İNŞALLAH CANIM RABBİM DUYSUN SESİNİ
EVET CANIM JKLMNİN EŞİNDE BULUNDU VE 2. DENEMELERİNDE HAMİŞ OLDUOĞLU OLACAKTI BİLİYORSUN HAMİLELEİĞİ ZOR OLDUĞU İÇİN ANNESİNİN EVİNE GİTMİŞTİ VE ORDA NET YOKTU BİR AKRABASININ NETİNDEN GİRİP BİZE HABER VERMİŞTİ ŞİMDİ DOĞUM YAPMIŞ OLMASI LAZIM GEÇEN GÜN MESAJ YAZDIM FAKAT CEVAP GELMEDİ DAHA NET BULAMADI HERHALDE İNŞALLAH SAĞLIKLI DOĞMUŞTUR BEBİŞİ.
AY CANIM SORMA EMİRGAN HAYAL OLDU BU SENE YAĞMURLARIN HIŞIMINA UĞRADIKKIZ SENSİZ OLURMU ANCA BERABER KANCA BERABER BEBİŞLERİMİZEDE ATARIZ ÇİMLERE YUVARLARIZ NE GÜZEL KIZLAR İNŞALLAH SENEYE EKMEK YOK HEPİMİZ MERCİMEKLERİMİZLE GİDİYORUZ EMİRGANA SÖZMÜ?
kızlar sabah enfall arkadaşımıza özelden mesaj yazdım şimdide vck canım sana yazdım ama kimsecikler görmedi.arkadaşımızın ismi bende de yok lütfen biriniz bana yazın.
Baharcım ben yolda muhakkak okurum haber veremezsem okudu kabul et canım.ismini öğrenebilseydim çoktan bitirirdim ama kısmet olmadı.lütfen dua edin başka sorun çıkmasından korkuyorum artık.
canim benim ben sana ozelden yazdim ama mesaj kutun doluymus gitmedi simdik tekrar ismini görünce bosalt diye yazacaktim yazini gordum...rabbim insallah bu seref yüzünü güldürür canim tüm dualarim seninle ve diyer tedaviye baslayacak arkadaslarla.rabbim hepnizin yüzünü güldürsün...allah güc kuvvet versin sana olacak insallah bu sefer...bende iyi olmaya calisiyorum canim m sure yi 6 ay kullandi faydasi olmasi canim basladigim yerdeyim cok yoruldum artik
herseye hasret kaldim olmayinca olmiyor olmayacagini bile bile umut ediyorum rabbim bundan buyuk dert vermesin
cok yoruldum
inslllah iyidir oda ogluda....insallah bir dahaki sefere gidersiniz ben gidememde siz gidin gezin
canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çok eşimin hastane kapılarından çıkarken ağlamalarına şahit oldum .o ağlarken ben güçlü olmaya çalıştım ama göz yaşlarımı hep içime akıttım cünkü birimizin hayata karşı dimdik durması gerekirdi en azından eşime karşı rolde olsa. Ona hep dedim ne yapalım olursa olur almazsa ikimizde çalışırız her yaz tatile çıkarız gezeriz emekli oluncada dünyayı gezeriz diyordum allah sağlık versin vede evlat verirsede hayırlı versin anneyi babayı üzmesin dünyaya getirdiğine pişman etmesin nelerini gördük ne asi evlatlar ne hayırsız anne babalar .hayat imtihan canım kimimiz evlatsızlıkla kimimiz evladımızla imtihan olacağız .bizim tek yapmamız gereken dua etmek hayırlı evlat dilemek ve iyi bir anne baba olmayı istemek.bence evlatla imtihan hayatda daha zor onun için vardır bundada bir hayır biz elimizden geleni yapalımda daha sonra biz caba harcamadık dememek için verecek olan yüce allah.
canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çok eşimin hastane kapılarından çıkarken ağlamalarına şahit oldum .o ağlarken ben güçlü olmaya çalıştım ama göz yaşlarımı hep içime akıttım cünkü birimizin hayata karşı dimdik durması gerekirdi en azından eşime karşı rolde olsa. ona hep dedim ne yapalım olursa olur almazsa ikimizde çalışırız her yaz tatile çıkarız gezeriz emekli oluncada dünyayı gezeriz diyordum Allah sağlık versin vede evlat verirsede hayırlı versin anneyi babayı üzmesin dünyaya getirdiğine pişman etmesin nelerini gördük ne asi evlatlar ne hayırsız anne babalar .hayat imtihan canım kimimiz evlatsızlıkla kimimiz evladımızla imtihan olacağız .bizim tek yapmamız gereken dua etmek hayırlı evlat dilemek ve iyi bir anne baba olmayı istemek.bence evlatla imtihan hayatda daha zor onun için vardır bundada bir hayır biz elimizden geleni yapalımda daha sonra biz caba harcamadık dememek için verecek olan yüce Allah.
NİYE ÖYLE DİYORSUN BEBĞİM BELKİ YOLUN DÜŞER İSTANBUL'A TEDAVİNİ YAPARSIN BEBİŞİN GÖBİŞİNDE SENDE KATILIRSIN ARAMIZA BU ARADA BİR KAÇ GÜNDÜR AKLIMA NE GELİRSE GERÇEKLERŞİYOR İNŞALLAH BU SÖZÜMDE GERÇEKLEŞİR
ah canim hepimizin yürek acisi ayni hapimizin yasadigi ayni..olmazsa olmasin diyorum bende bazen kendime söz veriyorum üzülmicem diye ama olmuyor yüregim cok yaniyo..napalim bundada vardir bir hayir elden gelen bisey yok
allah yardimcimiz olsun.....senin kardesin di dimi hamile olan ben oyle hatirliyorum nasil dogum yaptimi gecen aklima geldi sorayim dedim
evet canım mayısın birinde doğdu bir oğlumuz var teyzesi aynı bana benziyor çok küçük doğdu 2.600 gr.şimdi 4 kilo olmuş .bu pazar mevlüt yapıcaz . Allahım bizede yaşatsın anneliği hayırlısıyla.
zcu canim hep benim sana ablam diyesim geliyor ablamsin cünki
üzülme moralini hep yüksek tut
sen cok sanslisin esinde sperm cikisi var senin dogal yolla bile sansin var
olacak insallah canim ablam sen hep güzel düsün
ay cok sevindim masallah ona allah anali babali büyütsün yasi uzun olsun..darisi biricik teyzesine ve bizlere olsun
rabbim bizlerede nasip eder insallah
Canımm ben bu duayı facede gördüm hoşuma giddi paylaşmak istedim ama bugün günlerden ne unutmuşumm
hemen düzelteyimm tatlımmm
Sabah sabah güldürdüm seniiiiiiiii
erkenden anca bu kadar olur işte aklımmm napalımmm
Ben gidip yatayım bariii geriiii
ay cok sevindim masallah ona allah anali babali büyütsün yasi uzun olsun..darisi biricik teyzesine ve bizlere olsun
rabbim bizlerede nasip eder insallah
canım geleçekmisiniz bu yaz türkiyeye .orada nasıl zaman geçiriyorsun ,çalışıyormusun.birşeylerle ilgilenmek insanın kafasını dağıtıyorda.
merhaba canlar
ben yanıyorum içim alav alev...
çok ilginç bir duyguyymuş sanki elimde bir kor alev alev yanıyorum.
bu yangınımı Rabbime anlatmak istiyorum orda ağlamak istiyorum.bu haberi aldığımdan beri gözümü kapatınca kabeyi görüyorum oraya gitmem lazım benim.inanılmaz bir güç beni oraya çekiyor.inşallah nasip olurda gideiblirsem sanki hafifliycem.evlendiğimden beri sakladığım doğum için sakladığım bir bileziğim vardı şimdi bunu oaraya giderken harcamak istiyorum.ramazan 20 günlük umreye yazıldık inşallah nasip olur gidebiliriz oralara.
burada duygularımı üzüntümü paylaşmak istemiyorum çünkü çoğunuz tedaviye ya başladınız ya başlamak üzeresiniz hiç birinize kıyamam hiçbiriniz bu yazdıklarımı okurken üzülüp strese girmeyin.inşallah bu yola düşmüş tüm arkadaşlarıma rabbim tez zamanda evlatlarını versin.
baharım bu arada ben zamancığımın tefriyecilerini okudum buraya yazmayı unutmuşum hakkınıızı helal edin.kalan arkadaşlarımın tefriyecilerini okuyacağım inşallah.
ben biraz aranızdan ayrılacağım biraz kendimi toparlayayım inşallah yine dönerim aranıza.dua edin gidebilelim umremize çok ihtyacım var.
inşallah hepinizin bebiş haberlerini alıcam.sizin bebiş haberlerinizle mutlu olucam.
hepinizi çok seviyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Hakkınızı helal edin.
Canim arkadaslarim selamlar nasilsiniz?? Bayagi oldu giremeyeli daha dogrusu yazmayali. Ben güzel Türkiyemde annecim ve babacigimla birlikteyim. Zaman onlarin yanindayken su gibi akip geciyor. Ama sizleride cok özledim aklim hep burada ama annemler bizim konudan haberdar olmadiklari icin buraya girip yazmaya cekindim biyerden görüp okurlar diye.
Ben durumumumuzdan sizleri haberdar etmek istedim. Gecen hafta Emre beye gittik Almanyadan getirdigimz testlerimizi kontrol etti. LH testinin yapilmamis oldugunu ve FSH degerimizinde yüksek oldugunu söyledi. Daha sonra her ikisinin tekrar yapilmasini istedi ve yaptirdik LH cok iyi FSH 11.02 cikti. Ve herseyin normal oldugunu söyledi haftaya c.tesi kismet olursa tedaviye basliyoruz. Ayrica tekrar semen testi istemisti ama yine bisey cikmadi. Ayrica sperm kanallarinin oldugunu ve testis boyutlarinin cok iyi oldugunu söyledi. Esimle ikimiz bu kez cok umutlandik ve doktorumuza bu kez cok güveniyoruz.İnsallah bu sefer hakkimizda hayirlisi olur.
Allahim bu yolda dertlerine derman arayan bütün arkadaslarıma Kol kanat ger YARABBİM.. AMİNNNN...
merhaba canlar
ben yanıyorum içim alav alev...
çok ilginç bir duyguyymuş sanki elimde bir kor alev alev yanıyorum.
bu yangınımı Rabbime anlatmak istiyorum orda ağlamak istiyorum.bu haberi aldığımdan beri gözümü kapatınca kabeyi görüyorum oraya gitmem lazım benim.inanılmaz bir güç beni oraya çekiyor.inşallah nasip olurda gideiblirsem sanki hafifliycem.evlendiğimden beri sakladığım doğum için sakladığım bir bileziğim vardı şimdi bunu oaraya giderken harcamak istiyorum.ramazan 20 günlük umreye yazıldık inşallah nasip olur gidebiliriz oralara.
burada duygularımı üzüntümü paylaşmak istemiyorum çünkü çoğunuz tedaviye ya başladınız ya başlamak üzeresiniz hiç birinize kıyamam hiçbiriniz bu yazdıklarımı okurken üzülüp strese girmeyin.inşallah bu yola düşmüş tüm arkadaşlarıma rabbim tez zamanda evlatlarını versin.
baharım bu arada ben zamancığımın tefriyecilerini okudum buraya yazmayı unutmuşum hakkınıızı helal edin.kalan arkadaşlarımın tefriyecilerini okuyacağım inşallah.
ben biraz aranızdan ayrılacağım biraz kendimi toparlayayım inşallah yine dönerim aranıza.dua edin gidebilelim umremize çok ihtyacım var.
inşallah hepinizin bebiş haberlerini alıcam.sizin bebiş haberlerinizle mutlu olucam.
hepinizi çok seviyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Hakkınızı helal edin.
kızlar sabah enfall arkadaşımıza özelden mesaj yazdım şimdide vck canım sana yazdım ama kimsecikler görmedi.arkadaşımızın ismi bende de yok lütfen biriniz bana yazın.
baharcım ben yolda muhakkak okurum haber veremezsem okudu kabul et canım.ismini öğrenebilseydim çoktan bitirirdim ama kısmet olmadı.lütfen dua edin başka sorun çıkmasından korkuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?