- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
flzask,canım napıyosun?kimseler kalmamış.bahardan haberin var mı?
İyiyim canımcımmmmm dinleniyorum yoruldumm daa
sen napıyosunnnnn
bahar burdaydı cnmmm bi kaç önce telde de konuştukk iyi yani
kimsecikler kalmadıysa topikten çıkmıştırrrr..r
gelir tatlım birazdannnnn
gerçekten kimsecikler yok bu akşammmmmmm
rapor almaya hak kazandıktan sonra istediğin zaman teslim alabiliyormuşsun. hatta bende kist var diye önce onun için tedavi göreceksen sağlık raporunu geç getir dedi. tedaviye ne zaman başlayacaksan adetten 3 gün önce gel al dediler. raporun süresi 3 günmüş. birde tedavi göreceğin yerden anlaştığınıza dair bir yazı al dedi birde.
bitmiyor çilemiz, inşallah sonu güzel olur.
telefonda ücretten bahsetmediler bana, arkadaşının ssk sı olmayabilir mi? devlet hastanesi niye okadar fark alıyorlarki acaba. inşallah masraf çıkarmazlar bize. bakalım salı günü gideceğim bende.
zeytinburnuda koşuyoluda benim için istanbulun birer ucu. gidip gelmek çok zor. hemde dünyanın masrafı. birde tedaviden önce evi boyatmam temizlemem lazım. benim tedavimin parasını toplayamadım bir türlü. allahtan güne girmişim. temmuz başında ben alıyorum parayı. tam tedavime denk geliyor. ilaçlarıda artık kredi kartı ile falan halledeceğim.
amin canım duamız hep bu, uğraşıyoruz çabalıyoruz. maddi manevi yıpranıyoruz. inşallah yüzümüz güler. bebeklerimize kavuşuruz. istiyorumbebeğim gibi ikizlerimiz olur bizimde
canım,yoruldun ama ev mis gibi olmuştur.dip köşe temizledin maaşallah.bende ufaktan başlayacağım.haftaya cumatresi günüm var.bugün halı,stor vs. ne varsa verdim yıkamaya.elden geçecek şeyleri bitirdim sayılır.duvarlarımı çarşamba günü yardımcıya sildiricem.tedavi öncesi evi biraz düzene koyarsam daha rahat ederim.
Evt cnm yoruluyorumm ama sonrada tertemiz görüncee mutlu oluyorummm
temzilikte biraz takıntılıyımm ben yaa çok detaylı yapıyorummm
oda yoruyoo daha var ama işim bitmedii yaniiiii
sende başla cnmmm
oo gündemii yapıyosunuzzzz
bizmde vardıı ama bitti iyi oluyoo da aslındaaaaa
inş tatlımmm koyarsın düzene halıları stor vermişsin yıkamaya duvarlarıdaa silecek varrrrr
ohh sanada fazla bişeyy kalmıyoo yaparsınn benim gibi yavaş yavaşş
amin inşallah canım allah sanada ikiz ikiz versin hadi sanada az kaldı güzel haberini duyalım inşallah arkası arkasına dogumlar yapalım sende ikiz annesi ol adaşım..
canım,ben gün muhabbetinden fazla hoşlanmıyorum ya.mecbur bırakıldım kıramadımda.dolap içlerini felan düzenlemiştim.yıkayıp siilmiştim ne varsa.sık sık dolaplarıda çekerim zaten.tatlım bende senin gibiyim.niye iş artıramıyorum diyorum.annem anahtar deliğini bile siliyosun nasıl iş artsın diyor.inan tek başıma yaptım bu güne kadar ama artık gücüm yetmiyor.atom karınca gibiyimdir.ilk kez biri ile iş yapıcam umarım gerilmem.hiç sevmediğim bişey çünkü.
baharcım,karşılaşamıyoruz artık.ben duayı okudum.Allah hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza.
flzask,canım napıyosun?kimseler kalmamış.bahardan haberin var mı?
Benim için günler enazından can sıkıntım gideriyodu ama bi taraftandan kadınların sürekli hamilleliklerinden ve çoçuklarından bahsetmeleridee canımı sıkıyoduuuuu..
neysekii bittii dahada girmedimmmmm güne filannnnnn
sende bendensin demekkkkkkk ama hiç iyi değil yaa bünyemizi hor kullanıyoruzz
nasıl yetsinn cnmm çevredekii insanlar siz 2 kişisinizz temizdir evin diyoooooooo ama yok işte kirleniyoooo
yada ben kendime iş arıyorum işte cnmm
bende hiçç yardımcı filan almadımmm
ilerde mecbur kalırsammm hamişş filan o zaman düşünebilirimmm
ne bilimm rahat edebilirmiyim bilmiyorummmmmm yardımcıylaa
inş gerilmessin tatlım sende
canım şu siz iki kişisiniz lafı beni öldürüyor.iki kişi yemek yemiyor,uyumuyor,çamaşır ütü derdi olmuyor,halısı perdsie tozlanmıyor.banyosu kirlenmiyor sanki.inşallah gerilmem canım.insanlar anahtarını verip gezmeye gidiyor temiz eve geliyor.ben o kadarını yapamam ama en azından bir göreyim nasıl oluyormuş
size demiştim dün akşam.bak ben başladım şimdiden.
allah kabul etsin tatlım...
evet karşılaşamıyoruz pek son günlerde...
bizde kocişle yürüyüşe gittik yeni geldik
sen napıyorsun tatlım
ohh sefanız olsun ne güzel.biz burda nemden başımızı kaldıramıyoruz.odadan odaya zor yol alıyoruz.sıcaklık çok olmuyor ama nem çürütecek bizi.flzaşkcımla temizlik sohbeti yapıyoruz tatlım.görmeyince merak ediyorum seni kuzucuk
canım benim salı günü muhasebe sınavım var o olmasydı gelirdim orda buluşur tanışırdık hatta belki vck de gelirdi canım bana anlaştığın yerden kağıt getir demediler ay ben bir sorayım pazrtesi telden tabi oda cevap veririlerse canım ben ilaçları alacağım ama tüp bebeğe biraz geç başalayacağız ne yapayım şartlar öyle görünüyor rabbim yardım etsin
canım sen sağlık raporunu hangi hastaneden alacaksın bana yaz
canım arkadaşın eşi rapor almıştı ama ssk var yinede aliyorlar dedğin gibi çilemiz bitmiyor rabbim cümlemizin yardımcısı olsun amin
Evt cnm yoruluyorumm ama sonrada tertemiz görüncee mutlu oluyorummm
temzilikte biraz takıntılıyımm ben yaa çok detaylı yapıyorummm
oda yoruyoo daha var ama işim bitmedii yaniiiii
sende başla cnmmm
oo gündemii yapıyosunuzzzz
bizmde vardıı ama bitti iyi oluyoo da aslındaaaaa
inş tatlımmm koyarsın düzene halıları stor vermişsin yıkamaya duvarlarıdaa silecek varrrrr
ohh sanada fazla bişeyy kalmıyoo yaparsınn benim gibi yavaş yavaşş
burasıda öyle tatlım sıcaklardan evden dışarı çıkamıyorduk...
bugün kocişin aklına esti gidelim dedi çıktık işte...
geçen sene çok giderdik iyi oldu şimdide...
bende başlıycam seminerler bitince...
nasıl olsa daha zamanım var...
zaten büyük çoğunluk bittide halılar verilcek onlar kaldı...
onları verince bidaha dip köşe yaptım mı tamamdır hazırım tedaviye
tatlım benimmmmmmmmm
bende seni merak ediyorum canım iyi oldu karşılaşmamız
bol şans canım şimdiden. bende çok isterdim tanışmayı inşallah bir gün ayarlayabiliriz hep birlikte.
bende kist olduğu için o raporu istediler. kistin gitmesi için tedavi uygularlar ve bu tedavi bir ayı geçerse raporun süresi dolar kullanamazın dediler.
ben gaziosmanpaşada oturuyorum sağlık raporu için eyüp sskya gideceğim. bakalım para ücret isteyecekler mi haber veririm sana canım.
kolay gelsin canım günlerdir çok yoruldun. bende bugün halılarımı yıkamaya verdim. haftayada badana var. tedaviden önce işlerimi toparlamak istiyorum. ama bir hafta sonu oluncada zor hepsini iki günde toparlamak. mecburen bana yardım edecek birini almam gerekecek.
buarada hepinize selamlar canlar
nasılsınız bu akşam ??
bende hastalık vardır zaten yola çıkacaksam her yeri dip köşe yapmam lazım.Allah korusun bişey olurda elaleme rezil olmayayaım diye.10 gün arayla iki kez istanbul yapınca ortalık parladı.otobüste dinleniyordum yaa evim silinecek yola gidicem diye izin bile almışlığım vardır müdürden. evet temizlikler yapılsın bebişlerimizi kirli eve mi getiricez ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?