kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.
herkese iyi akşamlar. nasılsınız?günleriniz nasıl geçti?
Hanımlar iyi dilekleriniz için Allah razı olsun bu Rabbimin bi mucizesi oldu bana,hani hepimiz eşi azo olupta hamile kalan varmısır diye kendimize bir umut arıyorduk ya sukurler olsun kı bu umut sımdılık benım ama buna canı gonulden ınanıyorumm kı hepımızın duaları ve ınancıyla hepımız bırbırımıze umut olacagızz ve sırayla bırbırımızden guzel haberler alacagız.cuma gunu ıdrar testıyle ogrendımm bebegımı bugun kan tahlılıyle ıcımız rahatladı Allahıma sukurr.suan o 5haftalıkk ve sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle saglıkla dunyaya gelecekk ınsalaaaah. hadı sımdı bu yazımı okuyan butun arkadaslarımm hayal etsın tup bebek ıcın bırıkım yapıp sıgortadan yararlanmak ıcın gun sayarken dogal yoldan bebegım tutundu banaa.suna ınanınn Rabbım nasıp etmeyecegı seyı hayall ettırmezmıs ama bızlerın 7 24 hayalı olan bebısler sonunda bızımle olacak.Dualarınızı esırgemeyınn opuyorumm
iyi akşamlar canım sende hoşgeldin iyiyiz şükürler olsun yaz geldi yazın keyfini çıkarıyoruz sen neler yapıyorsun
napim seminer var daha biz tatil yapamıyoruz daha
milli eğitim bakanımızla girdik yaza .tüm gün onunda telekonferans yaptık
nerdeydin canım sen?
evet ya öğretmenlerin işi bitmedi henüz benim babamda öğretmen seminerler devam ediyor okullar kapandıktan sonra 15 gün açılmadan öncede 15 gün sürüyor.olsun sizin her daim verimli olmanız için bu şart size evlatlarmızı emanet edicez çok çalışmanız lazım
canım ben burdayımda eşime dedim beni madem tatile götürmüyorsun her akşam sahile iniyoruz orda kumsalda oturuyoruz stres atıyoruz ama 3 gündür kayınbabam var kaynanam tatile gittide bizde onunla oturuyoruz
denizbulutu cannım arkadaşım nerelerdesin
çoktandır görüşemez olduk.
özledim valla...
ankara ya gidecekmişsiniz.inş.bol bol canlı canlı spermler çıkar canım.
dualarım seninle.
kızlar biraz önce kan testi sonucumu aldım.azospermle savaş olan topiğimizde bende o savaşı kazananlardan oldum.hamileyim.dilerim allah bu sevinci hepinize yaşatsın.inşallah devamıda gelir.
canlar rapor için hastaneden haber geldi...
yarın sabah orda olacakmışım rapor heyete girecekmiş :18:
nolur çok dua edin bize bi aksilik çıkmasın...
yüreğim ağzımda bi aksilik olmaz inş...
dualarınız benim için çok önemli...
buralara gelebilmemizde sizin dualarınızın etkisine çok inanıyorum
allah hepinizden razı olsun canlarım benim
cnm gözün aydın inşlh yarın raporunu alıp gelirsin ve biran önce tedavine başlarsın
dualarım seninle cnm allah yardımcınız olsun işleriniz rast gitsin inşlh amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?