kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
canım yine 1 2 kilo alıyorum ramazanda şimdi en iyisi vermek ve ramazana zemin hazırlamak
bir ay az zamanmı bebekim iyi direndin yine..
evet baharım gelince bayaa bi gaz verir artık kimse tutamaz beni bu gazlardan sonra
olabilir bebekim çikolatadandır ondan bukadar neşeliyim
git sen bebekim geç kalma bizede duat olurmu canımıniçi kendine çok iyi bak seviliyosun tatlımmmmmmmm
Aşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucamben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...
Dua ettim tatlımm hepimiz içinnnnn
türkan teyzem için ve tüm şifa bekleyenler içinnnn Allah kabul etsin inşş..
sende seviliyosunnn bebekimmmmmmmmmm
Canım demek o büyük gün geldiiii
bende heyecanlandımm şimdii
bizimde az kaldı çünküüü
Allah yardımcınız olsunnnn bol bol spermler bulunsunn inş
sonradaolmayı rabbim nasip etsin inşallah
cnm aramıza hosgeldın
senı alamzmıyız kız aramıza sende bızdensın
rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın cnm
çok güzel bir haber ne mutlu size Allah kucağına aldığın günüde yaşatsın darısı başımıza:)
bende iyiyim canım bugün anasınıfı şenlikleri kapsamında eğlencemiz vardı...
bütük şişme oyuncaklar-kaydıraklar-zıpzıplar vardı...
palyaçolar hayvan kostümlü gençler vardı...
çok güzeldi yaa benim bıdıklar nasıl eğlendi görmelisin
kıyamam ben onlara yaaa o heyecanlarını mutluluklarını hatırladıkça gözlerim doluyor...
benim kuzularım böyle etkinliklerden mahrum neyazıkki...
köyde oldukları için veliler anca bah, bahçe, hayvanla uğaşıyorlar...
kuzularımın tek eğlenceleri okul...
biçok köy öğretmeni zor olur diye getirmemişler çocukları...
ama ben getirdim öyle mutlu oldular ki...
çok yoruldum ama onlar için herrşeye değer valla...
Aşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucamben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...
bende iyiyim canım bugün anasınıfı şenlikleri kapsamında eğlencemiz vardı...
bütük şişme oyuncaklar-kaydıraklar-zıpzıplar vardı...
palyaçolar hayvan kostümlü gençler vardı...
çok güzeldi yaa benim bıdıklar nasıl eğlendi görmelisin
kıyamam ben onlara yaaa o heyecanlarını mutluluklarını hatırladıkça gözlerim doluyor...
benim kuzularım böyle etkinliklerden mahrum neyazıkki...
köyde oldukları için veliler anca bah, bahçe, hayvanla uğaşıyorlar...
kuzularımın tek eğlenceleri okul...
biçok köy öğretmeni zor olur diye getirmemişler çocukları...
ama ben getirdim öyle mutlu oldular ki...
çok yoruldum ama onlar için herrşeye değer valla...
sıra benim tefriciyelere gelmiş, arkadaşlar adımı gönderememiştim ilk başta kusura bakmayın
adım şerife ama zambak ta olur görmeyen arkadaşlar için
tüm dua okuyan arkadaşlardan allah razı olsun ben fazla takip edemiyorum sınavlarım vardı
allah hepimize hayırlı evlatlar versin hep bu anın hayaliyle yaşıyorum olur olmaz bu allah a kalmış ama hayali bile herşeye değer.
sizleri seviyorum, vallahi sanki hepimiz kardeş olduk her namazımda kendimle birlikte tüm buradaki arkadaşlara dua ediyorum
allah dualarımızı kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
çok tatlılar ama malesef leğenin içine koydum evi mahfederler maazallahdaha yeni sildim bütün evi çıldırırımmm çook tatlılar ya avucuma alıp ısıtıyorumm hemen yumuyolar gözlerini
cnm bu kadar üzülme annenin sonucu temiz çıkacak tatlımbende iyiyim canım dün moralim biraz bozuldu annem hastaneye gitti ayağından parça almış doktor teste gönderdi inşallah temiz çıkar
zavallı kadının yakasını hastalıklar sıkıntılar bırakmıyor insanın annesi farklı oluyor içimin acıdığını hissediyorum adeta.
Inşallah canım bari bebişten yana yüzümüz güler artık bizde mutluluk gözyaşı dökeriz zaten bu psikolojiylede nasıl tedaviye başlaycaksam bilemiyorum
inşallah seninde halayını çekicez çok umutluyum nedense hep içimden öyle geçiyor seninde benimde son şansımız rabbim yüzümüzü güldürsün
ay aman da aman 3.cü günde bitmiş hadi bakalım büyüsün yumoşlar sunradacanm cok tsk ederim ewet bugün tedawimin 3. günündeyim allaha şükür iyi gidiyo tedawim bi sıkıntım yok simdilik ama cok fazla umutlu we heycanlym canm ben yuvarlak hücreyi emre hocaya sormustum bisey ifade etmiyo demisti o yüzden bende üstüne düşmedim zaten capadaki tahlilde yıkamalda yapmslardı yine sıfırdı insallah m.tesede ckar artk. Canm bu arada rabbim annecigine acil sifalar saglık ve uzun ömürler wersin insallahhh....
cnm benimde hayalim hacca gitmek ama nasip belki.........merhaba canlar
ben yanıyorum içim alav alev...
çok ilginç bir duyguyymuş sanki elimde bir kor alev alev yanıyorum.
bu yangınımı Rabbime anlatmak istiyorum orda ağlamak istiyorum.bu haberi aldığımdan beri gözümü kapatınca kabeyi görüyorum oraya gitmem lazım benim.inanılmaz bir güç beni oraya çekiyor.inşallah nasip olurda gideiblirsem sanki hafifliycem.evlendiğimden beri sakladığım doğum için sakladığım bir bileziğim vardı şimdi bunu oaraya giderken harcamak istiyorum.ramazan 20 günlük umreye yazıldık inşallah nasip olur gidebiliriz oralara.
burada duygularımı üzüntümü paylaşmak istemiyorum çünkü çoğunuz tedaviye ya başladınız ya başlamak üzeresiniz hiç birinize kıyamam hiçbiriniz bu yazdıklarımı okurken üzülüp strese girmeyin.inşallah bu yola düşmüş tüm arkadaşlarıma rabbim tez zamanda evlatlarını versin.
baharım bu arada ben zamancığımın tefriyecilerini okudum buraya yazmayı unutmuşum hakkınıızı helal edin.kalan arkadaşlarımın tefriyecilerini okuyacağım inşallah.
ben biraz aranızdan ayrılacağım biraz kendimi toparlayayım inşallah yine dönerim aranıza.dua edin gidebilelim umremize çok ihtyacım var.
inşallah hepinizin bebiş haberlerini alıcam.sizin bebiş haberlerinizle mutlu olucam.
hepinizi çok seviyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Hakkınızı helal edin.
inşllh eşinin ameliyatı başarılı ve bol bol spermli geçsinAşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucamben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...
Hoşbuldukk canımm
iyiyim cnm evle uğraşıyorumm yeni gördüm yazınıı
sen nasılsınnn
neler yapıyosunn dün fazla konuşamadıkkk
İyiyyim cnm benim çok şükür günleri geçiriyoruz işteee..
Bizde tatlım bu ayın 27 sinde adetimle başlayacağızz allahın izniyleee:18:
anladım olsun en azından ehil ellerdesiniz canım her doktor ameliyatı güzel yapmıyor ki kesip parçalıyorlar.ben zaten umut tüpbebeği emre beyin mikrotesede ki başarısından dolayı istiyorum inşallah rabbim hepimizin bebiş hasretini dindirsin şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin
amin canım, inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz.dönersin evine. bizimki önceki cumartesi günüydü 10 gün oldu. ilk tesemizdi, inşallah ilk tedavidede bebişlerimize kavuşuruz.
çok ağrısı olmadı eşimin çok şükür rahattı. aynı gün ayaklandı doğru dürüst dinlenmedi bile. canım ben iyi geçti sperm bulundu dediğimde çok ağladı ondan önce hep güçlü görünmeye çalışıyordu.
canım çok sevindim son duruma...
inş bu bidahaki m.teseye kadar ki süreci en iyi şekilde değerlendirirsiniz...
emre hoca m.tesede çok başarılı...
inş sizde de bol bol sperm bulunurr...
allah yardımcınız olsun canım benim
Canim benim günaydin . Cok saol canim bizde doktorumuza tüm kalbimizle güvendik Allahim insallah bu kez yüzümüzü güldürür. Senin tedaviyede az kaldi canim temmuz ayi sizler icin belki biraz yorucu gececek ama benim umudum olacaksiniz hepiniz. Rabbim yüreginizin güzelligini iyiligini sizlere müfakat olarak bebislerinizle versin insallah... AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?