Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm msnye yazmssn yeni gördüm ama cıkmssn tatlm tedawi iyi gdiyo allaha şükür cuma günü kontrolüm war bakalm yumoşlar ne durumda ögrecez..........

çok güzel bir haber ne mutlu size Allah kucağına aldığın günüde yaşatsın darısı başımıza:)

canım inşAllah eşinde bol bol spermler bulunur sende tez zamanda hamile olursun .Rabbim inşAllah nasip eder.

Dua ettim tatlımm hepimiz içinnnnn
türkan teyzem için ve tüm şifa bekleyenler içinnnn Allah kabul etsin inşş..
sende seviliyosunnn bebekimmmmmmmmmm

Canım demek o büyük gün geldiiii
bende heyecanlandımm şimdii
bizimde az kaldı çünküüü
Allah yardımcınız olsunnnn bol bol spermler bulunsunn inş
sonrada olmayı rabbim nasip etsin inşallah

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
KIZLAR BU ARADA SİZLER NASIL BENİM ANNEM İÇİN DUA EDİYORSANIZ BUNUDA BİLİNİZKİ O DA SİZİN İÇİN EN AZ BENİM İÇİN ETTİĞİ KADAR DUA EDİYOR
HEM ANALARIN DUASI KABUL OLURMUŞ GEÇEN GÜN DİYORKİ HEPİNİZİN 2'Zİ 3' Ü OLSUNDA ARTIK PC BAŞINDA OTURMAYIN BENDE DEDİMKİ ANNE 5'İZİMDE OLSA BEBİŞLERİMİN YERİ AYRI ARKADAŞLARIMIN AYRI
ŞİMDİ KONUŞMASI KOLAY OLUNCA GÖRÜRÜM SENİ DEMEZMİ BEBEKTE BAKARIZ PCYE YAZARIZ DEĞİLMİ KIZLAR BİZ İKTİSAS YAPTIK ARTIK

Bahar canım zambağın duasını okudum allah kabul etsin ama çok enteresan duayı okumaya niyet ettim dua aklıma gelmiyor yarım saat düşündüm sonra aklıma geldi zambak canım rabbim sana hayırlı sağlıklı üçüz evlat versinsende annemin dediği gibi pc açacak fırsat bulamazsın inşallah

senin bidiklar senin gibi ögretmenleri olduklari icin cok sanlilar canim. onlarin yüzünde olusturdugun her tebessüm bir dua niteliginde senin icin ne güzel.

hazalcigim , bir degil binkere söyleriz bebeklerini kucagina almak nasip olsun diye canim. dilerim bu tedavinizde bebegine kavusurusun canim. dualarimdasin.

baharcım işte köyde öğretmenlik yapmak zor ama mutluluğu bambaşka sanırım:) ben direk istanbulda başladığım için o hazzı yaşayamadım. ama arkadaşlar dan duyuyorum..ordaki öğrenciler bambaşkaydı diyorlar...burdakilerse mezun olunca suratına bile bakmıyorlar..belki de branşçı olmaktanda kaynaklanıyor olabilir..

tamam görmemişim

çok tatlılar ama malesef leğenin içine koydum evi mahfederler maazallah daha yeni sildim bütün evi çıldırırımmm çook tatlılar ya avucuma alıp ısıtıyorumm hemen yumuyolar gözlerini

evde civciv beslemek diyince çocukluk arkadaşım aklıma gelir...ortaokula giderken annesi arkadaşıma civciv almıştı..o kadar çok seviyordu ki onla yatıp onunla kalkıyordu... bir akşam kucağına almış onunla uyumuş..sabah kalktığında aklına ilk gelen civciv olmuş ki bakmış ki civcvi ezmiş

dikkat et ha ben ççok korkarım o yüzden

cnm bu kadar üzülme annenin sonucu temiz çıkacak tatlım
allhım kimsenin annesini yanından eksik etmesin
ay aman da aman 3.cü günde bitmiş hadi bakalım büyüsün yumoşlar sunrada
buluşsun arkadaşlarıyla veeeeeeeeeeeeeollllll ( aminnnnn )
cnm benimde hayalim hacca gitmek ama nasip belki.........
sende inşllh gidersin umreye bo bol dua edip kötü şeylerden arın içinde dışında huzur dolsun
inşllh eşinin ameliyatı başarılı ve bol bol spermli geçsin
dualarımız seninle rabbim sevindirsin seni de bizleride

herkese günaydınnnnnnn
rabbim bizlere hayırlı haberler duyursun inşllh
ben bugün gene yokum
inanın sizlerle yazışmayı özledim beee:84:
hepinizi

Canim benim günaydinlar nasilsin ? Cok sevindim tatlim hayirlisi olur insallah sen benim umudumsun. İnsallah Rabbim bu kez cabalarinizin karsiligini size dolu dolu verecek tüm kalbimle inanıyorum bitanem. İnsallah bu kez burada sevinc gözyaslarina boguluruz .

Günaydin tatlimm.. Bizde bu kez cok umutlandik dedigim gibi insallah bu kez hakkimizda hayirlisi olur canim. İnsallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kollarimiza aliriz.

herkese günaydın bugünde güzel haber almak dileğyle
kızlar bir arkadşın bugün tese vardı ismini hatırlamadım
bilen varmı inş arkadaş eşinde sperm bulunur burda halaylar çeker seviniriz

Amin canim insallah. Cok gecmis olsun canim benim dedim hani belki karsilastikmi ama sen degilmissin. Ayy aglamazmi ya insan benim esim cok sert yapilidir ama bu konulari konustukca gözleri dolar. Sende biliyosun canim bu öyle bisey ki acisi hicbiseyle kiyaslanamaz aslinda, anne olamamak Allahim düsmanima bile vermesin:2: İnsallah bundan sonraki tedavin cok harika gelisir ve bebislerin seni bırakmaz bitanem. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…