdayım.Ve bu durumu eşimin ailesi çok takıyor kafaya hep farklı yorumlar,birine söylerim diye çok korkuyorlar,bugün eşimin tarafından yakını bana öneri de bulundu 'nolacak sanki evlatlık alırsınız' dedi,benim beynim o anda dondu sanki,nolacak sanki değl mi evladı olan kolay söylüyor,nasıl da kolay söyledi,sanki birşey olmamış gibi,nolacak sanki!!!Benim en yakınlarım bilenler iyi düşün güzel olsun,Allah büyüktür sabır elbet olacak derken,onlar böyle bir teselliyi seçerken,nolacak sanki denmesi bana çok çok ağır geldi,beni ancak siz anlarsınız,hala beynimde yankılanıyor nolacak sanki....Biz bu kadar üzgünken böyle bir teselli olamaz.
bizim nikah 1 yıl önceden olmuştu tayin işleri için 5 eylül 2005
kızlar bizim genetiktestler 26 sı gibi çıkacak emre beyede 2 haziran gibi gidelim diyoruz şimdidem emrebeyden randevu almalımıyım sizce dolarmı acaba şimdiden?
evet baharım telafı eder
ınan esm uyudu kaldı garıbım ben de cıkamıyorum
benden bı gun once desene sen benden 1 gunluk nıkah buyugusun
seni okadar iyi anlıyorumki canım aynı cümleyi benim kayınvaldem söylemişti.bende şok geçirmiştim
Kızlaaaarrrr canlarııııııııııımmmm transferım oldu cok suuukuurrr mercımegım suan gobısıımdeeee annee cabuuuk teyzelerıme haber ver geldıgımı dıyooor ; ınanamıyorum halaaa bır kalbıım buz gıbı oluyor bı hızlı hızlı carpıyor bu nasıl bır duygu allahım .kızlaaaar anne olabılmek meger ne buyuk nımetmıs ellerım gobegımın ustunde hep kayıp gıtmesın dıye cekmıyorumn hıc korkuyla umıt arasında oylece kaldııım ınsallah bırakmaz yavrum benı sızlere hepınıze tek tek ısmınızle ısmı olmayanların nıckıyle dua ettım rabbım bu duyguları hepınıze herkese yasatsın ınsallah . Kızlar tranfer sırasında doktor bana sakın kasma dedı olabıldıgınce gevsek davrandım toplam 10 dakıka surdu 10 dakıkada dınlendım sonra eve geldık sımdı bebegımle konusuyorum onu cok sevdıgımızı cok ama cok ıstedıgımızı soyluyruz
esler hep boyle cnm bend eaileme kendım soyledım
korkuyorlar sankı bız herkese yayıcaz zannedıyorlar
aslında anlatmaya gerek kalmıyo zamanla herkes anlıyo zaten
mesela bana artık pek soran kalmadı eeeeeeee 6 sene boyunca olmayınca ıster ıstemez herkes anlıyo
olsun onemlı olan bızım dusuncemız ınşllh bıe mevlam meleklerımızı gonderır
ben cıkıyorum kızlar eşim kötü kötü bakmaya başladı
cnm bence haftaya alabilirsin randevuyu şimdi erken gibi ben gitmeden 1 hafta önce alıyodum
yinede sen bilirsin
benimkide uyudu garibimm
koltukta onu yatağa götürmem lazımm
takma kafanı bız neler duydukkkkkkkkk
evlatlık alın dıyen mı dersın ,kız senden mı olmuyo dıyenler mı dersın,e bı dr gıdın bakalım sorun kımde dıyenler mı
ohohohhhhhhhhh zaten senı seven sana deger verenler asla boyle konusmaz
dusundukce ıcın sıkılır aglar durursun artık sende onlar gıbı hıc takmadıgını goster kı sana bı daha boyle konusamasınlar
artık ben oyle yapıyorum
merhaba arkadaşlarım...
inşallah uğramayalı güzel gelişmeler olmuştur...
biz sonunda kaan hocaya gittik.
mikrotese dedi ama iyi konuştu...temmuzda ameliyat olacak eşim...
yüreğim ağzımda bekliyorum...
ozamana kadar ne yapmam lazım ki bilemedim kür mür denesem mi ki...
kaş yaparken göz çıkarmayayım mı yoksa...
inşallah mikrotesede bol bol sperm bulunur.....
Az kaldı kavuşucaksın memleketine inş cnm.
ayyy böyle şeyler söylüyosun teyze olmayı bekliycem
canım ya ben duygulandım şimdiiinş rabbim nasip eder cnm
benim kızkardeşim yokk ama burda bir sürü kardeşim olduu..
inş cnm rabbim sanada bu aşamalara gelmeyi nasip ederrr...
eşininde inş ağrısı olmaz cnmm
dularına tüm kalbimle AMİNNNNNN
seni okadar iyi anlıyorumki canım aynı cümleyi benim kayınvaldem söylemişti.bende şok geçirmiştim
Canim ben ilk buraya geldigimde sana yazmak geldi icimden nedeni ise seni burada olupta hamile kalanlardan olabilir diye gecti icimden hicbir sayfasini okumadan. Belkide Rabbim benim icime dogurdu sen temmuzda bebisinle olacaksin bende onun teyzesiTeyzesi diye yazarken bile icim kipir kipir oluyor ayy teyze olsamda bak ben yegenlerime neler yaliyorum burdan benim miniklerime Insallah canim esim iyilesir ona bisey olursa ben mahvolurum cok seviyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?