Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben tefriciyemi okudum rabbim arkadasimiza soyle nur top dunyalar tatlisi hayirli saglikli salih evlatlar tez zamanda nasib etsin insallah

cnm tedavi sürecin hayırlı olsun
yuöurta kalitesini arttırmanın yolunu bilmem ama inşllh emeklerin karşılığını bulur bi tanem
16 hazirana randevu aldım bende, önce kontrole gideceğim. raporum çıkar çıkmazda tedaviye başlayacağım bende

kolay gelsinnnnnnnnnnnnnn sonunda sende
kervanına katılırsınnnnnnnnnnnnnn

yaaa ne diyeceğimi bilmiyorum Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu çok uğraştın arkadaşım Allah sonuna kadar bebeğinin seninle olmasını nasip etsin nerdeyse sevinçten çıldıracam yaaaa ben de 3 denememi yapacam eylül de kısmetse şimdiden bana da umut ışığı oldun bende hemen halayın ucundan tutayım

canm senin eşinin sornu neydi ?????????

canım benim eşim inmemiş tessislerden azoydu 11 yaşında indirilmiş evlendigimiz ilk yıl ortaya çıktı ama ilk tahlilde vardı ozaman dondurma filanmı biliniyordu 20 yıl öncesi nerdeyse sonra doktor olur bilmemne diye ilaçla çogaltma yoluna gitti daha beter olanlarda yok oldu 6 yıla yakın oldu ilk tüp denemesi teseyle sperm buldular 12 tane yumurtadan 1 tane döllendi tutmadı bir yıl sonra bidaha başka merkezde denedik sperm bulunamadı iptal 4 yıl oldu belki geçti 1 senedir bitkisel ne varsa burda herkezin kullandıgı onu yaptık kaan hocaya gittik burdaki çıkan labarutuvarda 1 spermmi kaan hoca sagolsun mikrotesede bulamadı ocak ayı içiydi ..ve yıkılmışken geri bizim labarutuvara gittik 2 tane buldu geri burda tüp bebek merkezine gittik havuz yapalım dediler ne çıkarsa dondurup biriktirelim yaptılr yapmaya iş ciddileştikce spermler çok iç açıcı degil döllemiye bilir gibi konuştu doktor bende burda hazırlandım yumurta toplanmadan bir saat önce ankara genarttaydık herkez bize gene burda niye yaptırıyorsunuz filanda diyen çok oldu oranın labarutuvarı daha iyidir nede olsa ankara gelişmiş başka şehirlere göre hastanesi diye orayı seçtik o dondurulanlarıda aldık özel kabında uçakla bişey olmadı orda eşim tahllilde verdi 3-4 tane var dediler hepsini dölleme denendi çok şükür 8 yumurtam döllendi4 tane trasver oldu allahıma şükür olsun olumlu gibi bakalım tam eminde degilm ama allah yardım etti bize bugünü gösterdi sizlerede göstersin biz çok bekledik bu günü sizler hiç biriniz benim kaDAR beklemeyin..

caniim ben derdime dustum senin sevincini paylasamamistim gozun aydin olsun rabbim insallah kucagina almayida nasib etsin ben halayimi soyyle bi cekeyim kurtlarim dokeyim uzerimdeki su kaset dagilsin

bende çok sevindim umutlarımın azaldığı günleri yaşıyorken senden böyle bir haber almak çok güzel çok mutlu oldum umutlandım resmen
ben tutayım halayın ucundan

canm rabbim sabrını wersin insallah.bidahakine kawusursun yawruna

canlarım hepinizden Allah razı olsun ama sabahki güçlülüğüm yok üzerimde yeni yeni içimdekini boşaltıyorum
sabah şokla birşey anlamadım ama şimdi içim acıyo
ama umudum var çok şükür
inşallah birdahaki sefere diyelim
hakkımızda herşeyin hayırlısı canlarım
iyi ki varsınız...

canım hatırlamıyorum ne kadar gittiğimi 3 defa eşim gitti sen süleymaniyedemi rapor alacaksın canım semear testini ordamı istediler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy super bu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamılesındırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah bir dahaki sefere hamile kalırsın

canm benim ya insallah bunca yılım mükafatını mislisiyle wersin rabbim yawrularını sana bagıslasın ins. canm benim esimde 4 yasındayken cift taraflı inmemis testis ameliyatı olmus bizde bu ay ilk m.tesemizi olcaz ins. bizdede bulunur sperm

arkadaslar m.tese olunacagı gün ameliyata girmeden önce son bi sperm testi yapıyorlarmı bilen warsa cwaplarsanz cok sewinirim.....

arkadaslar m.tese olunacagı gün ameliyata girmeden önce son bi sperm testi yapıyorlarmı bilen warsa cwaplarsanz cok sewinirim.....

tatlım mecbur değil test vermek bizden istemediler tatlım
tatlım yeşilim dualrın inşlhhh kabul olurrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Canım raporla mı yaptırıyorsun tedavını bu ılac fıyatları raporlu halı mı tedavın hayırlı olsun haftaya ben de baslıycam ınsallah korkuyorum sımdıden takıp ederım senın asamaları da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…