Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde nasip olursa bu haftaya tekrar başlıcaz tedaviye ama bu sefer daha rahatım kafama hiç takmıyorum sters falan bişey kalmadı artık ailemlede tedavi hakkında konuşmuyorum nasılsa her gittiğimde bi sorunla karşılaşıyorum tedavim iptal oluyor , kesin yine bişey çıkıcak diyerekten tedaviye gidiceğim.artık umutlarımında tükendiği noktadayım galiba bu seferde bişey çıkarsa tedavidende vazgeçmeyi bile düşünebilirim...yoruldum...

Canlarm doktordan geldim cumartesi m.tese olabilirmisiz persembe günü kesinleşecek neolur dua edin banaaa

Allah yardmıcınız olsun cnm inş. tedaviniz sonuna kadar gider ve hamilesin haberini duyarsın doktorundan...inş. kaliteli yumurta ve spermleriniz olur..

Cnm nasılsın çok özledim sizleri yaaa
iki haftadır topiği takip edemiyorum ne var ne yok bilmiyorum
biz 21 haziranda ankaraya gidiyoruz cnm eşim test yaptıracak
birde dua listesini paylaşırmısın....

Hayatım merhaba.İnşallah çok güzel haberler alırsınız?Dün kaan Haca bizide ankaraya boyamalı sperm testi için çağırdı.Ama verdiği numaraya ulaşamadı.İşteyimde çok sık arayamıyorum.Sen kolay ulaştınmı?

YOK CNM GEÇEN AYKİ TAHLİL SONUÇLARININ CAVBI OLARAK ANKARA DA
Cebeci tarafında Tüp bebek bölümünde Dr. Sinan Özkavukçu'yu BULUN SPERM SAKLATACAĞINIZI SÖYLEYİN DEMİŞTİ
GİDENLER LÜTFEN YAZABİLİRMİ ÖNCEDEN RANDEVU FELANMI ALMAK GEREKİYOR.
BENDE NUMARA FELAN YOK CNM..

çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin,
böyle dert vermesin. gerçekten dua ederken hep hayırlısını dilemek lazım. allahım o yavruların yüzüne baksın

inşallah bu sefer hayırlısı olur ve sağlık sıhhatli eşinle birlikte bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bizim için aslında pek farketmez umut ya da fulya ikisizde aynı kurumun sanırım ..

merhaba canım, bende doktor aradığım zamanlarda tanıştım bu sayfa ile. emre beyin adınıda buradan duydum. bize ilk muayanede direk mikrotese demişti. hiç bir teste bile gerek duymadı. çok şükür mikrotesemizde iyi geçti. spermlerimiz donduruldu.
umut tüp bebeğide, emre beyide tavsiye derim. gerçekten ilgileniyorlar.
eğer tedavini raporla yaptıracaksan koşuyolunaki yeri öneririm, orada rapor kabul ediyrolar ama fulya umutta rapor geçmiyor. işlem fiyatlarıda daha fazla.

kızlar peki temmuzda kim tedavi olcakkkkkkk benim trasnferim temmuz 15- 20 si gibi olur heralde

doğumkontrol hapı kullanmama rağmen bugün erken adet oldum. 25 günde, geçen ayda erken olmuştum. böylece ilk başlarda 20 temmuz gibi tedaviye başlarım derken tarih geldi 5-10 temmuz a. bebişlerimde anneleri gibi aceleci olacak anlaşılan. :)))

bende altın günü ile yapıyorum :)))
iş yerinde güne girdik ben temmuz başında alıcam, tedavi farkı oradan çıkacak. ilaç parasıda kredi kartından. daha önce doktora gittiğimde kadındoğumcum bana tüp bebeği anlatmaya çalışırken, çocuğun olur ama seninki pahalı bebek olur demişti. şimdiden hakkını veriyor:)
bu hastanelere gidip gelmek bile dünyanın parası.

yarın 12.gün doluyor.bugün kahverengi leke geldi.bu ne anlama geliyor bilmiyorum.içimde heyecan yok.umutsuz bir tavırdayız eşimle.arkadaşlarımız daha heyecanlı bizden neden böyle oluyor.

doktorunu aradın mı canım, belki testini bugünden ister.

herişte bir hayır varmış canım, sende çok aksilikler yaşadın. inşallah bundan sonrası iyi gider. bebeğine kavuşursun tez zamanda

Bende var canım.Bizede Dr.sinan Özkavukçuyu bulun boyamalı sperm testi yaptıracağınızı söyleyindedi.Ama biz izmirden geliyoruz diye mutlaka arayın orda olsun dedi.Sonuçlarınızı ben takip ederim dedi.Telefonu 0312 5956860 ama ben ulaşamadım daha.İşyerinde olduğumdan devalı arayamıyorum.

saolasın cnm bende bu numarayı arıyorum tele cevap veren yok bu hastanenin nosumu oluyor...

saolasın cnm bende bu numarayı arıyorum tele cevap veren yok bu hastanenin nosumu oluyor...

Kaan hoca bu numarayı verdi.Tüp bebek servisinin miş burda uğlaşabilirsiniz dedi.0312 595 69 60 ve 0312 595 35 50-51 bu numaralarıda hastanenin sitesinden buldum.Bir ara bakalım ordan aktarsınlar.Burası çok kalabalık olduğundan ben arayamadım.Ulaşırsan banada haber verirsen sevinirim.

cnm aradım sinan bey çıkmış pazartesi ve çarşamba günleri orda oluyormuş bizde perşembe gidecektik
yarın sabah arayın dediler yada gelmeden önce arayın dediler...

merhaba kızlarrrrrrrrrrr
şükür kavuşturanaaaaaaaaa
ay ne özlemişim sizleri yaaaaaa
cuma akşamı ablam ve kızkardeşim geldi cumartesi kına vardı taaaa gece1 de geldik eve
pazar sabvahı da gelinle kuaföre gittim aksam gene geç geldim eve bu saate kadarda temizlik, iş güç,ablamları yolcu ettim ve geldim ohhhhhhhhhhhh

Kaç gündür gelemedim topiğe,halamın vefat haberini aldım gidemedim işten izin alınmıyor işte gurbetin en zor anı hepinizi çokk özledim,baharcığım bu arada seni ekledim canım
cnm başın sağolsun aileden biri gidince çok acı oluyo ama rabbim sabrını veriyo
haklısın işte olunca gideyim desende olmuyo geride kalanlara uzun ömür versin mevlam
gözünaydın hayırlı olsun hamişliğin kızzzzzzz

inşlh tatlımmmm ya çrşmb günü m tesemiz var çok heyecanlıyımmmmmm yaaaaaa fsh beni bitirdi inşlh burda benim mutluluğumuda yaşarız ve tüm bacılarımınnnnn
inşllh çarşamba halaylarla dolar taşar bu topik cnm dualarımız seninle olacakk

bende arada girerim denk geliriz belki
evet canım yine kayınvalidesinde galiba fısatı olmuyor...
allah kolaylık versin onada...
bi kendi haline bırrakmıyorlar kızı

he cnm ya beni bana bırakrılar mı hiç yoksa ben beni alır giderim
inşlh bundan sonra huzurlu olurum tatlım

Tmm cnmm
belkide cnmm düğünde var yaa şimdiii yoruldu valla cemremdee
amin cnmm ya bi rahat bırakmıyolarr kızı
yakın olmak hiçç iyi değill ya en iyisi uzak olmakkkkkk
evettttttttttttt
uzak olmaları daha ii ammaaa bende nerde o şansssssssssssss
gözünaydın cnm sonucun temiz çıkmış darısı hamişliğe olsun

seni çokkkkk ii anlıyorum benimde eşimin ameliyatında çıkmadı sperm aynı duyguları paylaşıyorum ama elden ne gelir gene denersiniz kendinizi hazır hissedince evet tatil ii gelir size cnm çıkın gezin atın üstünüzden rehaveti.......

Allahimdan dilerimki sabirin en büyügünü sana versin allahdan umut iesilmez canim benim eslerimizi aglamakla üzmiyelim ilk basta bende duydugumda esimin azoosperm oldugunu 2 senem aglamakla gecti esimde yoruldu artik benim aglamamdan oda cok üzülüyordu onlarin hic bi sucu yokki allah vergisi bu farz etki o sorun bizde olsaydi allah korusun esinde gece güdüz senin yaninda aglasaydi. Canim benim allah büyüktür cikmayan cAndan ümit kesilmez unutma allahim benden fazla sabredene önce hayirli evlatlar nasip etsin sonra banada versin. Senin yazdihin seyler beni cok üzdü canim kendine ceki düzen ver hayata sim siki tutun ve esini üzme buna hakkimiz yok iyi günde ve kötü günde birbirimize destek olucaz öyle wöz verdik üzme kendini canim benim hepimiz ayni durumdayiz benim esim 1 ay sonra ameliyat olucak büyük ihtimal cikmicak birsey ama ne yapim esimin cani sag olsun birbirimizi sevelim sayalim o bana yeter

kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.

Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm

canım gerçekten çok zor bir durum Allah sabırların en büyüğünü versin acın biranevvel diner inşallah.
yeni umutlar her zaman olacaktır biz nefes aldığımız sürece böyle olacak.
tatile çık dinlen kafanı topla sonrası Allah kerim inşallah yüzün gülecek ben inanıyorum

baharcım ben okudum Allah kabul etsin..

canım hepimizin bir daha umudu oldun hemde doğal yoldan demişsin Rabbim seni ve bebeğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…