- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bnde dun gece yazmıstım ve az oncede :)
demekkı gelmen ıcın kulagını cınlatmak lazımmıs
hayalım,rabbbım sana tekrardan katından hayırlı en saglıkllısından br soy ıhsan eylesın ınsallah
moralını yuksek tut
bak daha cok yenı evlısın
senı sevıyoruzzz
canım çok geçmiş olsun Allah sana tekrardan evlat sevincini yaşatsın
Hayırlı cumalar .nursen canım inşallah bugün halay çekicez sayende müjdeli haberini bekliyoruz.
Esra canım kafana fazla takma y mikrodelesyonda silinmeler olunca o bölgede sperm üretiminin olmadığını gösteriyor.bunu sende biliyorsun
turtim diye bir arkadaşımız vardı hatırlıyormusun bilmiyorum ama onlarında sorunları aynıydı ama silinmeler hangi bölgedeydi hatırlamıyorum onun eşinde ameliyatla sperm bulunmuştu.3 kere tüpbebek denediler olmadı şimdi 4.de bebişine hamile gün doğmadan neler doğar kafana fazla takma herşey olacağına varır
esra canım benimde hep aklımdaydı hayalim mucize bebeğimiz nasıl diye. Topiğe giremiyordu inşallah rabbim sabrını versin allah inşallah tekrar mucizesini gönderir
cnm fazla kafana takma dur bakalım cumartesi güzel haberlerler donersın emre beyden inşllhhhh
cnm yaaaaaaaaaa üzüldüm olsun
daha olur sen hep gönlünü ferah tut cmnm
rabbim gönderecektir meleğini sana
geçmiş olsun canım ne denir bu durumda bilmiyorum nasip değilmiş ömrü yokmuş bebeğinin
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.
canım benim destek olduğun için çok tşk ederim.. Okudum yazdıklarını Rabbim sana bir an önce bebeklerini nasip eder inşallah sende üzülme olur mu..kızlar malesef güzel haberler veremicem bebişlerim bana tutunamadı nasip değilmiş ne diyim
hakkımızda hayırlı olan buymuş,daha zamanımız varmış demek
dr. yumurtalarımın kalitesini ve sayısını artırmak için ilaç yazdı
bayrama kadar bu şekilde tedavi görücem
bunun haricinde genetik test yaptırıcaz
benden haberler böyle canlarım
inşallah minikgelin ve istiyorumbebeğimiden güzel haberler alırız hayırlısıyla.
kızlar idrar testim pozitif inşallah bebegim benimle gibi hafta içi kan tahlilinde belli olacak idrar testimde ikinci çizgi baya baya koyulaştı ümüdim var inşallah devamı gelir bebeklerim benledir çok şükür allahıma darısı sizlere ..
enfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.
istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek
baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.
bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi
Hayalım gunaydın canım
herkese hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
evet haklısın canım bugün sınavım var şu anda kahve içiyorum uykum kaçsın diye
kızlar dua edin son 2 dersim var bunu bugün veririsem mezun oluyorum hayırlısıyla
artık okulla kafamı meşgul etmek istemiyorum artık bebeği olsun anne oalyım anneliği tadayım o
güzel duyguyu yaşayayım rabbim hepimize yaşatsın
kızlar saat tam 2.30da sınavım başlıyor en azından bir kere kalbinizen benim için duanızı geçirin
enfal, nursen ve hayalim rabbim gönlünüze ferahlik versin, dilerim bidahaki sefere saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.
istiyorumbebegimi, iste bu mucize ya senin azminin mucizesi. allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
kizlar sevinciniz sevincimiz , üzüntünüz üzüntümüz oldu, iyi günde kötü günde hem destek tam destek
baharcigim tefriciyelerimide okudum. yesilcigim dilerim en kisa zamanda seninlede seviniriz insallah.
bu arada bayadir giremedim ama takipteydim hep.basimda olumsuz rüzgarlar esiyordu, olaylari hep olumsuz bakiyordum sükür attim üzerimden. saracogluyla konustum bende 5 ay kür kullanacagiz esim ve ben. umutlarim yeniden yeserdi. ama yeniden denemek icin 12. aya kadar beklemeliyim iznimizin yoklugundan dolayi. gec olsun güc olmasin degilmi
kolay gelsin cnm hayırlısıyla bitirirsin inşllh sınavını ve mezun olursunnevet haklısın canım bugün sınavım var şu anda kahve içiyorum uykum kaçsın diye
kızlar dua edin son 2 dersim var bunu bugün veririsem mezun oluyorum hayırlısıyla
artık okulla kafamı meşgul etmek istemiyorum artık bebeği olsun anne oalyım anneliği tadayım o
güzel duyguyu yaşayayım rabbim hepimize yaşatsın
kızlar saat tam 2.30da sınavım başlıyor en azından bir kere kalbinizen benim için duanızı geçirin
Istiyorumbebeğimi nihayet istediğin bebişlerine kavuşuyorsun allah'ın izniyle senin bebişinin olacağına çok inanmıştım en baştan beri hatta eşinde ameliyatta sperm çıkmayınca bile umudumu kesmemiştim sanada yazmıştım zaten inşallah senelerdir çektiğin özlemin 3üzlerinle diner .hem kendine hem bebişerine dikkat et halayımıda çekeyim
nee üçüzmü ikizi aklımdan geçiriyorumda üçüzü bilmem şaka şaka allah nasıl istiyorsa bitane ikitane üçtane onu versin eli ayagı aklı başında olsunda ne verirse oglan kız tek ikiz başımın tacı bu günüme çok şükürler olsun allahım tez zamanda sizlere nasip etsin arkamdan gelin emi inşallahh kız şu bebek neydi o beşik takımlarımı hazırlamaya başla teyzesi şaka şaka olsunda amannnnn neler alırım ben ona içimde kaldı yıllardır herşey bakıp geçmek herşeye acısı felaket bebek magzalarının önünden iç geçirerek geçtik hep inşallah devamı gelir şu kandada pozitifi görürümda bi oh çeker rahatlarım ..
tatlımmmm sen bana msj atmışsınn ama ben ona cvp vermemişim çok üzgünüm. Muhtemelen ben unuttum onu gördükten sonra amaa öyle çok sevindim ki anlatamammmm sprem bulunmuşşşş..Tedavi görüyordum canım dediğim gibi ilaç kullanıyor yatıyordum bütün gün.. Ne oldu ne bitti anlat lütfen.. Ve umarım beni hoş görürsünnn destek olamadımm çok üzgünümmmm canım benimmmmmmm
görüceksin inşllh rabbim bu uzunnnn yılların sabrının mükafatını verecektirseni bekler inşlllhhhhhhhhhhh
hayalim geçmiş olsun zor ama çokta piskolojini pozma gene olur allah sana bidaha gösterir mucizesini onun yanında ne yokki yeterki istesin bakalım ben idrarda gördüm pozitifide hafta içi esas kan tahlilim inşallah ondada görürüm allahım olmayan isteyen herkeze versin ..
Çıkar tatlım tahlilde bak zaten çıkmış testtede.. Çok sevindim canım benimm inanıorum ki birden fazla bebeğin olacakkk
tatlım sen nasılsınnn
artık seni ara ara da olsa görürüzz inşllh seni dimi cnm
rabbim sana da bizlerede evlat nasip etsin inşlhhhh
cnm inan ki seni n yazını görünce sevindim
kız seni özledik beeeee
canım benimm yaainanki bende çok özledimm sizi.. göreceksiniz tabi bundan sonra buradayım bende takip edeceğim sürekli.. Çalışıyordum önceden zorlanıyordum topiğe bakmakta ama artık malum evdeyimm o yüzden buralarda olurum sürekli :)
canımmm Allahım en hayırlısını versin kısmet değilmiş demekki.. 1 sene sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.. Eşim bebek istiyorum demeye başladı bile şimdiden.. Ama inanki çok ağır yaşadım.. Tedavi oldum hatta hala ilaç kullanıyorum ama bırakacağım doktorum ii gittiğimi düşünüyor. Aslında birazda doktor istemedi burada konuşmamı. Çünkü hep aklında olacak atlatmayacaksın dedi. Tatile çıktık bir kaç kez gezdim biraz hava değişikliği iyi geldi.. Bahara istiyorumbebeğimi e birde nursen e çok sevindim. görebildiklerim bunlar sen nasılsın bitanem anlatsana biraz :)
sevindim cnm evet yaşadığın şeyler zor atlatması bile kolay değil ama elbet onun acısını mevlam dindirir
bende ne olsun aynı biz panaxa başlamıştık 1 kere sperm dışı hucre cıktı bi daha çıkmadı
sonra eşimde biraz ara vermek istedi bende artık üstüne gidemiyorum çunku bu aralar hiçç ebebk mevzusu açmıyo
bende zorlamıyorum benim hayatım böyle geçiyo bende kilo vermek için ugraşmaya başladım
olsun rabbimim kaderime ne yazdıysa o olur ben artık eskisi gibi fazla takmamaya çalışıyorum
yoksa bende kafayı yicem
baharla birlikte sıcak havalarda üzel haberler almaya devam ederiz inşlh
İnşallah bitanem ya ondanda alalım güzel haberlerr çok istiyorumm artık ondan da duymayı.. Bu arada tebrik ederim vermeye başlamışsın kiloları.. İnşallah senin 70lere indiğini de kutlarız burada hep birlikteEşine açma bencede artık bebek konusunu yazık onlar daha çok üzülüyorlar birde bizim üzüldüğümüzü hissedip ona da üzülüyorlar. Güçlü oluyorsun ona da üzülüyorlar benim yüzümden güçlü olmak zorunda hissediyor kendini diye.. Rabbim kaderimize ne yazdıysa o bitanem.. Hep savunduğum şey Allahım kendi kanımdan canımdan vermezse ben yine anne olacağım.. Bence anası babası sokağa atmış olan evladı büyütmek daha asil bişey.. Ben kendimi böyle avutuyorum bilmiyorum sen nasıl düşünüyorsun bu konuda ama ben belkide byu şekilde toparlıyorum kendimi.. Bir çocuğum olacak ve bana anne diyecek elbette diyorumm.. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
tabii ki cnm artık çok yüklenmiyorum eşime bakalım hayat bize neler gösterecek
teşekkür ederim vericem bu kiloları inşllh
ben evlatlığa karşı değilim saygım sonsuz ama ben yapamam ben onu alacağım büyüteceğim bütün cefasını çekeceğim
büyüyünce ailesini bulacak onlara gidecek ben bunu kaldıramam
benim eğer eşimle birlikte bebeğimiz olmazsa ben cocuksuz olmaya razıyım
tabiki birsürü bi aileye muhtaç cocuk var ama ben yapamama galiba benim fikrim bu.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?