herkese günaydınnnnnnn
rabbim bizlere hayırlı haberler duyursun inşllh
ben bugün gene yokum
inanın sizlerle yazışmayı özledim beee:84:
hepinizi
Canim benim günaydinlar nasilsin ? Cok sevindim tatlim hayirlisi olur insallah sen benim umudumsun. İnsallah Rabbim bu kez cabalarinizin karsiligini size dolu dolu verecek tüm kalbimle inanıyorum bitanem. İnsallah bu kez burada sevinc gözyaslarina boguluruz .
vck canım nasılsın sarıyere gideceğim nasıl giderim canım
Aşırı yoğunluğumdan dolayı 2 haftadır topiğe girememenin verdiği üzüntüyle sizinle durumumuzdaki gelişmeleri paylaşmak istiyorum.yarın mikro tese ameliyatımız var..az önce muayenede 8 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktorumuz.karmakarışık duygular içerisindeyim.topikteki gelişmeler ne alemde bilmiyorum ama dün istiyorumbebeğimi nin mutlu haberi topiğe giremesemde bana kadar ulaştı ve acayip moral depoladım..inşallah rabbim yüzünü görmeyide nasip eder ablamıza.ben çok heyecanlıyım.napcamı bilmiyorum şaşkınım:):) ben biliyorum ki yüreği güzel siz kader arkadaşlarım benim için bi kere olsa bile "rabbim nasip etsin inşalah" diyeceğinize eminim..eğer olumlu geçerse ameliyat buakşamdan itibaren izine çıkıcam evde netim yok ama ben bi şekilde size haber ulaştırıcam.eğerki olumsuz geçerse (bu kısmı düşünmek hiç istemiyorum) p.tesi işimin başında olucamben sizlerin duasına muhtacım...sizler bana 3 ayda azospermi ile ilgili çok şeyler kattınız.çok şeyler öğrendim.herşeyden önce yalnız olmadığımızı öğrendik.ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını rabbm bize nasip edecek.hepiniz allaha emanet olun.hepinizi kocaman öpüyorum...
Amin canim insallah. Cok gecmis olsun canim benim dedim hani belki karsilastikmi ama sen degilmissin. Ayy aglamazmi ya insan benim esim cok sert yapilidir ama bu konulari konustukca gözleri dolar. Sende biliyosun canim bu öyle bisey ki acisi hicbiseyle kiyaslanamaz aslinda, anne olamamak Allahim düsmanima bile vermesin:2: İnsallah bundan sonraki tedavin cok harika gelisir ve bebislerin seni bırakmaz bitanem. AMİN
Kızlar zambak nizkli arkadaşın ismi nedir
sanki şerife diye yazmıştı öyle hatırlıyorum
ismini bana söylermisiniz..
bebeğim ne yapıcaksın sarıyerde.canım istersen metrobüsle zincirlikuyuya git ordan otobüsle sarıyere geçebilirsin.senin için en kolay yol bu olur
kızlar merhabalarrr
dün saraçoğluna ulaştım konuştuk.
hoca gerçektende çok samimi ve anlayışlı bir şekilde sorularımı cevapladı.
bende tahlil sonuçlarını istedi vede ameliyat öncesi değerleri sordu.
ameliyat öncesi fsh 13 idi ama ameliyat sonrası 23 oldu dedim.
bu çok iyi dedi yani ameliyat öncesi değerler çok yüksek değilmiş ameliyat sonrası değerler deformasyon sonrası yükselmiş dedi.
eşimin nişanlıyken enfeksiyon geçirdiğini söyleyince kaalları tıkamış olabileceğini söyledi yani kanallatda birikinti olabilir dedi.
%40 şans veriyorum dedi.
4 aşama halinde kür uygulayacağım 2 şer aylık kürler dedi.
2. aşamadan sonra spermiogram yapacaksınız ona göre kürlere yön vereceğiz dedi.
bu işte sabır gerek asla pes etmenizi istemiyorum dedi.
ayrıca ovitrelle iğne kullandığımız için çok kızdı.
neyseki ucuz atlatmışsınız birdaha hormon ilaç ve iğneleri kullanmayın vede sakın tese olmayın birdaha dedi.
madem tese oluyorsunuz neden çift taraflı kesi açtırıyorsunuz tek taraflı yaptırsaydınız dedi.
bende doktorlar ne dediyse onu yaptık başka çaremiz yoktu onların kararlarına uyduk dedim aferinnn dedi.
buarada 2 aylık kür 375 tl tuttu.
dün ödemesini yaptım bir hafta içerisinde elimizde olacakmış.
inşallah güzel sonuçlar alırız emeklerimizin karşılığını alırız.
canım eşinde hangi sorun vardı
da tese olmasına kızdı
canım sevindim inş faydasını görürsünüz canım kür içinde neler var ne göderceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?