Canlarm doktordan geldim cumartesi m.tese olabilirmisiz persembe günü kesinleşecek neolur dua edin banaaa
Cnm nasılsın çok özledim sizleri yaaa
iki haftadır topiği takip edemiyorum ne var ne yok bilmiyorum
biz 21 haziranda ankaraya gidiyoruz cnm eşim test yaptıracak
birde dua listesini paylaşırmısın....
Hayatım merhaba.İnşallah çok güzel haberler alırsınız?Dün kaan Haca bizide ankaraya boyamalı sperm testi için çağırdı.Ama verdiği numaraya ulaşamadı.İşteyimde çok sık arayamıyorum.Sen kolay ulaştınmı?
günaydın kızlar
rabbim öncelikle bizlere ve eşlerimize sağlık versin
rabbim okadar zor imtihanlardan geçirriyorki bazen diyorumki
çocuğumuz olmamasındada vardır bir sebep
bir kaçgündür pek iyi değilim
bir arkadaş kardeşi yakından tanıyıp iç içe olduğumuz bir aile nin oğlu araba kazsında öldü
34 yaşında evli 6 yaşında bir kızı var ve karısı hamile
elazığda oldu ailem gitti taziyeye çok zor ayakta duruyorlrmış
karısı haberi aldıktan bir gün sonra doğum yaptı
işte arkadaşlar dua ederken hayırlısından öteye gitmeyelim omadığında vardır bir sebep diyelim
rabbim bizi eşlerimizi ve cümlesini kötlüklerden korusun amin
merhaba tekrar biz 2 yıllık evliyiz evliliğimiz ilk 6 ayı bebek düşünmedim korunmuştum daha sonra bebek düşünmeye başladık yaklaşık 1 yıl bekledim dr gitmek için kendimde ebe olduğum için strese girmeyeyim diye çünki adetlerim düzenli bir sorun yok dedim eşimi aklıma bile getirmedi daha sonra dr gittik bende bişey çıkmadı eşimde azosperm teşhisi konuldu yaaklaşık 3 ay oldu üroloji uzmanı klomen verdi birde vit. verdi eşim kullandı ama kontrole gitmedi.bende kaç kere dedim direk tüp bebek merkezine gideriz diyor, bu arada eşimin abisininde çocuğu olmamş ve sorun abiindeymiş ama tam olarak problemi ne bilmiyorum birde bu durum çıkınca soramıyorum , bu arada etrafımda kimse bilmiyor eşim ve ben ama artık çatlayacam paylaşmam gerek beni benden iyi anlayacak aynı dertte olandır dedim. şuanada iyi bir üroloj uzm ve tüp bebek merkz araştırıyorum umut bahçeli ççıktı hep karşıma emre bakırcıoğlu sizin önereceğiniz var mı acaba .buarada hoşbuldum:)
inşallah bu sefer hayırlısı olur ve sağlık sıhhatli eşinle birlikte bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bizim için aslında pek farketmez umut ya da fulya ikisizde aynı kurumun sanırım ..
kızlar peki temmuzda kim tedavi olcakkkkkkk benim trasnferim temmuz 15- 20 si gibi olur heralde
hayal arkadaşım madii olarak bende aynıyım canım kredi kartına taksitle tüp bebek yapacaz ne yapalım elimizden başka şey gelmiyor
bende 6 yılllık evliyim ama hala tüp bebek yapamadık şartlar el vermedi ama yaş ilerliyor diye mecburen taksitle yapacaz oda olurmu rabbim bilir
canını sıkma rabbim dilerse inş olur canım
yarın 12.gün doluyor.bugün kahverengi leke geldi.bu ne anlama geliyor bilmiyorum.içimde heyecan yok.umutsuz bir tavırdayız eşimle.arkadaşlarımız daha heyecanlı bizden neden böyle oluyor.
bizde nasip olursa bu haftaya tekrar başlıcaz tedaviye ama bu sefer daha rahatım kafama hiç takmıyorum sters falan bişey kalmadı artık ailemlede tedavi hakkında konuşmuyorum nasılsa her gittiğimde bi sorunla karşılaşıyorum tedavim iptal oluyor , kesin yine bişey çıkıcak diyerekten tedaviye gidiceğim.artık umutlarımında tükendiği noktadayım galiba bu seferde bişey çıkarsa tedavidende vazgeçmeyi bile düşünebilirim...yoruldum...
YOK CNM GEÇEN AYKİ TAHLİL SONUÇLARININ CAVBI OLARAK ANKARA DA
Cebeci tarafında Tüp bebek bölümünde Dr. Sinan Özkavukçu'yu BULUN SPERM SAKLATACAĞINIZI SÖYLEYİN DEMİŞTİ
GİDENLER LÜTFEN YAZABİLİRMİ ÖNCEDEN RANDEVU FELANMI ALMAK GEREKİYOR.
BENDE NUMARA FELAN YOK CNM..
Allah yardmıcınız olsun cnm inş. tedaviniz sonuna kadar gider ve hamilesin haberini duyarsın doktorundan...inş. kaliteli yumurta ve spermleriniz olur..
bende var canım.bizede dr.sinan özkavukçuyu bulun boyamalı sperm testi yaptıracağınızı söyleyindedi.ama biz izmirden geliyoruz diye mutlaka arayın orda olsun dedi.sonuçlarınızı ben takip ederim dedi.telefonu 0312 5956860 ama ben ulaşamadım daha.işyerinde olduğumdan devalı arayamıyorum.
saolasın cnm bende bu numarayı arıyorum tele cevap veren yok bu hastanenin nosumu oluyor...
kaan hoca bu numarayı verdi.tüp bebek servisinin miş burda uğlaşabilirsiniz dedi.0312 595 69 60 ve 0312 595 35 50-51 bu numaralarıda hastanenin sitesinden buldum.bir ara bakalım ordan aktarsınlar.burası çok kalabalık olduğundan ben arayamadım.ulaşırsan banada haber verirsen sevinirim.
cnm başın sağolsun aileden biri gidince çok acı oluyo ama rabbim sabrını veriyoKaç gündür gelemedim topiğe,halamın vefat haberini aldımgidemedim işten izin alınmıyor işte gurbetin en zor anı hepinizi çokk özledim,baharcığım bu arada seni ekledim canım
gözünaydın hayırlı olsun hamişliğin kızzzzzzzSukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm)
inşllh çarşamba halaylarla dolar taşar bu topik cnm dualarımız seninle olacakkinşlh tatlımmmm ya çrşmb günü m tesemiz var çok heyecanlıyımmmmmm yaaaaaa fsh beni bitirdi inşlh burda benim mutluluğumuda yaşarız ve tüm bacılarımınnnnn
bende arada girerim denk geliriz belki
evet canım yine kayınvalidesinde galiba fısatı olmuyor...
allah kolaylık versin onada...
bi kendi haline bırrakmıyorlar kızı
cnm aradım sinan bey çıkmış pazartesi ve çarşamba günleri orda oluyormuş bizde perşembe gidecektik
yarın sabah arayın dediler yada gelmeden önce arayın dediler...
evetttttttttttttTmm cnmm
belkide cnmm düğünde var yaa şimdiii yoruldu valla cemremdee
amin cnmm ya bi rahat bırakmıyolarr kızı
yakın olmak hiçç iyi değill ya en iyisi uzak olmakkkkkk
gözünaydın cnm sonucun temiz çıkmış darısı hamişliğe olsunsağol canım şükür sorunsuz atlattım.gözünüz aydın temiz çıkmış test sonucu.eşimdende karyotip genek test istediler.sizlerin yaptırdığı ile aynı mı bilmiyorum inşallah bizde güzel sonuç alırız.ben kendi doktoruma ulaşmakta sıkıntı çekmedim ama eşimin sonuçlarında biraz geç döndüler.arayıp sitem etmek zorunda kaldım.hemen geri döndüler.birde benim kist olayında randevuyu istediğim tarihten geç verdiler.doktorumu arayıp sorunu öyle çözdüm.inşallah bol ve kaliteli spermleriniz çıkar.sende içine sinen bir doktor bulursun inşallah.
günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
hani nefes alması bile zorlaşır ve anlamsız gelir ya bazen insana ben 5 gündür yaşamıyorum işte.evimin ortasına bi alev topu düştü.cayır cayır yanıyor ve bizide yakıyor.bu acı bu dert çekilcek gibi değil dayanılacak gibi hiç değil.
eşim ameliyata girdikten yarım saat sonra sürekli ha çıktı ha çıkacak diye beklemeye başladım.1 saat geçti çıkmadı ben anlamaya başladm olumsuz bişeyler olduğunu sürekli ağlıyordum.başhemşire geldi yanıma ağlama diye.burda bekleme dedi yarın seninde yumurtaların toplancak bukadar stres yapma dedi.ben ameliyathanenin önünde beklemekte ısrar edince lütfen cafeteryaya git daha eşin çıkmıycak testisin diğerine yeni geçtiler"dedi.ben bunu duyduğum an eşimin 5,30da biten ameliyatı benim için 4,15te bitmişti..eşim ameliyattan çıkınca ona sonuç bildirmemişler.bişey söylemedim.doktorumuzla görüştük.ameliyatın olumsuz geçtiğini emriyologun hala dokular üzerinde sperm aradığını söyledi.tam taburcu olurken embriyologla görüştük.5 saattir tarıyorum tekrar tekrar baktık ama bişey bulmadık dedi.zaten hazırdık bu cümleyi duymaya.hastaneden eve gelene kadar ve o günden bugüne kadar gözümüzün yaşı dinmedi.
şuan işteyim size bunları yzarken o anı tekrar yaşıyorum ve ağlıyorum...bu nasıl bir acı..bu nasıl bitmek bilmeyen sancı.eşim ve ben ne yapacağımızı bilmiyoruz hayatımıza nasıl yön vereceğiz bilmiyoruz.pataloji sonuçlarına göre durumumuzda son kararı verecek doktor.ben rabbimden sabır diliyorm sadece...bitmek tükenmek bilmeyen bi sabır lazım bize.bidaha bu tedavi sürecini ne zaman deneriz bilmiyorum ama şuan hiçbişey yapmayacağımız kesin.öyle sarsıldık öyle yıprandık ki eşimle yeni bi tedavi sürecini yakın zamanda kaldırıcak gücümüz kuvvetimiz yok.doktor bize türkiyede yasal olmadığı halde sperm bankalarında şansınızı deneyebilirsniz dedi.ne acı ne yaralayıcı...
bu süreçte yanımda olan siz kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.bizim olmadı ama inşallah tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlarımın olumlu sonuçları olur.ben anladımki bu acımasız yolda insana en lazım olan şey sabır ve bu acıya dayanma gücüymüş.şuan bende ikiside yok.perişan bitik yitik bi haldeyim.25 ağustos gibi tatile çıkıcaz eşimle.nekadar tatil olur bilmem ama bi hava değişimi şart bize..
hepiniz allaha emanet olun..hepimizin yüzü gülsün..yuvası şenlensin..
günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
hani nefes alması bile zorlaşır ve anlamsız gelir ya bazen insana ben 5 gündür yaşamıyorum işte.evimin ortasına bi alev topu düştü.cayır cayır yanıyor ve bizide yakıyor.bu acı bu dert çekilcek gibi değil dayanılacak gibi hiç değil.
eşim ameliyata girdikten yarım saat sonra sürekli ha çıktı ha çıkacak diye beklemeye başladım.1 saat geçti çıkmadı ben anlamaya başladm olumsuz bişeyler olduğunu sürekli ağlıyordum.başhemşire geldi yanıma ağlama diye.burda bekleme dedi yarın seninde yumurtaların toplancak bukadar stres yapma dedi.ben ameliyathanenin önünde beklemekte ısrar edince lütfen cafeteryaya git daha eşin çıkmıycak testisin diğerine yeni geçtiler"dedi.ben bunu duyduğum an eşimin 5,30da biten ameliyatı benim için 4,15te bitmişti..eşim ameliyattan çıkınca ona sonuç bildirmemişler.bişey söylemedim.doktorumuzla görüştük.ameliyatın olumsuz geçtiğini emriyologun hala dokular üzerinde sperm aradığını söyledi.tam taburcu olurken embriyologla görüştük.5 saattir tarıyorum tekrar tekrar baktık ama bişey bulmadık dedi.zaten hazırdık bu cümleyi duymaya.hastaneden eve gelene kadar ve o günden bugüne kadar gözümüzün yaşı dinmedi.
şuan işteyim size bunları yzarken o anı tekrar yaşıyorum ve ağlıyorum...bu nasıl bir acı..bu nasıl bitmek bilmeyen sancı.eşim ve ben ne yapacağımızı bilmiyoruz hayatımıza nasıl yön vereceğiz bilmiyoruz.pataloji sonuçlarına göre durumumuzda son kararı verecek doktor.ben rabbimden sabır diliyorm sadece...bitmek tükenmek bilmeyen bi sabır lazım bize.bidaha bu tedavi sürecini ne zaman deneriz bilmiyorum ama şuan hiçbişey yapmayacağımız kesin.öyle sarsıldık öyle yıprandık ki eşimle yeni bi tedavi sürecini yakın zamanda kaldırıcak gücümüz kuvvetimiz yok.doktor bize türkiyede yasal olmadığı halde sperm bankalarında şansınızı deneyebilirsniz dedi.ne acı ne yaralayıcı...
bu süreçte yanımda olan siz kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.bizim olmadı ama inşallah tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlarımın olumlu sonuçları olur.ben anladımki bu acımasız yolda insana en lazım olan şey sabır ve bu acıya dayanma gücüymüş.şuan bende ikiside yok.perişan bitik yitik bi haldeyim.25 ağustos gibi tatile çıkıcaz eşimle.nekadar tatil olur bilmem ama bi hava değişimi şart bize..
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?