- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
NURSEN BİRTANEM SABIR DİLİYORUM RABBİMDEN SENİN İÇİN ÜZÜLME DEMESİ KOLAY ÖZELLİKLE BENİM GİBİ TEDAVİ OLMAMIŞ VE BU AŞAMALARI YAŞAMAMIŞ BİRİ İÇİN AMA İNAN SENİN YERİNDE OLMAYI ÇOK İSTERDİM EVET BELKİ ŞİMDİ ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYORSUN AMA BENİM HAYAL BİLE EDEMEDİĞİM AŞAMALARDAN GEÇTİN VE BEBİŞİNİN GELMESİ İÇİN GÜN SAYDIN EŞİNDE SPERM ÇIKTIBELKİ ÖMRÜMÜZ BOYUNCA HEP SIFIR SPERMLE VE EVLATSIZLIK DERDİYLE YAŞAMAK ZORUNDA KALICAZ HİÇ OLMAZSA BİZİM GİBİLERİDE DÜŞÜNÜP HALİNİZİN NE KADAR ŞÜKREDİLECEK BİR DURUM OLDUĞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTERİM.RABBİM ACINA DERMAN OLACAK EVLATLARINIZI SİZE TEZ VAKİTTE GÖNDERSİN İNŞALLAH
baharım bende duamı okudum Rabbim kabul eylesin.kızlar arabamız gece 2 de hadi hayırlısı bakalım.çok heyecanlıyım buğün bi umutluyum üzerimdeki karamsar bulutları kovaladım.inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah.
canım bende ne söylesem boş biliyorum ama bil ki hissetiğin acıyı hepimiz içimizn taaa derininde hissediyoruz yalnız değilsin canım benim.
inşşallah bi dahakine yüzünüz güler.
iyi ki varsınız zaten canım
yazdıklarınızla,desteklerinizle kendimi daha iyi hissediyorum
inşallah canım
siz ne yapıyodunuz canım
biz yarın itibarı ile emre hoca ile tedaviye başlıyoruz bakalım çok heyecanlıyım.dün çok fenaydım bende umutlarım sönmüştü buğün biraz daha iyiyim dün akşam burda kızlarla konnuşmak bana çok iyi geldi.silkelendim şöyle bir.biz burda birbirini hiç tanımayan insanlar hergün her namazda birbirimize dua ediyor isek bunun bir sebebi var .
Rabbim bizi birbirimize yaren etti bunun bir hikmeti var.
biz yarın itibarı ile emre hoca ile tedaviye başlıyoruz bakalım çok heyecanlıyım.dün çok fenaydım bende umutlarım sönmüştü buğün biraz daha iyiyim dün akşam burda kızlarla konnuşmak bana çok iyi geldi.silkelendim şöyle bir.biz burda birbirini hiç tanımayan insanlar hergün her namazda birbirimize dua ediyor isek bunun bir sebebi var .
Rabbim bizi birbirimize yaren etti bunun bir hikmeti var.
canım benim sağolasın allah razı olsun
evet biliyorum canım beterin beteri her zaman var
tedavi süresince hiçbir zorluk çekmedik şükür ama sonu olmadı
biliyorum ki rabbim dileseydi buna hiçbir şey engel olamayacaktı
şu an nasibimizde yok evlat sahibi olmak
kaderde varsa annelik duygusunu tatmak oluruz allahın izniyle
yoksa da allahtan sabır dilemekten başka yapacak birşeyimiz kalmıyor
inşallah rabbim sizlere de milyonlarca spermi görmenizi ve evlatlarınıza (sağlıklı ve hayırlı bir şekilde) kavuşmanızı nasip eder
her zaman dualarımdasınız canım
rabbim hepimize güç kuvvet ve kolaylıklar versin.
hadi canım yolunuz açık şansınız bol olsun inşallah güzel sözler işitirsiniz emre beyden sabah sana mesaj yazmıştım inşallah sana birazda olsun umut olmuştur
gördüm canım sağolasın iyiki varsınız dün sizlerle konuşana kadar kendimi yiyip bitirmiştim.:18:
Buğün umutluyum.korkuyorum .iki kanatlıyım yani ucacak gibiyim.
inşallah yarın daha mutlu ve olumlu sonuçlar alırsın hatta eşin test verir dondurulmuş spermleriniz olur ve evine umudun cebinde gidersin
Aşkbebek canım sen daha burda mısın yarın senin için önemli bir gün git dinlenallah yardımcın olsun başarılar diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?