nur.sen , enfall inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize.
cnm tedavi sürecin hayırlı olsunhepinizi ayrı ayrı özledim bu hafta yoğunlukta pek giremedim.biz dün rabbim hayırlı kılar inşallah bismillah dedik tedaviye başladık..çok acayip moralli ve umutluyum.lk iğnemi bile oldum dün akşam.jinekolojik muayeneden çok korkuyordum korkulacak bişeyi yokmuş.puregon-orgalutran ve ovitrelle yazdı doktor.puregonu dün akşam ilkini yaptırdım.1570tl ilaç tutarı.hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 1130tl dedi biz 765tl ye aldık.şimdi güvenli yerde evimin buzdolabında
arkadaşlar ben bişey sorcam size bu yumurtaların kalitesini arttırmak için ne kullanıyordunuz.bilenler yazabilirmi lütfen.geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar yazsın lütfennn..
16 hazirana randevu aldım bende, önce kontrole gideceğim. raporum çıkar çıkmazda tedaviye başlayacağım bende
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
canm senin eşinin sornu neydi ?????????
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
Nurşen cnmmmm üzüldüm ins diger denemede olur
Benim suanda moralim cok kotuuuu kahve adet oncesi gelen akintidan geldi kesin adet Olcam 8. Gunum erkenden geldi doktoru aradım içerde cok işlem oldu öyle seyler gelebilir dedi ama adette olabilirsin dedi kan gelirse ara dedi erkenden adet oluyorummmm bitti bendede yok hayirlisi artık
canım Allah sabır versin üzülme inşallah birdahakinde bebişlerin sana sımsıkı tutunur
en kısa zamanda evlat sevgisin tadarsın umarım
canım bence öyle düşünme sen moralini yüksek tut çünkü daha çok erken adet için.kahve rengi akıntı gibi gelen lekenmeler tutunma belirtisi olurmuş çoğu kişide inşallah öyledir ağlama bebişlerinin sana ihtiyacı var
canm rabbim sabrını wersin insallah.bidahakine kawusursun yawruna
canım,rabbim kendiliğinden versin mucizeni. Zamanı vakti değilmiş demekki.maaşallah ne kadar güçlüsün. Allah bu sabrının mükafatını verecektir.
canım,az kaldı biraz daha sakin ol. birbirinize en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar.eşler bazen böyle oluyor canım.birazdan gelir gönlünü alır senin. belki tutunmaya çalışıyordur mercimeğin.
canım üzüldüm gerçekten ama güçlü olmak zorundayız her zaman dediğim gibi Allah hastalık vermesin bugün olmazsa 3 ay beş ay sonra olur ,Allah hayırlısını ve sağlıklı sıhhatlisini doğru zamanda nasip etsin.güçlü ol biz güçlü olursak bu zorlukları aşarız.ALLAHA EMANET OL.
canım benim senin sonucunu bekliyordum bugün heyecanla, okulda aldım haberini çok üzüldüm...
allah sabır versin bitanem...
benim dirayetli arkadaşım rabbim bu sabrının mükafatını bebişlerinle verecek inş
tüm bebek tedavisi aşamasında da bekleme sürecinde de tavrına hayran olmuştum...
yine aynı tavırla karşıladın bu durumuda...
dediğin gibi rabbim nasip etmediyse vardır bi bildiği...
inş kullandığın ilaçlar şifa olur tatlım...
allaha şükür sperm sayınızda yükseldi...
inş bidaha ki denemenizde hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine
canım üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum..
henüz zamanı değilmiş tatlım inşallah bidahaki sefere.
hayırlısı demek lazım
minikgelin canım hemen bozma moralini yerleşme kanaması olabilir.
eğer böyle üzülürsen sıkıntı yaparsan bebişlerede zarar verirsin.
iyi düşün iyi olsun tatlım...
çok üzüldüm artık hamile birilerini görmek istiyorum burda inşallah nasibin bayramdan sonra yapacağın tedavidedir, çok üzüldüm çok, moralim bozuk başlayacağım tedaviye, herhalde benim de tutmayacak, minik gelinle istiyorum bebeğimi inşallah onlardan güzel haberler gelir....
canim yaaa uzulme diyemiyorum zor ama cabuk toparlan bitmedi yeniden deniycez insallah bu bizim icin bir tecrubeydi bundan sonra daha guclu daha sabirli bi sekilde basliycaz insallah nasibi yokmus demekki canim ; rabbim insallah saglikli hayirli salih evlatlar versin bizlere sabir guc kuvvet versin canim
bende bugün gittim tekrar muayaneye, semear yaptılar. 11 haziranda sonucunu alacağım.dışardan yapılan testleri kabul edeceklermiş. 11 haziranda hepsini toplayıp içeriye vereceğiz. ben bugün sadece rapor almak istediğimi tedviyi başka yerde yaptıracağımı ona göre istedikleri farklı evraklar var mı diye sordum. farklı birşey yok. ayın 11 inde tüm tahlillerini al gel dosya açılacak dediler. bakalım inşallah bri an önce alabilirim.
kızlar size birşey sorsam. iş yerine yıllık izin tarihlerimide vermem gerekiyor. bu tedavi sürecnde hastaneye ne sıklıkla gidliyor, toplam kaç defa gidiliyor bilginiz var mı? tedaviye göre ayarlamaya çalışıyorum iznimi
kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
arkadaslar m.tese olunacagı gün ameliyata girmeden önce son bi sperm testi yapıyorlarmı bilen warsa cwaplarsanz cok sewinirim.....
arkadaslar m.tese olunacagı gün ameliyata girmeden önce son bi sperm testi yapıyorlarmı bilen warsa cwaplarsanz cok sewinirim.....
hepinizi ayrı ayrı özledim bu hafta yoğunlukta pek giremedim.biz dün rabbim hayırlı kılar inşallah bismillah dedik tedaviye başladık..çok acayip moralli ve umutluyum.lk iğnemi bile oldum dün akşam.jinekolojik muayeneden çok korkuyordum korkulacak bişeyi yokmuş.puregon-orgalutran ve ovitrelle yazdı doktor.puregonu dün akşam ilkini yaptırdım.1570tl ilaç tutarı.hastanenin anlaşmalı olduğu eczane 1130tl dedi biz 765tl ye aldık.şimdi güvenli yerde evimin buzdolabında
arkadaşlar ben bişey sorcam size bu yumurtaların kalitesini arttırmak için ne kullanıyordunuz.bilenler yazabilirmi lütfen.geçmişte yazılmıştı ama hatırlayamıyorum.bilen arkadaşlar yazsın lütfennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?