Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayalimmmmmmmmmmmm bebekimmmmmm nasılsınnnnn

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iiim tatlım sen nasılsın? civciv aldım onlarla ilgileniyorumm ben korkarım şimdi ölürler diye 2 güncük bakayımm sonra bahçesi olan arkadaşım istedi ona vericem.. Yazık günah evde hayvancıklara ama çooooook tatlılar yaaaaaaaaaaa

bende iyiyim bebekimmmmmmmmm
oooooo demek civciv mi aldın çok özendim şimdi
ne tatlılardır yaaaaa...
evet canım bahçeli biyerde olmaları daha iyi olurr...
ama çok çabuk ölüyorlar yaaa çok üzülüyor insan ozaman

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Çok duygulandım inan Allahım büyük, sana en büyük sabırları ve dayanma gücünü versin inşallah, yine de araştır ve belki bir gün arkadaşların dedikleri gibi mucizeni burda paylaşırsın....

çok tatlılar ama malesef leğenin içine koydum evi mahfederler maazallah daha yeni sildim bütün evi çıldırırımmm çook tatlılar ya avucuma alıp ısıtıyorumm hemen yumuyolar gözlerini

ne kusuru baharcigim. allah razi olsun canimmm.

iyim hamd olsun. sen nasilsin.

bende iyiyim canım bugün anasınıfı şenlikleri kapsamında eğlencemiz vardı...
bütük şişme oyuncaklar-kaydıraklar-zıpzıplar vardı...
palyaçolar hayvan kostümlü gençler vardı...
çok güzeldi yaa benim bıdıklar nasıl eğlendi görmelisin
kıyamam ben onlara yaaa o heyecanlarını mutluluklarını hatırladıkça gözlerim doluyor...
benim kuzularım böyle etkinliklerden mahrum neyazıkki...
köyde oldukları için veliler anca bah, bahçe, hayvanla uğaşıyorlar...
kuzularımın tek eğlenceleri okul...
biçok köy öğretmeni zor olur diye getirmemişler çocukları...
ama ben getirdim öyle mutlu oldular ki...
çok yoruldum ama onlar için herrşeye değer valla...

çok tatlılar ama malesef leğenin içine koydum evi mahfederler maazallah daha yeni sildim bütün evi çıldırırımmm çook tatlılar ya avucuma alıp ısıtıyorumm hemen yumuyolar gözlerini

kız bırak civcivleri diledikleri gibi dolaşsınlar evde
gülü seven dikenine katlanı dimi ama
sen ayrılamıyorsundur şimdi yanlarından

kız bırak civcivleri diledikleri gibi dolaşsınlar evde
gülü seven dikenine katlanı dimi ama
sen ayrılamıyorsundur şimdi yanlarından

ayrılmıorumm aldım yanıma beni görünce susuyorlar yoksa avazları çıktığı kadar bağırıolar valla apartmanı ayağa kaldırcaklar

bebeğim şimdi bıraktım onarı azıcık yemek yapayımmm ben ama buralardayımm kapatmıorum pc.yi :34

Aşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucam ben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...

Aşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucam ben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...

hah şöyle bırak civcivleri rahat rahat batırsınlar evini
tamam canım kolay gelsin

canım benim bak bende heyecanlandım şimdi demek yarın m.tese var...
rabbim bol bol sperm nasip etsin inş canım benim...
allahın izniyle bisürü sperminiz bulunur ve dondrrulur inş
dualarım seninle canım
ayrıca maşallah seninde yumurta sayın gayet iyi inş kaliteleride iyidir
hadi bakalım tatlım inş herşey yolunda gidecek ve izne ayrılacaksın...
güzel haberlerini bekliycem heyecanla
sende a.e.o öpüyorum bende

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. Rabbim muradını verir inşallah güzel haberlerle bekliyoruz.

sıra benim tefriciyelere gelmiş, arkadaşlar adımı gönderememiştim ilk başta kusura bakmayın

adım şerife ama zambak ta olur görmeyen arkadaşlar için

tüm dua okuyan arkadaşlardan allah razı olsun ben fazla takip edemiyorum sınavlarım vardı

allah hepimize hayırlı evlatlar versin hep bu anın hayaliyle yaşıyorum olur olmaz bu allah a kalmış ama hayali bile herşeye değer.

sizleri seviyorum, vallahi sanki hepimiz kardeş olduk her namazımda kendimle birlikte tüm buradaki arkadaşlara dua ediyorum

allah dualarımızı kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…