hepimiz kavuşacağız.şu an bu çümleleri ağlayarak yazıyorum.olmasada menopoza girene kadar deneyeceğiz.bir tüp bebek uzmanı geçen gün televizyonda sperm ve yumurta olduğu sürece her zaman umutta vardır dedi.
anladm canm insallah sperm bulunurda o güzel anları yaşamak banada nasib olur şu an tek sitresim m.tese ameliyatı nasl beklicem napcm esim ameliyattayken bilmiyorum cok korkuyorum tatlm sperm bulunup bulunmadgını ameliyt biter bitmez söylüyolarmı anlatsana biraz m.tese olayını
anladm canm insallah sperm bulunurda o güzel anları yaşamak banada nasib olur şu an tek sitresim m.tese ameliyatı nasl beklicem napcm esim ameliyattayken bilmiyorum cok korkuyorum tatlm sperm bulunup bulunmadgını ameliyt biter bitmez söylüyolarmı anlatsana biraz m.tese olayını
Âmin alah hepimizi. Muradını versin darda bırakmasın inscanlarm cwplarnz icin cok sagolun walla icimi rahatlattnz allahm muradnınızı versin insallaahhhhh aminnn
tabi hormonların hareketli şimdi çok duygusal olursun :)
inşallah bunda kavuşursun bebeklerine. sana kaç tane bebek transfer edildi.
3 embiriyom oldu.2 sini transfer ettiler.3. için ertesi gün arayıp dondurulacak kalitede değil dediler.yalvardım ama 3 embiriyo transfer etmediler.
3 embiriyom oldu.2 sini transfer ettiler.3. için ertesi gün arayıp dondurulacak kalitede değil dediler.yalvardım ama 3 embiriyo transfer etmediler.
Âmin alah hepimizi. Muradını versin darda bırakmasın ins
İnssss Haziran'ın sonunda guzel haberler vereceksin
Nedense mikrotesede herkesle sperm cikcak diye düşünüyorum :)
eşimde azosperm sorunu var 2 defa tese olduda neden 2 defa oldunuz diyo.
birde hadi oldunuz tek taraflı olsaydınız diyor tatlım..
çok sağol canım benim inşallah hepimiz faydasını görürüz.
canım kürün içinde neler olduğunu bilmiyorum.
hormonları düzenleyeceğiz dedi.
hormonlarla alakalı kür olsa gerek.
kızlar merhabalarrr
dün saraçoğluna ulaştım konuştuk.
hoca gerçektende çok samimi ve anlayışlı bir şekilde sorularımı cevapladı.
bende tahlil sonuçlarını istedi vede ameliyat öncesi değerleri sordu.
ameliyat öncesi fsh 13 idi ama ameliyat sonrası 23 oldu dedim.
bu çok iyi dedi yani ameliyat öncesi değerler çok yüksek değilmiş ameliyat sonrası değerler deformasyon sonrası yükselmiş dedi.
eşimin nişanlıyken enfeksiyon geçirdiğini söyleyince kaalları tıkamış olabileceğini söyledi yani kanallatda birikinti olabilir dedi.
%40 şans veriyorum dedi.
4 aşama halinde kür uygulayacağım 2 şer aylık kürler dedi.
2. aşamadan sonra spermiogram yapacaksınız ona göre kürlere yön vereceğiz dedi.
bu işte sabır gerek asla pes etmenizi istemiyorum dedi.
ayrıca ovitrelle iğne kullandığımız için çok kızdı.
neyseki ucuz atlatmışsınız birdaha hormon ilaç ve iğneleri kullanmayın vede sakın tese olmayın birdaha dedi.
madem tese oluyorsunuz neden çift taraflı kesi açtırıyorsunuz tek taraflı yaptırsaydınız dedi.
bende doktorlar ne dediyse onu yaptık başka çaremiz yoktu onların kararlarına uyduk dedim aferinnn dedi.
buarada 2 aylık kür 375 tl tuttu.
dün ödemesini yaptım bir hafta içerisinde elimizde olacakmış.
inşallah güzel sonuçlar alırız emeklerimizin karşılığını alırız.
Selam canlarım eşim bugün sıkılmış işten izin aldı eve geldi biraz çıkıp dolşıcaz ama önce size bakıp öyle çıkayım istedim inşallah keyfiniz yerindedir.bahar canım hep arkadaşımız duasını okumuş seni haberdar etmemi istedi allah kabul etsin inşallah
kızlar ülkeme geri döndüm hepinizi çook özledim
slm hoşgeldin
ohh ne güzel canım gidin gezin akşam üstü serinliği de çıkmıştır
hoşbulduk canım evet serinlikte çıkmak çok güzel eşim tatile gidelim kafa dinleriz diyor ama inan tatile gitmek bile istemiyorum tedavimizi olalım bebişime hamile kalırsam güzel bir tatil yaparız hep beraber diyorum oda tedavi öncesi moral depolarsın diyor.kaynanam yarın caprice gidiyormuş eşim bizde gidelim dedi ben oraya vereceğim parayla tedavimi olurum aylarca rapor çıkarmak için uğraşıyorum 3'ün 5'in hesabını yapıyorum nasıl gider milyarları harcayabilirim ki 10günlük bir zevk için dedim.kaynanamda kocası hasta onu bırakıp gidiyor tatillere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?