kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
ay bahar bu sayfayı nerden paylaştın kız hiç bakmamışım bu sayfaya gece vakdi gülmekten yarıldım hikayeleri okudukça) apartmandakiler artık benim için bu kadın kocasıda yok kendine kendine napıyo da gülüyo dicek gece vakti )
bizde nasip olursa bu haftaya tekrar başlıcaz tedaviye ama bu sefer daha rahatım kafama hiç takmıyorum sters falan bişey kalmadı artık ailemlede tedavi hakkında konuşmuyorum nasılsa her gittiğimde bi sorunla karşılaşıyorum tedavim iptal oluyor , kesin yine bişey çıkıcak diyerekten tedaviye gidiceğim.artık umutlarımında tükendiği noktadayım galiba bu seferde bişey çıkarsa tedavidende vazgeçmeyi bile düşünebilirim...yoruldum...
Cnm nasılsın çok özledim sizleri yaaa
iki haftadır topiği takip edemiyorum ne var ne yok bilmiyorum
biz 21 haziranda ankaraya gidiyoruz cnm eşim test yaptıracak
birde dua listesini paylaşırmısın....
Canlarm doktordan geldim cumartesi m.tese olabilirmisiz persembe günü kesinleşecek neolur dua edin banaaa
merhaba kızlarrrrrrrrrrr
şükür kavuşturanaaaaaaaaa
ay ne özlemişim sizleri yaaaaaa
cuma akşamı ablam ve kızkardeşim geldi cumartesi kına vardı taaaa gece1 de geldik eve
pazar sabvahı da gelinle kuaföre gittim aksam gene geç geldim eve bu saate kadarda temizlik, iş güç,ablamları yolcu ettim ve geldim ohhhhhhhhhhhh
he cnm ya beni bana bırakrılar mı hiç yoksa ben beni alır giderim
inşlh bundan sonra huzurlu olurum tatlım
canlar rapor için hastaneden haber geldi...
yarın sabah orda olacakmışım rapor heyete girecekmiş :18:
nolur çok dua edin bize bi aksilik çıkmasın...
yüreğim ağzımda bi aksilik olmaz inş...
dualarınız benim için çok önemli...
buralara gelebilmemizde sizin dualarınızın etkisine çok inanıyorum
allah hepinizden razı olsun canlarım benim
cnm allh tamamına erdısırde kucağına aldıgın günleride görürrsünHanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
sağol cnm kız ben sizi bırakıp gidermiyim gitsem o taraftan kaçart giderim gızzzzzzmerhaba canım evet yaa şükür kavuşturana
düğününüz hayırlı olsun allah mutlu etsin inş...
aman bitanem kendini alıpta biyerlere gitme
biz sensiz naparız sonra
canlar rapor için hastaneden haber geldi...
yarın sabah orda olacakmışım rapor heyete girecekmiş :18:
nolur çok dua edin bize bi aksilik çıkmasın...
yüreğim ağzımda bi aksilik olmaz inş...
dualarınız benim için çok önemli...
buralara gelebilmemizde sizin dualarınızın etkisine çok inanıyorum
allah hepinizden razı olsun canlarım benim
bizde nasip olursa bu haftaya tekrar başlıcaz tedaviye ama bu sefer daha rahatım kafama hiç takmıyorum sters falan bişey kalmadı artık ailemlede tedavi hakkında konuşmuyorum nasılsa her gittiğimde bi sorunla karşılaşıyorum tedavim iptal oluyor , kesin yine bişey çıkıcak diyerekten tedaviye gidiceğim.artık umutlarımında tükendiği noktadayım galiba bu seferde bişey çıkarsa tedavidende vazgeçmeyi bile düşünebilirim...yoruldum...
günaydın kızlar..öncelikle duaları kalbi benimle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.7 haziranda olduğumuz tese ameliyatı maalesef olumsuz sonuçlandı.bugün 7 haziran dahil hayatımın en acı 5.günü...sol yanım yangın yeri.elim ayağım tutmuyor kolum kanadım kırık,gözlerim hep yaşlı.olmadı,olmadı,olmadı...
hani nefes alması bile zorlaşır ve anlamsız gelir ya bazen insana ben 5 gündür yaşamıyorum işte.evimin ortasına bi alev topu düştü.cayır cayır yanıyor ve bizide yakıyor.bu acı bu dert çekilcek gibi değil dayanılacak gibi hiç değil.
eşim ameliyata girdikten yarım saat sonra sürekli ha çıktı ha çıkacak diye beklemeye başladım.1 saat geçti çıkmadı ben anlamaya başladm olumsuz bişeyler olduğunu sürekli ağlıyordum.başhemşire geldi yanıma ağlama diye.burda bekleme dedi yarın seninde yumurtaların toplancak bukadar stres yapma dedi.ben ameliyathanenin önünde beklemekte ısrar edince lütfen cafeteryaya git daha eşin çıkmıycak testisin diğerine yeni geçtiler"dedi.ben bunu duyduğum an eşimin 5,30da biten ameliyatı benim için 4,15te bitmişti..eşim ameliyattan çıkınca ona sonuç bildirmemişler.bişey söylemedim.doktorumuzla görüştük.ameliyatın olumsuz geçtiğini emriyologun hala dokular üzerinde sperm aradığını söyledi.tam taburcu olurken embriyologla görüştük.5 saattir tarıyorum tekrar tekrar baktık ama bişey bulmadık dedi.zaten hazırdık bu cümleyi duymaya.hastaneden eve gelene kadar ve o günden bugüne kadar gözümüzün yaşı dinmedi.
şuan işteyim size bunları yzarken o anı tekrar yaşıyorum ve ağlıyorum...bu nasıl bir acı..bu nasıl bitmek bilmeyen sancı.eşim ve ben ne yapacağımızı bilmiyoruz hayatımıza nasıl yön vereceğiz bilmiyoruz.pataloji sonuçlarına göre durumumuzda son kararı verecek doktor.ben rabbimden sabır diliyorm sadece...bitmek tükenmek bilmeyen bi sabır lazım bize.bidaha bu tedavi sürecini ne zaman deneriz bilmiyorum ama şuan hiçbişey yapmayacağımız kesin.öyle sarsıldık öyle yıprandık ki eşimle yeni bi tedavi sürecini yakın zamanda kaldırıcak gücümüz kuvvetimiz yok.doktor bize türkiyede yasal olmadığı halde sperm bankalarında şansınızı deneyebilirsniz dedi.ne acı ne yaralayıcı...
bu süreçte yanımda olan siz kader arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.bizim olmadı ama inşallah tedaviye başlayacak veya başlamış olan arkadaşlarımın olumlu sonuçları olur.ben anladımki bu acımasız yolda insana en lazım olan şey sabır ve bu acıya dayanma gücüymüş.şuan bende ikiside yok.perişan bitik yitik bi haldeyim.25 ağustos gibi tatile çıkıcaz eşimle.nekadar tatil olur bilmem ama bi hava değişimi şart bize..
hepiniz allaha emanet olun..hepimizin yüzü gülsün..yuvası şenlensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?