Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Teşekkür ederim bitanemmmm. bende çok yeni olduğumuz için umutluyum ancak Allah bilir. Rabbim isterse olur..

canım çok geçmiş olsun Allah sana tekrardan evlat sevincini yaşatsın

Saol canım benimm teşekkür ederimm..

Topiğe girmedim çok uzun zaman farkındayımmm.. Hiç iyi değildim çok zor toparlandım kızlar. İşimi bıraktım psikolojik tedavi gördüm.. Çok zor günlerdi. Çok üzgünümm size zaman ayıramadığım için.

cnm fazla kafana takma dur bakalım cumartesi güzel haberlerler donersın emre beyden inşllhhhh

cnm yaaaaaaaaaa üzüldüm olsun
daha olur sen hep gönlünü ferah tut cmnm
rabbim gönderecektir meleğini sana

inşallah bitanemm inşallah..

geçmiş olsun canım ne denir bu durumda bilmiyorum nasip değilmiş ömrü yokmuş bebeğinin
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

canım benim destek olduğun için çok tşk ederim.. Okudum yazdıklarını Rabbim sana bir an önce bebeklerini nasip eder inşallah sende üzülme olur mu..

İstiyorumbebeğimi nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşallah ne güzel haberler alıyorummmmmmmmmmmmmm senden çok şükür çok şükürr

Canım teşekkür ederimmmmmmm.. İnşallah olumsuz rüzgarlarını temelli yok etmişsindir canım benim.. Ayrıca geç olsun güç olmasın.. Rabbim sabredenlerle birliktedir..

Hayalım gunaydın canım

herkese hayırlı hafta sonları olsun ınsallah

Günaydınnn bitanemm.. Okumaya çalışıorum yazılanları ama başa çıkılacak gibi değil.. Bir ara bana ne oldu bitti kısaca anlatırmısınızz zahmet olmazsa

tatlımmmm sen bana msj atmışsınn ama ben ona cvp vermemişim çok üzgünüm. Muhtemelen ben unuttum onu gördükten sonra amaa öyle çok sevindim ki anlatamammmm sprem bulunmuşşşş.. Tedavi görüyordum canım dediğim gibi ilaç kullanıyor yatıyordum bütün gün.. Ne oldu ne bitti anlat lütfen.. Ve umarım beni hoş görürsünnn destek olamadımm çok üzgünümmmm canım benimmmmmmm

Allah sana kolaylık versin insallah sınavını verir mezun olursun

GÜNAYDINNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
ben bugün tartıldım hafta hafta tartılıyorum adetli olmama rağmen 200 gr vermişimmmmmmmm
inanın çok seviniyorummm normalde adetli olunca ben 1 kilo bile fazla çıkarımmmmmmm
ama bu diet ve spor sayesinde artık gıdım gıdım da olsa zayıflıyorummm
şimdi ki kilom: 81.700 olduuuuuu
inşllh bugün ve daimaa sevinerek geçer günümüz

cnm mmmm çok sevindim üzüntülü halinin geçmesine can çıkmadıkça umt bitmez rabbim sanada bizlerede kaderde varsa verecektir
olsun geç olsun güç olmasın senin olsun
kolay gelsin cnm hayırlısıyla bitirirsin inşllh sınavını ve mezun olursunn

nee üçüzmü ikizi aklımdan geçiriyorumda üçüzü bilmem şaka şaka allah nasıl istiyorsa bitane ikitane üçtane onu versin eli ayagı aklı başında olsunda ne verirse oglan kız tek ikiz başımın tacı bu günüme çok şükürler olsun allahım tez zamanda sizlere nasip etsin arkamdan gelin emi inşallahh kız şu bebek neydi o beşik takımlarımı hazırlamaya başla teyzesi şaka şaka olsunda amannnnn neler alırım ben ona içimde kaldı yıllardır herşey bakıp geçmek herşeye acısı felaket bebek magzalarının önünden iç geçirerek geçtik hep inşallah devamı gelir şu kandada pozitifi görürümda bi oh çeker rahatlarım ..

görüceksin inşllh rabbim bu uzunnnn yılların sabrının mükafatını verecektir seni bekler inşlllhhhhhhhhhhh

hayalim geçmiş olsun zor ama çokta piskolojini pozma gene olur allah sana bidaha gösterir mucizesini onun yanında ne yokki yeterki istesin bakalım ben idrarda gördüm pozitifide hafta içi esas kan tahlilim inşallah ondada görürüm allahım olmayan isteyen herkeze versin ..

Çıkar tatlım tahlilde bak zaten çıkmış testtede.. Çok sevindim canım benimm inanıorum ki birden fazla bebeğin olacakkk

Çıkar tatlım tahlilde bak zaten çıkmış testtede.. Çok sevindim canım benimm inanıorum ki birden fazla bebeğin olacakkk

tatlım sen nasılsınnn
artık seni ara ara da olsa görürüzz inşllh seni dimi cnm
rabbim sana da bizlerede evlat nasip etsin inşlhhhh
cnm inan ki seni n yazını görünce sevindim
kız seni özledik beeeee

tatlım sen nasılsınnn
artık seni ara ara da olsa görürüzz inşllh seni dimi cnm
rabbim sana da bizlerede evlat nasip etsin inşlhhhh
cnm inan ki seni n yazını görünce sevindim
kız seni özledik beeeee

canım benimm yaa inanki bende çok özledimm sizi.. göreceksiniz tabi bundan sonra buradayım bende takip edeceğim sürekli.. Çalışıyordum önceden zorlanıyordum topiğe bakmakta ama artık malum evdeyimm o yüzden buralarda olurum sürekli :)

canımmm Allahım en hayırlısını versin kısmet değilmiş demekki.. 1 sene sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.. Eşim bebek istiyorum demeye başladı bile şimdiden.. Ama inanki çok ağır yaşadım.. Tedavi oldum hatta hala ilaç kullanıyorum ama bırakacağım doktorum ii gittiğimi düşünüyor. Aslında birazda doktor istemedi burada konuşmamı. Çünkü hep aklında olacak atlatmayacaksın dedi. Tatile çıktık bir kaç kez gezdim biraz hava değişikliği iyi geldi.. Bahara istiyorumbebeğimi e birde nursen e çok sevindim. görebildiklerim bunlar sen nasılsın bitanem anlatsana biraz :)

sevindim cnm evet yaşadığın şeyler zor atlatması bile kolay değil ama elbet onun acısını mevlam dindirir
bende ne olsun aynı biz panaxa başlamıştık 1 kere sperm dışı hucre cıktı bi daha çıkmadı
sonra eşimde biraz ara vermek istedi bende artık üstüne gidemiyorum çunku bu aralar hiçç ebebk mevzusu açmıyo
bende zorlamıyorum benim hayatım böyle geçiyo bende kilo vermek için ugraşmaya başladım
olsun rabbimim kaderime ne yazdıysa o olur ben artık eskisi gibi fazla takmamaya çalışıyorum
yoksa bende kafayı yicem
baharla birlikte sıcak havalarda üzel haberler almaya devam ederiz inşlh

İnşallah bitanem ya ondanda alalım güzel haberlerr çok istiyorumm artık ondan da duymayı.. Bu arada tebrik ederim vermeye başlamışsın kiloları.. İnşallah senin 70lere indiğini de kutlarız burada hep birlikte Eşine açma bencede artık bebek konusunu yazık onlar daha çok üzülüyorlar birde bizim üzüldüğümüzü hissedip ona da üzülüyorlar. Güçlü oluyorsun ona da üzülüyorlar benim yüzümden güçlü olmak zorunda hissediyor kendini diye.. Rabbim kaderimize ne yazdıysa o bitanem.. Hep savunduğum şey Allahım kendi kanımdan canımdan vermezse ben yine anne olacağım.. Bence anası babası sokağa atmış olan evladı büyütmek daha asil bişey.. Ben kendimi böyle avutuyorum bilmiyorum sen nasıl düşünüyorsun bu konuda ama ben belkide byu şekilde toparlıyorum kendimi.. Bir çocuğum olacak ve bana anne diyecek elbette diyorumm.. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

tabii ki cnm artık çok yüklenmiyorum eşime bakalım hayat bize neler gösterecek
teşekkür ederim vericem bu kiloları inşllh
ben evlatlığa karşı değilim saygım sonsuz ama ben yapamam ben onu alacağım büyüteceğim bütün cefasını çekeceğim
büyüyünce ailesini bulacak onlara gidecek ben bunu kaldıramam
benim eğer eşimle birlikte bebeğimiz olmazsa ben cocuksuz olmaya razıyım
tabiki birsürü bi aileye muhtaç cocuk var ama ben yapamama galiba benim fikrim bu.........

ben de bu düşüncene saygı duyuyorum. Tabiki herkes kabullenemez.. Mesela benim kayınvalidem de bir gün söylemişti bana laf arasında napcan başkasının çocuğunu boşver diye ama ben öyle söylemesine bile çok üzülmüştüm. ben eğer evlatlık alırsam ne o çocuğa söylemek isterim ilerde bilmiyorum ne kadar etik ama söyleyemem. Dünyaları tamamen değişiyor çünkü büyük bir yıkım.. ne de ailelerin bilmesini isterim kendi evlaatları gibi sevsinler diye.. O yüzden muhtemelen çok dikkatli olurum bu konuda.. Ama eğer durumlar herkesin bilmesini gerektiriyorsa öyle yaparım bende.. Neyse bunları düşünmek için çok erken olduğunu biliyorum ama ne yapayım böyle rahatlıyor içim benimde

günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
ben yine geç kalktım uyanır uyanmaz pcnin başına geçtim
bugün esmalardan haber alıcaz inş güzel haberler verirler...
geçmişi okuyayım bakalım bu saate kadar neler kaynattınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…