Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sabah enfall arkadaşımıza özelden mesaj yazdım şimdide vck canım sana yazdım ama kimsecikler görmedi.arkadaşımızın ismi bende de yok lütfen biriniz bana yazın.
baharcım ben yolda muhakkak okurum haber veremezsem okudu kabul et canım.ismini öğrenebilseydim çoktan bitirirdim ama kısmet olmadı.lütfen dua edin başka sorun çıkmasından korkuyorum artık.

inslllah iyidir oda ogluda....insallah bir dahaki sefere gidersiniz ben gidememde siz gidin gezin

canım ben sana gönderdim kusura bakma mesajını görmemiştim .canım yolun ve şansın açık olsun rabbim korktuklarına uğratmasın allah'a emanet ol

canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çok eşimin hastane kapılarından çıkarken ağlamalarına şahit oldum .o ağlarken ben güçlü olmaya çalıştım ama göz yaşlarımı hep içime akıttım cünkü birimizin hayata karşı dimdik durması gerekirdi en azından eşime karşı rolde olsa. ona hep dedim ne yapalım olursa olur almazsa ikimizde çalışırız her yaz tatile çıkarız gezeriz emekli oluncada dünyayı gezeriz diyordum Allah sağlık versin vede evlat verirsede hayırlı versin anneyi babayı üzmesin dünyaya getirdiğine pişman etmesin nelerini gördük ne asi evlatlar ne hayırsız anne babalar .hayat imtihan canım kimimiz evlatsızlıkla kimimiz evladımızla imtihan olacağız .bizim tek yapmamız gereken dua etmek hayırlı evlat dilemek ve iyi bir anne baba olmayı istemek.bence evlatla imtihan hayatda daha zor onun için vardır bundada bir hayır biz elimizden geleni yapalımda daha sonra biz caba harcamadık dememek için verecek olan yüce Allah.

inslllah iyidir oda ogluda....insallah bir dahaki sefere gidersiniz ben gidememde siz gidin gezin

NİYE ÖYLE DİYORSUN BEBĞİM BELKİ YOLUN DÜŞER İSTANBUL'A TEDAVİNİ YAPARSIN BEBİŞİN GÖBİŞİNDE SENDE KATILIRSIN ARAMIZA BU ARADA BİR KAÇ GÜNDÜR AKLIMA NE GELİRSE GERÇEKLERŞİYOR İNŞALLAH BU SÖZÜMDE GERÇEKLEŞİR

zcu canım bak şimdi olmazki böyle senin inşallah bebişin olacak eşinde de sperm çıkıyor ne güzel bir mucizeydi hatırlıyormusun şükürler olsun ki mucizen devam ediyor eşinde sperm çıkıyor inşallah o spermler bebişe dönecek ben o zaman bu yazını kopyalıycam sana unutma

ah canim hepimizin yürek acisi ayni hapimizin yasadigi ayni..olmazsa olmasin diyorum bende bazen kendime söz veriyorum üzülmicem diye ama olmuyor yüregim cok yaniyo..napalim bundada vardir bir hayir elden gelen bisey yok
allah yardimcimiz olsun.....senin kardesin di dimi hamile olan ben oyle hatirliyorum nasil dogum yaptimi gecen aklima geldi sorayim dedim

ah canim insallah ama olmuyor iste

evet canım mayısın birinde doğdu bir oğlumuz var teyzesi aynı bana benziyor çok küçük doğdu 2.600 gr.şimdi 4 kilo olmuş .bu pazar mevlüt yapıcaz . Allahım bizede yaşatsın anneliği hayırlısıyla.

zcu canim hep benim sana ablam diyesim geliyor ablamsin cünki
üzülme moralini hep yüksek tut
sen cok sanslisin esinde sperm cikisi var senin dogal yolla bile sansin var
olacak insallah canim ablam sen hep güzel düsün

ay cok sevindim masallah ona allah anali babali büyütsün yasi uzun olsun..darisi biricik teyzesine ve bizlere olsun
rabbim bizlerede nasip eder insallah

zcu canim hep benim sana ablam diyesim geliyor ablamsin cünki
üzülme moralini hep yüksek tut
sen cok sanslisin esinde sperm cikisi var senin dogal yolla bile sansin var
olacak insallah canim ablam sen hep güzel düsün

sende benim kardeşimsin canım yüreğim o kadar genişki hepinize ablalık yaparım. bende senden ümitliyim canım sende Allahtan ümitli ol.

Canımm ben bu duayı facede gördüm hoşuma giddi paylaşmak istedim ama bugün günlerden ne unutmuşumm
hemen düzelteyimm tatlımmm

Sabah sabah güldürdüm seniiiiiiiii
erkenden anca bu kadar olur işte aklımmm napalımmm
Ben gidip yatayım bariii geriiii

canım sabah sabah iyi güldürdün beni
olur böyle arada
dua çok güzeldi ama o başka tabi

ay cok sevindim masallah ona allah anali babali büyütsün yasi uzun olsun..darisi biricik teyzesine ve bizlere olsun
rabbim bizlerede nasip eder insallah

canım geleçekmisiniz bu yaz türkiyeye .orada nasıl zaman geçiriyorsun ,çalışıyormusun.birşeylerle ilgilenmek insanın kafasını dağıtıyorda.

canım geleçekmisiniz bu yaz türkiyeye .orada nasıl zaman geçiriyorsun ,çalışıyormusun.birşeylerle ilgilenmek insanın kafasını dağıtıyorda.

gelecez insallah canim allah nasip ederse..canim calismiyorum gecen yil okula gidiyordum bu yil evdeyim
evdede insan SIKILIyor her gun ayni seyler ayni dusunceler...calismak istiyorum ama dil sorunu var öylede olunca ise alan yok

Tatlım Allah gitmeyi nasip etsin inşallah.. Yolun açık olsun.. Umudunu yitirme sakın canım benim dua et gönlünü ferah tut.. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.. Hayırlı yolculuklar olsunn

canım çok sevindim son duruma...
inş bu bidahaki m.teseye kadar ki süreci en iyi şekilde değerlendirirsiniz...
emre hoca m.tesede çok başarılı...
inş sizde de bol bol sperm bulunurr...
allah yardımcınız olsun canım benim

bitanem allah kabul etsin okumuşsun duaları...
haberleşiyoruz zaten sen sıkma canını...
bi süre topikten ayrı kalmak iyi gelecekse öyle yap...
konuşuruz biz, dualarım seninle biliyorsun...
öpüyorum seni bitanem

zambak ın mesaj sayısı 100 olmadığı için ismini ilk zamanlar gönderememişti...
sonra topiğe yazdı ama biçoğunuz gömedi galiba...
iyi yolculuklar tatlım...
allah yardımcın olsun inş kolayca kurtulacaksın...
görüşmek üzere

canımmmmmm annene Allahım şifalar versin inşallah.. Üzme kendini tedavin hayırlısıyla çok güzel geçecek inşallah.. Dikkat et bu aralar kendine biraz canım benimm stresten uzak dur.. Biliorum bunu söylemek kolay uygulaması zor ama olsun ben yinede hatırlatayım bir kez daha

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…