Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senin bidiklar senin gibi ögretmenleri olduklari icin cok sanlilar canim. onlarin yüzünde olusturdugun her tebessüm bir dua niteliginde senin icin ne güzel.

canım benim çok teşekkürler duygulandırdın beni
kuzularım yeter ki mutlu olsunlar daha ne isterim ki ben...
diğer çocuklardan bi farkları yokken herşeyden yoksun olmaları yüreğimi acıtıyor
bende elimden geldiğince onları mutlu etmeye çalışıyorummmm

allah hakkınızda hayırlısını versin canım...
evet canım az kaldı heyecan dorukta
yorucu olacak tatlım kociş tedavi sürecinde benimle olamayacak neyazıkki
allahtan kızlar varda onlar destek olacaklar bana
aminnnnnnnnnn

canım benim bu sene benim 5. senemdi...
hep köyde çalıştım ama inan ki köy çocuğu bi başka...
bi çok şeyden mahrum kaldıkları için okul öğretmenler onlar için çok değerli...
zorlukları yok mu çok fazla...
okulumuzun biçok eksiği vardı hala da var...
öğretmen arkadaşlarla kendi çabalarımızla yapıyoruz...
hiçkimseden destek yok...
1 ay önce falan ilçeye yeni bi kaymakam geldi...
köyleri tek tek geziyormuş bizim köyede geldi...
büyüklerin tuvaleti ve bizimkilerin tuvaletinin yapılması gerekiyor...
aylardır yalvarıyoruz kimseden bi yardım göremiyoruz...
benim eşim yapılması için çimento getirdi çalıştığı şirketten sene başında...
ne milli eğitimden ne köylülerden bi yardım gelipde eksikler tamamlanıp yapılmadı...
kaymakam gelincede tuvalletlerin durumunu anlattık kaymakam ilgilenicem dedi...
bikaç hafta sonra öğretmen arkadaşımızı (müdür yetkili aynı zamanda) şube müdürü çağırmış...
tuvaletlerin yapılması gerektiğini aylardır söylüyoruz haberi var...
anca kaymakamlıktan uyarı gelince çağırıyor
konuşmuşlar işte ve arkadaşıma dediği ne biliyor musun ??
"bizi karıştırmadan halledin"
ya bu nedemek allah aşkına biz öğretmen miyiz neyiz çözemedik...
her yük öğretmenin boynunda...
sonra müfettişler gelir bide eksikleri sayar...
ya bi yardım edin ozaman değil mi ??
yokkk köy öğretmeni değil mi halletsin herşeyi kendisi
işte böyle canım daha neler neler ??
ama inan ki herşeye değer...
kıymet biliyor öğrenciler...
köy dışında seni görseler koşup boynuna sarılıyorlar...
çocukken böyleler ama inş büyüyünce aileleri gibi duyarsız olmazlar

Slm KiZlar nslsiniz
Yaren ve hazel ins mikrotese sonuclarınız guzel gelcek ezan okunuyor suanda dua ediyorum sizlere..

Ben ev tasiycam yavaş yavaş evimi topluyorum
Biraz gezdim tozdum moralim keyfim yerine geldi
Mantıklı düşünebiliyorum artık cok şükür deneme şansım var o bile dünyalara bedel..
Hemen denemek istiirum doktorumla telde konuştum 1 ay dinlen dedi yarın muayeneye gitcem bakalım nediycek...

Merhaba canım seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın şimdi?
Yaren salı günü gidecekti sanırım. Hazalın bugün inşallah güzel haberlerle gelir herkez. bir halay çekip kendimize gelelim.
grip oldum, boğazlarım ağrıyor kendime gelemedim bugün.

seni tekrar burda görmek çok güzel.bende şu an transfer sonucumu bekliyorum.ama biz senin gibi şanslı değiliz elimizde ne dondurulmuş sperm kaldı ne embiriyo o yüzden olmassa herşeye baştan başlamak çok zor.karnımda adet sancıları gibi sancılar oluyor birde çok şiş ilaçlardandır değilmi.

Sizden ayrı kalamadım aklım burda kaldı inan:) hazal ins suanda sevinçten dört kose olmuştur yarende salı gunu yasar o duyguyu cok guzel bı duygu tarifi yok odada kurbanlık koyün gibi esimle beklerken bin tane kötü sonuc düşünürken doktorun gelip Birsuru sperm bulduk demesi dünyalara bedelllll hıçkıra hıçkıra ağlamıştık. Anlatırken bile gözlerim doluyo:)
Moralim ii ev tasiycam yavaş yavaş toplanıyorum Ev baktım buldum yerleştim diyene kdr 1 ay gecer sonrada yeniden denerim yarın doktorum nezman deniycegimizi soyluycek
Yeni ev yeni bebek diorum artık :) heycanliyim hemen denemek istiirum :)
Bu havada grip olmakta kötü dikkat et kendine ben hala adet oluyorum normalde 3 gun süren adetim 7 gun surdu

Aaaa sen transfer oldunmu bak bilmiyorum onu:) cok sevindim hamis haberi vercen inanıyorum :) siskinlik normal ben hala sisim inan ilaçlar yapıyor hep..ins hamis olcan ne dondurulmus embriyoya nede sperme ihtiyacın olacak moralin iyi olsun nolur ben hep üzgündum bak olmadı sen yapma benim gibi:)
tatlm hosgeldin seni burada .görmek cok güzel nasılsn canmm

hb cnmm dayanamadım bı bakım size dedim :)
İyiyim valla kendime geldim cok şükür ise gidiyorum ev topluyorum geziyorum zaman iyi geçiyor şimdilik hemennnn transfer zamanım gelsin diye bekliyorum:) sen neyapiyorsun iğnelere başladın demi

toparlanmana sewindim tatlm masallah sana 2.denemende olur bebişin ins.bende iyiyim bugün 4. ignemi oldum hafiften kasıklarmda sancı oldu bugün normalmi bu sancı acaba yaa seninde olmuşmuydu

taşınırken tüm olumsuzlukları arkanda bırakacaksın canım, yeni ev-bebek hepsi birlikte gelecek inşallah canım.
belki önce kullandığın ilaçların etkisi bir geçsin diye beklerler. sonunda okadar iğne ilaç kullandın. dondurulmuş kullanılacağı için daha hafif olur ilaç tedavin bu defa.

haziran temmuzda tedaviyi bekleyen bir sürü kişi olduk. bakalım inşallah hatgokle başlayıp, nurdah ve peşinden bizler kavuşuruz evlatlarımıza.

hepimiz kavuşacağız.şu an bu çümleleri ağlayarak yazıyorum.olmasada menopoza girene kadar deneyeceğiz.bir tüp bebek uzmanı geçen gün televizyonda sperm ve yumurta olduğu sürece her zaman umutta vardır dedi.

toparlanmana sewindim tatlm masallah sana 2.denemende olur bebişin ins.bende iyiyim bugün 4. ignemi oldum hafiften kasıklarmda sancı oldu bugün normalmi bu sancı acaba yaa seninde olmuşmuydu
Tabi normal cnm hatta iyi bile:) iyi sekilde yumurtluyorsun demek ben resmen hissediyorum yumurtladigimi :) kontrole gittiğinde kac ml olmuş sormayı unutma:) tup bebek de beklemek zor ,yoksa zor bı yani yok sadece beklemekkkkk sıkıcı:)

Haziran ayından herkes hamis kalsın sonra Temmuz'da biz hamis kalalım..
Mayıs ayında herkeste sperm çıktı bu başlı basına guZel bı haberdi ama 1 hamisimiz çıktı ins melek ben efnal Nurşen ikinci denemede hamis kalırız ...cok şükür dondurulmus var ama olmasaydida gözüme büyümüyor tup bebek yapmak belki hemen deneme yapamaz sonbaharda tedavi olurdum maddi konudan zorluycagi icin yoksa acısiz bsy tup bebek:)

Son düzenleme:

Aglamaaaa bebisini uzme
İkinci bebek icin denersin ins:) suanda anneliğin keyfini çıkar:)

ewet beklemek zormuş canm ya ewet bende resmen yumurtladgmı icimde biseyler oldugunu hissediyorum tatlm normalde yumurtalarn kac ml. olması gerekiyorki ben pek anlamıyorum bu yumurta işlerinden:))

ewet beklemek zormuş canm ya ewet bende resmen yumurtladgmı icimde biseyler oldugunu hissediyorum tatlm normalde yumurtalarn kac ml. olması gerekiyorki ben pek anlamıyorum bu yumurta işlerinden:))

18 -20 civarı olması lazım benimki 23 ml olmuştu toplandığı gun ..yumurta toplama cok kolay uyandığında hafif bı karın ağrın oluyor yarım saat yatıp kalkıyorsun birazda kan geliyor gunluk ped al yanına.. Ama herkeste olmuyor bende cok yumurta vardı diye olmuştu ..cok heycanli keyifli yumurta toplama ve transfer:)
Transferde ben erkenden cok su ictim diye cok zorlandım şimdi tecrübeliyim hastahaneye gidince içicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…