Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Istiyorumbebeğimi nihayet istediğin bebişlerine kavuşuyorsun allah'ın izniyle senin bebişinin olacağına çok inanmıştım en baştan beri hatta eşinde ameliyatta sperm çıkmayınca bile umudumu kesmemiştim sanada yazmıştım zaten inşallah senelerdir çektiğin özlemin 3üzlerinle diner .hem kendine hem bebişerine dikkat et halayımıda çekeyim

NURSEN BİRTANEM SABIR DİLİYORUM RABBİMDEN SENİN İÇİN ÜZÜLME DEMESİ KOLAY ÖZELLİKLE BENİM GİBİ TEDAVİ OLMAMIŞ VE BU AŞAMALARI YAŞAMAMIŞ BİRİ İÇİN AMA İNAN SENİN YERİNDE OLMAYI ÇOK İSTERDİM EVET BELKİ ŞİMDİ ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYORSUN AMA BENİM HAYAL BİLE EDEMEDİĞİM AŞAMALARDAN GEÇTİN VE BEBİŞİNİN GELMESİ İÇİN GÜN SAYDIN EŞİNDE SPERM ÇIKTIBELKİ ÖMRÜMÜZ BOYUNCA HEP SIFIR SPERMLE VE EVLATSIZLIK DERDİYLE YAŞAMAK ZORUNDA KALICAZ HİÇ OLMAZSA BİZİM GİBİLERİDE DÜŞÜNÜP HALİNİZİN NE KADAR ŞÜKREDİLECEK BİR DURUM OLDUĞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTERİM.RABBİM ACINA DERMAN OLACAK EVLATLARINIZI SİZE TEZ VAKİTTE GÖNDERSİN İNŞALLAH

baharım bende duamı okudum Rabbim kabul eylesin.kızlar arabamız gece 2 de hadi hayırlısı bakalım.çok heyecanlıyım buğün bi umutluyum üzerimdeki karamsar bulutları kovaladım.inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah.

canım bende ne söylesem boş biliyorum ama bil ki hissetiğin acıyı hepimiz içimizn taaa derininde hissediyoruz yalnız değilsin canım benim.
inşşallah bi dahakine yüzünüz güler.

canım benim sağolasın Allah razı olsun
evet biliyorum canım beterin beteri her zaman var
tedavi süresince hiçbir zorluk çekmedik şükür ama sonu olmadı
biliyorum ki rabbim dileseydi buna hiçbir şey engel olamayacaktı
şu an nasibimizde yok evlat sahibi olmak
kaderde varsa annelik duygusunu tatmak oluruz Allahın izniyle
yoksa da Allahtan sabır dilemekten başka yapacak birşeyimiz kalmıyor
inşallah Rabbim sizlere de milyonlarca spermi görmenizi ve evlatlarınıza (sağlıklı ve hayırlı bir şekilde) kavuşmanızı nasip eder
her zaman dualarımdasınız canım
Rabbim hepimize güç kuvvet ve kolaylıklar versin.

canım bende ne söylesem boş biliyorum ama bil ki hissetiğin acıyı hepimiz içimizn taaa derininde hissediyoruz yalnız değilsin canım benim.
inşşallah bi dahakine yüzünüz güler.

iyi ki varsınız zaten canım
yazdıklarınızla,desteklerinizle kendimi daha iyi hissediyorum
inşallah canım
siz ne yapıyodunuz canım

iyi ki varsınız zaten canım
yazdıklarınızla,desteklerinizle kendimi daha iyi hissediyorum
inşallah canım
siz ne yapıyodunuz canım

biz yarın itibarı ile emre hoca ile tedaviye başlıyoruz bakalım çok heyecanlıyım.dün çok fenaydım bende umutlarım sönmüştü buğün biraz daha iyiyim dün akşam burda kızlarla konnuşmak bana çok iyi geldi.silkelendim şöyle bir.biz burda birbirini hiç tanımayan insanlar hergün her namazda birbirimize dua ediyor isek bunun bir sebebi var .
Rabbim bizi birbirimize yaren etti bunun bir hikmeti var.

hazalcım siz de başlamışsınız canım tedaviye hayırlı olsun ve herşey gönlünüzce olsun
ve diğer tedavide olanlar ve başlayacak olan arkadaşlarımın da tedavileri hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah.

evet canım çok haklısın
sizin de hayırlı olsun tedaviniz canım herşey güzel gönlünüze göre olsun.

hadi canım yolunuz açık şansınız bol olsun inşallah güzel sözler işitirsiniz emre beyden sabah sana mesaj yazmıştım inşallah sana birazda olsun umut olmuştur

aynen senin yazdıklarına katılıyorum ummadığın bir anda spermleri gördünüz ve inşallah ummadığın bir anda mucizen gelir .
Amin canım allah razı olsun inşallah bizde bu mucizeyi yaşarız rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

hadi canım yolunuz açık şansınız bol olsun inşallah güzel sözler işitirsiniz emre beyden sabah sana mesaj yazmıştım inşallah sana birazda olsun umut olmuştur

gördüm canım sağolasın iyiki varsınız dün sizlerle konuşana kadar kendimi yiyip bitirmiştim.:18:
buğün umutluyum.korkuyorum .iki kanatlıyım yani ucacak gibiyim.

Aşkbebek canım sen daha burda mısın yarın senin için önemli bir gün git dinlen allah yardımcın olsun başarılar diliyorum sana

gördüm canım sağolasın iyiki varsınız dün sizlerle konuşana kadar kendimi yiyip bitirmiştim.:18:
Buğün umutluyum.korkuyorum .iki kanatlıyım yani ucacak gibiyim.

inşallah yarın daha mutlu ve olumlu sonuçlar alırsın hatta eşin test verir dondurulmuş spermleriniz olur ve evine umudun cebinde gidersin

Kızlar bu arada eşim bugün rapor çıkarmak için çapaya gitti ondan sil başta tekrar testler istediler zaten bir dosyası vardı orda neymiş efendim onlar bir sene öncesininmiş tekrar test vermesi lazımmış kocişe diyorum beni hasteneyle aldatıyorsun diyebirde başka hastaneye neden gidiyorsunuz bizim hastanemizde proflar var başarımızda yüksek demişler eşimi hemen kandırıyorlar ama ben hiç kanmam

çok sevindim canım sonucunun pozitif olmasına Rabbim sonuna kadar bebişlerinle olmanı nasip etsin ve sonunda kucağına alırsın inşallah yavrularını.

ben çıkıyorum kızlar hayırlı geceler hepinze Allaha emanet olun

inşallah yarın daha mutlu ve olumlu sonuçlar alırsın hatta eşin test verir dondurulmuş spermleriniz olur ve evine umudun cebinde gidersin

ay inşallah canım inşallah
ben çıkıyorum malum yolculuk var hepinizi çok seviyorum iyi geceler dualarınızı eksik etmeyin

kızlar masal nerde ?
ne alemde
ınsallah ıyıdır
bahar sanada az kaldı demı :=)
ardndan vck gelsın
ve butun arkadslar sıraylan ınsallah
3 ayların bereketı uzerımızde olsun ınsallah

enfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.

istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.

kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek

baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.

bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi

Aşkbebek canım sen daha burda mısın yarın senin için önemli bir gün git dinlen allah yardımcın olsun başarılar diliyorum sana

evet haklısın canım bugün sınavım var şu anda kahve içiyorum uykum kaçsın diye
kızlar dua edin son 2 dersim var bunu bugün veririsem mezun oluyorum hayırlısıyla
artık okulla kafamı meşgul etmek istemiyorum artık bebeği olsun anne oalyım anneliği tadayım o
güzel duyguyu yaşayayım rabbim hepimize yaşatsın
kızlar saat tam 2.30da sınavım başlıyor en azından bir kere kalbinizen benim için duanızı geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…