Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabi hormonların hareketli şimdi çok duygusal olursun :)
inşallah bunda kavuşursun bebeklerine. sana kaç tane bebek transfer edildi.

anladm canm insallah sperm bulunurda o güzel anları yaşamak banada nasib olur şu an tek sitresim m.tese ameliyatı nasl beklicem napcm esim ameliyattayken bilmiyorum cok korkuyorum tatlm sperm bulunup bulunmadgını ameliyt biter bitmez söylüyolarmı anlatsana biraz m.tese olayını

hemen söylüyorlar canım, daha eşin çıkmadan öğreniyorsun. doktorlar çıkacağından umutlu olmasa birlikte hazırlatmazlardı sizi. hiç canını çıkma. allahın izni ile bir sürü spermleriniz çıkacak.

Cm normalde burda okuduklarıma göre daha esın amlythaneden çıkmadan söylüyorlar ama bizde öyle olmadı
Esim çıktı 1 saat sonra doktor geldi söyledi sperm çıktı yumurtaların dollendi diye...o sıra hemşirelerden hep sordum bilmiyoruz dediler bende kesin sperm yok ondan hemşireler söylemiyor diye düşündüm o beklemek en zoruuuu zaman ilerlemiyor sanki ..doktor çıkar çıkmaz söylemesi lazım genelde böyle olurmuş ben bekledim ins sen beklemssin beklemek en zoru :)

canlarm cwplarnz icin cok sagolun walla icimi rahatlattnz allahm muradnınızı versin insallaahhhhh aminnn

canlarm cwplarnz icin cok sagolun walla icimi rahatlattnz allahm muradnınızı versin insallaahhhhh aminnn
Âmin alah hepimizi. Muradını versin darda bırakmasın ins
İnssss Haziran'ın sonunda guzel haberler vereceksin
Nedense mikrotesede herkesle sperm cikcak diye düşünüyorum :)

tabi hormonların hareketli şimdi çok duygusal olursun :)
inşallah bunda kavuşursun bebeklerine. sana kaç tane bebek transfer edildi.

3 embiriyom oldu.2 sini transfer ettiler.3. için ertesi gün arayıp dondurulacak kalitede değil dediler.yalvardım ama 3 embiriyo transfer etmediler.

3 embiriyom oldu.2 sini transfer ettiler.3. için ertesi gün arayıp dondurulacak kalitede değil dediler.yalvardım ama 3 embiriyo transfer etmediler.

Bende 3 tane istemiştim ama doktor 3 bebek taşıyacak kdr geniş rahmin yok eğer 3 tanesi tutarsa birini alırız dediler bizde günahından korktuğumuzdan istemedik ..ikinci denemeye 3 tane istiycem ama doktor izin vermez kesin

Bende 3 tane istemiştim ama doktor 3 bebek taşıyacak kdr geniş rahmin yok eğer 3 tanesi tutarsa birini alırız dediler bizde günahından korktuğumuzdan istemedik ..ikinci denemeye 3 tane istiycem ama doktor izin vermez kesin

canım kürler gelince bana yazarmısın neler var ve kaç kutu olduğunu banada gönderdide bakalım aynımı canım

yeni tedavin hayırlı olsun canım.inşallah yeni umutlar yeni kapılar açılır bu tedavinde
bende saraçoğlunu arayıp görüşmek istiyorum internetteki iletişim telefonlarından mı aradın?arayıp durumumuzu anlatıp bir şansımı denemek istiyorum
eşimi de ikna edersem kür konusunda süper olacak

canım dr un bir bildiği vardır kesin o yüzden 3 embiryo transfer etmemişdir
sonuçta embiryoların seninle keyfini çıkar

baharcım tefriyecelerimi okudum Allah kabul etsin arkadaşımıza hayırlı evlatlar nasip etsin

Selam canlarım eşim bugün sıkılmış işten izin aldı eve geldi biraz çıkıp dolşıcaz ama önce size bakıp öyle çıkayım istedim inşallah keyfiniz yerindedir.bahar canım hep arkadaşımız duasını okumuş seni haberdar etmemi istedi allah kabul etsin inşallah

slm hoşgeldin
ohh ne güzel canım gidin gezin akşam üstü serinliği de çıkmıştır

slm hoşgeldin
ohh ne güzel canım gidin gezin akşam üstü serinliği de çıkmıştır

hoşbulduk canım evet serinlikte çıkmak çok güzel eşim tatile gidelim kafa dinleriz diyor ama inan tatile gitmek bile istemiyorum tedavimizi olalım bebişime hamile kalırsam güzel bir tatil yaparız hep beraber diyorum oda tedavi öncesi moral depolarsın diyor.kaynanam yarın caprice gidiyormuş eşim bizde gidelim dedi ben oraya vereceğim parayla tedavimi olurum aylarca rapor çıkarmak için uğraşıyorum 3'ün 5'in hesabını yapıyorum nasıl gider milyarları harcayabilirim ki 10günlük bir zevk için dedim.kaynanamda kocası hasta onu bırakıp gidiyor tatillere

hakılısın canım insanın tatile bile çıkası gelmiyor tedaviye biran evvel başlayayım diyorsundur.
doğru diyosun aslında kimin canı istemez güzel bir tatile çıkmayı ama hesaplar ortada olunca mecburen ertelemek zorunda kalıyor insan.
sonuçta tüp bebek işelmide az bir para ile olmuyor.
canım senin kaynanda kocasını nasıl bırakıpta gidiyor hemde hasta adamı ahhh bu kaynanalar nolcak bunlarla halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…